A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Köszi! :lol:
vovanda

ok leszedtem.természetesen kikiáltási áron adom oda.(1000ft-ért)

minden cuccot úgy adok itt mindenkinek .

amúgy ha kellene még más, de sokallod, tényleg írj, és megegyezünk :)
majd írdd meg priviben a többit(cím stb)

szanet

Davandi

most láttam, hogy írtam neked már régen privit, és még nme olvastad el :!: :idea:
amúgy szerintem az van benne, h köszi a kuponokat :lol:

szanet

Móni
Aranyos vagy, köszi. :lol: Garzont még áruljuk. Van egy-két komolyabb érdeklődő, csak sajnos most senki sem vesz fel hitelt szívesen és a két hét helyett most már lassan két hónapba fog telni, mire eladjuk. Szakdolit szülöm. :oops:

Tünde
Remélem jobb lesz Nálatok is hamarosan a helyzet. :roll: Nehéz lehet Nektek (Vanda, Binyek, Tonti is) a nagyobbakkal…

Maryska
kibékültetek, vagy még forrnak az indulatok? 8) Egyébként én is sokat káromkodok, múltkor apa már közölte, hogy nem akarja, hogy ezt tanulják a gyerekek. Igaza van a krva életbe! :oops:

Binyek
180nm-en meg fogjátok találni egymást? Mi a 33ból megyünk 92be, de még mindig kicsit ijesztőnek találom, akkora lesz. :lol:

Dóri
Filmekpasik :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma de. kaptam kimenőt apától és elmehettem shoppingolni anyuval és hugommal. :lol: Rongyosra ugyan nem költöttem a pénztárcámat, de jó volt kicsit velük lenni. Jó lesz nyáron túllenni ezen a vizsga meg költözés mizérián, mert már bugi van a lááábambaaan és rakéta a seggembeeeen, annyira jönnék, mennék kirándulnék, sétálnék, állatkerteznék, miegymásoznék a srácokkal. 8)

Petra
Kép
petricsek

sehol senki? :cry:
gabonaköröket rajzoltok suttyomba az éj leple alatt, vagy mi vaaaan? 8)
jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Szanet: ezer bocsi. Ez a nyavalyás rendszer azt írta nincs új üzenetem, pedig utána még kaptam másoktól is. Na mindegy elolvastam és válaszoltam :roll: :roll: Egyforma ruhákat nem árulsz???

Megint csak azt tudom mondani hogy jók a képek amiket feltettetek.
Maryska: remélem apával azóta már kibékültetek. Én is ki tudok akadni, mikor itthon van mindenki és egyedül etetem a csajszikat. :twisted: :twisted:

Petricsek: tök jó hogy kaptál kimenőt már tényleg rád fért. Néha tényleg nem is az kell hogy költsük a pénzt hanem kicsit kiszakadni ebből a malomkerékből amiben benne vagyunk.

Binyek: jó nagy kérótok lesz. Tök jó. Oda még az unokáid is be fognak férni :roll: Konyhából is megtartjátok majd mind a kettőt? Ma eszembe jutottál, mert megégettem én is a kezemet de szerencsére nem olyan gyalázatosan mint Te, nekem csak az ujjam sérült. Lüktetett rendesen. És gondoltam szegény Binyek milyen kínokat élhetett át a kezével :roll: :roll: :roll:

Banika: jelentem nem kamufánk a recept amit küldtél. Ma délelőtt ismét fánkot sütöttem, csak arra nem jöttem még rá, hogyan lehet kiszedni az elektromos fánksütőből úgy a fánkot hogy kerek maradjon és ne sérüljön meg :roll: :roll:

Myra, Vanda, Tonti: sajnálom a hisztis gyerkőcöket, az én szerencsémre legyen mondva nem tudok tanácsot adni. Kitartást kívánok nektek, egyszer minden rossznak vége szakad.

Fanni: ti matinén voltatok az uraddal? Azt hittem valami romantikus éccakátok lesz mint Bensziéknek :roll: :roll: de mindegy így is jó volt biztos

Tonti: a szűzekkel elvileg akkor kéne hogy baj legyen ha mérleggel élnek együtt, de ez alól is van kivétel:lásd az én esetemet :lol: :lol:
davandi

Petricsek én itt voltam, csak írtam a regényemet :roll: :roll: most nagyon hétvége van, mindenki gyűjti az erőt holnapra, hogy akkor sokat bírjon írni.
davandi

Sziasztok Csajok és 1szálPasi!

Sajnos a 7végén nem volt netünk és így csak most este tudtam átlapozni az elmúlt napok terméseit. De most majd próbálok naprakész maradni.

Képek, videók nagyon jók!

Mindenki panaszkodik a súlyára, aztán mikor felkerülenk a képek, senkin nincs semmi fölösleg!
Na rajtam van vagy 15 kg, de nem is teszek képet!

Lanyané! Már ilyen hamar lesz a műtét, nem semmi. Izgulsz?

Petra! Már én is nagyon várom a jobb időt, hogy többet lehesek kint a gyerekekkel, mert mostanában, nem csak az idő miatt nem jutunk ki, de Zsófi lányom olyan cirkuszokat csinál a bundazsákban, hogy nem lehet vele kint maradni.
Elhiszem, hogy jót tett a kis kiruccanás szombaton. Nekem is jót tett ez az 1 hét, hogy mentem állandóan (bár a csajszikat nagyon sajnáltam) de most érzem, hogy feltöltődtem egy kicsit!

Eszti! Sajnálom, hogy így össze jött Nektek minden. A hitelet bevállaltátok? (Mint Juci írta, én sem tenném.)

Szofi! Ne izgulj, szerintem a ficskád majd beindul, és minden lemaradását behozza. Nálunk Adri csak most állt fel a héten, még nem az igazi, de gyakorol állandóan.

Benszi! Örülök a fognak, hogy végre kibújt Balunál, reméljük a másikkal sem lesz gond.

Most így többre hirtelen nem emlékszem, de lépek is aludni. mert hamar itt a reggel!

Üdv Midenkinek,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Szanet: nekem az a lila mellény kellene ha még megvan. Meg ha lenne ahhoz hasonló másik kis mellényed az is érdekelne :roll: :roll:

Holnap csak du vagyok gépközelben, de privit is küldhetsz majd megpróbálom elolvasni :wink:
davandi

Davandi

Nem baj, h nem olvastad, csak gondoltam szólok. :lol:
Egyforma is lesz majd lehet.majd ha megint töltök rucikat úgyis írok.Csak ami szebb volt és egyforma, azt odaadtam barátnőmnek. Így egy maradt sokszor.

Ancsi

ez a rémálmom:1 nap net nélkül :lol: :lol: :lol:

szanet

Andi

sajna másik mellény nincs :(
de szétnézek ég, h van-e valami.
majd ezentúl elrakom a páros rucikat, és neked mutizom meg először :D
mellényt leveszem akkor.

szanet

Hello!

Annacska lazas azert vagyok meg itt, nemreg adtam Neki lazcsillapitot, most alszik, szegenykem! Alexnek csak hoemekedese van, holnap (vagyis ma) mehetunk vissza a dokihoz es tuti megint antibiotikumot kapnak majd! :evil: :(

Viszont jo hir hogy Rate eddig 4 szurit kapott, meg 5 van vissza es ma furcsi utan lattam a kis gezenguz herecsket majdnem odalent a helyen, csak a kis mafla fiam nem engedte megtapizni :? remelem ez azt jelenti hogy nem lesz mutet! :D

Ah, nagyon elegem van mar abbol hogy allandoan betegek vagyunk, legyen mar tavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz!!! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

nah most nem írtatok olyan sokat :) még vissza is tudtam olvasni.

Fanni! azért örülök h. jól sikerült az este :)
egyébként ha nem szeretném a hungáriát, el sem megyek a filmre :) Már ki is néztem mire megyünk el legközelebb:Nem kellesz eléggé :)

Petra! nem tudom Te is mit sírsz, tök csini vagy! édesek a fiúk :)

Én is voltam shoppingolni, Deichmannban nagyon jó áron vannak gyerekcipik! Érdemes megnézni!

Tegnap kivittük a Békákat sétálni babakocsi nélkül. ilyenkor mindig olyan ruhát adok rájuk, amit ne sajnálok. Gergőre kicsit lányos sikerült rózsaszín elefánotos.(Fannira neonzöld :)) de bezzeg most mindenki megismerte, hogy egy lány egy fiú. mikor talpig kékben van Fanni meg rózsaszínben akkor nem...

zsuzska80
Szombathely

zsuzska80
Szombathely

Davandi :P
Matinén voltunk, igen. Ilyenkor vagyunk elengedve :roll:
Nálunk altatás elég macera, na, meg az éjszaka is sokszor tragédia.

Milcsim f9-kor aludt el, majd 23-24 óra között 4x hívott át, s már kelt f5-kor, akkor átvittem magamhoz, hogy ne ébressze Apát és Márkót, de nem sikerült. Keltek ők is :( Aztán Milán elaludt a helyemen, engem teljesen kitúrt, otthagytam. N7-kor megyek vissza megnézni, gyerek nincs az ágyban. Pulzus 1000 körül, gyerek legurult, a földön játszik csendben a cumijával :roll: Szóval nálunk is megvolt az 1. leesés. :evil: :evil: De ki volt ám párnázva az ágy melletti rész, mert valahol számítottam rá azért...

Zsuzska :P
Én már azért nem tértem végül vissza a filmre, mert nem akarok senkivel vitázni. Mindenkinek más a jó film. Ez nekem nem volt az, de azért szórakoztatott.

Dóri :P
Jót nevettem!
Maradjunk abban, hogy rosszcsont voltam. Hadd reménykedjetek, lányos Anyukák, hogy jó kamaszlányaitok lesznek :wink:

Petra :P
Az nagy változás lesz! Mi 45-ből költöztünk 110-be és először 2 szobát lazán kiiktattunk. Most meg amúgy kicsi a lakás :shock: :D

Tontica :?
Jobbulást a kis hajasbabának!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzska!
Fiú napozód nincs? Mert nekem az kellene!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Végignéztem, de nekünk ez mind kicsi :cry:
Akinek vannak fiús cuccai, 80-astól, az tegye fel lécci... De ahogy gondolkozom, max. Tontinak lehetnek, de onnan azé' nem fizetném a postát :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! én sem akarok vitatkozni de nekem sem tetszett, de mint írtam nem bántam meg hogy elmentem :)

szétnézek :)

zsuzska80
Szombathely

Fanni nekem lehet van kettő. Gergőnek vettem a teszveszen, de tudod ő kicsi, sztem tök nagy lesz rá.mindjárt lefotózom :) 86-92-es méret, csíkoska :)

zsuzska80
Szombathely

Én is teszek fel párat, ami szerintem megéri és nagyon cuki, ikres:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindegyik tiszta és megkímélt. Akit érdekel, mondok árat.
Méretek sorban: 0-3, 56, 62, 56, 68, 56

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

+ info - kiwiből és kék macisból 2 van. A kiwisről lemaradt a sapi! Az is van hozzá.
Bocsbánat az offért :oops: :oops: :oops:

Dobd a képet, Zsuzska!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Az utolsó előtti képen levő 68-as cucc stipi-stop, ha még nem késtem el. :lol:
vovanda

Fanninak: váll ülep 43 cm. 1000 Ft/ 2db az egyik az Asti márkájú, kicsit bolyhoskásak. de szépek.
Kép

Banikának! az ígért kép! a másik új szerzemény, remélem szeretik :)
Kép

zsuzska80
Szombathely

jó reggelt :D kávé a nyelőcsőben :D
úgy látom itt mindenki kárikittyom asszony basszus hévizen kihypozzuk a szánkat :D :oops:
napközben jól elvoltunk tesóméknál vendégségben 1pohár tokai azt vigyorogtam rendesen,na de este nem azt mondom hogy tovább veszekedtünk hanem tudjátok az az érzés,hogy nem érdekelsz már kisöcsém :cry: pedig szeretem :cry: na mindegy hosszu :cry:
na bepipultam önző kurva leszek kitaláltam beszélek dokiapuval has után 2hétre rakatok be lufukat hassal ugyse lehet 6hétig emelni akkor belefér ugyis kell segítség majd összekapja a család magát a f.,szom kivan mindig én segítek és nyelek én stb na most nekem ez kell fontos én igy fogok boldog lenni hamár az uram nem tesz azzá oszt műnő leszek :D ugynézki jódrágán elmegy a kocsim aztán abból lecsippentek rá :oops:
fanni biztos megilyedtél én a szivgörcs határán voltam mikor ami a földön oedított aztán eggyütt sírtunk :cry:
binyek azt láttam hogy természetgyogyi vagy majd lesznek témáink és nagyon ezotér vagyok :lol:
apét aki leszoktatja minden vagyonom odaadom kb mint apámat aki fél tüdővel is nyomja...na jövök csak kezdődik a hiszti

lanyané

Lanyané!
Bocsi előre: nem vagy te egy hangyf.szányit önbizalomhiányos?
vovanda

Helyesek, de az az igazság, hogy tavaly a Cora-ban 250 Ft-ért vettem a vadiúj napozók darabját :oops: :oops: Tök helyesek voltak. Asti márka most nem tudom, de valamelyik nagyáruháznak a márkája! Még az is lehet, hogy pont a Coraé?

Vanda :P
Mindkettő? (1.900 Ft/csomag)
Amúgy itt a linkünk: http://picasaweb.google.hu/MiMaikrek
(árakkal, ha rálépsz, látod, mi van már eladva)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, ha lesz akció szólj nekem is!!! mert használtat sem lehet annyiért venni!

zsuzska80
Szombathely

Maryska :P
Én azért megvárnám a helyedben a poci műtétet. Bizonyítson Apa, oszt majd meglátod :wink: Már csak 11 nap :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
A lábfejes nadrágosat kérném.
vovanda

Jó, de az melyik? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rendicsek, szólok!!! Tavasszal bizti lesz a Coraban és az Auchanban is előszezonos vásár, akkor érdemes vásárolni!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, egyébként amit jó előre vettem nekik, azt mi sem tudtuk hordani. Én ugyebár kisebbekre számítottam...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Tudod mit? Jöhet az egész cucc... :lol:
vovanda

Bakker, dolgom lenne ezerrel, erre itt ülök és a kölkök seggét lötyögtetem (pihiszékben, hordozóban) mert ha abbahagyom, bömbölnek. :?
vovanda

Írok privit!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

vanda csak egy kicsit :D :oops: :lol:
fanni :wink: ha nem ő akkor más de eldöntöttem :D dolgozik dokiapu mert föl kell hivnom otthon nem akarom zavarni,szép lesz a hasam megbizom benne :D

lanyané

Lanyané!
Bátor vagy, szó se róla. Én a fülemmel sem feküdnék kés alá, pedig nem ártana neki egy kis fazonigazítás (kissé eláll).
vovanda

Maryska :P
Dolgozik. Ma csak este 8-ra ér haza. Próbáld meg most, mert azt hiszem, 9-kor indulnak a műtétek. Ill. ha később hívod, amíg nem éred el, addig műtőben van!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti! Nagyon sajnálom a történteket. Én is azt gondolom, hogy a családi béke kedvéért sem szabad ilyen fontos dologban engedned és a Apukád kedvéért újabb hitelt felvenni. Egyébként pedig még jó is lehet, ha a sarkadra állsz. Én a héten nagyon összerúgtam a port Apuval egy olyan dolog miatt ami már nagyon sokszor előjött, csak eddig sose szóltam vissza. Na most kibukott, és odamondtam az egészet, ami már régóta gyűlt. Ráadásul elég csúnyán, amire nem vagyok büszke, mert alapból nem az az ordibálós típus vagyok. Szerintem eddig bele se gondolt a helyzetembe. Most megtette, másnap bocsánatot kért, azóta minden oké.

Lanyané! Bocs, már az előzőben is akartam írni, hogy én nem adtam még köleskását, csak kölespépet és rizspépet. Mindkettő bio termék, Holle márka, glutén, tej és mindenmentes, 4 hós kortól adható. Hű, mosás sztoridnál nagyon elbizonytalanodtam. Én csak külön mosom a cuccaikat Sensitív mosóporral és öblítővel. Semmi ecet, meg 90 fok. :(

Tonti! Gyógypuszi Annának és Alexnek.

Ancsi! Jó, hogy jöttél. Milyen a meló? Könnyű volt visszarázódni? Én egy kicsit tartok tőle, bár mostanában még nem tervezem a visszatérést.

Banika! Én gyümölcscentrifugával óvatos voltam, egyenlőre csak kölcsönkértem anyósékét. A hétvégén nagy lelkesen megcsináltunk egy liter gyümilevet narancsból és kiwiből. Tomi kapásból elhajította a cumisüveget, ahogy megérezte az ízét, Mira elsőre megivott egy fél üveget, tegnap már csak pár kortyot. Pedig jó lenne, mert Mirának már ennyi is elég volt, hogy az elmúlt két napban semmi bogyózás ne legyen.

Egy csomó mindent akartam még írni, de úgy hallom buli van a gyerekeknél, most mennem kell.

Kép

Kép
szofi74

szofi cimed dobd priviben lécca :D
fanni beszéltem uraddal köszi :D
binyek ha para van itthon leköltöznék hozzátok :D 180sarkában elvagyok :D :lol:

lanyané

Szofi!
Gratula a sarkadra álláshoz. És örülj, hogy apukád belátta a belátnivalót. Én a legutolsó ilyen vitánk után hónapokig nem beszéltem apámmal...

Mosás: úú, csajok, akkor én iszonyat szar anya vagyok. Babamosószer stimm, de még csak külön sem mosom a güönceiket. Na jó, nyilván nem a koszos törlőruhákkal, de együtt a többiekével... :oops:

Lépek, légvédelmi sziréna bekapcsolt, szerinte még a héten nem kapott enni.... :P
vovanda

Mosás:
Én sensitive mosóport és öblítőt használok By the way, Rossmannban 3 Coccolino sensitive öblítő 1.000 Ft.
40 foknál sosem mostam többen, mert akkor összemennek a cuccok. (Kiv. tetra pelusok) 3 hós korukig mindent vasaltam, ugyanis a vasalás az, ami fertőtlenít.
6 hós koruktól már együtt mosom a mi cuccainkkal az övéket. Azért nem a koszos farmerünkkel meg alsóneműkkel, inkább a pólóinkat teszem össze az övékkel.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann,
aki két ilyen gyönyörű kislányt hozott a világra, az csak ne legyen önbizalomhiányos :P!

KépKép
lili73

Sziasztok!
Mennyit írtok?

Babák,mamák gyönyörűek a képeken!

Binyek!
Apa mókás fazon lehet!

Lanyané!
Cicire már én is beszavaznék,no meg a hasra is!

Vanda!
Hatott már a gyógyszer a kicsiknek?

Banika,Kamilla!
Fotót a taliról!

Fanni!
Összekéne ereszteni a kölkeinket,hogy elhigyjék nem vagyunk kamuk :lol:
Tonti!
Jobbulást Annának és tök jó,hogy kezd alakulni Rate heréje!

Basszus nem emlékszem a többi hsz-re :oops: :oops: :oops: Ennyi idősen mit várunk :roll: :lol:

Szombaton rávettem apátr,menjünk el a Tropicariumba!Nem áramszünet volt?Na mindegy mellkette volt az állatkereskedés,oszt elnézelődtünk ott egy kicsit!
Balukám a fogzás miatt hihetetlenül agresszív,akaratos és hisztis.Anya meg menstruál,így néha nem gyenge ordítások vannak. :oops:Ja és Dórinak is jön az alsó két szemfoga :roll:
És a héten fogjuk megkapni a 15hós oltást is.
Mennem kell,akarnak a kölkök
Vendég

lanyané: mégiscsak elkezdek neked majd hévízen udvarolni, vanda is nem kicsit volt önbizalomhiányos, amikor megismertem....most meg....néha még nekem is ellentmond (igaz, hogy utána megbánja, és hetekig engesztel, hogy megbocsássak....)
és hajrá minimanók, tartsátok fel anyát, nehogy elolvassa ezt a hsz-emet :lol:
1szálpasi

Benszi! jó fogzást :)
Pár oldallal ezelőtt tettél fel képet, ketten vagytok az Uraddal! az Te vagy??? :):) banyek meg nem ismertelek volna....
Lanyané, Te meg csini vagy így is úgy is :)

Szofi! Kitartás!!

zsuzska80
Szombathely

Hello!

Nem nagyon tudok irni mert Panna itt van az olemben es annnnyira mutogat es beszel a kepernyonek hogy alig birom visszafogni. :lol:

Lanyane: milyen lufik? Cici? Hat, az nekem is kene de nincs ra love. Miert vagy Te ennyire onbizalomhianyos, gondolj bele mert ennek valami oka van! En is nagyon az voltam kamaszkoromban aztan rajottem hogy annak aki hu de olyan szep sem konnyebb. Minek irigykedjek azokra akik szepek, nekik sem jobb mint nekem, igy aztan inkabb azokra irigykedem akik gazdagok es okosak. :lol: :lol: :lol:
Orulj annak hogy egeszseges vagy, az a legfontosabb hidd el! Nekem pikkelysomorom van, tudod mi az? Le se irom! Szornyu!!! Inkabb ez mulna el mint hogy mucicim legyen meg plasztikhasam meg szep orrom stb.

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska!
Miért?Annyira szarul néztem ki? :lol: :lol:
Vendég

Szofi
Én először az apámékkal centrifugáltattam,de ezek úgy itták mintha kötelező lenne :lol: :lol: :lol: Aztán mondtam nekik,hogy írunk a nyuszinak,erre hoztak egyet hétvégén :lol: :lol: :lol: Mondjuk a frász elért hogy mennyibe kerül bakker ez a vacak. :shock:

Fanni
A frász elért volna engem is,de jót mosolyogtam,hogy a ygerek békésen játszik amíg te infarktusközeli állapotba kerülsz.

Zsuzska
Schmelzflocken van itthon,de amikor elolvastam hogy azt főzőcskézni kell :shock: :shock: :shock: Ezek nem esznek annyit hogy érdemes lenne összekutyulnom miatta egy edényt :lol: :lol: :lol:

Bertalanka megint belázasodott éjjel,Ezek szerint Tontival együtt lázat csillapítottunk.Reggelre semmi :shock: Ha megint lázas lesz,akkor holnap dokinéni.Azt mondta,lehet hogy attól lázasodott be,hogy felszakadt egy nagyobb darab trutyi a köhögéstől.

Binyek
Az uram aszondta,gyorsan tud futni :lol: :lol: :lol: ha fenyíteni akarod.
A korábbi 1,5-2 :shock: :shock: dobozhoz képest már elenyésző aza pár szál amít elszív,de én ÚÚÚÚÚÚTÁLOM azt a rohadt hamutartó szagot :evil:
Vendég

Zsuzska!
Ez ugyanakkor készült :oops: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?