Eszti! Nagyon sajnálom a történteket. Én is azt gondolom, hogy a családi béke kedvéért sem szabad ilyen fontos dologban engedned és a Apukád kedvéért újabb hitelt felvenni. Egyébként pedig még jó is lehet, ha a sarkadra állsz. Én a héten nagyon összerúgtam a port Apuval egy olyan dolog miatt ami már nagyon sokszor előjött, csak eddig sose szóltam vissza. Na most kibukott, és odamondtam az egészet, ami már régóta gyűlt. Ráadásul elég csúnyán, amire nem vagyok büszke, mert alapból nem az az ordibálós típus vagyok. Szerintem eddig bele se gondolt a helyzetembe. Most megtette, másnap bocsánatot kért, azóta minden oké.
Lanyané! Bocs, már az előzőben is akartam írni, hogy én nem adtam még köleskását, csak kölespépet és rizspépet. Mindkettő bio termék, Holle márka, glutén, tej és mindenmentes, 4 hós kortól adható. Hű, mosás sztoridnál nagyon elbizonytalanodtam. Én csak külön mosom a cuccaikat Sensitív mosóporral és öblítővel. Semmi ecet, meg 90 fok.
Tonti! Gyógypuszi Annának és Alexnek.
Ancsi! Jó, hogy jöttél. Milyen a meló? Könnyű volt visszarázódni? Én egy kicsit tartok tőle, bár mostanában még nem tervezem a visszatérést.
Banika! Én gyümölcscentrifugával óvatos voltam, egyenlőre csak kölcsönkértem anyósékét. A hétvégén nagy lelkesen megcsináltunk egy liter gyümilevet narancsból és kiwiből. Tomi kapásból elhajította a cumisüveget, ahogy megérezte az ízét, Mira elsőre megivott egy fél üveget, tegnap már csak pár kortyot. Pedig jó lenne, mert Mirának már ennyi is elég volt, hogy az elmúlt két napban semmi bogyózás ne legyen.
Egy csomó mindent akartam még írni, de úgy hallom buli van a gyerekeknél, most mennem kell.