A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hát nem GYÖNYÖRÜ???????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Juj, de szép kiskölyök!!!
:D :D :D
elég jó pasik születnek a topikunkban!!! :wink:
Mondjuk a csajokról sem feledkezzünk meg! :wink:

Moncsi
végre jelentkeztél, örülök neki! már aggódtunk!
várjuk a képeket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zsancy
Perta szerintem már most stoppolja le magának Nico-t!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Az már megtörtént, mielőtt kibújt volna Nico:D

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok Kismamik,

Először is gratulálok mindenkinek a kis jövevényhez és kitartástárt kívánok a hátralévő hetekhez!

Szeretnék eladásra felkínálni néhány teljesen új, kislányom által egyáltalán nem használt babaholmit, remélem örömet szerez majd a babáknak.

Kép
hordozó, 7000,- Ft, (Brendonban 10.000)
Ajánlott kor: újszülött kortól kb 3 éves korig
Anyaga: elasztikus pamut jersey
Mérete: Cipzár segítségével 4 méretre állítható
Terhelhetőség: max.15 kg-ig

Kép
biztonsági fürdető, 3000,- Ft (Brendonban 5.000)

Ajánlott:
0-8 hónapos korig
A babát félfekvő helyzetben tartja
Csúszásgátló réteggel
Használható: csecsemőkádban, felnőttkádban
Tapadókorongjai segítségével biztonságosan rögzíthető a kád aljához
Terhelhetőség: max 8 kg

Valamint van egy használt ABC design babakocsink, mi nem használtuk, úgy kaptuk, nagy kerekű, mózessel, teljesen vízszintesig ledönthető sportrésszel, nagyon jó állapotban, sötétkék, drapp macis mintás. Mi abban ringattuk Kírát a lakásban 2-4 hónapos korában, nagyon jókat aludt benne. :)
(Sajnos képet most nem tudok küldeni, nem megy a kicsinyítés, de emailben szívesen.) Elég nehéz, de terepre szerintem kiváló, főleg kertes házba, ahol nem kell emelgetni. Nagyon jó a rugózása. Irányár 30.000 Ft, alkuképes.

XI. kerületben lakunk, de a környékre el is szállítjuk bármelyiket.

Telefonon vagy priviben is érdeklődhettek: 06-20-3982660.

Szép álmokat, és még szebb babákat kívánok! :)

Ildi

Kép
tamaraildi

Adryn: Dönörűűűűűűűűű a kicsi fiatok!!! Milyen kis szöszi :lol: !

Moncsi: jajj, nagyon örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok!! :D visszaolvasni nem fogsz tudni, a csajok 3oldal/nap átlagot hoztak, főleg az utóbbi időben :lol: :lol:

én megint nem bírtam visszaaludni, miután a kutyák felkeltettek az ugatással .... ez már így megy egy ideje :(. úgy látszik szoktatom magam a közeli jövőre :D!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: sztem Te is jössz nemsokára! ilyenkor Te is ébren szoktál lenni :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

na most mit fog majd csinálni a delfinem???? :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Helló!
Adryn baba gyönyörűűűűűűű! Micsoda husi pofija van! :) Istenem ez tényleg a csodaszép babák topicja lesz! :D
Moncsi örülök, hogy jelentkeztél, majd írj, és dobj képeket. Otthon édes otthon.... :P
Wicca, lehet ma változik át cumizós kisfiúvá? :wink:
Nekem fájáskák szépen elmúltak, nagyon gyengék voltak, tuti csak attól volt, hogy Kata buksija barackot kapott a dokitól. :roll: Azért aludtam eddig, mert olyan éjfél körül felkeltem, és depiztem vagy 2 órát. Elegem van ebből a terhességből. Nem kényelmetlen, semmi bajom, de mindig van vmi. Vagy afp, vagy uh, vagy a genetikán kakilnak a fejemre, tegnap úgy éreztem a doki már csak túl akar lenni rajtam, nem tudtam kérdezni sem (továbbra is megbízom benne, és megértem, hogy fontosabbnak tartotta a véremet a kérdéseimnél, de lelkileg nem esett jól - bár ahogy láttam neki sem). Tudom más nem járna annyit utána dolgoknak mint ő szokott. Mikor pl. apf után felhívott másnap. Lehet azért nem akarom, hogy szüljek, mert félek mi jöhet még. :cry: Aztán összesítettem, hogy csak az afp kicsit rossz, uh-ról kiderült, nincs is gond, talán Kata is befordulva marad (Csibbnek nem válaszoltam :oops: ), szval csak a vas, meg a vércsoport para van. Max. kapok vért, meg nem tom..... ma talán felhív a doki elmondja a másikat. Vagy felhívom én..... Jah mellesleg anyum kitalálta, csak rendelőben orvos mellett adja be a vasat, mert 1000-ből 1x lehet nem fogadja be a szeervezet vmiért, és ha vénásan adja, ne neki essek otthon össze. Köszi. Biztos semmi bajom nem lesz, de neki spiráznia kell. Ok, hogy félt, de pont tegnap telt meg a bili, pedig Boti messziről kerüli. :cry:
Csúcs napom lesz, kialvatlanul, szegény bnőmet majd szórakoztatom messze Óbudán, miközben rohangálunk a két gyerek után. Ezért nem is leszek ma estig, ti megúsztok. :roll: Mennek a drukkok! Babáknak sok cirógatás, pocakoknak kitartás, vagy Vigyázz, kész, RAJT!!!!!!!!!!! :wink:
Bocsi hogy miattam ilyen csodás reggelre ébredtek. Ha már megírtam nem törlöm ki. :oops:
Mindig elfejettem: Rszg kezed hogy van? Próbáld meg forró vízben (kb. 1 dl, 1 evőkanál) higítani - a fürdetőt nem a kezedet :D , és ha kihűlt kenhetőbb és kevésbé tömény a krém.
Még van vmi amit mindig elfelejtek... :roll: :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Félreértés ne essék amúgy Katát várom, és rá kíváncsi vagyok, és imádom, csak bent biztonságosabbnak találom vmiért. :oops: :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: azt hiszem egyszer Neked is ki kellett buknod!!! amúgy tök jól bírtad, nem voltál depis és szomorú!! nekem minden másnapom ilyen volt az uccsó hetekben! ráadásul még mindig pörögsz :D!!! szval fel a fejjel (sztem már túl is vagy rajta :D!!!). anyukádat megértem. sok puszi és kitartás!

Szép napot!
Vica
wicca

Megértelek Kuklika, ne hibáztasd ezért magad, a vége felé már nagyon nehéz és ha még a körülmények is összejönnek. Minden rendben lesz, hamarosan túl leszel rajta!!

Nico baba nagyon édes :D :D nagyon szép baba, tényleg szép kispasik születnek :wink: :lol:

Jó reggelt mindenkinek

Egész éjjel forgolódtam, aludtam azért valamit közbe, de már tényleg nagyon kényelmetlen az alvás, és már megint rossz gyomorra ébredtem. Fáj a derekam is kicsit.

Wicca, Csibb
ilyenkor hogy van a vizsgálat? Hazaengednek még titeket, csak minden nap kell menni, mert ugye itt már átugrott a delfin a kilencen :lol:

Moncsi
Üdv itthon, most már lesznek csajos képeink is :wink:
Hogy vagytok? Hogy van Lívia? Amikor nem leszel fáradt a picúr ellátásában majd tölts fel egy-egy képet. De azt is megértjük, ha ritkábban jössz majd, biztos fárasztó lesz az első időszak itthon :wink: Kitartást hozzá, jó babázást!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Néztem ezt az utolsó Nico képet, kis csodálkozó szemmel néz, nagyon ari...

Kis egyéniségek élnek bennünk csajok, (már aki még nem jött ki)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kösz csajok. Már jobb is, hogy kiírtam. Sztem ha a kiscsaj megszületik, akkora kő fog lehullani rólam, hogy még a belgyógyászaton is az én "pityergésemet" fogják hallani. :oops: :lol:
Nemlajosnak is a dereka fájt, és Rszg-nek is Bea. :roll: Bár előtte azért jóval.
Csibb ha a dokid "jól" megvizsgál, figyeld meg, hogy teszi, és ha hazajösz, írd le. Lehet ki kéne próbálnunk. :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok, hogy ha annyira szeretnéd, tényleg segítsen neked. Bár sztem Máté tudni fogja mikor kukucsoljon ki. :wink:
Wicca te mire számítasz ma?
Már csak este olvasok, kapcsolom ki a gépet, mert reggelizünk a kis dumagépemmel. (jaj mikor már ketten nyomják majd itt nekem, elolvadok......)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én megértelek Kuklika, közérzetileg én se vagyok a helyzet magaslatán múlt héttől :twisted: , bár mindig próbálom magam valamivel feldobni :D Azért téged Boti is vidít rendesen :lol: Jó étvágyat, megyek én is megreggelizem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csak gyors bekukk, indulok 5 perc múlva CTG-re + a laboreredményekért, apa vitte Samut ma bölcsibe.

Kukli, sajnálom a rossz hangulatot, ráadásul az éjjel 1-2 óra aztán meg kiválóan elő is hozza ezeket a gondolatokat. Minden rendben lesz! Anyud csak félt, afp-n már ne parázz (én sem teszem :) ), vasat meg épp anyud fogja megoldani.
Ellenanyag: neked tuti nem az van, mint nekem (Rh összeférhetetlenség) , de a vérben - a dokim magyarázta - sok egyéb ilyen-olyan összetevő össze tud ugrani egymással, de ebből csak a Rh negatív anya Rh pozitív gyerkőc az igazán veszélyes... Persze az jó, ha az orvosod utánajár... Ez van nekem (Rh összeférhetetlenség), illetve ez fog ma kiderülni. De ez is csak akkor gáz, ha viszonylag korai terhességben történik...

Zazzy, a dokiddal átbeszéltétek a szülést?

Babaképek gyönyürűek: Döme, Máté, Nico, Petra - mind-mind csodaszépek. :) Moncsi, ha lesz egy lélegzetvételnyi időd-energiád, gyere majd Livi képeivel :) örülök, hogy otthon vagytok végre.
No, és most elviharzok.

erpé

Jó reggelt! Van talán egy 10 percem, Máté óramű pontossággal ébred. kop-kop-kop

Nico csodaszép. Nagyon helyes kis pofija van.

Már nincs sok vissza, tartsatok ki! Én megúsztam az utolsó nehéz hónapot, de csak bíztatni tudlak benneteket.
Nemek szombaton görcsölt be a vesém és csütörtökön szültem. Nem volt túl sok idő elötte.

Moncsi Jó, hogy már otthon lehettek! Képeket kérünk :roll:

Kép

Kép
rszg

sziasztok

Mégegyszer köszönöm :)

Nico baba naggggyon szép, nem is látszik rajta a hosszú vajúdás :)

Moncsi: én is örülök, hogy hazaengedtek. Gondolkoztam, hogy megkereslek a kórházban nst után, de biztos nagy szemekkel néztél volna, hogy ki a franc ez :) , szóval inkább nem zaklattalak.
Majd bombázlak a kérdéseimmel. Első: ugye feloldották már a tilalmat? :twisted:

Erpé: drukk, hogy jó legyen az ellenanyag, majd mesélj mi volt

én úgy érzem magam, mintha nem is lennék terhes, leszámítva a medencefájdalmat :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Kukli, nekem is ilyen problémám lehet mint neked az ellenanyaggal. Nekem már vagy négyszer nézték, mindig ugyanaz az eredmény, ja és én is RH + vagyok. Mindig ugyanazt írják rá, hogy ha vért kell kapnom csak választott vért kaphatok.
Na most hozta a védőnőm az eredményt és most már mást írtak rá, úgyhogy lehet hogy mégegyszer el kell mennem vérvételre :? csak azt nem tudom hogy ha most is 3 hétig tartott mire megkaptam az eredményt akkor az már szülés után lenne :roll:

Ja továbbra is carul vagyok, éjszaka 38 fokos lázam volt és most is felment :cry: , úgyhogy megyek pihizni.

Bocs hogy nem reagáltam semmire, de most nincs erőm.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, lázas is vagy? szegény..elhiszem, hogy nincs erőd, Jobbulást

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
De jó ilyen gyönyörű képekre jönni! :D Úgy feldobódtam :D Ne fogjátok vissza magatokat már babázók!!!! :lol: Én imádom nézegetni őket.

MoncsI!
Örülök, hogy végre otthon vagytok!Képet tőled is várunk!

Vica!
Jobbulást!Lázzal vigyázz azért!

Én se férek már el sehogy az ágyban, sehogy nem jó feküdni, tényleg határozottan érzem, hogy nőtt is a pocakom az utóbbi napokban :roll: olyan nyűgösen keltem, 6-tól 9-ig még vergődtem az ágyban :roll:
Tegnap elkezdtem szopogatni a homeós bogyókat, iszom a málnalevelet, remélem bejön majd, de egyre inkább olyan érzésem van, hogy még nem szülök egy darabig.Sehol egy árva jel... :roll:
Erpé!
Ma délután megyek a dokihoz 3/4 5-re a beszélgetésre :wink: Próbálom memorizálni a kérdéseimet, olyan gáz, ha egy listával állítok be, nem?Pedig ő is azt mondta, hogy nyugodtan írjam össze a kérdéseket.

Tegnap olyan gyönyörű idő volt, örültem, hogy itt a tavasz, erre ma megint tök borongós, ezt utálom!Ráadásul most kaptam a fizus sms-t, pont ebben a hónapban(eddig ilyen sose volt!)csak 2 hetet számoltak el a 4 helyett, úgyhogy alig kaptam valamit.Húzós lesz ez a hónapunk nagyon.Megyek is vissza az ágyba, nincs kedvem semmihez!

Kép
Kép
zazzy

Nekem így van írva a kiskönyvembe: "A"RH(D)poz. az középen nem tudom hogy D vagy más, de nekem nem mondták hogy ez gond lenne :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ja!És tegnap óta olyan szintűvé vált a zsibbadásom, hogy a jobb kezemet már nem tudom ökölbe szorítani :(

Kép
Kép
zazzy

Vica Gyógyulj meg hamar!

Zazzy Én is csak fél havi fizut kaptam :(

Kép

Kép
rszg

zazzy: szegénykém, ez a zsibbadás elég gázos. Basszus, azért még van hátra majdnem 4 hét

Kép

Kép
pgyöngyi

Hát ma nekem is sz.r éjszakám volt.....11kor lefeküdtem, éjfélig 10 percenként mentem pisilni, aztán fél 5 után megint, és onnan nem tudtam 7ig visszaaludni.....ááááááá..... :evil: :evil: :evil:

Kukli, kitartás!!! Nyugodtam panaszkodj, legalább megkönnyebbülsz! Afp-t ne is emelegesd, nekem az integrált tesztemnél lett magasabb ez az érték, voltam is 3szor UH-n, hála égnek minden oké volt.

Vica, te nagyon gyógyulgass!!! Fáj is vmid??

Erpé, majd számolj be az eredményekről!

Rszg, akkor Máté nagyon beállt órára!!! :lol:

Nico baba nagyon helyes!!!!! Tényleg, milyen kis szöszke!!!! 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb: na még egy mondatra, aztán eldugulok. Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a doki 3500 körűl mérte neki a gyereket szülés előtt, erre kinyomott egy 4100-as babát. Szóval nem mindig stimmel ám amit néznek :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
azt ugye tudod, hogy nem nyugtattál meg!!! :lol: :wink:
én az ellenkezőjére számítok! igaz, hogy nagyobb a hasam... :roll:

ma már megint tök nyugis éjszakám volt... :twisted:

Bea
nem tudom, mi van ilyenkor... mivel a dokim a 10-ét veszi alapul, ezért gondolom semmi, még egy hét múlva megyek újra. utána úgy tudom, naponta kell menni... de ezt csak hallomásból tudom, mert Fannit nem hordtam túl...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Túlhordáskor elvileg már kétnaponta/naponta kell nst-re járni én úgy tudom.
Szerintem ez durva, hogy a doki ne hiszi el, hogy te tudod, hogy kizárt hogy akkor fogant volna!
Nekem tök simán elfogadta, pedig nálam 3 hétről van szó!!! :shock: De ez már a legelső uhun is kijött 5-6 hetesen, és azt még nem ő csinálta.Sosem volt normális ciklusom, van viszont hőgörbém, és én is tudom, hogy mikor "készült" :D

Kép
Kép
zazzy

Szenvedek nagyon, semmi se jó :( még jó, hogy egyedül vagyok itthon.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Gyöngyi, utólag is boldog szülinapot! Hogy ünnepeltétek?

Zazzy, szerintem egyáltalán nem gáz, ha összeírod, hogy mit szeretnél kérdezni az orvostól, egy parával kevesebb. Nekem a védőnő és a gyerekorvos is mindig mondja, h nyugodtan állítsam össze a kérdéslistámat egy papíron, nehogy kimaradjon valami :)
Kézzsibbadást nagyon sajnálom!

Vica, hú, ez a láz nagyon nem hangzik jól. Szedjed az Algopyrint és pihenj, amennyit csak tudsz!

Most itthon, voltam CTG-n, nuku fájást mutatott, kicsicsaj először aludt, majd csuklott, végül szétrugta a hasamat (25 perces vizsgálat alatt), szívhang OK. Dokival nem találkoztam, mert egész délelőtt műt, fél 9-kor kezdte, és az assztisztense szerint 11-12 között végez. Én már 9 után nem sokkal készen voltam a vizsgálattal, és bár asszisztens javasolta, hogy várjam meg, úgy döntöttem a fene fog a kórházban üldögélni, inkább hazajövök és majd felhívom, h meg akar-e nézni - akkor visszamegyek. Kb negyed óra kocsival, nem nagy cucc...
Laboreredmények nagyjából rendben vannak, hemoglobin szint nem változott (120 a minimum, nekem 112 most is és ennyi volt 3 hete is) Szedem a Maltorfert, de ez úgy tünik a szintentartáshoz elég, nem javított a dolgon... Vizelet tök negatív. Ellenanyag szintén negatív.
Ami miatt vsz lesz még egy köröm ma, az a méhszájvizsgálat... Múlt héten ugye elkezdtem intenzívebben tágulni...
No, most főzök egy husilevest, nyam.
Majd írjatok!

erpé

Marq már elvileg otthon van! Marq, jelentkezz, ha lesz egy kis időd!
erpé

Sziasztok, én is megjártam amit kellett!

Először is Gyöngyi utólag is nagyon boldog szülinapot, ez lemaradt!

Nico baba eszméletlen gyönyörű, köszönjük a képeket. Csodaszép párost alkotnak Petrával!!!! :D

Wicca örülök, hogy az utazással nem volt gond és nem akkor jött rád a szülés, bár azért most már beindulhatna gondolom.

Kukli, eddig nagyon jól tartottad magad, te voltál a mindig pörgő totál pozitív nőci, van olyan hogy összejön az embernek és azt jó kiadni. Látod sikerült is!!! Tudjuk mi, hogy mennyire várod Kata babát, szerintem senkiben sem merült fel az ellenkezője. Kitartás!

Szóval nálunk a helyzet: az a kis folydogálás nem a magzatvíz volt, hanem hasonló mint anno Katkánál és Adrynnál volt. Valszeg túl hirtelen pattantam fel az ágyból éjjel. Amúgy méhszájam már 1110 jó ujjnyira nyitva vagyok, doki szerint akár szülthetnénk is, de várjuk meg amíg szépen magától beindul. Szerinte tutira meglesz a kiírt időpontig. Mondtam neki, hogy szaván fogom!!!!! Nst-n is voltak már összehúzódások, de még csak szépen, csendesen. Szóval most totál nyugis vagyok és a hétvégét belőttem magunknak!!!! :wink: :D Pénteken ultrahang, aztán ha addig sincs semmi, akkor kedden is vizsgálat, uh és szerdán nst, aztán ha addig se semmi, akkor naponta kell menni nst-re. Remélem ezt már nem kell végigcsinálni.

Csibb, nálad mi a helyzet? Ma még nem is voltál ugye?

Zazzy, iszonyúan sajnálom ezt a zsibbadást, most már tényleg durva mértéket öltött!! Próbáld vhogy kibírni.

Moncsi, annyira örülök én is, hogy jelentkeztél! Szuper jó lehet otthon, ha van egy kis időd, akkor mesélj magatokról és a mindennapjaitokról, ja és képet is kérünk.

Papillon, hogy sikerült a vacsi?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Vacsi: Először is köszönöm az évfordulós jókívánságokat. Egy tök jó kajáldába mentünk, ahol elfogadták a maradék üdülési csekket! Jó drága étterem volt, és olyan degeszre ettem magam, hogy az esti hancit lefújtam :oops: nem kaptam levegőt... ma viszont be kell pótolni...remélem még nem lesz szülésmegindító :D Nagyon jól éreztük magukat, csak a kaja nyomta a kiscsajszit 8)

Hivatal: Gyönygyi (BOLDOG SZÜLINAPOT!), olyannyira nem szivatnak, hogy nyilatkozatot kellett volna írni, azt személyesen átadni. Erre reggel hívott a kollega, hajnali 10-kor :D , hogy ő már be is boritékolta az emailem és továbbítja a főkönyvnek, az meg az MTA-nak, állítólag így kell. És nagyon SOS, ezt ráírta 8) és mondta, h bármikor hívjam, és ne köszönjem ez csak természetes. Hál'Istennek a mi hivatalunkban még műxik a kollegalitás, pedig nem is ismerem személyesen, vagy csak nem tok róla. :P Szóval szülésig ennek le kell zajlania, amire nem tom mennyi esély lesz. Még beszélnem kell vele, h mi van ha hamarabb szülök, kába voltam elfelejtettem megkérdezni :roll:

Pill: Adryn most írt, h holnap mehetnek haza :D

Tencsi: te is szépen tágulsz :o Tök jó!!!!

Vica: Jobbulást neked! Nagyon rossz lehet még betegnek is lenni :cry:

Wicca: jó fej a nővéred, viszont akkor király lehet az a torta :lol: recept? :oops:

Kukli: Igen, léci írd át a nevet :oops: Sajnálom ezt az ellenanyag dolgot, de észrevették és nem lesz gond!!! Ne depizz sokáig :oops: :P KITARTÁS!!!

Moncsi: VÉGRE!!!! Dejó, h otthon vagy! Szegény, te is jól megszenvedtél a kisasszonyért :? de biztos kárpótol a kis bájos :wink: ha lesz majd erőd, időd, kivik vunk mindenre!

Zsancy: Adryn bigámiára készül, már az én lányomat is odaígértette Nicónak :shock:

NICO NAGYON JÓ KISKRAPEK :wink:

Zazzy: én is listával szoktam menni, mert a dokim állandóan siet, kapkod, lehengerlő stílusban, amikor is mindent elfelejtenék, ha nem írnám fel :P Én is sokkal kevesebb fizut kaptam!!! Neked is KITARTÁS!!!! Amúgy én is tom mikor készült a babó, de tojnak rá!!!![/b]

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon!
De jó, rendes a kollega, sínen az ügy! :D
Mi a fene lehetett most, hogy ennyien is kevesebb pénzt kaptunk?Miért pont szülés előtt kell kiszúrni az emberrel.Asszem hitelből fizetjük a dokit... :?
Tényleg,hogy Nemlajos ügyeletesnél szült, ilyenkor nem is kell fizetni, ugye?Én tuti nem fizetnék, vagy ha nagyon rendes dokit fogok ki, akkor valamennyit esetleg, de biztos nem annyit, amennyit a fogadott dokinak kellett volna.

Akkor lehet mégis csinálok egy listát. :wink:

Most épp hányinger tört rám, de hogy mi a fenétől :shock: kész vagyok mostmár, nem is jövök egy darabig, mert kiaszatalak benneteket, azt hiszem szülés előtti depresszióban szenvedek, olyan van? :lol: De legalább hátha nem lesz szülés után. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Papillon, tök jó, h jól sikerült a vacsi! Még jó, h sokat ettetek!!! :lol: Nekem hihetetlen, ha el tudjátok intézni a Lizannát rövid idő alatt. Pesszimista vagyok a bürökratikus ügyekben....(pl. APEH kártyám stb) De drukkolok, h egyszer menjen vmi gyorsan!!!! 8)

Zazzy, sajnálom ezt a zsibbadást, depit! Kitartás!

Tencsi, huuu, akkor bármikor lehet bármi????? :wink:

Erpé, akkor minden oké volt a vizsgálaton! Király!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon, de jó! Örülök, hogy az este is jól sikerült és a nevetek is sínen van!!!! Jó ilyenről is hírt hallani a mai világban, tényleg nagyon rendes a kollega!
Köszönjük a hírt Adrynról, őt sem marasztalják sokáig a kórházban.

Bizony Tehuti, nagyon alakulnak a dolgok. Már alig várom, úgy szeretném már Dávid manót a kezemben tartani és puszilgatni!!!

Zazzy, nem akasztasz ki senkit!!!!! Remélem jobban leszel hamarosan!

Én most éppen pihizek és degeszre tömöm magam csokival, nem vagyok normális na!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

nah megjöttem a dokitól és el kell mondjam asszem összeomlottam :( ... gyerekkel minden oké, 3670 gramm a becsült súlya, BPD 97, koponyavégű, III-as lepény, szívhang doki szerint szuper! no de!! az én szervezetem nem igazán készül a szülésre, 38. héten vizsgált azóta szinte egy fikarcnyit sem tágultam és a méhnyak is ugyanabban az állapotban van (C2111). megcsinálta az amnio-t, amitől egyébként már előre rettegtem, mert nekem az anno zsozsónál is irtóra fájt és persze most is, asszittem besz@rok ... minden nap nst és kétnaponta amnio ... ezenfelül úgy néz ki hétfőn befekvés, főrvosi bemutatás és elvileg kedden indítás. de!!! azt mondta a doki, hogy ha így maradok keddig ahogy most vagyok, akkor nem tud indítani, mert annyira éretlen a méhszájam, h tutira császár lenne belőle ... szval így állok! tudtam én hogy "túlhordom". de azt nem gondoltam, h ennyire ... persze még semmi sem biztos, de ahogy most állok, nagyon úgy néz ki, h jövő péntekig nem lesz gyerek ... :(

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, legyél optimista!!! Látod, Adrynnak is 3000-es volt a méhszája és beindult a szülés magától. Unokatesóm is így szült, h előző nap telejsen zárt, és éjjel megindult!!! Mondogasd a babának, h bújjon ki! És tegyél fel pocakfotót!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Wicca Szurkolok nagyon, hogy Bálintbaba kibújjon magától. Te is beszélgess vele, hátha...
És fel a fejjel, tényleg legyél optimista! Nem lesz gond!
Bálintbaba! Gyere! Hív a világ :wink:

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!!

nem tudom, emlékeztek-e rám, pár hete (fú, lehet már hónapja :oops: ) bejelentkeztem hozzátok, de egyszerűen képtelenség volt idejutnom. :))
Olvastam, hogy vannak már babák, NAGYON NAGY GRATULA az újdonsült Anyukáknak a gyönyörű babócákhoz!

Mi is egyben vagyunk még, bár időnk is van bőven...
No csak gondoltam hírt adok magunkról, ha valaki emlékszik és persze mindenkinek drukkolok!!!!

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

wicca: ne legyél elkeseredve, a tested tudja, hogy mikor mit kell csinálnia, és az indított szülés lelkileg megviselhet mind kettőtöket. Nálunk is így volt. A Lili a mai napig iszonyú érzékeny és Anyás, én a szülésnek tudom be ezt.

csibb: bocsi, nem ez volt a szándékom :) Majd gondolkozom ellenpéldán is :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

zazzy: sínen a dolog, de azért, mert az önkoriból ilyen gyorsan elindították még leállhat a főkönyvnél és az mta-nál főleg :cry: És nem is biztos, h engedélyezik, bár azon azért csodálkoznék... Én azért kaptam kevesebb fizut, 40 ezerrel :!: , mert a januárit kaptam meg most, amibe a 16 nap betegszabadság számít bele, ami az alapfizu x%-a. Februártólkapom a tavalyi átlag x%-át, ami elvileg több, de mégis kevesebb lesz, amit márciusban kapok, mert 28 napos a február. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Még én sem értem....
Pihenj sokat és kevesebbet depizz :lol:

Ügyeletes dok: elvileg ugyanannyit szoktak elvárni, hogy adj, mint a dokidnak. Na persze, meg egy fityiszt :P

Wicca: sztem, ha elmegy a vized, akkor kezdesz el igazán tágulni, így is azért eléggé nyitva vagy, sztem. Mért éretlen a 2111-es méhszáj :?: Amniót gondolom azért csinálnak, h tiszta-e a magzatvíz, de van arra más módszer is, ha már egyszer nyitva vagy. Nekem bekukkantottak egy lámpással és úgy nézték meg!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na itt vagyok a képekkel :)
Kép
Kép

pgyönygyi : sajnos a tilalom még nem szűnt meg :?

NAgyon szépek a babák :) :lol: :lol:

Na mesélek egy kicsit hogy hogyan is történt minden.. :)
UGye befektettek a kórházba mert kicsinek találták a babát, és gondolták infúzióval növesztik majd egy kicsit. Kaptam egy infúziót, és miután lekötötték rólam beindultak a fájásaim. Aztán átfektettek a szülőszoba mellé, ott kaptam még 24 órán keresztül a késleltető infúziót, hogy hasson a tüdőérlelő. Aztán másnap mondták ha magnézium mellett is fájásaim lesznek, akkor megműtenek.
Féltem , és nagyon sokat sírtam mert mindenki csak annyit mondott hogy nagyon picike. DE amikor megszületett, mondták hogy nem is annyira mint gondolták.
Amikor megszületett csak egy pillanatra láthattam, és örömömbe sírtam amég összevarrtak.
A látogatási tilalom miatt, amit kórházon belül csináltak, nem láthattam őt három napig, amég nem tudtam szoptatni. Kórházon belül is kitalálták hogy nem járhatok le hozzá csak ha majd szoptatni megyek. De szerencsére később már mehettem.. csak hiányzott hogy vele lehessek egész nap.

Mostmár jól vagyunk, és végre itthon :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

MONCSI: GYÖNYÖRŰ A BABÁD!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Wicca, sajnálom, hogy így megvisel ez az egész. De tényleg, ilyenkor már bármikor egyik pillanatról a másikra beindulhat a szülés. A 2111-es méhszáj pedig nem a teljesen zárt kategória, és az hogy nem változott az elmúlt 2 hétben, még egyáltalán nem baj... Mi az az "amnio", amit most csináltak neked?
Babádnak nagyon szépek a méretei, örülök, h minden rendben van vele!

Papillon, nagyon jól hangzik ez a vacsi. És annak is nagyon örülök, hogy a kolléganőd ilyen segítőkész, és már úton is van "Lizanna" az MTA felé :) Nagyon szép nevet álmodtál a lányodnak!

Én is megjártam ma már másodszorra a kórházat, dokit végül elértem telefonon és kérte, h menjek be, mindenképp szeretne UH-t és méhszájvizsgálatot (hehe, ma ügyeletes, ráértünk volna szülni... :) ). Bent persze vártam még rá kb egy órát, mert el kellett mennie valami megbeszélésre. Végül megnézte a kiscsajt, mondta hogy kissé aggódik a magzat körüli ödéma miatt, de ma sokkal kevésbé volt látható, így ez rendben is van. Szerinte azért mert én ödémás vagyok, a kislánynak nem szabadna, ez mástól van / volt, de visszahúzodott szerencsére.
Méhszáj: külső méhszáj nyitott, de a belső tök zárt, így hazaküldött. (ezt a vizsgálatot azért megéreztem...) Legközelebb pénteken reggel megyek UH-ra - valamiért továbbra is azt gondolja, h előbb fog ez a szülés beindulni :)
Lépek Samuért!

erpé

Moncsi, nagyon helyes Lívi baba!!!!! Neki is mekkora haja van!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

köszi csajok a bíztató szavakat :D, assziszem leginkább azért borultam ki, mert mindenki azt hajtogatta, h biztos előbb meglesz! MINDENKI!!! és viszonylag hamar elkezdtem nyílni (36.hét). annyira bepipultam, hogy vettem egy robin cook könyvet :lol: :lol: !

Erpé: az amnio a magzatvízvizsgálat és azzal a "kacsával" csinálják + még egy tükörrel. csak ennek a kacsának az el(fel)helyezése nagyon nagyon kellemetlen ... a 2111 tényleg nem teljesen zárt, de a doki csak "jóindulattal" adta ezt az értéket, mert a belső méhszáj még nincs egy ujjnyi! :( ...

Papillon: nemtom, h erre a magzatvíz vizsgálatra mért nem a másik módszert alkalmazza a doki, de lehet h megkérdem től! köszi! :D

pgyöngyi. na igen! az indítástól eléggé félek! nagyon nem szeretném!!

tehuti: két hete mondogatjuk a fiatalúrnak, h bújjon ki, de nem akarodzik :D.

No igyekszem optimistább lenni :lol: :lol: , ki kell találnom magamnak valami programot!! :D
nah! tényleg abbahagyom a depizést!!!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, sajnálom a kórházi élményeket, kívánom én is neked, hogy induljon be magától a szülés és minnél hamarabb! Dobj egy pocakot, hátha segít :wink:

Moncsi, sajnálom amit átéltél a kórházban. Lívia baba nagyon szép, nem értem, hova akarták ezt a babát tovább tökéletesíteni, már így is az :wink:

Erpé, örülök, hogy visszahúzodott az ödéma :)

Csibb, várunk téged is a hírekkel.

Zazzy, megértelek, gyere csak nyugodtan panaszkodni és próbálj feldobós programokat csinálni magadnak, kényeztesd magad.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?