Háát tényleg nem hiszem el. Nem emlékszem rá. Lis ebben a topikban...mióta megszívtam a fórumozgatás miatt, azóta próbálok óvatos lenni. Persze veled nem lehet vetekedni inkognitó terén
Értem én ezt a névnap, szülinap dátumot is. Könnyítsük meg a dolgodat, ha nyomzhatnékod van
Köszi a Szurokbabás mesét, mert Szonji sokat emlegeti, az oviból ismeri, mi meg mindig csak nézünk rá bután.
Hendegabi!
Marsi Anikó második babája is fiúcska lesz, úgyhogy ezért is tuti nem vele van dolgunk.
Dodi!
Így már emlékszem, hogy tettél fel képet a Nici-s tervezetről. Ügyesen bevásároltál.
Diétát lszi oszd meg velem (jöhet priviben is)!
Krikalap!
Na a Bakterházzal ne foglalkozz! Amikor nálunk Szonji mindenkinek azt hangoztatta, hogy Marci Bendegúz lett, a dédi rögtön elkezdett sápítozni, hogy a film így meg úgy. Hülyét kaptam. Az ilyenek miatt sem osztjuk meg a ded nevét a családban a felmenőkkel, ha meg már megszületik, akkor úgysem szólnak semmit (lis, ha inteligensek)
Moncsy!
Jók a képek a kislegényről.
Nekem is sokat babrálja a hólyagomata kisasszony.
Sillia!
Terepjárókat én is nagyon bírom. Egyszer vezettem a főnököm Pjero-ját, ki sem akartam szállni belőle. És, hogy milyen rálátása van az embernek a forgalomra...
Nellike!
Mekkora élmény lehet neked. Úgy irigyellek.
És Zsombi tényleg olyan, mintha aludna. Zsófi meg kis szégyenlős.
Orsi!
Gratulálok a bébihez és milyen kis formás lehet az adatok alapján.
Niki!
Gratulálok a kisfiúhoz, el is hiszem, hogy nagy az örömötök.
Anitja!
Te is milyen jó képeket kaptál Natiról.
Manó!
Neked is nagy gratula a kislányhoz, de jó (jól emlékszem, hogy lányt is szerettél volna?)
Katy!
Sajnálom, hogy párod lába nem javul, kitartás, megy a drukk.
Tabati!
Ezt a végbélen keresztüli vizsgálatot én sem hallottam még soha. Nem tudom, hogy megengedném-e, nagyon morbidnak tűnik. És egyetértek a női nőgyogyi kéne ebben a korban.
Boo!
Csak nem komoly. Azt azért biztos mondta volna?! Remélem.
Szülés-apa jelenléte témában Gabival értek egyet. A vajúdás azért kicsit más szituáció mint egy fejfájás, amit tényleg egyedül jobban visel az ember. A kitolási szakasznál pedig senki nem mondta, hoghy ott kell premier plánbna nézni, hogy kibújik a baba, viszont miért nem láthatná az apa is a baba első pillanatait. És, hogy vágja el a köldökzsinórt, ha nincs bent?
Férjem is a vérmentes közeg híve, de anszolút nem volt semmi gond ebből, sőt, amikor elvágtaa köldökzsinórt és kifolyt egy kis vér, még mondta is a szülésznő, hogy na, ennyi volt az össz vér, ami folyt. Egyébként pedig a férjemnek van egy elmélete, hogy miért legyen bent az apa a szülésnél, de ezt inkább nem osztom meg, mert nem akarok senki lelkületébe belegázolni.
Ja! és szó sem volt köztünk megundorodásról egy percre sem, azóta is szexelünk, ahogy az időnkből futja rá
Gabi!
Milyen édes hajasbabád volt.
Jaj, úgy várom már, hogy itt tartsunk megint.
Norbi meg úgy visít azon a képen, mint a "Nicska ki beszél" c. filmben Májki, amikor megszületik.
És, hogy újabb vitát kirobbantó témát dobjak fel: a nyákszívás, amit mi egyik gyereknél sem engedtünk meg és most sem tervezzük.