Sziasztok4
Bocsi de most csak egy-egy mondatot tudok reagálni, mert idő alig, és én is akarok majd mondani-kérdezni valmit tőletek.
Cat!
Vannak ilyen napok, ez igaz Törpirire és a hugomra aki bors helyett kÁvét tett a zöldbab főzelékbe
Majd holnap minden okés lesz!
Anne Shirley: " A holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba"
Törpiri!
Sajnálom, de csak lesz valami, én is ajánlom a tesz-veszt-t!
Nika!
Gratulálok a szerződéshez!
Pici! Nagyon sajnálom, nagyon szomorú!!
de Te ne légy mindig szomorú!
Gabi!
Gyönyörű a Mira!!
De egy iciri-picirit a Maya nekem szebb!
Nócika!
Sok sikert a kiságyhoz!
én is így szoktam vásárolni!

múlkor élesztőt akartam venni, hát sikerült szemetes zsáktól kezdve minden marhaságig beszerezni, csak azt nem
Nőőőőőők
Nemlajos! A fiad még mindig lefoglalózva!
és egy kisregény van a fejemben a szoptatásról, azt este megírom.

hátha segít valamit!
Zsu!
Igen a hugom!
Ott nőttünk fel a könyvtár mellett 2 percre

talán engem is láttál, bár én legalább 4 éve nem jártam abban a könyvtárban!
De a huom még mindig jár, sőt a kisebbik hugom napi szinten, Ő 13 éves, bizti szoktad látni!
És akkor az én nyavajám:
Mondom és kérdem egyszerre!?
Tiszta gáz ha úgy döntöttünk hogy veszünk egy tesó babakocsit??
mert hogy a Hamzáért nekem kell mennem, reggel apa viszi, de délben nem tud érte menni. és tiszta forgalmas úton kell áttolnom egy kocsit és két kicsit átvezényelni
Hamzával nincs baj, de Alper tegnap is gondolt egyett és elindult az úton a másik irányba. Ő még ész-ben kicsi aközlekedéshez. meg sokszor megijed a kutyáktól és szalad amerre lát
szóval ciki-nem ciki beleteszem babakocsiba. pedig 3 éves, de szó szerint az életével játszunk minden nap, mikor kiviszem.

egnap olyan brutál dolog jutott eszembe, hogy a kezét igazi bilinccsel oda bilincszem a babakocsihoz!
És van egy ismerősöm aki egyébként itt a babanetetn is van, ő babakocsikkal foglalkozik, fenn van a teszveszen és vaterán is.
vele értekeztem ma, és úgy néz ki tőle veszünk kocsit. nem érdekel milyen , hogy néz ki, stb...
csak biztnságban legyen a gyerek
ilyesmi lenne, kb.35.000-ért.
MIT SZÓLTOK? a KOCSIHOZ ÉS AZ ÖTLETHEZ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asiye 2009.03.04 15:17-kor.