A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

juci! szegeny Dorka, de HALLA ISTENNEK most jo, van es nagyon ugyi kiscsajszi, nem is olyan kis :D

banika! :( utalom magam miatta, de legalab nem kerul penzbe :x

petricsek! hat nem tom, ha van erom ki kerni :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Nem jelentem fel,mert nincs kedvem a perhez.Rohadjon meg ott,ahol van! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A Vatera nem foglalkozik vele.

Móni!
Egy világ omlott össze bennem...Nem mondod,hogy rágod a körmöd???? :shock: :shock: :shock:
Én csak a bőrt szoktam lecsupálni a körömágyamról,ha ideges vagyok,de olyankor folyik a vérem,mert húsig szakítom... :roll:

Maryska!
Csak receptre van a Reduktil?Nekiállok én is,úgy döntöttem,mert teljesen leállt a fogyásom... :(

Eszti2!
Tudom milyen érzés,amikor csak a tesó a menő anyánál meg apánál! :shock: Én például semmit se tudok csinálni,ami megfelelne nekik.Bezzeg az öcsém!Ő a frankó csávó!Bár igaz,hogy 30 éves és még barátnője sincs,csak a haverok,buli,fanta... :x

binyek

Banika
Köszi a részletes barihimlő infot :D :D :D
Vendég

Binyek
Pólófelirat szerintem jó ötlet
Nekem azért van műkörmöm,mert lekapirgálnám a bőrt én is :oops:
Vendég

Hali!
Lanyané,jó lett a séróóóó,hogyan tudod magadnak hátul levágni,nem vagy semmi.

A D vitaminra a doki nálunk azt mondta hogy 1 éves korig kell.

Lia csinál úgy mintha integetne ,de szerintem nem tudja még mit csinál, hanem inkább ütögeti a kezét az ágyra.

[Kép
amonré

binyek! sajna ragom, nagy ritkan en is bele harapok a borbe hogy veres marad a helye :oops: :oops: :oops:

veled tartok, rohadjon meg ott ahol van :twisted: :twisted: :twisted: a hulye pics.a

nem valaszoltal, mikor indultok hajokazni???

Kép

demoniq13

sziasztok, itt vagyok, köszi a hiányolást:-)

ahogy vanda írta, tegnap vidéken voltam (holnap is megyek), amikor hazaérek, akkor meg babázok, nem babanetezek, bocs mindenkitől. a mai délelőttöm meg azzal telt, hogy visszaolvastalak benneteket:-)

ha vkit kihagyok, bocs, már így is jegyzetelnem kellett, hogy kinek mit akarok mondani/írni.....de azért röviden:

binyek néni: táblát mindenről!!!! különösen érdekelnének a szexuális szokások, azok közül is a perverzebbek.....gyerünk lányok, mindenki számoljon be binyek néninek, aki táblába foglalhatja...... :lol:

lanyané: jó a hajad és mivel senki nem dícsérte, szerintem a pizsid is tuti, kérek róla egész alakosat :D :lol:
hévíz: senki nem mondta, hogy pasi palacsintát fog sütni, vanda csak közölte, hogy finomat tudok.....és még felkérést sem kaptam.... és lanyané, pont te mondod, hogy a pasik fognak dolgozni, amikor neked van olyan szakmád, ami elől ott majd biztosan nem fogsz tudni menekülni? :D :P
arról nem is beszélve, hogy én úgy képzeltem el a dolgot (és tudom, hogy zug és még zug se olvasó pasitársaim megerősítenének ebben), hogy mi majd dőzsölünk, a csajaink kiszolgálnak minket, sütnek-főznek-sört hűtenek:-)
este pedig majd olyan dolgokat művelünk, amit felvéshet binyek néni az előbb emlegetett táblába, de úgy, hogy még a mikroszoftnál is belepirulnak, ha az excel elküldi a titkos infókat :oops: :P :roll:

és egy kis kedveskedés is nektek, csak hogy tudjátok mihez tartani magatokat....a részlet egy nőknek szóló HÁZTARTÁSTAN! című TANKÖNYVBŐL van.....hát igen, a régi szép idők, amikor ezt még így tanították....

Kép
1szálpasi

kíváncsi vagyok, estére 10 vagy 15 oldalnyit kapok a fejemre emiatt:-)))))

ne felejtsétek: A JÓ ASSZONY TUDJA, HOL A HELYE :P
1szálpasi

na, az én vénasszonyos sztorim csak lemaradt.....
vanda plázázik, vásárol, én meg tologatom kívül az ikreket, két vénasszony mellett igyekeznék el, természetesen nem engednek, rögtön körbefognak, hogy ne menjek már, hadd nézzék meg a babákat...mondom magamban: nesztek basszátok meg, lássatok szép gyerekeket is, ne csak a hozzátok hasonló ráncos arcokat :twisted:

egyébként két igazi nagyúr dáma (vagy legalábbis annak gondolják magukat, kalappal meg mindennel, ami ezzel jár....)
aszongya az egyik: két lány? (babaruhák: rózsaszín és fehér)
mondom: egy fiú, egy lány. erre a nagyokos rámutatva rékára: fogadjunk, az a lány....én már rögtön, ránézésre tudtam....mire a másik: persze, ő van rózsaszínben....de az nem számít, ne azt nézd....olyan lányos arca van, a fiúknak meg sokkal karakteresebb...(miután az első kérdése az volt, hogy két lány?)
én meg hagytam, hogy vitatkozzanak az arcok karakteréről, és jól leléptem mellőlük, mert addigra már ott tartottunk, hogy mónikának is ilyen volt az arca....
1szálpasi

pasi

ezt neeeeeeee.komoly?valóban ezt tanították??? :evil: :? :twisted: :x :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :? :twisted: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szanet

úgy látom, mindenki bőszen olvassa a háztartástan könyvet....csak én pofázok:-)
1szálpasi

egyébként nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni az egész könyvet?:-)

szanet: képzeld, eddig azt hittem, az ismerőseim között vagy iwiw-en, tegnap (vagy tegnapelőtt?) szólt vanda, hogy nem.....szerintem annak idején, amikor bedobtad a közösbe a neved, néztél hülyén, amikor írtam neked, hogy igazolj vissza....te annyit írtál: szendrei anett...én meg bejelöltem egy miskolci sz-né szendrei anettet (aki szerintem azóta se tud hova tenni, de visszaigazolt két hét után)....és most derült ki, hogy nem te vagy az:-)
1szálpasi

Pasi
Kézikönyvet már rég elsütöttem itt,bocsi
Azóta is mindenki a szalagot kötözgeti a hajába
Vendég

pasi! ismerve miket birsz ki talalni el sem olvasom a haztartasi konyvet :lol: :lol: :lol:
a 2 banya lehet meg most is vitaznak :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Sotske!
Tényleg gyönyörű neveket választottatok!

Vovanda!
Nálunk is Balu altatja apát! :lol:

Pasi!
Már felkötöztük a szalagokat Banika után szabadon!
És én most NYOMATÉKOSAN felkérlek a palacsintasütésre!
Sztori hasonló ezer van nálunk is!
A legjobb!
Kérdés:-Ikrek??????
Válasz:-Nem csak vettem egy ikres babakocsit,hogy a szomszéd kölkét is én sétáltathassam!
Igazi hülyék basszus!

Párizska!
Szerintem nem a Juci cseszte el az odaszoktatást anyudékkal,hanem ez normális volt abban az állapotban!Az ember kap két gyereket,főleg olyan előzményekkel,ami náluk volt és bizony elkel a segítség!

Juci!
Édesek a taxisok és klassz a sütid!Csodálom a sok energiádat!

Mariska!
Ügyes vagy nagyon jó lett a hajad!Álmodban az én kölkeim 13 évesek,ne má,akkor fogjuk gyilkolni egymást a kölkökkel,mint Binyek és lánya :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: Nem várom még :lol:
Az én dokim szerint 3éves korig naponta kell adni nekik,kivétel a nyár,mert akkor elegendő d-vitamin jut a szervezetbe a naptól!

Demoniq!
Sajnálom,hogy ilyen a helyzet a munkahelyeden,de nehéz a döntés.

Mi holnap kapjuk a 15hós oltást!Azt mondta a dokinénink,nem lesz láz,remélem igaza lesz!
Vendég

benszi! koszi, jo oltast nektek :D

Kép

demoniq13

Benszi
Akkor nálunk milyen 15 hós oltást adnak bakker?Azután lázasodnak ittennék a kölkök.Lehet hozzátok viszem majd őket oltásra :lol: :lol:
Vendég

Binyek, pontosssssssssan :roll: de szerencsére van egy szupcsi férjem, aki mindenért kárpótol, igazi TÁRS a szó minden értelmében, így nem őrlődöm folyton azon, hogy miért van ez így...tudom, hogy fasza csaj vagyok, akinek nem tetszik, kinyalhatja :lol: az élet úgyis engem igazol csak ezt még nem mindenki tudja...volt idő, amikor majd' megfeszültem érte, hogy bebizonyítsam az igazamat a szülőknek, de rájöttem, elpazarolt energia, megerőszakolni senkit nem lehet, ha nekik ez jó, akkor örüljenek neki...ennyi!

Na kaja majdnem kész, mai ruhaadag kimosva, szennyes edény elmosogatva, már csak magamat kell rendbeszedni és menni az ikrekhez szórakázni meg ingázni a hasamba a gyereket :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Kiváncsi leszek erre én is :wink:
Vendég

Ma éjfélkor gyünnek anyósék :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És holnap bizti betámadnak minket,mert már telefonon mondták,hogy beszabadultak a Ferrari boltba és vettek ajcsit a kölköknek! :roll:
Vendég

Benszi, az anyósáék nem szoktak oda...
Vendég

Az enyémek se :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az anyám meg elszokott :cry: :cry: :cry: :cry:
De biztos én vagyok a hibás,de tudod mit Párizska :lol: Enyém is ki lehet nyallantani :lol: :lol: :lol:

Töltött csirkecombok zöldséges rizzsel :wink: :wink: :wink:
Vendég

Anyós bukfencnek hívja a fiamat. SEGÍTSÉG!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

De egyébként nem feltétlenül odaszoktatásra gondoltam, hanem a "fejrenövésre" - nem ugyanaz a kettő!!! Ha valaki sokat ad (tök mindegy; anyagiak, energia, idő...), az egy idő után elvárja, hogy azt csináld amit mond, fogadd meg a tanácsait stb. főleg ha ez egy olyan ember, aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát.
Vendég

Sziasztok!

Lanyané: szuper a hajad! :D Nagyon ügyes vagy!

Juci: édesek a motorosaid! Torta jól néz ki!

Binyek:Akkor kezet foghatunk, én is a bőrt rágom. Most is nagyon gááz a kezem, próbálom helyrehozni, de kesztyűt kellene húznóm, hogy kibírjam. Pedig egy hét múlva megyek visszarakatni a körmeimet és nem szeretnék ilyen kézzel menni a manikűröshöz. Amkor volt körmöm, nem rágtam. Most is ebben bízom.
Nekem tetszik ez az új ötlet a póló elejére! :D

Banika: köszi a barihimlős infót! Akkor ez most azt jelent, hogy 2-szer kell fizetni is? :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

bukfenc?
Vendég

Mit főzzek a Zuramnak vacsira, ha megjön éhesen, fáradtan, kimerülten???
Tippek?
Ja, nincs itthon semmi. Asszem fel kéne hívnom a "majd a Buday-t".

és szalagot se találok

Kép

Kép
kamilla306

Párizska!
Nekem elég nagy a pofám és már ismernek,így nem is próbálkoznak a belepofázással,mert azt csírájában elfojtottam!
Vendég

Banika :lol: :lol: :lol:

Az a mai menü? Nálam sült csirkecombok steakburgonyával férjem egyik kedvence :wink:
Vendég

Bukfenc?Az komoly.Az én apósom a fiamat babának hívja!Ez sem jobb :wink:
Vendég

Én sárgaborsőfőzeléket csinálok majd.
Vendég

[quote="myra77"]B írta:myra77anika: köszi a barihimlős infót! Akkor ez most azt jelent, hogy 2-szer kell fizetni is? :roll:

Yes

legalábbis nekem az a logikus :evil:

Én nem piszkálom a bőrt ha fent van a műkörmöm.Akkor van gáz ha elhagyom vmelyiket és nem tudok azonnala rohanni a kömösömhöz :lol: :lol: :lol: :lol: Aki szintén gyeden van és baromira nem ér rá :lol: :lol:

K...a felhők eltakarodhatnának,szellőzésre van szükségünk higanykákkal
Vendég

Banika!
Mennyi időnként jön anyud?
Vendég

Az én uramnak minden kedvenc ami h-val kezdődik és ús a vége :lol:
Vendég

10 hónaposak a gyerekeim és bőven elég két kezem,hogy megszámoljam.
Ez elég?
(jó,ő nem itt lakik,de azért 50km nem akkora távolság)

Tegnapa sógornőmmel ketten vittek 1 db gyereket vérvételre :wink:
Vendég

jófej a kedves mama!Sógornőd hogy bírja?
Vendég

Szamy: október 21 nagyon király dátum :wink: (az enyém is az)
Babáink ugyanazon klinikán, ugyanolyan tipegőben nyomatták egy pár hétig :cry:

Amonré: nálunk is úgy áll fejlődésben a dolog mint nálatok. Kinga egyszer már fel is ült, csinál mindent, Petra meg még csak hasról hátra fordul de azt se régóta

Sotske: angyon jó a kép, egyre jobban tetszenek nekem a fekete-fehér képek

Juci: nagyon arik a lányok azokkal a motorokkal. Honnan van neked annyi energiád, hogy séta után még pitét is süssél a lányoknak ráadásul a neveket is ráirod, olyan ügyi vagy, néha erre is küldhetnl egy kis energiát :roll: :roll:

Maryska: tök jó lett a frizurád. Miből gondolod hogy a 13 éves találkát nem Te szervezed meg :roll: :roll:

Demoniq: Mattianak jobbulást. Munka ügyben nem tudok tanácsot adni mert nem ismerem az ottani rendszert :oops:

Tontica: jobbulást nektek is és én is remélem hogy a szuri megteszi kellő hatását

Vovanda: nagyon aranyosak a picurok és gyorsan eltelt ez a két hónap. Mindjárt forognak nálatok is. Az infacolt szívesen, használjátok egészséggel (vagy nem tudom ilyenkor mit szokás mondani :oops: :oops: )

Binyek: pólófelirat nekem nagyon tetszik. Etikett helyett azért lehet hogy jobb lenne olyan filctollal felírni a neveket amit ki lehet mosni szerintem

Kamilla: mit csinál Márkó, hogy bukfencnek hívja anyós? :roll:
davandi

Kamilla :P
Enyém MÁrkót MArkónak és MÓCINAK :shock: :evil: Kár, hogy nincs hányós ikon :evil:

KARÁM:
Volt róla szó a napokban. Nem szunnyad egy valakinél, amit eladna? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viccelsz?
Ő a kedvenc?A szegény aki egész héten egyedül van a két gyerekkel(egyik oviban),mert az öcsém Pesten tanul.
Anyám főz nekik,hetente minimum 2x ott alszanak a lányok.
Szinte minden 2. hétvégén buliznak.......nem folytatom jó?

Mondjuk az anyám kínosan ügyl amúgy hogy egyformán adjon az unokáinak,illetve a gyerekeinek.
Szerintem amiatt nem is jön annyit,mert látja hogy én nem vagyok annyira nyekenyóka.
Sőt.Mivel tudom hogy mit akarok és abból nehezen engedek,ezért elég nehéz velem az élet.

Azt halkan jegyzem meg,hogy a sógornőm szinte semmit nem vitt abba a házasságba és igazából ha sz...ban vannak,mindig anyám húzza ki őket.

Mi meg a burzsuj :?: (má megen nem tom hogy kell írni?) állatok vagyunk(szerinte)Mert nekünk mindenre fussa.HA-HA-HA
Vendég

Nem csinált szegénykém semmi rosszat, nem tudom mivel érdemelte ki ezt a nevet. Nem is tud bukfencezni. Norcikám viszont tud fütyülni. Frankón!!!! Elleste tőlem hogy kell és addig gyakorolta, míg sikerült neki hangot kiadni. Úgy örült magának utána!

Norcikát Norkónak hívta az elején, de megmondtam neki, hogy ezt utálom, mert olyan mit a Narkó, úgyhogy már nem hívja úgy.

Kép

Kép
kamilla306

Csajok :P
Nem ilyet keresett valaki?
"Eladó a Peg Perego Aria Twin babakocsink "toffee" színben."
Ikresen adják el.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

banika! a ferjem is a parti, mar mint hus :lol: :lol: de este neki valami leves is kel, mert a meloba 1es kaja valami teszta, 2es kajanak meg valami vegyes salatat eszik ha nem valami husis felet :D

Kép

demoniq13

Köszi a gyógypuszikat!

Áginak tüdőgyuszija van :shock: :shock: :shock: :shock:
A laborja még nincs kész, de a rtg egyérteműem kimutatta :?
Doki most hozott gyógyszert, olyan rendes, képzeljétek rendelés után mondta, hogy kihozza a receptet, de útközben ki is váltotta, hogy nekem ne kelljen :o , szóval ilyen is van, csak lestem :P nem ehhet vagyok szokva a magyar eü-ben

remélem a kicsik megússzák :oops:

lanyané
nálunk is én festettem a lakást :wink: és bármikor átrendezek egy szobát :lol: a hajamat is én vágtam le és én festettem, mert előzőleg 15000-et legombot a fodrász és tök sz.r lett :? én 1800-ból kihoztam, és ezért két színt melíroztam bele :twisted:
szupi lett a hajad, fiatalos, na nem mintha öreg lennél :lol:

Pasi!
:lol: :lol: :lol:
Álmodik a nyomor?
Keleti népeknél még mindig ez dívik, lehet odamenni 8)
ezt már bebuktátok, kellett nekünk emancipálódni :lol:

majd jól összebeszélnük a csajokkal és szombaton lelépünk vitrolázni, ti meg majd vigyáztok a kőcökre és tartjátok egymásban a lelket!

Dóri
Vendég

Benszi!

Neked nem hoznak egy ferrarit? :lol:
Biztos kaptok megint valami überhasznosat 8)

Dóri
Vendég

Én akartam ilyet, de Banika lebeszélt róla.

Na olyan kocsit találjatok nekem, ami sportkocsi, picire összecsukható, de nagy kerekei vannak, mint a perego duette-nek. Szerintem ilyen nincs, de ilyen kéne.

Amúgy hány éves korukig kell babakocsi? Érdemes egyáltalán lecserélni a duette-et vagy tartsuk meg, amig még babakocsiznak?

Kép

Kép
kamilla306

Dóri
Nagyon rendes dokitok van.
Remélem gyorsan túl lesztek ezen.
Annyi tüdőgyuszis gyerek van mostanában :evil:

Hogy lehet leszoktatni a kertészkedésről a kölkeim??????????
Vendég

davandi! hat meg ma gondoskodom hogy fel teszem e a ple pofat es kerek meg 3-4 fizut?

Kép

demoniq13

Hát csajok,akkor nekem van a legjobb férjem,mert egy kis salátával is beéri,sőt boldog és hálás! :lol: Nemhogy főzőcskézzek! :wink:

Móni!
Már válaszoltam,csak biztos átugrottál rajta:ha meg tudjuk venni a szomszéd lakását,akkor nem megyünk hajózni,mert akkor abba hajózódik bele a lé. :lol:

Pasi!
Már megint álmodozol,szivem! :roll: Hévizen nőuralom lesz! :wink: :wink: Nincs sörhütögetés,kiszolgálás,stb...Max az esti szextéma maradhat,csak hogy lásd kivel van dolgod! :lol:

Hülye apósok,anyósok!Mondjanak le!!!! :evil:

binyek

ma már 5x porszívóztam a virágföldet!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?