na, sikerült visszaolvasni

Hihetetlen, milyen forgalom van itt
Anny Még mindig csodaszépek a lányaid. Egyszerre huncutak és gyönyörűségesek

Jók a kommentek is hozzá, és ügyesen végigfotóztad a folyamatot
binyek Gyógyulást nektek. Köss Maja orra alá zsepit, akkor nem kell törölgetni

Szerintem aki már egyszer felismerte, átélte, hogy a megkülönböztetés nem jó, az a saját gyerekeinél nagyon fog vigyázni, hogy ő ne úgy csinálja.
davandi [quote]A írta:kkor foglaljuk össze: jó anyák, jó anyósok leszünk és nem leszünk pletykás vénasszonyok
Meg persze bilibe lóg a kezünk is
paris Ne menj! Szerintem itt mindenkinek vannak mindenféle sérelmei a családjával kapcsolatban. És egy csomó mindent meg is osztunk egymással.
Mi egy fél éve úgy összevesztünk a húgommal sykpe-on keresztül, hogy csak azért nem k*rva anyáztunk, mert szeretjük az anyánkat

Egymás arcába mondtuk, amit gondolunk egymásról, aztán ennyiben is maradtunk. Tudomásul vettük, hogy szinte semmiben nem értünk egyet, aztán túlléptünk az egészen.
Az apámról meg annyit, hogy több, mint 5 éve lakunk, ahol most lakunk, és ez alatt az idő alatt összesen kétszer tudott eljönni, pedig kb. havonta fent van Pesten, de rám nem tud időt szakítani. Akkor találkozunk, ha én meglátogatom őt. De úgy vagyok vele, hogy büszke vagyok arra, amit elértem, nincs szükségem az elismerésére.
Nálunk betegség szerencsére nincs, csak ez a ronda szürkeség hat ránk. Csajok nyűgösek, nekem meg semmihez nincs kedvem
Próbálkozunk a hozzátápival. Dórának nemigen tetszik az almázás, Kinga viszont falja. Nagyon gyorsan rájött, hogy hogy kell a kanálból enni. Mennyi almát szabad nekik adni?