A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek,
ha már tábla, Barninak vannak friss adatai: hétfői mérés alapján 9800 g, 77,5 cm. Alizka kisebb, úgyhogy bizti nincs még 10 kiló. De majd jövő hét utáni héten megyünk oltásra, akkor kiderül.

KépKép
lili73

na, sikerült visszaolvasni :) Hihetetlen, milyen forgalom van itt :D

Anny Még mindig csodaszépek a lányaid. Egyszerre huncutak és gyönyörűségesek :) Jók a kommentek is hozzá, és ügyesen végigfotóztad a folyamatot :lol:

binyek Gyógyulást nektek. Köss Maja orra alá zsepit, akkor nem kell törölgetni :lol: Szerintem aki már egyszer felismerte, átélte, hogy a megkülönböztetés nem jó, az a saját gyerekeinél nagyon fog vigyázni, hogy ő ne úgy csinálja.

davandi
[quote]A írta:kkor foglaljuk össze: jó anyák, jó anyósok leszünk és nem leszünk pletykás vénasszonyok

Meg persze bilibe lóg a kezünk is :D

paris Ne menj! Szerintem itt mindenkinek vannak mindenféle sérelmei a családjával kapcsolatban. És egy csomó mindent meg is osztunk egymással.
Mi egy fél éve úgy összevesztünk a húgommal sykpe-on keresztül, hogy csak azért nem k*rva anyáztunk, mert szeretjük az anyánkat :D Egymás arcába mondtuk, amit gondolunk egymásról, aztán ennyiben is maradtunk. Tudomásul vettük, hogy szinte semmiben nem értünk egyet, aztán túlléptünk az egészen.
Az apámról meg annyit, hogy több, mint 5 éve lakunk, ahol most lakunk, és ez alatt az idő alatt összesen kétszer tudott eljönni, pedig kb. havonta fent van Pesten, de rám nem tud időt szakítani. Akkor találkozunk, ha én meglátogatom őt. De úgy vagyok vele, hogy büszke vagyok arra, amit elértem, nincs szükségem az elismerésére.

Nálunk betegség szerencsére nincs, csak ez a ronda szürkeség hat ránk. Csajok nyűgösek, nekem meg semmihez nincs kedvem :?
Próbálkozunk a hozzátápival. Dórának nemigen tetszik az almázás, Kinga viszont falja. Nagyon gyorsan rájött, hogy hogy kell a kanálból enni. Mennyi almát szabad nekik adni?
szamy

Lili!
Átírtam. :wink:

1236330432.4383.htm

binyek

Köszi, Binyek!

Szamy,
nekem úgy mondta anno a dokinéni, hogy először két kanál, köv. nap 4, köv. nap 8, aztán már mehet a 10, én mondjuk 5 hósan kezdtem, de sztem nincs különbség a módszerben.

KépKép
lili73

Binyek :P
Enyém mehet :wink:

Lili :P
Kaptam :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, a vajat a cukorral és a vaniliával aztán bele a többit és én habzsákba tettem, de van műanyag kütyüm is.

Jövő héttől már Ati főz, majd azt mesélem el Hévízen jó? :lol:

Kép

jucicuki

binyek! azert nem alszom, mert fel koltenek a baboim es nem tok visza aludni mert a melon jar az eszem, mikor meg visza aludnek kb 40 perc siras utan, valamelyk kolok megint engem akar, miota visza jotunk, nem tom mit csinaljak veluk, 3-4 kozt es 5-6 kozt van a nagyob hiszti :cry: de a torpekat postazhatot, anyam mindig bog hogy o ejjel is segitene, de nem angedem, igy o is boldog lesz :D :wink:

juci! hogy te mindig sutizel valamit :roll: nagyon ugyi vagy :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Paris!
le ne lépj. Az első terhességemnél apámnak szökőévente jutottam eszébe, a fiamat meg egy év alatt tán 5ször ha látta. Rendszeresen elfelejti a szülinapokat (az enyémet és Baluét), a tesómat meg mszinte minden nap hívja. Tudom, hülye hormontúltengés, mindenre érzékenyebben reagálsz, de szard le.

Binyek!
Bocsi a virtuális bacikért, jobbulást nektek!

Banika!
Akkor Higanykáknak szülinapi bulit tartunk Hévízen? :lol:
vovanda

Ja, Binyek!
Nálunk is Dani szenved látványosabban.... 8)
vovanda

Szép napot!

Éjjel 2-től fél 5-ig tartott a cirkusz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: És az enyémek még viszonylag jó alvók.

Eszti
Kilyukadt az én oldalam is
kissaniti@enternet.hu

Fanni
Ez a zöldséges nagyon jó!És mennyire igaz :shock: :shock: :shock:

Vanda
Asszem túléljük ha pasi ma nem utal.

Binyek
Corizalya :wink: Higanykák már alig tknyolnak,pedig csak 2 napja kapják.A köhögésük jobban aggaszt :evil:

Párizska
Ne tűnj el,minket tényleg érdekel hogy mi van veled és mi valóban drukkolunk.ha köztettek nincs minden rendben Jucival,attól mi mindkettőtöket ugyanúgy szeretünk.Nem csajok?

Higyanykák valóbn 10 hónaposak(iccaka biztos ezt ünnepelték :lol:)

Pasi+Benszi???????????????????
Mi ez a mail-ezgetés?Az oldalam másik fele is lyukas tőletek :evil:
Vendég

Hello!

En is itt vagyok, vegig olvastam 3 oldalt aztan most mennem kell pakolni, fozni, stb. En is kernem a szuperinfot Nory-rol!
tontica@citromail.hu

Paris: az en Apam ugyanilyen de en ezert nem haragszom Ra, az Apak mar csak ilyenek, minek hivogasson allandoan es kerdezen olyan dolgokrol amikhez egyaltalan nem ert mert tudod az ilyen regimodi, idos uraknak egy 8 hetes terhesseg szerintem meg semmi, legalabbis az en uram mindig azt mondja hogy az meg csak egy huscafat. :roll: :lol: En elfogadtam Apamat olyanak amilyen es igyekszem Anyamat is de a kicsit nehezebb. :? :D A hugommal sosem vesztunk ossze, lehet hogy neha ugy erzem Neki a jobb es O van jobban szeretve mert ott lakik par kilometerre anyuektol en meg ilyen messze de ezert sosem a hugomat buntettem mert O nem tehet semmirol!!! Szoval azt akarom mondani es kerlek ne haragudj meg ezert ram de szerintem is a hormonok csinaljak most ezt Veled, tul erzekeny vagy! Tudod, nekem 3 gyerekem van es probalok Veluk ugyanugy foglalkozni de nem konnyu es egeszen bztosan elkovetek hibakat tudtomon kivul de attol meg ugyanugy szeretem Oket es nagyon igyekszem. Szerintem tartozol annyival a szuleidnek hogy leulsz Veluk es elmondod Nekik oszinten mi bant.

Megint bocsi hogy belebeszeltem de Te irtad le ide a gondjaidat! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Csajok, vagyok. Amúgy azért jöttem Hozzátok szívesen, mert mióta a csajszik megszülettek, olvaslak Benneteket és már olyan volt mintha mindenkit ismernék egytől-egyig...úgyhogy amikor kiderült hogy babám lesz, sokkal jobb volt ide írni, mint "idegeneknek"...és tényleg ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN KISMAMA most úgyhogy izgulhattok értem :lol: én meg nézegethetem a gyönyörű gyerekeiteket :D
Vendég

Banika!
Pasi csajozik. Csak nem itt a fórumon, hanem privátban. :lol:
Most értekezleten ásítozik, de ha szépen kéred, esetleg továbbküldi neked a publikus részeket. :P
vovanda

Banika: boldog 10 honapot a kis szeleburdiknak! :D

Moni: ne depizz!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pasi: ne csajozz!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Myra!
Már akartam neked írni, csak mindig elfelejtettem...
Balu pár napja sokkal nyugodtabb, biztos lesz ez még rosszabb is, de azt hiszem, rájöttem, mi ez a hirtelen változás. Merthogy egyik napról a másikra lett kezelhetőbb...
Szóval először is rájöttem arra, hogy nem csak a féltékenység miatt ilyen raplis, hanem egyszerűen életkori sajátosság. A tesóm pedig megint megmondta a frankót: ne legyen bűntudatom, mert van még két gyerekem. Balu megérzi és rájátszik. Amennyit csak lehet, foglalkozom vele, ennél többet nem tehetek. És ezt sikerült helyre tenni a fejemben.
Bocs, ha sok vagyok... :oops:
vovanda

Tontica!
Tőlem egész nyugodtan. :D És ez komoly. Ő legalább felvállalja, hogy igenis megnézegeti a csajokat az utcán. A volt férjem mindig köpte a markát hogy ő aztán soha, aztán mire szétmentünk, kiderült róla egy és más...
vovanda

Meg csak annyit hogy miota gerekeim vannak sokkal jobban megertem a szuleimet es neha elgondolkozom azon hogy anyam hogy csinalta ezt vegig a 3 gyerekkel egyedul (mert elvaltak a szuleim). Hanyszor lattam szegenyt sirni! :cry:

Na, nem lessz sem ebed sem, tisztasag sem semmi ha itt ulok ugyhogy :rrow: :arrow: :arrow:

KépKép
KépKép
tontica

Vanda: en pont tegnap mondtam az uramnak hogy tolem csajozhat csak ugy csinalja hogy ne tudjam meg! :roll: :lol: De ugysem teszi meg! (remelem!) :? :lol:

Meg mindig itt vagyok??? Ez mar beteges! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Én igenis neheztelek azokra a pasikra,akik csődöt mondanak apaként, mert nem hajlandóak kicsit "megeröltetni " magukat. Ha megcsinálták a gyereket, akkor ott kötelesség is van, nem csak jogok. És a kötelesség nem múlik el attól, hogy a gyerek felnő.
Vendég

Andi, Huba és Petra anyukája az ikresek.hu-ra szokott írni... Ide is kéretik!! :wink:
Vendég

En nem gondolom hogy Apam csodot mondott mit Apa mert nem hivogat minden nap sot minden heten, megertem. Nem kell tokeletes Apanak vagy Anyanak lenni "csak" szeretni a gyerekunket es tolunk telhetoen mindent megtenni Erte de nem tudunk kibujni a borunkbol meg a gyerekunk miatt sem! Ha az en Apam nem egy bobeszedu ember akkor nem varom el Tole hogy allandoan telefonaljon!

KépKép
KépKép
tontica

Nem a Te apudra gondoltam, hanem elsősorban az enyémre,meg ismerek még párat. Az enyém, az egy....bunkó. Nem tudok sajnos szebb szót rá. Megvan az okom, hogy ezt írjam róla... :cry: :evil:
Vendég

Anny, teljesen egyetértek Veled! Egy telefon, egy kedves szó nem kerül semmibe, a másik viszont fontosnak érzi magát tőle. Nálad gondolom még rosszabb, mert anyukádat elveszítetted és mivel egyedül neveled azt a két tündért, nagyobb szükséged lenne egy szerető apára, mint bárki másnak... :cry:
Vendég

Paris: Hát ja...az enyim sosem tartozott a szerető kategóriába...inkább a terrorizálóba. Most, hogy felnőttem, ez már nemhat meg, de ha én felhívom, legalább normálisan szóljon bele a telefonba. JA, amúgy idejét semtudom, hogy mikor köszöntött fel karácsonykor, szülinapomon, vagy bármilyen más alkalomból.
Vendég

Jaj, képzeljétek tegnap megvettem a Hévízi cuccot a felnőtt részlegnek, már csak a csajoknak kell. Magamnak trikót vettem, mert remélem már jó idő lesz, ha meg mégsem, akkor ráhúzom egy hosszú ujjúra :wink:

Elmentünk a plázába este, mert anyu szülinapjára akartam még egy mozijegyet venni az ajándék mellé, csajok elemükben voltak, minden boltba benéztek. Dorka teljes erőből nekiszaladt egy kirakatüvegnek, aranyom, azt hittem látja, erre lefejeli :shock: lett egy kék foltja estére, de ott csak rötyögött :roll:
Most alszanak, ebéd fő, kenyérhez öregtészta bekeverve. Holnap megyünk barátainkhoz ebédre, Tamást köszönteni, vasárnap meg anyu szülinapja lesz.
Itt már kezd sütni a nap, talán délután ki tudom vinni ördögöket.

Eszti, te nem dolgozol?

Judit

jucicuki

Sajnálom...ez olyan szörnyű én nem tudom, hogy lehet egy szülő ilyen?! Azért a mienk ennyire nem durva, de Ő sem piskóta :shock: de én ebből csak tanulok és imádni fogom a gyerekemet, mert Ő a legfontosabb és Ő a tükör, aki tulajdonképpen azt mutatja, aki én és a férjem vagyunk...
Vendég

Higanykáknak boldog hófordulót! :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na nálunk ez úgy nézett ki(kimondatlanul),hogy anya kedvence kicsi öcsi,én meg inkább apám lánya voltam.Ráadásul apásabb is voltam mint az öcsém.Valahogy most is inkább egy hullámhosszon vagyunk az apámmal.
Anno az öcséméket folyton piszkálta,hogy majd ezt meg azt etet a gyerekkel(csoki,cukor stb) Ő alapban is ilyen piszkálgatós(én is :oops: )
Érdekes,nekem nem mondogat ilyeneket,max ha a sógornőm is jelen van,de csak azért mert tudja hogy ő erre ugrik.
Jó én nem csinálok tragédiát abból hogy a gyerekem megnyalogatja a csokis parányt.Ha már egyszer az anyja annyira hülye,hogy a gyerek előtt eszi :lol:
Az öcsémék nagyon tudományosak voltak anno(etetés....stb)aztán 4és fél évesen a kislány 22 kg és zabálja a csokisabbnál csokisabb kajákat,állandóan mesét néz és egyebek.Ők családi házban laknak,jó levegőn,falun.Csak nem viszi ki őket,mert akkor figyelni kell rájuk meg foglalkozni velük.
Én emiatt nem szeretem kevésbé a tesóm,csak kicsit másképp gondolkodunk dolgokról.
Vendég

Húúú csajok!
Én is neveznék a legszarabb apa versenyre :wink: Az én szüleim elváltak amikor 6 éves voltam,ezzel apámnak meg is szűnt apának lenni.Aztán amikor felnőttünk a tesómmal újra rendeződött a kapcsolatunk.Aztán én is azt vettem észre,hogy a tesómhoz állandóan megy,keresi mi meg csak akkor beszélünk ha én keresem.Így kiszálltam a képből és úgy gondoltam majd ha hiányzok akkor megkeres.Amikor terhes lettem össze futottunk az utcán és mondtam neki hogy ikreim lesznek,ő meg azt mondta ezt neki még fel kell dolgozni :shock: :shock: Aztán azóta nem is nagyon beszéltünk,még a gyerekeket sem látta :roll:

bognartundi0727

Délutánra megyek :evil: este 7ig :( de lassan húzok főzni rakodni mosogatni csak most fekve próbálom bent tartani a reggelit...éjjel valami iszonyat köhögőrohamra ébredtem, azt álmodtam, hogy ki kell ugranom ejtőernyővel egy helikopterből és félrenyelek miközben azt hajtogatom hogy de hát én tériszonyos vagyok én tériszonyos vagyok...és ahogy álmodtam a félrenyelést, igazából elkezdtem fuldokolni, utána meg öklendezni, Roland majdnem szívrohamot kapott mi bajom...és hányingerrel ébredtem, alig bírtam reggelit enni a Gravidát még be se mertem venni...
Vendég

Banika!

Higanykáknak boldog hófordulót!

Miért bent nem kell figyelni rájuk :?: :shock:

Judit

jucicuki

Fanni
Köszi

Juci
ne haragudj,de olyan jót rötyögtem ezen a kirakatüvegen.Ezt szerintem minden gyerek eljátsza :lol:
Én is trikóra gondoltam :lol:

Mi is csavargunk délután,csak Higik alszanak.
Vendég

Vegyél inkább Hipp lötyit

jucicuki

Sajnalom hogy igy ereztek, szerintem egy kapcsolat mindket felen mulik nem csak az egyiken. Ha meg sem probaljatok megerteni es elfogadni a masikat olyannak amilyen biztosan nem fog sikerulni. Lehet hogy nem leszek ezek utan szimpi a szemetekben hogy ezt leirtam (vagy eddig sem voltam) de en igy gondolom es kesz! En megbocsatottam anyamnak hogy megcsalta es elhagyta az apankat, megbocsatottam az apamnak hogy utana latni sem akart minket mert annyira kivolt, azt is hogy nem akarta fizetni a gyerektartast mert kajara is alig volt penze, a neveloapamnak hogy nem szeret minket ugy ahogy a sajatjait stb.stb.stb. Hozzaallas kerdese (is).

Juci: sajnalom, ilyen balesetek elofordulnak sajna! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tündi, mit kellett azon feldolgoznia, hogy ikreket vársz??? :shock: Jézusom...
Vendég

Banika, én is röhögtem nyugi, miután láttam, hogy nincs baja, csak először kaptam egy enyhébb szívrohamot :D

jucicuki

Sziasztok!

Gyorsan jelzem, hogy élek, csak sajnos elhavazódtam. A hét eddig úgy telt, hogy volt net, hol nem, mint a mesében, így mikor életet leheltünk bele sajnos a melóval kellett foglakoznom, és nem tudtatlak Benneteket még elolvasni sem, csak bele bele lapoztam, de ígérem a hétvégén mindet pótolok. Remélem, és ígérem, ha belerázodtunk az új helyzetbe, és persze végre normálisan működik a net, jövök megint rendszeresen.

Eszti! A Nory sztorit én is kérem szépen! email:abacso@enternet.hu

Anny! Te is megírod nekem az apa sztorit? Láttam a képeket, tündériek a csajok.

A többit is láttam, mint Bensziéket, nagyon jól mutattok együtt, kár lenne értetek. Lanyané haja is tök szupi. Izgulsz már a műtét miatt?

Üdv Mindenkinek.
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Juci
bent van tv :wink:
Vendég

Juci!
Nálunk is volt ilyen,hogy a Sára neki ment az üvegajtónak,túl tiszta volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig neki még a szeme is jó
Banika!
Puszi higanykáknak hófordulóra!!!

bognartundi0727

Tonti, nem vagyunk egyformák...mindenki máshogy éli meg a sérelmeit, ez szerintem nem ilyen egyszerű, hogy hozzáállás kérdése...mi is sokminden felett szemet hunytunk Judittal, de elfelejteni nem lehet és bántja az embert...megbeszélni sem lehet, mert nem olyan téma...így mindenki próbálja a dolgokból a legjobbat kihozni, aztán vagy sikerül, vagy nem.
Vendég

Tündi, szerintem Te nyertél :cry:

Tonti, nagyrészt igen hozzáállás kérdése, ezért is vagyunk meg normálisan az Esztivel, mert minden dolog ellenére szeretjük egymást és segítünk amikor, ahol tudunk.

jucicuki

Jaj, Banika erre nem gondoltam, mi nem nézzük :oops:

jucicuki

Köszi a köszöntést

pont mostanában jutott eszembe,hogy fel se tudtam fogni,hogy gyerekeim vannak és el sem mertem hinni,hogy minden rendben lesz velük amikor az intenzíven voltak.
Ennek már 10 hónapja
Milyen kis cérnalábúak voltak :lol:

Párizska
Hipp natal tényleg jó
Vendég

Csajok,aki kért még üzit,mindenkinek átküldtem.
Vendég

Hipp Natal-t hol tudok venni? Patika? És az folyadék? Mennyut kell belőle szedni? Meddig elég? Még van 4 vagy 5 szem Gravidám, azt most már beszedem hányós szmájli
Vendég

Drusza
Hipp natal:rossmann,dm,gyógyszertár...
Vendég

Paris!
Azt nem tudom mit kellet feldolgozni rajta,főleg neki,de úgy látszik azóta sem sikerült neki :lol: :lol: :lol: Én már ezen csak röhögök!!
Tonti!
Hidd el én is így vagyok vele,hogy próbálom mindkét irányból nézni a dolgokat,de voltak olyan esetek amiket nem tudtam elfogadni és nem haragszom rá,de én máshogy látom a dolgokat és így inkább nem fektetek bele energiát.Legalább így nem rágódok azon,hogy miért nem felelek meg stb.De ha én látom az ő oldalát és elfogadom akkor kicsit elvárom tőle is hogy ő is vegye a fáradságot és lássa az én oldalam.Ha nekem fontos hogy néha felhívjon akkor erőltesse meg magát és néha hívjon fel!!!Ez csak egy kis figyelem kérdése!!Ha meg ennyit nem érdemlek meg akkor nincs miről beszélnünk.Én nem haragszom rá (azon már túl vagyok).

bognartundi0727

Juci
Én is tegnap vettem meg a hévízi cuccot :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oksa, közben kigugliztam a hippet.
Na tényleg lépek, mert ezer dolgom van meló előtt!

Pusza!
Vendég

Jaj,lányok,olyan jól telt a délelőttöm.Tök jó idő van,süt a nap.Csajokat kitettem a teraszra aludni,én meg addig kertészkedtem és olyan jól esett.(közben megküzdöttem egy-két csúnya,fekete,nagy dongóval,de én győztem,meg a Mortein :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?