Szép napot Mindenkinek!
Hát igen Kreiszi, ha mindig tudnám mérni, akkor értékelhetőbb lenne, de nincs annyi időm már sajna:(
De örülök,h Nálad ok!

tegnap pl. nálam is 124/79 volt, rosszul nem érzem magam, nagy gáz remélem nincsakkor
sajna tejkicsapás nálunk is van 2-3 napja, csak elmúlik vmikor?!
viszont észrevettem egy új dolgot tegnapelőtt, hát nem szájpenészünk lett!?? a francba, beszereztünk kenegetésre boraxos glic....szert,de baromi nehéz a kis pici szájába benyúlkálni, csak a nyelve feléig jutok el....

,ezért bekenegetem a cicimet is szopi előtt. Ezért csökkent egy kicsit előző napokban az étvágya, gondolom zavarhatta szegénykémet az evésben

De már alakul. Na az éjszakáink nem igazán, piszok nehezen, sőőőőőőőőt egyre nehezebben marad meg a kicsi ágyikójában, tehát ha szeretnék aludni hajnaltól amikor is felkel enni, hagyom magunkat tovább bealudva a mi ágyunkba. Csak ugye ott nincs és nincs is értelme a légzésfigyelőnek, kioktattak ahol vettük, na meg élére fektetve alszom mellette....

De ahogy olvasgatom máshol is így működik az íjcaka
nálunk is lóg az eső lába, úgy tűnik, h marad a teraszunk
Panna, jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!! rossz lehetett neked!
Lányok egyszerűen GYÖNYÖRŰEK a bébik!!!!!!! majd most már rakok fel végre én is!!!
Szeretném kérdezni Tőletek, hogy mi a fene az a konakion és vigantol? mert mi csak K vitamint havi 1x és napi fél D vitamint kaptunk a dokibácsitól, lehet ,h ugyanaz lenne??? bocsi ha hülyeséget kérdezek
Még valami,amit új dolog nálunk, kb másfél hete annyit bukik vissza a törpe, pedig annyira nem eszi túl magát, szerintem,mert mérem minden evése után, átlagba 100 eszik, de van,h csak 90 re van energiéája és majd mindig bukik is...?????
Ti tudjátok mennyi a napi adagjuk ? Állítólag 530-630 között valahol úgy 6 hetes korukig, vélemény? Na meg hallottam a kg*150 g számítás is, úgy tom az is 6 hetes korig aktuális.
ANDUS GRATULA A BÉBIDHEZ!!!!!