Sotske! lécci küld át!
benedekffysz@gmail.com
Asszem anyatanya a zárt topikos cucc,de én nagyon benne lennék!
Fanni!
Még jó,hogy anyud megértette,hogy ne tegyen különbséget!
Párizska!
Jó,hogy maradtál!Szerintem nincs olyan,hogy nem lehet valamit megbeszélni!Nehéz,de ha mindketten letámadjátok egyszerre a szülőket ,akkor segítetek egymásnak is meg nekik is és választ kaptok csomó mindenre!
Vovanda!
Daninak nem jó a fülmelegítés ilyenkor?
Anny,Banika!
Vanda tudtával méleztünk
Binyek!
Klassz az avatarod!Szerintem beírhatod táblába a mél címeket nyugodtan!Jobbulást nektek!
Demoniq!
Ne depizz,jól döntöttél.
Petricsek!
Az a fintor
Juci4
Komoly lehetett az üvegajtón landolás!
Tonti!
Teljesen ismeretlen a csaj?
Banika!
Vékony rugi és overal,oszt gyia!
Nekem 25éves koromig volt gondom apuval és anyuval!Kineziológushoz jártam,belemélyedtem az ezotériába és egyszer csak leültem egy váratlan pillanatban apu elé és kiömlött belőlem minden keserűség.Mindketten sírtunk,én nem hagytam szóhoz jutni,mert ha beleszólt volna,akkor nem tudtam volna folytatni!Befejeztem a mondókámat vés elmentem,hadd eméssze!PÁr nap kellett szegénynek,de azóta,ha valami bajom van ő az elsők között van,amikor felhívok valakit!Onnantól még jobban nőttem a szemében hogy unokákkal ajándékoztam meg!
Apámat sírni láttam:ballagásomon,eljegyzésemen,esküvőmön,szüléskor!
A legfontosabb fordulópontok az életemben!
Anyám ha kell,ha nem sír!Ővele nem lehet beszélni,mert mártírt játszik és nem érti meg,de én megértettm őt és elfogadtam.Minden visszavezethető a gyerekkorukra,mint ahogy a mieinkre is!