Haliho!
Na tegnap jol megmondtam a tutit, persze Natasa nem tudott elaludni, és csak kihúzta a fürdésig, utána kb azonnal bealudt kemény 10percre, de aztán felébredt, és úgy tett mint aki kialudta magát, és mehet a játék. De aztán 9kor kidőlt, bár 1/2 10-kor felébredt, és csak hozta a mostani formáját, hogy 10-f11kor lehet a kiságyba berakni

Na de most épp is alszik rajtam

És ma egyedül fürdetek, mert apa sehol, drukkoljatok
Nati, mi most kezdtünk el 3óránként enni, pár hete még volt, hogy 4-5óránként evett, volt olyan nap, hogy csak 4x

, de aztán ennek hatására lecsökkent a tejci, 2éjszaka kelt enni, azóta nem kel, de napközben 3óránként eszik...
Dalmi, szerintem ne aggódj a kiscsaj súlya miatt. Mennyi is most? Pont van a kismamában egy cikk arról, hogy vannak teljesen egészséges babák, akik alig híznak, de a fejlődésük totál rendben, egyszerűen ők ilyenek. Mi is volt, hogy egy héten 60g-ot, a következőn meg 170-et híztunk (ez a rekordunk amúgy).
Szerintem a lányom serdül, totál szeszélyes lett pár napja. Nem alszik a levegőn a jól megszokott 2-3órát se, csak kézben/kendőben (csak kendőben elöl van és úgy nem lehet főzni

), egyik pillanatban teli szájjal vigyorog, aztán meg totál kétségbeesik, persze óriásbőgés közben is néha elmosolyogja magát, ha bohockodunk neki. De most kijött velem a konyhába (mivel nálunk nincs fűtve, így neki kijönni az bizony overálos öltözködéssel jár, így ritka alkalom, mert ugye azt utálja...) és letakaítottuk a tűzhelyet (főzésbe nem mertem belekezdeni, mert úgyse tudom befejezni).