sziasztok, itt vagyok, köszi a hiányolást:-)
ahogy vanda írta, tegnap vidéken voltam (holnap is megyek), amikor hazaérek, akkor meg babázok, nem babanetezek, bocs mindenkitől. a mai délelőttöm meg azzal telt, hogy visszaolvastalak benneteket:-)
ha vkit kihagyok, bocs, már így is jegyzetelnem kellett, hogy kinek mit akarok mondani/írni.....de azért röviden:
binyek néni: táblát mindenről!!!! különösen érdekelnének a szexuális szokások, azok közül is a perverzebbek.....gyerünk lányok, mindenki számoljon be binyek néninek, aki táblába foglalhatja......
lanyané: jó a hajad és mivel senki nem dícsérte, szerintem a pizsid is tuti, kérek róla egész alakosat
hévíz: senki nem mondta, hogy pasi palacsintát fog sütni, vanda csak közölte, hogy finomat tudok.....és még felkérést sem kaptam.... és lanyané, pont te mondod, hogy a pasik fognak dolgozni, amikor neked van olyan szakmád, ami elől ott majd biztosan nem fogsz tudni menekülni?
arról nem is beszélve, hogy én úgy képzeltem el a dolgot (és tudom, hogy zug és még zug se olvasó pasitársaim megerősítenének ebben), hogy mi majd dőzsölünk, a csajaink kiszolgálnak minket, sütnek-főznek-sört hűtenek:-)
este pedig majd olyan dolgokat művelünk, amit felvéshet binyek néni az előbb emlegetett táblába, de úgy, hogy még a mikroszoftnál is belepirulnak, ha az excel elküldi a titkos infókat
és egy kis kedveskedés is nektek, csak hogy tudjátok mihez tartani magatokat....a részlet egy nőknek szóló HÁZTARTÁSTAN! című TANKÖNYVBŐL van.....hát igen, a régi szép idők, amikor ezt még így tanították....