A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

cs-andi én is letakarom... meg felhúzom a kupolát :cry: mégsem úsztuk meg..ma is már hányt basszus ennyi slejmet...de legalább ürül.. úgy sajnálom..végre alszik, be van kapcsolva a hideg párásító meg a sólámpa mellette és csak kizárólag anyatejet eszik!

MEcsi csütörtökön reggel telefonáltam, hogy időpontot kérnék 12i rendelésre és már akkor nem volt..fél12től szobroztunk, már akkor a 4.ek voltunk.éds mire mi kerültünk volna sorra elkezdte az időpontosokat behívni... de én nem hagytam magam,(mert később kezdte rendelést )és az első időpontos anyuka elé bekéretőztem ..így nem kellett még fél órát ott dekkolni...

de könyörgöm honnan tudjam csütörtök reggel hogy másnap beteg lesz a gyerekem?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnos csütörtökig kell visszaolvasnom, addig is itt van a linkje az én Tranzitos képeimnek. Majd jövök. Puszik.

http://picasaweb.google.hu/zsuzsi.fogar ... Lqd8vyKTg#[/url]

szuszu

Szilvi! Vidd el az én fejemet is a fodrászhoz lécci, egyszerűen nem jutok el én sem, és már nagyon borzalmas a fejem... :evil: Tudom a fodrász is hozott anyagból dolgozik, de hátha képes a csodákra :lol: Megnéztük a képeket (Domi is kitartó volt). Hát asszem szerelmes a fiam :lol: :lol: :lol: "Mánus, még Mánus!" :lol: :lol: Látnotok kellett volna, hogy nézte, még a csoportképen is simán megtalálta :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

hali
ki megy tranzitba ma? és hányra?
lei

hali
ki megy tranzitba ma? és hányra?
lei

Sziasztok!

Gyors segítséget kérnék, aztán majd írok is: ha nem titok, Nektek mennyi lett a gyed? Mert adózás utáni összegként én kicsit többre számítottam, fizum szerint max. járna, de nem kekeckednék, amíg nincs viszonyítási alapom....szóval akinek nem titok, segítsen ki.....köccccc

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi! Kicsit félreérhető, amit a magasságról írtam :oops: Szóval, én hasonló magasnak képzeltelek, mint Julcsi, ezért írtam, hogy magasabbnak gondoltalak.

dadomi

aproo nekem 70040 ft érkezett a számlámra febr.9én..
Vendég

Boni és fizud alapján Neked is max. jár?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Innen leszedhetitek a képeket eredeti méretben:
http://www.sendspace.com/file/ccqwqm

szuszu

aproo engem teljesen összekavartak..mert azt mondta a könyvelő hogyjobb ha az idei évet veszik figyelembe mert akkor magasabb összeget kapok..én elhittem.... ez a 70040Ft úgy van, hogy adóztam is belőle, mert nem kértem a havi adójóváírást az asszem az 18% .. í
ezt úgy találtam....
http://www.hr-outsourcing.co.hu/index.p ... -2009.html
Vendég

de gondolom ezzel nem segítettem :roll: :oops:
Vendég

Na megjöttünk a dokitól, a mienk szabin van helyettesnél voltunk.
Középfülgyulladás +bronhitis hörghurut, kaptunk antibiotikumos orrcseppet, antibiotikumot, plusz kanalasat spiropent.
De a fülére nem kapott semmit és nem is mondott hogy kéne vele valamit csinálni. Biztos nem kell ilyenkor fülcsepp vagy melegitős sapi?
Nem tudtok erről valamit?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Én is többre számítottam, pedig én a maxot kapom. 72.575-72.580,-Ft között kapok havonta. Ehhez jön még plussz a 12.200,-Ft családi pótlék + az adójóváírás, ami havonta jár, kérjétek!
Az adójóváírásból is a maxot kapom, azaz a 11.340,-Ft-ot.
Így kapok havonta mindennel együtt kb. 96 ezer párszáz forintot.
Ami semmire sem elég, mert mire kifizetjük a lakáshitelt és a rezsit, párom rendőrfizujából (ami szégyen mennyi, kb. annyit kap, mint én most!!) és az én gyedemből alig marad valami, és akkor még nem ettünk és a gyereknek sem vettünk semmit... :))
Nem tudom mi lesz, de nem szeretnék két éves kora előtt visszamenni dolgozni. Pedig (főleg, ha nem lehet másik gyerekem), nagyon szeretnék minél több időt vele tölteni, és akár 3 éves koráig itthon lenni vele, hogy kiélvezhessem, de ez már csak egy szép álom, a gyes összegéből éhen halnánk, vagy elvesztenénk a lakást és mehetnénk az utcára.
Bocs, hogy panaszkodtam...

Kép
felicia

A smile jelet értelemszerűen nem akartam beletenni, bocs... :(

Kép
felicia

Sziasztok!

Zsiginek és Áronnak jobbulást kívánok!

Julcsi! Odáig jutottam a nagy szaktudássommal, hogy átmásoltam pár cd-t. Írd meg a postacímed és elküdöm őket.

Én megnéztem minden képet, nagyon jók! Legközelebb talán mi is eljutunk valahová.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!
Én nem tudom mennyi a max gyes, de én 67.700 ft-ot kaptam most nettóba....

Dadomi, Barbi: egy érdekes dolgon gondolkodok reggelt óta, kíváncsi vagyok bennetek is felmerült-e. Daniról van szó,és arról, hogy neki milyen fura, hogy a Barbi férje más nyelven beszélt....miközben órákig játszott úgy lányokkal, hogy egyáltalán nem zavarta, hogy ők sem értenek semmit magyarul...hihetetlen, hogy gyerekeknek mennyire nem akadály, hogy nem közös a nyelv :)
Domi pedig nagyon édibogyó, küldünk neki egy nagy puszit Málnus nevében, és jöhettek hozzánk bármikor, amikor ráértek!

Boni, ne is hagyd magad! :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Andi, jaj de rendes vagy!! :-D Priviben küldöm a címem, és add fel akkor utánvéttel lécci.... Nagyon köszi!!!

yuyu79

mecsi! Az előbb lemaradt: füles sapi mindenképp jó. Mi mást nem kaptunk mert Vikinek csak kezdődő volt. Meg az orrát kell kezelni, hogy ne feszítse a fülét a váladék. Csengének biztos lesz még ötlete, mert Zsombinak volt nemrég.

KépKép
jazmin2005

Julcsi! Ok!

KépKép
jazmin2005

Mecsi :cry: :cry: :cry: én sapit biztos vennék neki..gyógyszertárban nem lehet kapni? meg jó sokat szívd a nózit...

fiam sípolva lélegez ki.. nagyon nem tetszik lehet iratok fel neki Baby haler-t mert tegnap segített neki a kórházban is

:cry:
Vendég

Barbi, én is nagyon örülök, hogy gond nélkül hazaértetek. Az elérhetőségeteket küldd el lécci, aztán párom is majd jelenkezik, ha gondolja, meg egyébként sem árt az, ha megvan, bármikor jól jöhet ;-) Egyébként én meg rájöttem, hogy mennyire gyakorolnom kéne a németet, annyira nem jutottak eszembe a szavak :oops: :oops:

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, a mailben, amit tegnap küldtem ott van Barbi címe is, onnan le tudod lesni :wink:
Megengednétek még egy Málnus Best off-ot???

Kép Kipakolta a konyhaszekrényt :) Kép Málnus esete élete első buborékával Kép Kukucs a kiságyból Kép Sajátos értelmezése a be kell venni a gyógyszert-nek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbinak örülök hogy épségben hazaértek.

Málnus képei nagyon aranyosak .

boni nektek is jobbulást!
a sapi nagyon drága 5-6ezer forint , főleg hogy még nem adtam el babakocsit :wink: :oops: :oops: de lehet sót vagy cseresznyemagpárnát is melegíteni majd arra fogom ráfektetni kicsit.

Most 1óta alvás van, csak én nem tudok aludni. Párom főnöke tök rendes volt hazaengedte ma egész napra az uramat. Lesz ennek még böjtje úgy érzem. :roll:

A fotókon meg annyira szarul nézek ki hogy rosszulvagyok magamtól. Azthiszem beiktatok már egy fodrászkodást!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja, tényleg, már el is lestem, és én is elküldtem neki a képeinket, csak elfelejtettem ;-)

Nagyon édi Málnus :-) Kiheverte szegényke a nagy felhajtást? ;-)

Barbi, a gyerekeid tényleg olyan nyugodtak és jól neveltek, le a kalappal :D

Eni ma kicsit hisztis, van valami a levegőben? 2 órán belül 2-szer szoptattam meg most, mert semmi más nem volt jó neki... Ma próbáltuk először a krumplit, hát az se kellett neki. Pedig jól felhigítottam anyatejjel :roll:

yuyu79

Én még nem kaptam meg a gyedet, de én is úgy tudtam hogy 80 ezer fölött van nettóban a maximum. De lehet hogy ez adójóváírással együtt értendő... Végülis az is beleszámít a teljes összegbe, nem?

yuyu79

Sziszka! Tényleg, a lányok beszédére nem panaszkodott Dani :) De aranyos volt, mert azt mondta, hogy "elmondtam többször a bácsinak, és akkor már tudta" :lol: :lol: :lol:
Apró! A felső határ a gyed-nél az bruttó összeg, abból lejön a nyugdíjjárulék meg az adó. Az adójóváírást azt kérted? Ha jól emlékszem 85 ezer a max gyed, ebből kb 73 ezer a nettó. De napra számolják a gyed összegét, szóval lehet különbség a hónapok között.
Boniko! Az nagyon nem jó, ha kifelé sípol Zsigi tüdeje :( Domi asztmás, neki is ez van. Vegyetek hidegpárásítót, az nagyon jó ilyenkor, vagy inhalálót. Mi Salvus gyógyvízzel szoktunk inhalálni, arra azt mondta a dokinénink, hogy az nagyon jó, és mivel nincs benne gyógyszer többször is lehet egy nap használni. De mindenképpen próbálj jó párás levegőt csinálni, teregess oda, ahol a gyerkőc van. Mecsi! Ezeket nektek is ajánlom, bronchitisre is ezek jók. Sajna már nagyon belejöttünk ezek kezelésébe (Danira meg obstruktív bronchitis miatt kapjuk az emelt családit :( )
Csenge! Te kérdezted múltkor, hogy mivel inhalál Domi, ugye? Ez rendes inhaláló készülék, olyan mint a kórházi, csak kisebb, itthoni használatra van. A pulmonológus írta fel receptre, és közgyógyra megkaptuk. Volt olyan, hogy naponta jártunk be a kórházba inhalálásra, így azért egyszerűbb.
Sziszka! Domi itt játszik mellettem, és nevetni fogsz azon amit mond: "én, Mánus, én, Mánus..." :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

sziasztok!

Boni, Zsiginek továbbra is jobbulást! :( Amúgy sajnos szerintem mindenkinél benne van a pakliban, hogy nem vágja először, hogy baj van... Mégis csak az első gyerek legtöbbünknek... A másik, ami pedig a családi tragédiákat illeti, őszinte részvétem! Remélem, hogy most már legáll ez a szörnyű sorozat a családotokban!

Mecsi, Áronnak jobbulást! :( Mondjuk az tényleg durva, hogy miért kell időpontot kérni, ha egyszer beteg a gyerek, mintha az előre tudnánk tervezni... :(

Aproo, gyere, mert nem tudjuk, hogy mi van Veled! Amúgy a gyed felső határa bruttó 96.600 Ft. Én ebben a hónapban fogom még csak először megkapni, de már előre félek tőle! Én a max. gyedet fogom kapni, és igénybe vettem az adójóváírást is, így pár napon belül tudok referálni, hogy mennyi az annyi... Remélem, hogy már holnap, de legkésőbb szerdán! ;) Mondjuk nem számítok semmi jóra!

Lányok, a fogzás miatti homeos bogyó mi is? Chamomilla ch 15? És akkor adjátok, ha nyügi a baba? Beni ma kikészít... :( Szégyenlem, de ez van. Szeretnék 1 nap szabit... :( Megbolondulok, ha az elkövetkezenőd napok ilyenek lesznek... Semmi nem jó. Ha altatom üvölt, ha járókába teszem, üvölt, és még sorolhatnám! :(

Szuszu, köszi a fotós linket. Jók lettek a képek! Már csak Barbi és CsengeAndi lóg a fotókkal! :P

Sziszka, Málnus fotói nagyon édesek! Annyira jófej! Meg kell zabálni! :)

most megyek, bevetem a szopiztatós trükköt, hátha alszik egy kicsit! :(

sophie27

ja, Mecsi, hát igen, ezzel én is így vagyok, mint Te, mármint a fotókkal kapcsolatban, de nekem nem csak fodrászhoz kellene mennem :P

sophie27

100.100, most emelkedett..

yuyu79

Zsófi és mindenki!

ìme az album, a többit most csinálom még:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35301
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást. :oops: :)
Annyira jó lehetett a Tranzit...mi épp a fülklinikán csücsültünk. :cry:
Talán már javulunk, de nagyon húzós volt az elmúlt hét.
39,5-tel indított az úrfi, ráment pocakra, anyatejen kívül semmi sem kellett, fogyott is Levi, aztán felhúzódott a felső légutakra, csúnya köhögés és orrfolyás.
Szóval volt 3 húzós éjjel még Levi mértékkel mérve is, mert este 9kor letettük, és 10től 20-40 percenként kelt, reggel 6ig, akkor feladtuk, de utána egész nap ordított a fáradtságtól.
Na, mindegy, talán talán már lassan kifelé indulunk ebből a nyavalyából.

Felicia, ismerős a helyzet, mert a rezidens orvosi fizu sem jobb....

:?

Ja, igen, a bruttó most 100.100 Ft., de abból kb. mennyit kellene levonni hogy nagyjából nettót kapjuk meg? Ez az egész annyira tragikomikus, ami itt folyik anyasági támogatások terén. A segélyekből állítom, jobban meg lehet élni. Na, mindegy, egyszer ezen is túljutunk.

Zsófi, mi megyünk pénteken zeneoviba.

Szuperek Málnus képei, homeos tetsz nagyon.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sajnos az a rossz hírem, hogy még nem volt semmi időm a képeket kicsinyíteni, feltölteni, bocsánat, tudom, hogy többen vártátok :( Hétvégén elutaztunk, meg közben vendégeink is voltak :) ma mentek haza és azóta két gyerekkel rakom rendbe a lakást, az éjjel meg igen keveset aludtunk.

Szegény beteg gyerekeknek jobbulást :(

Középfülgyulladásra mi is antibiót kaptunk, fülcseppet csak akkor, amikor lett egy pici lyuk az egyik dobhártyáján és kicsit váladékozott a füle. Ekkor nem is volt szabad melegíteni a fülét, különben kétszer öt percet mondott a doki és mindegy, hogy mivel.

Boni a sípoló légzéssel nagyon vigyázz, mi azzal kerültünk kórházba. Sajnos Zsombinak a Spiropent nem használt és amikor hazajöttünk még több mint egy hétig kezeltük Ventolinnal, amit baby halerrel kapott. A hideg párásítás (néha Salvus vízzel csináltuk, éjszakára sima vízzel) nagyon jó.

Szegény Levi :( Remélem ő is, meg a többiek is hamar meggyógyulnak!
Vendég

OFF:
Bátyám csinált egy új kisfilmet, címe Krúdy fröccs, szerintem nagyon jó lett, ha van kedvetek nézzétek meg, ha tetszik terjesszétek :D http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... aq2D2rmGat
ON:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

voltunk dr.néninél.. ő azt mondta most nem hallja a sípolást. a tüdején..én az orrán hallom néha.. párásítok egész nap.. Salvus vizet lehet veszek akkor....viszont mivel még mindig elég randa így kaptunk antibiotikumot Clacid baby-t amit fiam első körben ki is hányt.. azt mondta ha hallom továbbra is sipolást vetkőztessem le és názze, meg hoyg besüllyed e a bordái alatt mert akkor fullad... akkor menjünk vissza...
:roll:

asszem én is beteg leszek :cry:
Vendég

Csenge katica betette a linket ahova fellehet tölteni a képeket és onnan min letudjuk tölteni. nézz vissza talán 2oldalt az a toldaccuccot oldal azthiszem.

köszi az infókat , próbálkoztunk a melegitett cseresznyepárnával de nem sokáig birta.
Ma gyümicentrifugával csináltam neki répa alma lét nagyon ízlett neki, viszont az ebédet kihánytuk egy csomó slejmel együtt. Jó is meg nem is. Nem tudom mi lesz ha nem akar enni mert mit adok neki ha kaja nem fog kelleni cicibe nincs elég tápszer sztetek jó ilyenkor pótolni?

Ma már nem keveset sírtam annyira sír szegénykém amikor szívom az orrát. Most pl fürdés után is leszívtunk egy csomó trutyit és elaludt vacsi nélkül. :( a szívem megszakad annyira sajnálom csórikámat.

Mindenkinek jobbulást aki még beteg !!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi nektek is jobbulást!
Vendég

Csenge katica betette a linket ahova fellehet tölteni a képeket és onnan min letudjuk tölteni. nézz vissza talán 2oldalt az a toldaccuccot oldal azthiszem.

köszi az infókat , próbálkoztunk a melegitett cseresznyepárnával de nem sokáig birta.
Ma gyümicentrifugával csináltam neki répa alma lét nagyon ízlett neki, viszont az ebédet kihánytuk egy csomó slejmel együtt. Jó is meg nem is. Nem tudom mi lesz ha nem akar enni mert mit adok neki ha kaja nem fog kelleni cicibe nincs elég tápszer sztetek jó ilyenkor pótolni?

Ma már nem keveset sírtam annyira sír szegénykém amikor szívom az orrát. Most pl fürdés után is leszívtunk egy csomó trutyit és elaludt vacsi nélkül. :( a szívem megszakad annyira sajnálom csórikámat.

Mindenkinek jobbulást aki még beteg !!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

NA, nagyjából végigfutottam 1-2 oldalt, most több nem megy:

Áron, Zsigi jobbulást Nektek!Puszkó

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, nekem barátnőm 74e körül mondta a nettót, de ő nem kért adójóváírást... ha megjön a lóvém, akkor majd mondom a pontos összeget!

egyébként Levinek boldog 7. hófordulót!

és utólag is JázminAndi Vikicájának és Ritus Zorka babájának! :)

annyira rossz, hogy sokan betegeskedtek! tessék most már meggyógyulni!!!

Barbi, fotókat lesem! köszönöm. megpróbálom letöltögetni egyesével! :)

Aproo, akkor pénteken találkozunk, remélem addigra Levi is már jobb kedvű lesz! :) a tápit vihetem akkor!?

sophie27

Enikő unokatesója, Ákoska megszületett :D Császárral, 2930 g-mal!

yuyu79

Barbi, jók a képek! :-)

yuyu79

Julcsi! Nem jött át a címed, de iwiw-ről lelesetem és egyúttal meg is jelöltelek. Arra mehet, ugye? Gratula az uncsitesóhoz!

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Már jó régen nem írtam, bár az elmúlt hétre van mentségem ami azt illeti. Bécsben voltunk és meglátogattuk drága húgomat és kedves kis családját.
Ezért aztán most hosszú leszek, hogy lehetőleg semmi se maradjon ki.
:)
Elösször is gyerekorvost váltottunk, és Egerben Attilám gyermekorvosa elválalta Almát avval a kikötéssel, hogy nem fog tudni kijárni hozzánk. Mi ennek ellenére is szerettünk volna hozzá tartozni, hiszen az eddigi háziorvosunk sem jött ki még eddig egyszer sem hozzánk így nem sokat vesztünk vele, ha csak ez az egy "szolgáltatás" marad ki.
Más ami még a miskolci ortopédiát illeti. Mivel Alma baba befelé csámpázik a lábfeje így amikor majd el kezd járni tanulni, sarok támaszos cipőt kell majd hordania(ami még felíratható, így ingyen hozzá juthat az ember). Utána pedig, ha már tud járni a doktornő a magyar softy cipőt ajánlotta, ami állítólag csodákra képes.
Én utána néztem ennek a cipőnek az interneten és a jól ismert MBT cipő gyermek változata. Természetesen az ára is. 20ezer forint párja. Hát lehet ez akármilyen csoda cipő, de ennyi pénzért nem fogjuk kipróbálni. :(
Alma most 6kg és 60cm. Már egy hónapja, hogy elkeztük a hozzátáplálást, ami természetesen most az utazások egy kicsit felborították. Már kipróbáltuk az alma-sütötök, krumpli-sárga és fehérrépa, szílva és alma-banán ízeket. Nagyon szerette őket. A szilva és a banán-alma kivételével mindenre finnyáskodott egy kicsit elösször, de a második kostolás már jobban izlet neki. A tejpépet is kipróbáltuk.
Ami a mozgását illeti még mindíg csak a hasról hátra való fordulásnál tartunk.
Illetve, ha hasra fektetem akkor kúszás szerüen nyúlik az elötte lévő tárgyak után.
Egyre többet mosolyog és visszamosolyog, ami különösen édes.
Az idegenekkel szemben is sokat javult a helyzet. Már nem kezd el azonnal sírni
:) .
A bécsi utunk egészen jól alakult. A két gyerek nagyon jól összehangolódott alvásilag. Vince baba most 11hónapos és természetesen a maga elevenségével és hangosságával nem bizonyult jó játszópajtásnak Alma nyugodságához. Alma ennek ellenére jól türte az ostromot, bár nem maradt sérülés mentes az ottlétünk. Képekkel csak késöbb szolgálhatok.
Képzeljétek jelentkeztem a ringató tanfolyamra, mivel itt heves megyében, de még borsodban sem akad ilyen lehetőség gyermekek és mamák számára.
Májusban kezdődik és három hétvégén keresztül fog tartani. Majd a részletrekről beszámolok.
A baba-mama klubb még mindíg tart. Azóta volt már szó az úszásról és most majd egy pszichológus fog előadást tartani. Jelenleg 2hetente van összejövetelünk és 5-6 anyuka és kb7-8gyermek van együtt.
A visszaolvasással még nem végeztem nem is tudom, hogy mikor fogok a végére jutni. Mindenesetre a képeket a taliról végig néztem és nagyon örülök, hogy Barbiék vállalkoztak erre a hosszú útra ilyen rövid időre is. Gondolom a gyerekeid jól elfáradtak.Minden születésnaposnak és névnaposnak utólagosan is nagyon boldogat kívánunk.
:P

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

jó reggelt lányok!

Luca, üdv újra itt! jó, hogy jöttél, és helyzetjelentettél.

hát most egy picit panaszkodom... :( Benit 4kor tettük vissza a kiságyába, rendben el is szunyókált, de 5kor már megint fent volt, akkor bevettük a nagyágyba, szopi, pici szunya, de 6kor megint felkelt és úgy nekiállt sírni, hogy nem tudtam hirtelen, hogy hova kapjak :( nem tudtam megvígasztalni, de tényleg! nagyon rossz érzés volt. aztán adtam neki tápszert megint, hátha éhes, és az a baja, de miután evett egy kicsit, megint rázendített... annyira sajnáltam! biztos vagyok benne, hogy a foga nő, mert eddig sosem csinált ilyet, ráadásul már tegnap is nagyon nyügi volt, este adtunk is neki chamomillat, es nurofent is alvás előtt.

most a babakocsiban altattam el, hát nem tudom, hogy meddig húzza. remélem, ha felébred már jobb kedve lesz! :(

úgy potyogtak a könnyei, hogy a szívem szakadt meg érte. és ez a fogzási fájdalom kb. ugyanaz, mint a pocak volt eleinte. nem tudsz segíteni igazából, mert most láthatóan semmit nem akar a szájába bevenni, semmi rágókát, vagy cumit, amit amúgy azért szívesen rágcsizott...

szóval szenvedünk ezerrel! :(

apa elment a dolgozóba, és mindig ilyenkor van határidős ultrafontos dolga, mikor én is aggódom, hogy mi lesz Benivel, vagy épp oltásra megyünk, vagy ilyesmik.

na mindegy, nem negatívkodom, remélem, hogy ma már végre kibújik az a fogacska, és lesz pár nap nyugink! már húzzuk egy ideje a rossz alvást, meg társait!

sophie27

Jó reggelt!

a tegnap éjjel katasztrófa volt... annyit köhögött valószínű a BAby luuftól .és összehányta magát ..szegénykém a pihenőszékében aludt közöttünk félülőben.. bár aludt az túlzás..fél órákra bekumott.. aztán visítva ébredés ...aztán hajnali 3 kor adtam neki Viburcolt és 2 perc múlva aludt is 6ig.. most evett (amióta beteg csak cicit fogad el,2 óránként eszik de dr.néni azt mondta ne erőltessek mást ez is jó, mert nem szárad ki!)

a sípolás nincs a Spiropent úgy látszik segített.. az antibogyó mellé adok neki normafloret is.. csütörtökön kontroll ..

annyira sajnálom..ennyi gyógyszert...... apa meg pánikol.. őt is nagyon sajnálom, de néha attól megyek a falnak.. hiába kérem, hogy a gyerek előtt ne vágjon kétségbeesett arcot.. bár éjjel már próbálta türtőztetni magát szegényem...ahogy ő mondaná sosem gondolta volna, hoyg ennyire fog fájni ha szenvedni látja Zsiványunkat...szóval csak én vagyok talpon a vidéken! mert muszáj!

MEcsi te is adod a normafloret?

Aproo fülészeten voltatok? szegénykém.. most már akkor jobban van LEvi?

Feluca hajrá Ringató!

ennyire futotta megyek pihenek asszem...

ja Málnus zabálnivaló !főleg a homeós cuccal :wink:

északai virrasztó babások a VIburcol csodákra képes!
Vendég

Boni, hát akkor nektek még durvább volt az éjjeletek, lehet, hogy Mecsiéknek is, és Aprooéknak is... én csak nem vagyok hozzászokva, hogy vannak ilyen gány napok is, mert eddig tényleg nem volt semmi gond a gyerkőccel, max. 1-2x kelt, kaja, aztán aludt is tovább, de mostanában! :( és tényleg nagyon rossz érzés látni, hogy szenved, főleg, hogy legtöbbször nagyon segíteni sem tudsz, mert a gyógyszer is idő, amíg hat, meg nálam pl. már a cici sem kellett neki... :(

jó pihit!

Luca, tényleg, jó ringatótanulást! :)

sophie27

Sziasztok Anyukák!

Nikianyu! szerintem láttak valamelyik nap a sétáló utcában a buszmegállónál egy másik anyukával sétálni :wink: :wink: :wink:

Én jól vagyok, hoztam egy pár pocakfotót ez kb. 1 hete készültek:
Kép Kép

Ma megyek az amnió eredményéért, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. :wink: :wink:
Majd jelentkezem.

Remélem mindenki jól van.
Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
minimano74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?