Csajok, megjöttünk, vót egy kis bőgés, de nem vészes. Bárányhimlő ellen dokinéni szerint két éves korban ideális megszúratni a miniket. Prevenár emlékeztetővel fogjuk kapni.
Tonti, én nem panaszkodtam, hogy segítenek, szuper rendes tőlük, csak néha anyukám hajlamos azt hinni, hogy egyedül már semmit sem tudok megcsinálni. Pont tegnap mondtam neki, hogy nem kell többet főznie ránk, mert így is van elég dolga, most már átveszem azt is és akkor nem kell már segítenie semmit, azon kívül, hogy néha vigyáz a csajokra. Mert úgy látom, hogy sok neki! Attila felajánlotta, hogy esténként főz, csak mondjam el, hogyan kell

nem aranyos

szóval én csak fekszem a heverőn miután letettük a csajukat, oszt magyarázom apjuknak, mit csináljon a konyhában, persze szigorúan szalaggal a hajamban (vagy ilyenkor az ő hajába kell

)
OFF
Tesó téma, az anyunál mai napig ő a kedvenc és ez apunál is így volt elég sokáig. Mindent megkapott, bármit csinált, az jó volt és az hogy ez megváltozott, abban azért neki is nagy szerepe volt. Persze nem mondom, hogy Apukám egyszerű eset, de tesóm sem az. Mondjuk ki az? Én sem vagyok, csak én könnyebben idomulok. De majd Eszti úgyis megcáfol, mert ő nem így látja, de hát ez van. Egyébként nem vagyunk igazán jó tesók szerintem, mindketten túl sok vélt v. valós sérelmet tartogatunk...nem igaz Tesó?
Dóri!
Jobbulást szegény Áginak! Nektek kitartást, remélem hamar jobban lesz!
Judit