jó reggelt!
sajnálom, hogy Miksa baba is náthás lett, de annak örülök, hogy a betegeskedők állapota valamicskét javulgatott!
nálunk az éjszaka csúcsszuper volt, most nem akarom elkiabálni, de végülis én felkeltem a szokásos időben, de a gyerek nem, szóval 1/2 6 körül ébredt először, akkor irány a nagyágy, szopi, majd apával, olyan 7-1/2 8 körül ébredés, kaki

, pici tápi, játék, és most altattam el!

remélem, hogy most ez lesz az új módi, mert nagyon bejövős! délután meg megyünk dokinénihez tápi receptért...
egyébként adom neki a chamomillát, és úgy érzem, hogy használ! a tegnap reggeli fájdalmas sírás azóta nem ismétlődött meg (kop-kop-kop), remélem, hogy nem is fog! végre apjuk is belátta, hogy jók ezek a kis bogyik!
Sziszka, nem, sajnos nem utazunk most, ellenben vasárnap (akkor leszünk pont 1 éve házasok), megyük a sir lancelot étterembe kajcsizni!

ez egy ilyen lovagi kori étterem, és kézzel kell enni, állítólag
Aproo, én most nézegettem bébé go és top rider esernyőre csukható járgányokat, nagyon jók, tényleg nincs velük semmi gond és eszméletlen picire össze lehet csukni! nekem amúgy az lenne a fontos, hogy legyen fedele, meg karfája, illetve lehessen dönteni majdnem vízszintesbe, illetve legyen lábtartója (nem az a kis műanyag cucc, hanem, ami szintén állítható! nekünk Beni elég sokat szunyál babakocsiba, így, ha megyünk nyaralni, és ott altatom, ne ülve kelljen már szegénykémnek, illetve a lába se lógjon!
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/bebego
itt az első kettő a szimpi
illetve ez a típus:
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... _babakocsi
én nem csak esernyőre csukódót keresek, mert azok eléggé spártaiak...

szóval sportkocsit, amit esernyőre csukhatok, és hidd el, a mi Bergonunkhoz képest ezek a 8 kilós járgányok is pehelysúlyban vannak!
Felícia,
Dávidnak nagyon boldog 8 hónapos fordulót!
illetve
Mazska Laurájának és
Dia Virágjának boldog 7 hónapos fordulót!
Dia, biztosan minden rendben lesz Virág pocakjával, és tök jó, hogy Veres sem egyből a drasztikus vizsgálatokat szorgalmazza!
Szuszu, ahogyan Felícia is írta, bizonyos összeghatáron belül igényelhetsz adójóváírást, ha csak a gyed a jövedelmed, akkor tuti kérheted...
Andris nagyon ügyin négykézlábazik!
és
Gergő, ahogyan ácsorog... nálunk is egyre többet áll fel Beni, de ő inkább az erejére hagyatkozik, és felhúzza magát, a lába meg még inog

nagyon édesek!
Julcsi, gratula Eni unokatesójához, ez kimaradt már napok óta...
pocakos Gabink, nagyon szépen gömbölyödsz, és biztosan minden rendben lesz a picurival! majd aztán gyere dicsekedni!

és akkor már azt is tudjátok, hogy fiú lesz, vagy lány, igaz? vagy nem kérted ezt a vizsgálatot?
hát remélem, hogy mindenre reagáltam... bocsi, hogy ilyen hosszú lettem ismételten...
ja, és hétfőn megyek vérvételre, szóval Leivel konzultáltunk, és megyünk Tranzitba is ám!
Cs-andi, olyan 1 körül értek oda?