A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Na megjöttem én is...
Beszéltem a dokival,mondtam neki,hogy mit érzek,be kellett mennem a kórházba,hogy ,megnézzen.

Minden OK,méhszáj zárva...
BP:94 FL:71,Becsült súly 3151 gr placenta hátsó falon II.tip.

Vasárnap már van,nem kell aggódnom :wink:

Szopiról..azt mondják kereslet-kinálat elven működik..sjanos én nem sokat szoptattam a fiam igy nem tudok okosakat mondani :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos : én hat hónapig úgy szoptattam hogy estére már kellett a tápi de......... kereslet kínálat érvényes és igény szerint szoptatni nem három óránként és szopi után fejd le azt a melledet amit kiszívott döme majd beáll a tejtermelés :):) és otthon meg fogja majd szokni hogy mikor van éjszaka és mikor nappal :):):):)

holnap megyek szerződést kötni :D:D:D:D úgy várom már hogy csinosítgassuk a lakást stb :):):):): már kitaláltam hogy az erkélyen lévő ládákba milyen virágot fogok majd ültetni igaz van már pár muskátli tövem de szeretnék a négyből egybe vagy akár kettőbe valami szép színes virágot ültetni :):):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri:akkor megnyugidtál?Minden rendben Lilivel ha akar majd jön, szép súlyú baba lesz.

Nemlajos:otthon majd eléglesz 1 héten 1szer mérni a súlyát közelaznos időben.Márk sem szpott az első napokban többet,ha otthon lesztek majd kialakul a rend ésa végén fejned sem kell.
Vendég

Törpiri!

Akkor most pár nap nyugi van, hogy Lilivel minden rendben. :D

Nika!

El tudom képzelni milyen izgalomban vagy most. Ez olyan jó. Tervezgetni, hogy milyen lesz az új...

Sissi!

Megnyugodtál kicsit?

Délután megnéztem, hogy nekem az AFP.nél a MOM érték 0,85 volt és a korrigált MOM lett 1,17.
Nem csak az számít, hogy a terhesség kora mennyi pontosan, hanem mennyi idős vagy, mekkora a súlyod, és valójában az is, hogy európai vagy.

Egyébként pedig állítólag a lányoknál alacsonyabb az AFP. Bár nekem ez sokkal alacsonyabb , mint Benivel volt (1,7), mégis fiú Marci is.
Igaz, most súlyban sokkal több vagyok, és idősebb is 3 évvel.

Szóval szerinetm ezzel ne foglalkozz! Az integrált teszt sokkal pontosabb képet ad. Illetve az UH lesz majd a meghatározó.
Vendég

Törpiri!

Kérünk képet a kiságyról!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Én nemsokára megyek a Védőnőhöz.
Itt közdöm, mibe vigyek vizeletet :lol: :oops: :oops: :oops:

Törpiri!
Lili baba szép nagy lány lesz.
Örülök, hogy jól vagytok.

Hm.. lányok, bocsi, hogy ennyire felizgattalak titeket a lángossal.
Ha Egerben jártok, meghívok mindenkit, egy hatalmas lángosra, amilyet csak szeretnétek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!
Lehet neked is csak elírtak valamit, súly, vagy a napokat.
Ez is sokat számít ám.
De ha megnyugpdnál, menj el egy négyes tesztre.

picimami

Jó reggelt Lányok :!: :!:

Köszike a gratulációkat, hát most nagyon boldogok vagyunk az bizti :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

jó reggelt :)

picike nálunk mindig volt a védőnőnél müanyag pohár :):):)

sziszi minden rendben lesz :):):)
asiye hogy vagy???

törpiri???

nemlajos ma lehet hogy már otthon leszel de jó :):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Én hajnal négytől fél hatig nem tudtm aludni a köhögéstől. :(
Persze Beninek ez nem számít, amikor hétkor felkel...

De délben ebéd és irány az ágy.
Vendég

Cat, jobbulást nektek.

Nika megy a drukk a mai napra hogy minden rendben legyen :wink:

Törpiri, hogy vagy ma, kiságy megvan???? MUTIIIIIIIIIII :!: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sissi biztos minden rendben van veletek is :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Túl vagyok a hajmosáson is.
Most sokkal jobb, mint éjszaka volt.

Beni ismét Timon és Pumbát néz. :?
Nehéz lesz leszoktatni a sok tévézésről, de most sokkal könnyebb nekem így. Tudom ez nem mentség, de mit csináljak? Most olyan, mint az elején, állandóan fáradt vagyok. Vagy csak a betegség miatt?
Vendég

Jó reggelt!

Nincs időm reagálni, csak beköszöntem, ma csak délután vagy este leszek, aztán visszaolvasok!

Puszi nektek! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Azt hiszem én is csak a délutáni alvás után nézek vissza.
Mos teljesen használhatatlan vagyok mindenre.

Aki erre jár, annak nagyon szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok!

A babakocsiról este lesz kép apa megigérte, hogy majd ma mindent bepotol csak ne tegnap zalklassam, mert nagyon nyügi volt ismét! Bergon kocsit vettünk! Szép piri vajszinű kockákkal! De majd este remélem meglátjátok! Tgenap apa kollégája véletlenül munka közben fagyállot ivott víz helyett! Na rögtön hivták a mentöt csori meghánytatta magát, de hát muszály volt bevinni! Nem tudom, hogy hogy csinálta pontosan, de megitta a lökött gyerek!

Tök jó, hogy így leírtátok a szopit, mert igy én is okosodom!!! Már elöre!

Nika! Olyan jó mikor az ember már tervezhet! Mint pl a virágok! Azok mégis csak olyan sokat lenditenek egy lakáson! Olyan jó költözködni! Én is ugy vártam mikor költözhetünk már be, mikor csinosithatunk! Tudom most milyen lázban égsz! Ezt én is szivesen átélném mégegyszer! De azt hiszem a következő 16 évben nem lesz rá modom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Jobbulást neked.
Pihenj, sokat az jót tesz most.

Nika!
Megoldottam, de nem elég ott pisilni, reggeli első kell.

Törpiri!
Megérkeztek a ruhácskák.
nagyon tetszenek.
Köszönöm.

Vettem ma függönyt is Dalma szobájába.

Reggel oldalt feküdve ébredtem, neki meg a fenek égnek állt, a bal oldalamon, sztemtolta magát..mert fejen állva aludtam vele :lol:

picimami

Itt nagyon rossz idő van.
Esik az eső.
Én is pihennék,de mennem kell okmányirodába.
Lejárt az útlevelünk.

Anyukám főz ma nekünk, így azt nem kell szerencsére :roll:

picimami

Pici! Itt sincs jobb idő!
Asszem ma én is pihizek mert mára szinte semmi dolgom! minjá el megyek a kisboltba aztán csinálok egy krumpli fözeléket az hamar megvan és kész! Mára nyista!
A Babod legalább meg hamar megtanulja a fejenálást! Gondolj csak bele mennyi elönye lesz ebből mire megy majd suliba! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Asyie! Gabi!
Jók lettek az új vonalzók, amiket csináltatok. :roll: :D

Gabi!
Van már neve a kislánynak??
Beszéltetek már róla?

picimami

Nócika!
Finomat főzöl.
És jól teszed, hogy pihensz te is.

Hát, igen, fejenállás.
Szegényke.. mit érezhetett.
Jajj annyira szeretem már most, úgy várom hogy megszülessen.
Még kb 18 hét... és láthatom, érezhetem

picimami

Sziasztok..itt vagyok én is.

Fél 3-tól reggel 7-ig nem aludtam :cry: nem fájt semmim,egyszerűen képtelen volta visszaaludni.
De nem baj,legalább megcsináltam a konyhát..lemostam a tűzhelyet,pakoltam,csili-vili minden.Aztán reggel mikor a fiam elment visszafeküdtem..és elaludtam 1/2 10-ig :oops: :wink:

Hát sajna tegnap nem értünk oda a kiságyért igy ma megyünk,de ma már tuti meg lesz.Tegnap apa is megijedt,hogy elöbb lesz apa mint gondolta,igy most pláne sietni fog :wink: :lol:

Amúgy jól vagyok..kicsit szurdogál lent szokás szerint..azt mondja az orvos az is lehet,hogy az előző császár miatt érzem a szúrásokat,tök mindegy,hogy régen volt...

Nemlajos,de jó Ti ma már otthon lesztek...minden jót :lol: :lol:

Cat pihengess..én nem vagyok beteg,de tegnap már nekem is azt mondta a doki,hogy pihenjek minél többet...

Nika,gondolom,hogy tervezgetsz.én is ilyen vagyok,ez már annyira jó,és meglátod mégjobb lesz ha ott lesztek :wink:

Gabi apa is örül,hogy megnt lányka lesz??? :wink:

Pici..nekem is mindig azzal van problémám :oops: ,de a múltkor már nem vittem,hanem a védőnőnél intéztem el..adott poharat :wink:

Nócika jöhetnek a képek :wink:

Zsuzskával mizu??? :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpiri 2009.03.04 11:00-kor.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na mire megirtam irtatok egy csomót :wink:

Pici pont akartam kérdezni,hogy megkaptad-e a rucikat...örülök,hogy tetszenek,kicsit izgultam,nehogy baj legyen belőle :oops: :oops:

Én ma gombát,sajtot és husit rántok majonézzel,kukoricás rizzsel...

Anyukám hivott,már tiszta ideg,szekálja apukámat..ő meg már mondja,hogy jó lenne ha szülnék,hogy anyu lehiggadjon :lol:
Apum szerint kedd vagy szerda a befutó...hát én is pont igy terveztem(pedig nem is mondtam neki) :lol:
Szombaton lesz anyum szülinapja,meglepjük őket és lemegyünk hozzájuk..hátha kicsit megnyugszik attól is,hogy lát :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Apát ma elküldtem a leletért erre a dokim tegnap elvitte.Csak holnap délután tudom meg igy az eredményt.De addigra meg túl leszek az uh-n.

Nekem ma Márk 1/2 7kor kelt. Szerintem délután megint jót fog laudni.

Cat:pihenj sak amennyit tudsz.
Vendég

Szegény párod mindig fölöslegesen megy???A múltkor is igy járt nem??? :wink:

Ne izgulj,nincs baj... :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kezd elegem lenni mindenből.
Az autó természetesen ma sem lesz kész. :evil: :evil: :evil:
De holnapra már biztosan...
Köszi! Az nekem késő.
Holnap mennem kell megint orvoshoz, és semmi kedvem nem volt betegen tömegközlekedni. Ráadásul Beni sem mehet még bölcsibe, így cipelhetem őt is magammal.

A matrac Beni ágyába, ami elméletileg még a héten ide kellene, hogy érjen, legkorábban jövő pénteken lesz meg, mert nincs készleten, külön le kell gyártani.

Most nagyon elegem van mindenből és mindenkiből!

Bocs, hogy most ilyen negatív vagyok, de már mindenem tele van azzal, hogy mostanában semmi jó nem történik.
Vendég

Cat! Nyugi! Ne idegeskedj! Ne stresszelj! Az autó miatt is megértelek 100%-ban, de attol sajna nem lesz kész, mert Te idegesited magad! Mikor mentek az autoért a sok várakoztatásért kérjetek akciót! Nekünk ez 1x bevált! A matrac meg megint nem ér annyit, hogy te felhuzd magad! Nyugalom! Időd még mint a tenger! Mert ha idegeskedsz akkor csak egy csepp a tengerből! Pihenj, lazulj, nyugi! És ha tudod hogy kell akkor jogázz!
És nem baj, hogy negaíiv voltál, mert igy legalább kiadtad a mérgedet!!! :wink:

Piri! Hogy írtad a rántott húsit most azt nagyon meg kivántam! Lehet vacsira meg csinálok azt! És vecsésen hol van az a bababolt ahova mentek a kiságyért?? Lehet a matrac miatt én is benéznék!
Anyukádat meg előre is isten éltesse!

Én megjártam ma már a boltot 2x! Mert tejfölért mentem aztán mire majdnem hazaértem addigra jutott eszembe, hogy mindeféle hülyeséget megvettem csak a tejfölt felejtettem el! No de meg van az is! Már csak a fözésnek kéne nekiálljak! Pláne, hogy apa most szólt haza, hogy utban van hazafelé! Igy legalább korán itthon lesz és akkor ma már lesznek képek! És, ha minden okés akkor ma el is megyünk a kiságyért! Bár arrol nem hiszem, hogy lesznek képek, mert azt nem akarja apa még összerakni! De majd meglátjuk!

Kép

Kép

Kép
nócika

Cat!
Ne légy feszült, nem tesz jót.
Megértelek amúgy teljesen.
És biztos vagyok benne az idő is rátesz.
Én tegnap voltam így, és az elmúlt napokban.
Nagyon sokat sírtam. :cry: :cry:

Most fáj a fejem..
Úgy pihennék.
De mennem kell Okmányirodába, lejárt az útlevelünk.
Utána megint feküdni fogok.

Törpiri!
Nagyon aggódik akkir az anyukád.
Látogasd meg, hogy megnyugodjon.

Nócika!!
Jó főzőcskézést neked.

picimami

A barátnőm kisfiát hamarosan leveszik a gépről.
Sajnos el kell őt engedni. Nem tudna soha önálló életet élni.
Annyira sajnálom szegényt.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

picimami

Sissi!
Fölhívni nem lehetne a dokidat?
Hogy ne izgulj olyan sokat??

picimami

Nagyon tetszenek a ruhák.
Anyukám is meglátta őket.
Azt hittem majd leteremt, hogy minek vásárolok.
És inkább örült neki, és kifizette nekem.
De egyúttal el is vette, hogy neki is legyen mit nézegetni.
Na, és még 3 gyerek után is babázna. :lol: :lol: :lol:
Apu mondta is, hogy akkor irány a hálószoba, és megoldja :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
lököttek :lol:

picimami

picimami

megjöttem szerződés megvan kaució kifizetve 13-án mehetünk a kulcsokért addig mindent lakható állapotba tesznek :):):):):)
aannyira jó már trevezgetek mert láttam a tescóba ebédlőasztalt 4 székkel erre itt nálunk nem lesz :):):):):)

na de sebaj majd uutána nézek én ennek :):):)

picike pihenges ha nem vagy jól
cat az a fránya kocsi dee tényleg nem lesz hamarabb kész ha idegeskedsz :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Akkor ma tessék pezsgőt bontani, és ünnepelni apával.
Gratulálok.
Nagyon örülök ennek a jó hírnek.

Majd kérjük a fotókat az új lakásról. :wink: :roll:

picimami

Pici!
Na ugy látom akkor te is olyan szülökkel vagy megáldve mint az enyémek! Komolyan mondom idönként rosszabbak mint két tini! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze nehogy félre értsd!!! ez nem baj! Igy a jó! Legalábbis nekem! Mert igy teljesen olyanok mint én! Vagy inkább én mint ŐK?? Na ebbe most belegabajodtam! De a lényeg, hogy jó fejek!
És milyen édes anyud, hogy a kisrucikat kifizette neked! De jó!!!!

Nika! Gartulálok a szép szerzödésetekhez! Már én is elöre várom a képeket a lakásotokról!!! Gege mit szol hozzá??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Igen, olyanok.
Nagyon fiatalosak minden téren.
De így a jó.
:lol:

picimami

majd csinálok képeket de nem most hiszen előbb csinálgatjuk majd :):):)

pezsi van itthon de nem hiszem hogy kibontjuk :):):) de talán elkapom igy félidőtájt apát :):):):)
gergő még nem tudja mi van hétfőn kérdeztem tőle hogy költözünk ? é bólógatott euzerrel :):): neki mindegy egyenlőre szerintem csak velünk legyen :):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika! kérünk képet mindennemü állapotában!!! és a legjobb az ünneplésre apa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá!!!
A pezsit én lehet, hogy inkább ott bontanám ki! :roll: :)

Pici! Én is örülök, hogy ilyeneke a szüleim és bizom bene, hogy majd én is ilyen leszek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Szombaton már suli után nem volt kedvem semmihez. Vasárnap pedig meglátogattuk anyuciékat. Olyan jó volt. LEsétáltunk a strandhoz és megnéztük a hattyúkat. Rengeteg madár jött elő. Érzik a tavaszt.
Hazafelé meg megállt a kocsink. Kiderült, hogy amikor az önindítót cserélték, az egyik kábelről lejött a borítás. És pont efelett van valami olajtartály, amiből szivárgott az olaj. És persze, hogy ráment a kábelre és rövidre zárta. Szóval két órás utunk négy órásra nyúlt.
Hétfőn elmentem a nődikoh a beutalókért. Aztán meg be kellett mennem aláírnom papírokat a munkahelyemre. Mire haza értem, marha fáradt voltam. Egész délután aludtam. Aztán jött haza apa és bebújtunk együtt az ágyikóba.
Kedden elmentem vérvételre, aztán itthon mosogattam, ebédet főztem, rndet raktam mostam. Aztán délután pihi volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nócika oksikas :):):):)

ja anyós már mondta hogy házavazót kell csinálni de csak szolidat :):):) mondjuk én csinálom a vasárnapi ebédet :):):) csak majd ebédlőasztal kellene hozzá :):): amit kinéztem a tescóban most akciós lesz fenyő ebédlőazstal négy székkel 20-ért az itt tarjánban nem lesz majd :):(

nika70
Salgótarján

Na ez úgy látszik tényleg egy sz...r nap!!!!! :twisted:

Elfogyott a fehér kiságy!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :twisted: :twisted:

Igy most marad a fa színű...ha megrendelnénk nem tudják mikor lenne belőle valami..hát én arra már nem tudok várni!!!!

Na mindegy ez van..a babakocsival szerencsém volt,ezzel nem..nem lehet minden tökéletes :wink: (nem tudom mi van velem,hogy pozitivan próbálok gondolkodni :wink: )

Zsu örülök,hogy jöttél,már hiányoltalak..jól vagytok???

Pici tök,jó,hogy ilyenek a szüleid...és hogy tetszenek a rucik :lol:

Nócika
Bababolt:http://www.katibababolt.hu/

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok én is rendeltem rucikat a bébimnek, de sajna a munkahelyemről nem tudom felrakni. :cry: na mindegy majd otthonról ha lesz időm.

Picikém :cry:
Nagyon sajnálom barátnődet (de sajnos jobb igy a kicsinek és egyszer talán könnyebb lesz a szüleinek is) tudjátok a tapasztalat, de nem kivánom senkinek hogy ezt azért átélje :cry:

Nika!
Nagy nagy gratuláció a lakáshoz, juhéééééééééééééééééééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap a nagy örömhírre párocskámmal pezsgőztünk (epres pezsi nagyon fini volt) egy kicsit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri!
Hát nagyon-nagyon sajnálom, hogy nincs fehérbe :evil: :twisted: szegénykém :oops: :cry:

Kép
Kép
minimano74

Igen apa is nagyon örül, hogy lány lesz (igazából mindegy) sőt azt mondta, hogy ő csak az ővé lesz és ő marad itthon vele 3 évig :roll: :wink: mondtam hogy azt már nem :wink: :wink: és hogy most már elég a nőuralomból. 5 nő: a kis hercegnőnk, Én, lányom, Sissi a kutya és Lilli a hörcsi :P :P :P :P :P :P :P :P

A nevet én már eldöntöttem de apa még nem mondta rá , hogy jó:
UJVÁRI MIRA :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos!
Tiszta szívből gratulálok netek! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!
Döme baba tündéri!!

Pici!
Képzeld, én is kinőttem a melltartóimat. Most mehetek venni azt is.

Afra!
Én össze teszem a két kezemet. Vukot csak a meséből ismerem. Személyesen 18 éves koromban találkoztunk utoljára. Émelygés is csak nagyon ritkán van.

Asiye!
Ugye hugod van a képen a babócával? Hát én is ismerem őt. A Vénusz utcai könyvtárba járt hozzánk.
Egyre szebb Jasemine. És már emelgeti a fejecskéjét.... nem semmi.

Törpiri!
Nagyon szép ez a babakocsi! Remélem, hamarosan sok örömötök lesz vele, benne.
És naggggyon olcsó volt szerintem.
És nagyon tetszik az ágy is, amit kinéztetek!!!

Nika!
Én is nagyon drukkolok, hogy sikerüljön kifognotok egy jó lakást!!!!!
Ó, szóval sikerült????? HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!

Gabi!
Szóval ismét láááááááááiáááááááááááány??????? Gratulálok!!!!!! Ő is biztosan olyan szép lesz, mint amilyen Vivi!!!!!!
Nagyon édesek a rucik és a nyuszi is!!
Nagyon szép a Mira név!!

Cat!
Jobbulást neked.... ez most nagyon nem hiányzott!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Piri! mielött bármit megvennél szerintem nézd meg a teszveszen! Csak írd be, hogy pelenkázos és van is fent kép fehérről! Én is onnan vettem a mi kiságyunkat! Pelenkázos és jó állapotban van! 16ezerbe került! Szerintem megér annyit, hogy felnézz oda!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

csajok én is most néztem ebédlőasztalt a teszveszen és találtam egy megfelelőt 8000-ért és még postaköltség sem kéne mert páromék mindig dunakeszi felé mennek dolgozni így ekl tudnák hozni fémlábas és van hozzá négy szék is ilyen van anyóséknak is :):):):):
majd megdumcsizom párommal mert 3 napig van fent és hátha nem viszi el senki de ez jutányos ár :):):)

http://www.teszvesz.hu/item563313718_fe ... _szek.html

Gabi Mira szép név egy szép kislánynak :wink:

nika70
Salgótarján

Előző munkahely:
A HR-es kérdezi az új titkárnőt:
- És mondja, az előző munkahelyén mennyi volt az évi fizetése?
- ??? Nálunk az előző munkahelyemen nem dolgozott egy Évi sem!

Margarin:
Két egér beszélget a kamrában:
- Rád fog esni a margarin!
- Rámamargarin?
Hogy kapta Benedek Elek a nevét?
Anyukája reggel beszólt a kisfiának:
- Benn vagy még az ágyban?
- Benne, de kelek.
Trükk:
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni?
- Én? Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Csak háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
Bevásárlás:
- Pistike, szaladj le a boltba, hozzál egy kiló hurkát! De ne véreset!
- DENEVÉRESET???
Egyenlet:
- Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt az egyenletet?
- Nem. Két ismeretlennel.
Kérdés:
- Miért nincs bástya a vonaton?
- Mert a vonat nem vár.....
Úszásoktatás:
- Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot?
- Hókusz, pók ússz!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sziasztok4
Bocsi de most csak egy-egy mondatot tudok reagálni, mert idő alig, és én is akarok majd mondani-kérdezni valmit tőletek. :)

Cat!
Vannak ilyen napok, ez igaz Törpirire és a hugomra aki bors helyett kÁvét tett a zöldbab főzelékbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd holnap minden okés lesz! :)

Anne Shirley: " A holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba"

Törpiri!

Sajnálom, de csak lesz valami, én is ajánlom a tesz-veszt-t!

Nika!

Gratulálok a szerződéshez! :) :)

Pici! Nagyon sajnálom, nagyon szomorú!! :cry: :cry: :cry:
de Te ne légy mindig szomorú! :)

Gabi!

Gyönyörű a Mira!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De egy iciri-picirit a Maya nekem szebb! :) :oops:

Nócika!

Sok sikert a kiságyhoz! :) :)

én is így szoktam vásárolni! :lol: :lol: :lol: múlkor élesztőt akartam venni, hát sikerült szemetes zsáktól kezdve minden marhaságig beszerezni, csak azt nem :lol: :lol:
Nőőőőőők :lol: :lol: :lol:

Nemlajos! A fiad még mindig lefoglalózva! :lol: :lol: :lol:

és egy kisregény van a fejemben a szoptatásról, azt este megírom. :) :) hátha segít valamit! :)

Zsu!

Igen a hugom! :) :) :)
Ott nőttünk fel a könyvtár mellett 2 percre :) :) :) talán engem is láttál, bár én legalább 4 éve nem jártam abban a könyvtárban!
De a huom még mindig jár, sőt a kisebbik hugom napi szinten, Ő 13 éves, bizti szoktad látni! :) :) :)

És akkor az én nyavajám:

Mondom és kérdem egyszerre!?

Tiszta gáz ha úgy döntöttünk hogy veszünk egy tesó babakocsit??
mert hogy a Hamzáért nekem kell mennem, reggel apa viszi, de délben nem tud érte menni. és tiszta forgalmas úton kell áttolnom egy kocsit és két kicsit átvezényelni :) :? :?
Hamzával nincs baj, de Alper tegnap is gondolt egyett és elindult az úton a másik irányba. Ő még ész-ben kicsi aközlekedéshez. meg sokszor megijed a kutyáktól és szalad amerre lát :shock: :?

szóval ciki-nem ciki beleteszem babakocsiba. pedig 3 éves, de szó szerint az életével játszunk minden nap, mikor kiviszem.
:? egnap olyan brutál dolog jutott eszembe, hogy a kezét igazi bilinccsel oda bilincszem a babakocsihoz! :oops: :oops: :oops:

És van egy ismerősöm aki egyébként itt a babanetetn is van, ő babakocsikkal foglalkozik, fenn van a teszveszen és vaterán is.
vele értekeztem ma, és úgy néz ki tőle veszünk kocsit. nem érdekel milyen , hogy néz ki, stb...
csak biztnságban legyen a gyerek

ilyesmi lenne, kb.35.000-ért.

Kép

MIT SZÓLTOK? a KOCSIHOZ ÉS AZ ÖTLETHEZ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2009.03.04 15:17-kor.

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?