Egy órája értünk haza. Volt már vacsi, fürdetés, hiszti és most Apa altatja a nagyfiút.
Szegény már nagyon fáradt, nem aludt napközben.
Viszont vonatozott.

Egész nap azt várta és nagyon örült neki.
Igaz, csak negyed óra, amíg a Déliből kiér Törökbálintra a vonat, de neki ez is nagyon tetszett.
Autót elhoztuk, de Apa még visszaviszi jövő héten egy napra, mert nem sikerült mindent megcsinálni rajta. Ez bosszantó, de már mindegy.
Viszont jó hír is volt ma. A Novetextől visszahívott a csaj, hogy előrevették a matracrendelésünket, és már kész is van. Lehet, hogy hplnap, vagy hétfőn hozza is a GLS.

Végre egy cég, akiben pozitívan csalódtam.
Marci adatai:
BPD (fejátmérő): 86 mm
HC (fejkerület): 323 mm
AC (haskörfogat): 318 mm
FL (combcsont): 69 mm
Becsült súly: 2793 g
Hozzáteszem egy hete a becsült súly még csak 2336 g volt. Így ebben nem hiszek. Egy hét alatt szerintem nem nőhetett 457 g-ot a súlya.
Magzatvíz kicsit több, de inkább határeset a normál és a kicsit több között.
Ami érdekes, hogy a diab rendelésen megbeszéltük, hogy a vérnyomásra most már 3x1 Dopegytet kell szednem, mert néha még most is magas.
Erre fél óra múlva fent a nőgyógyászaton megmérettem a vérnyomásomat, mert nagyon fájt a fejem, és 100/60 volt.

Nekem nem szokott ilyen alacsony lenni.
A nőgyógyásszal arra jutottunk, hogy pár napig szedjem a 3x1 szemet a vérnyomáscsökkentőből, de előtte egy órával és utána kettővel mérjem meg a vérnyomásom. Szombaton pedig megbeszéljük a további adagolást.
Úgyhogy a telefonomon most 3 ébresztés van egyszerre beállítva: vércukormérés, Dopegyt bevétele és vérnyomásmérés. Másképp nem tudom tartani az időpontokat.