Andus!!!!!!!Gratulálok!!!!!!!
Kössz a nyugtatást, de tegnap se tudtam hason aludni, mert toál csurig vagyok, és szétrobban a cicim....kispindurom képzeljétek 4-4,5 órát aludt éjjel, egyszer kelt csak fel....fürcsi után még hammolt, aztán letettem, éjjel evett egyszer, aztán szunya reggelig....annyira jót aludtam!!!!!!!!!!

bár regel eklhetne mondjuk 8-9 fele...de hát túl sokat kívánok
Fürdésre nekünk nem sikerült még fix időpontot választani....mindig valami közbejön...van hogy végre alszik, aztán van hogy épp vendég dekkol itt, vagy a nagyok húzzák az időt, vagy az evés tolódik el....szóval sose fix, de 7-9 közt valamikor sikerül

hason fürdés nagyon bejött, ha locsoljuk a hátát, keményen tempózik a drága, és nagyon élvezetes pofit vág, még kortyolt is a vízből, annyira beturbózott...

A nygok ugyanígy nyomták....sőt, ők volt hogy fürcsiztek apával egy nagy kádvízben, és ott tudtak úszkálni igazán...szerinetm Vince is hamarosan kipróbálja..
Babakocsiban nekem mindig hason aludt Andris fiam, de Vincét a nagy hacukától nem tudom hasra tenni....Amikor Andris született, jobb idő volt, meg talán nem voltam ennyire féltős, hogy megfázik és nem volt ennyire bebugyolálva

öregszem......

:) Na meg a 62-es télizsák, amit még azt hittem kicsi is lesz, akkora nagy szegény pindurkámra, hogy totál elveszik benne....
Büfi nálunk apával működik jól, és a gyerekszoba, meg a nappali közt sétálgatva.....
Gjéti! én már lassan 2 hete egyedül vagyok a kismanómmal délelőttökre, és én is nagyon élvezem, hogy csak az enyém!!!Kell is ez a kis nyugi, csak anyával! jujj mennyire önző vagyok !

:)
Haláli volt tegnap, én már igen elfáradtam estére, meg éhes voltam....Vince szokásos "cipeltetem magam", hangulatban, hát letettük a mózeskosárba a nappaliba, melléültem és simiztem a hátát...elaludt pikk-pakk, aztán mentem a konyhába, hogy kajcsizzak...fél perc múlva a kis drága ordíított...visszamentem, megin simike, egyből szunyált is csendben....megin elmentem, megin ordítás...apa megkönyörült, és átvette a simiszerepet, hát egyáltalán nem nyugodott meg, erre csak elkezdetm apával beszélgetni és a hangom hallatára újra csendben lett...így apa simikézte, én jártattam a szám, miközben vacsit csináltam, és Vince aludt édesen.....a kis zsarnok
Na meg újra Phil Collins zeng...most is, arra alszik, akárcsak a bátyuskája...Andrissal egy éven át minden este azt kelett hallgatni, arra aludt el.....aztán tönkrement a kazetta,( akkor még azon volt,) és a következő válogatás nem tetszett neki, mert nem, úgy jöttek sorban a számok, ahogy ő megszokta......

Azóta is amúgy imádja Phil Collinst hallgatni, hát most Vincénél is ez a helyzet...bár mondtam inkább Dido-ra, vagy Enyára szoktassuk rá, mert már most unom az öreget!
Bocsi a nagyregényért