Helló!
Adryn baba gyönyörűűűűűűű! Micsoda husi pofija van!

Istenem ez tényleg a csodaszép babák topicja lesz!
Moncsi örülök, hogy jelentkeztél, majd írj, és dobj képeket. Otthon édes otthon....
Wicca, lehet ma változik át cumizós kisfiúvá?
Nekem fájáskák szépen elmúltak, nagyon gyengék voltak, tuti csak attól volt, hogy Kata buksija barackot kapott a dokitól.

Azért aludtam eddig, mert olyan éjfél körül felkeltem, és depiztem vagy 2 órát. Elegem van ebből a terhességből. Nem kényelmetlen, semmi bajom, de mindig van vmi. Vagy afp, vagy uh, vagy a genetikán kakilnak a fejemre, tegnap úgy éreztem a doki már csak túl akar lenni rajtam, nem tudtam kérdezni sem (továbbra is megbízom benne, és megértem, hogy fontosabbnak tartotta a véremet a kérdéseimnél, de lelkileg nem esett jól - bár ahogy láttam neki sem). Tudom más nem járna annyit utána dolgoknak mint ő szokott. Mikor pl. apf után felhívott másnap. Lehet azért nem akarom, hogy szüljek, mert félek mi jöhet még.

Aztán összesítettem, hogy csak az afp kicsit rossz, uh-ról kiderült, nincs is gond, talán Kata is befordulva marad (Csibbnek nem válaszoltam

), szval csak a vas, meg a vércsoport para van. Max. kapok vért, meg nem tom..... ma talán felhív a doki elmondja a másikat. Vagy felhívom én..... Jah mellesleg anyum kitalálta, csak rendelőben orvos mellett adja be a vasat, mert 1000-ből 1x lehet nem fogadja be a szeervezet vmiért, és ha vénásan adja, ne neki essek otthon össze. Köszi. Biztos semmi bajom nem lesz, de neki spiráznia kell. Ok, hogy félt, de pont tegnap telt meg a bili, pedig Boti messziről kerüli.
Csúcs napom lesz, kialvatlanul, szegény bnőmet majd szórakoztatom messze Óbudán, miközben rohangálunk a két gyerek után. Ezért nem is leszek ma estig, ti megúsztok.

Mennek a drukkok! Babáknak sok cirógatás, pocakoknak kitartás, vagy Vigyázz, kész, RAJT!!!!!!!!!!!
Bocsi hogy miattam ilyen csodás reggelre ébredtek. Ha már megírtam nem törlöm ki.
Mindig elfejettem: Rszg kezed hogy van? Próbáld meg forró vízben (kb. 1 dl, 1 evőkanál) higítani - a fürdetőt nem a kezedet

, és ha kihűlt kenhetőbb és kevésbé tömény a krém.
Még van vmi amit mindig elfelejtek...