A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Dóri :?
Nem csoda, ha egy szál semmiben van az oviban :x :x :x
Jobbulást Ágninak!!!

Hajamat Anyukám festi, mert legutóbb 8.000 Ft-ot fizettem a fodrásznál úgy, hogy én vittem a festéket :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!
Úgy,hogy felteszed magasra a növényeket! :lol:

binyek

Poló ügy!

Binyek, akkor döntsük el, mi legyen. Postán mennyi feladni 5 polót?
Levélként :?: Amiket a múltkor kaptunk ruhákat, 700 Ft körül hozták és az súlyra kevesebb volt.

Emailben megy a új 3-aska, mivel az nyert :lol:

Dóri
Vendég

Kamilla! vacsi tipp, én is ezt csinálom!

Pucolj meg 5 krumplit nagyobbacskákat, meg 3 hagymát (vörös) meg ha van csirkecomb vagy szelet hús. karikázd fel a krumplit is hagymát is, olaj a tespi aljára rá a cuccok, oszt be egy órára a sütőbe. oszt kész!!!

Fanni! Banika akart de egy személyeset!! remélem most jók az infóim :)

zsuzska80
Szombathely

Dóri :P
Lécci tedd fel még1x a logot, ami nyert!
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

dori! :( sajnalom Agikat, de tenyleg rendicsek a dokitok :D

banika! nincs otletem, higanykakat csak csodalom hogy milyen koraszulotek es menyi mindent csainalnak es sosem faradnak ki a kuszak-maszas stb kozben :wink:
ja es te nem vagy egyedul 2 gyerekel, gondolom apa csak este kerul haza :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Dóri :P
Pólók levélként ajánlva 750 grammig 680 Ft, következő határ a 2 kg, az 815 Ft.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanni73 2009.03.04 13:25-kor.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!

kertészkedés ellen: nálunk nincs virág a lakásban én a teraszon, illetve a lépcsőházban élem ki magam :lol: vagy olyan magasan van, hogy ne érjék el :roll:

D.
Vendég

binyek! bocsi :oops: bizti akor irtal mikor nem sikerult visza olvasni :wink:

Kép

demoniq13

Banika
Nálunk az előszobába lettek apa által száműzve :roll: :roll: :roll: :roll:
De én is kiélem magam a kertben.Majd ha kinyíltak a virágok,lefotózom őket és felrakom nektek,persze,csak ha érdekel titeket. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lanyané
Tényleg jó lett a hajad,de nekem a régi is nagyon tetszett :D :D

Tonti
Hogy vagytok?
Láttad a "műsorod" mai részét?
Vendég

ugyes kezu eszti tegyel majd kepeket a kertedrol :D

Kép

demoniq13

Banika!
Na mi van??Szájkaratés vagy??? :lol: :lol: :lol: Nem merted a ide feltenni a pólóötleted?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Kép

Fanni!
Óhajod számomra parancs :lol: és köszi az infókat
Vendég

Mar megint annyit irtatok hogy gyozom olvasni.

Lanyane tok jo lett a hajad, miert nem fodraszkodsz, vagyis mirt nem tanulod ki?

Juci: en megertelek tenyleg de mit nem adnek en azert ha anyukam vagy a hugom itt lenne es eljonne velem setaltatni a gyerekeket! :roll: Amugy en pl. nem tudnam egyedul setaltatni Oket mert szerintem veszelyes, ha egyik erre szalad masik arra es jon egy auto mit csinalnal, nekem ez a remalmom hogy egyszer mindketten veszelybe kerulnek egyszerre es en nem tudom kihez fussak. :? Pite irto jol nez ki!

Dori: ugy sajnalom a tudogyuszit, Agi nagyon szenved? Akkor most antibiotikumkura mint nekunk. :?

Pasi: ezt mar olvastuk es multkor mondta a nagyim hogy ez hulyeseg, mar annak idejen is a nok nagyon nagy szazaleka dolgozott es nem volt ideje ilyen hulyesegekre max. az uriholgyeknek.

Kamilla: szerintem ugy 3 eves korukig erdemes megtartani a babakocsit.

Anyos tema: komolyan felek miket fognak osszehordani rolam majd a fiaim felesegei! :shock: :lol:
Nem vagytok Ti kicsit szorszalhasogatoak a temaban? :wink:

Ja, es nagyon csunyan beszeltek! :wink:

Sotske: a multkori kepet elfelejtettem megdicserni pedig nagyon, nagyon szepek vagytok rajta! Es mi a bajod a bikakkal, tuti jo termeszetunk van csak kicsit makacsok, konokok, onzoek, lustak vagyunk de ez igazan semmiseg! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Dóri: bocsi hogy Titeket kifelejtettelek a jobbulást kívánok közül (na ezt jól leírtam :shock: ) :oops: :oops: :oops: De rátok is vonatkozik hogy mielőbb gyógyuljatok meg és tényleg tök ari a dokitok, mondjuk az enyém meg tegnap visszahívott mobilon mert nem tudott egyből válaszolni amit kérdeztem. Olyan jó ezeket hallani
Köszi hogy lejjebb vitted a copfot :wink:

Banika: milyen ötleted volt? Én kimaradtam volna???

Délután megyek fogorvoshoz, mert amelyik fogamra évekkel ezelőtt koronát raktak majd fájt, utána ki kellett idegelni most meg újra fáj :shock: :shock: én gondolom rosszul hogy ennek már érzéketlennek kéne lennie??? :roll: :roll: Na mindegy, írni azért remélem még majd tudok estére :lol:
davandi

Tonti
Most már semmi bajom a bikákkal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri
Szegény Ági :( :( :( :( Tényleg milyen jó fej a doki :shock: :shock: :shock: Mennek a gyógypuszik meg a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sotske: a musorom mai reszet nem lattam mert lent setaltunk de folvettem.

Valaki kerdezte hogy ez-e az utolso szuri Ratenak, hat nem, meg 4 van vissza a maival egyutt. :?

Valaki irta multkor hogy egyszer egy heten mennek setalni, hat en meghulyulnek itt bezarva annyi ideig, ha ket napot nem mozdulunk ki a gyerekek is es en is zizik leszunk. :lol:

Nem tudom meg mit akartam irni, tuti nagyon sokmindenkit kihagytam de hat fozni is kell neha. :roll:
Ne irjatok annyit! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

Neked mi a horoszkopod?

KépKép
KépKép
tontica

Nekem?
Ikrek
Vendég

Köszönöm, Dóri :lol:

Lányok :P
Milcsimnek duzzadt az alsó ínye :roll: Nem nyafog, csak nagyon nyalogatja. Lehet, hogy mire megyünk Hévízre, már lesz 1 foga?! :shock: :lol:
Ha felébred Márkó övét is megkuksizom 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
pont emiatt nem jöttem ki a bikákkal,mert konokok,de tudom,hogy nem véletlen kaptam 2 bika csajszit és örülök neki,mert most már tudom és akarom látni a bikák másik oldalát is.Tudom,te is az vagy és téged tök bírlak.Bár írtam már...Nem udvarolni akarok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Fanni
De jó :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

En meg nem akartam merleg babakat mert az anyukam az es nagyon sokat veszekedtunk mert O nagyon bizonytalan es felelotlen, olyan mindent letojok tipus erre kaptam ket merleg babat. 3 nap hijjan nem lettek szuzek. :evil:
Ikret nem ismekek egyet sem. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Ne már Csajok!
Én sosem figyeltem, kinek mi a horoszkópja!? Persze, vannak olyan dolgok, amik a leírások alapján rám illenek, de van, aminek pont az ellenkezője igaz. Bakokra mindig írják, hogy ért a pénzhez. Na mondjuk ha ez azt jelenti, hogy érti hogy kell elkölteni, akkor igaz :lol: :lol: De ez csak egy példa volt. Én nem tudok olyat mondani, hogy ezekkel vagy azokkal jobban kijöttem. Akire életemben legjobban haragudtam, "halak" volt és a férjem is az :lol: Az igaz, hogy a harciasabb jegyeket (bak, kos, bika, oroszlán, skorpió) többnyire felismerem, de én mindenkivel jól ki szoktam jönni :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni: Hévízig még 72 nap van (köszi Sotske) addig még több fogatok is lehet. Nekünk 4 hét alatt 4 bújt ki :shock: :shock: úgyhogy hajrá :lol: :lol:
davandi

Nekem még mindig 3 bika pasim van :wink:
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁt nem nyilatkozom inkább.

Virágok maradnak,jobb ötlet hijján porszívó+ kézrecsapás.
Egyszer csak megunják.
Vagy porszívó+úgy teszek mintha nem venném észre.

Nem tudom melyika jobb,de ezekkel a bikákkal nem lesz egyszerű

Móni
Full duracell elmmel mennek.Ritkán fáradnak el,akkor kidőlnek,de baromi gyorsan töltődnek.
Ja ténylegíén nem vagyok egyedül velük.Apjuk este hazajön.(onnéttól 3 gyerekem van :lol: :lol: )
Az anyám sem este megy segíteni :lol: :lol:
Vendég

Csajok, megjöttünk, vót egy kis bőgés, de nem vészes. Bárányhimlő ellen dokinéni szerint két éves korban ideális megszúratni a miniket. Prevenár emlékeztetővel fogjuk kapni.

Tonti, én nem panaszkodtam, hogy segítenek, szuper rendes tőlük, csak néha anyukám hajlamos azt hinni, hogy egyedül már semmit sem tudok megcsinálni. Pont tegnap mondtam neki, hogy nem kell többet főznie ránk, mert így is van elég dolga, most már átveszem azt is és akkor nem kell már segítenie semmit, azon kívül, hogy néha vigyáz a csajokra. Mert úgy látom, hogy sok neki! Attila felajánlotta, hogy esténként főz, csak mondjam el, hogyan kell :lol: nem aranyos :?: szóval én csak fekszem a heverőn miután letettük a csajukat, oszt magyarázom apjuknak, mit csináljon a konyhában, persze szigorúan szalaggal a hajamban (vagy ilyenkor az ő hajába kell :?: )

OFF
Tesó téma, az anyunál mai napig ő a kedvenc és ez apunál is így volt elég sokáig. Mindent megkapott, bármit csinált, az jó volt és az hogy ez megváltozott, abban azért neki is nagy szerepe volt. Persze nem mondom, hogy Apukám egyszerű eset, de tesóm sem az. Mondjuk ki az? Én sem vagyok, csak én könnyebben idomulok. De majd Eszti úgyis megcáfol, mert ő nem így látja, de hát ez van. Egyébként nem vagyunk igazán jó tesók szerintem, mindketten túl sok vélt v. valós sérelmet tartogatunk...nem igaz Tesó?

Dóri!

Jobbulást szegény Áginak! Nektek kitartást, remélem hamar jobban lesz!

Judit

jucicuki

Fanni
bakker én halak vagyok

Binyek
Biztos vmelyik ismerősöm zugolvas,mer a pólóötletet ma kaptam(vagy tegnap?)
Vendég

Horoszkóp
Mindkét fiam bika,nem egészen 1 perc van köztük és tök különbözőek :lol: :lol:

Hogy lennék már jó anyós? Ha egyszer majd el akarják venni a kicsi fiaimat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juci
Szerintem érződik az egymáshoz/ról írt hsz.-ekben,(csak eddig nem mertem írni),hogy van némi feszültség.

Fanni
Apám is bak,de a szöges ellentéted.Én nagyon bírom a hsz.-eid,tök erős kisugárzás jön át belőlük és a hangod is megnyugtató.Ugyanakkor érzem a nyugodtságot,a megértést és,hogy néha jó csak kívűlről szemlélni a világot.
(na,ma úgy látszik ilyen érzelgős napom van,bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Vendég

Szerintem nalunk is ugy van hogy en ugy erzem a hugom a kedvenc, O meg ugy hogy en. :lol: Ati nagyon rendes pasi, megertelek am, de komolyan, en sem birnam h az anyukam kislanynak nezne csak neha olyan jo lenne ha valaki fozne nekunk meg eljonne velem stelani ...
Meg kell talalni az arany kozeputat es ami a lefontosabb a velt vagy valos serelmeket megbeszelni egymassal!!!

Fanni: en sem hiszek am benne 100 %-ra csak olyan erdekes, ugy elvezem amikor ki lehet "elemezni" az embereket a szuletesuk idopontja alapjan! :D Hajra fogacska!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Én viszont imádom a mérlegeket,a párom is az,és végtelenül nyugodt és türelmes.Nálunk csak 1 hét kellett volna,hogy a lányok ikrek legyenek,de már nem bánom,max jó poén lett volna,hogy az ikrek,ikrek :lol: :lol:
Vendég

Banika: en sem adom az en draga kicsi fiaimat, reszkessen az a lany aki a kozelukbe mer ferkozni! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szerintem csak a felét olvastad a halak-os résznek :D
Nézd csak: Akire életemben legjobban haragudtam, "halak" volt és a férjem is az
(Uram imádom :lol: :lol: :lol: Hátha zugolvas ő is :roll: )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, Banika, csajok is percen belül voltak, és szerintem totál mások...

jucicuki

Sotske: a merlegekbol tobbfajta van, olvastad a binyeszkopot? :wink:

Fo am az ebedem kozben! :D

KépKép
KépKép
tontica

Elolvastam a másik felét,de azért engem úgy nem imádhatsz mint az urad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszti
Én is ikrek ikrekre gyúrtam,de ha egy bika vmit a fejébe vesz.Hát még ha kettő :lol: :lol: :lol:
Vendég

Az en apukam is halak es teljesen illik ra, allandoan elegedetlen, mindig mast akar es hol erzi Magat a legjobban? A vizpart mellett ucsorogve mert alladoan horgaszik. :lol: De en is imadom! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Basszus olyan sötét van mintha itt lenne a világvége.Ráadásul még a szél is fúj :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

A horgászatot utálom,de a tengerpart az bármikor jöhet nekem mint halaknak :lol:
Vendég

Eszti :P
Köszönöm :oops: :D

Csajok :roll:
Elkiabáltam. Már nyugtalan, mindent rág, kezem elkapja, gyűri be a szájába és 37,9 popsiban... Hány napra számítsak?

KEDVENC:
Nekem a barátnőim mondták, hogy a tesóm a kedvenc. Magamtól nem jöttem rá :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Most már én is kérem a binyeszkópot!!! Küldje valaki lécci!
Oda, hogy xandra73@gmail.com
Köszönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szóval akkor csak nekem jöttek össze az iker-ikrek :lol: :lol: Közöttük 5 perc különbség van lehet ezért olyan különbözőek,mert már más az asszcendensük :lol: :lol: :lol:
Banika!
Nem árulok csak szétnézni mennénk!De ma telefonáltam Pestre szemészetre időpontért és oda meg hétfőn megyünk,úgyhogy lehet nem fárasztjuk a csajokat két,egymás utáni napon.Majd még meglátjuk.Már pedig beleéltem ám magam,mert olyan kíváncsi vagyok a huncutjaidra :lol:
Na már hallom kel is az egyik boszim :arrow: :arrow: :arrow: lépek!

bognartundi0727

Kamilla
Én nem akartalak lebeszélni az aria twinről,csak én kicsinek találtam.Ettől függetlenül jó babakocsinak tartom.
Mi megtartjuk egyelőre a duettét ha egyedül megyek velük.Ha ketten megyünk akkor kényelmesebb a két kocsi.Meg kisebb helyet foglal a csomagtartóban.
Ha nem maradhatna a duette,akkor nem gondolkodnék,én perego mániás vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ariat veszel,nézd meg,mert az újak 60/40 osztásúak.
Vendég

Fanni
Enyémeknek összesen :lol: :lol: van már 10 foguk,de én mindig csak onnét tudom hogy gáz van hogy elkezdeik a hajnali 3-4 közötti ébredést :evil:

Chamomilla?
Vendég

banika: jóvanna, nem kell az embert kiutálni csakazér, mert még nem régi topiklakó :evil:

benszi: és mivel tudnád a felkérésedet NYOMATÉKOSÍTANI? :lol:

dóri: egyenjogúság???? majd kopaszon, félpucéran, sörpocakkal és mindezekre büszkén (!) végigsétáltok a főutcán egy szép nyári (tavaszi, őszi) délben-délután.....addig nincs egyenjogúság....maszlag az egész....egy nő legyen nő és ne akarjon egyenjogúskodni (és ezzel nem azt mondtam, hogy a nőnek konyhában a helye és csak annyit kell tennie, hogy a férjét kiszolgálja)...de LEGYEN NŐ!!!

tonti: én meg aszittem úrinők közé jöttem.....bár már a sok káromkodásnál (ugye kedves lanyané?) gyanút kellett volna fognom, de ezt még elaltattátok azzal, hogy hipózni fogjátok a szátokat.....jesszus, lealacsonyodtam a pórnép közé :? :D :roll:
1szálpasi

Pasi
ez nem volt olyan régen :lol:

Na én inkább vasalok,jobb lesz ha más is ezt teszi
Vendég

de régebben, mint hogy én olvaslak titeket, ugyanis erre biztosan emlékeznék....
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?