A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tundi: na, a Te Apad tenyleg nem semmi! :lol: Az enyem szerintem tok normalis, de nem volt mindig ilyen! :wink:

Sotske: en nem kaptam meg!

KépKép
KépKép
tontica

Eszti2
Jut eszembe,nekem megmaradt 1 üveg Hipp Natalom,szívesen elküldöm,csak dobj címet priviben.Március 31.-ig jó és nem akarnám kidobni.
Vendég

Tonti
Szerintem át fog menni,csak várj még picit :wink:
Vendég

Sotske!
Köszi a sztorit!IZGI :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

nekem se jön még :lol:
Vendég

Eszti !Én sem kaptam meg :cry:

[Kép
amonré

Na ne csigázzatok :evil:
Vendég

Milyen beteg emberek vannak te jó ég?
Nem tud mással szórakozni a nyomorult?
Ha lelopta a gyerekeim,nem tudom mit teszek vele :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mondjuk kicsit gyanús volt hogy hirtelen csak hármasikres kismamáink voltak.

De ez miért jóóóóóóóóóóóóóó?
Vendég

köszi eszti :lol:
:shock: nemtom mit mondjak... nem érdemes foglalkozni vele, de mégis... innen miért nem lehet kitiltani? IPcím alapján be lehet azonosítani, nem???... őrült basszus!!!! :roll:

Petra
Kép
petricsek

Ti mit adtok a gyerekekre a sétához?
Nekünk még nincs átmeneti kabátunk.
megsülnek a téliben?
Vendég

Megjott, hat, egyaltalan nem biztos hogy egy es ugyanaz a ket dolog. Ki tudja! Zugolvasok irjatok mar par sort, kivancsi lennek mennyien zugolvasnak! :roll: :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Es Titeket nem zavarnak a zugolvasok? Vegulis ez egy nyilt topik de megis! :?

KépKép
KépKép
tontica

banika, én még csiszicsoszit, de nem öltözünk nagyon alá (harisnya, vékony hosszú ujjú póló)

Bandita ezt üzeni a hazudozó őrölteknek :twisted: :twisted:
Kép

Petra
Kép
petricsek

mi aza csiszicsoszi?
Vendég

Tonti
Ezért írtam valamelyik nap,hogy legyünk mi is zárt topic,de senki nem reagált rá :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Banika
Én ma:vékony nadrág,zokni,kombidressz,vékony hosszúujjú+kardigán,sapi,sál és overál.Nem fáztak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Végre jóóóóóóóó idő van :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sotske: zart topik? De hogy?

Kepzeljetek irt nekem az iwiw-re egy lany hogy szeretne kijutni spanyolba es legyszivel segitsek Neki munkat keresni stb. Kuldott egy oneletrajzot es tanitono meg kozgazdasz meg ilyen-olyan eredmenyeket ert el. Mondtam Neki hogy ha van a ferjemnek munka a kerteszetben szolhatok, keresek Neki alberletet is, tanitom spanyolul, O meg cserebe segit a gyerekekkel. Elkuldte a kepet is, nagyon szimpinek tunik de nem tudom. Ti mit gondoltok?

KépKép
KépKép
tontica

Itt is jo ido van, lassan megyek a gyerekekert, ma mar mentek bolcsibe.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Lehet nyitni egy zárt topikot és oda csak azok jöhetnek,akiket mi "beengedünk".Nem tudom pontosan,asszem ott is jelszó van,de senki nem olvashatja,csak a tagok.
Csaj:szerintem ez tök jó.Én is akartam neked ezzel kapcsolatban írni,de nem mertelek ilyennel zaklatni,meg nem is szeretném,ha az uram elmenne,de ha rosszabb lesz a helyzet,muszáj lesz.
Vendég

Anny
Hátha te ezt jobban tudod.Te írsz egy zárt fórumra is.Nem tudod,hogy működik?
Vendég

banika Egyszál pelus meg téli overál, úgy tuti nem lesz melegük :lol: :lol: :lol:

Tonti Szerintem van az a helyzet, amikor nem éri meg bele fektetni az energiát, mert nem hogy jó nem sül ki belőle, hanem még több sérelem lesz. Szerintem mindenki érzi azt, hogy mennyit képes adni valamiért, és mikor jön el az a pont, hogy innentől nem éri meg tovább. Mondjuk én nagyon mérleg vagyok, nekem nagyon fontos a viszonosság és az igazságosság.
Néha tényleg ijesztő belegondolni a zugolvasókba, de én is sokat olvastam zugba :D

petricsek Hűűű.. nagyon kemény a kiscsávó :lol: :lol: :lol:

Hozzánk még nem ért el a napsütés, pedig már tárt karokkal várom. Elengedtem apát estére kocsmázni, jó lenne kicsit feltöltődni energiával addigra :D
szamy

Nekem szimpi a zárt topik,bár én is zugolvasok néha máshol :oops:
Vendég

Sziasztok!
Olvasok, de most reggelizem még csak, és várok egy emailt én is Eszti KÖSZI

Lili/Sára, vagyok, de tényleg nincs időm írni is, olvasni is épp csak belefér. Újra elkezdtem dolgozni, főzni-mosni kell, vasalni is szoktam, takarítani is muszáj, plusz a programok.... nincs időm chat-szerű fórumozásra (amúgy sem szeretek ülni, így kaja közben szoktam itt lenni csak) :? és plasztikai műtétet sem tervezek :P inkább tornázom rendületlenül (mínusz egy óra a 24-ből)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára an°°di 2009.03.06 12:28-kor.

Kép
an°°di

Zárt topikban benne vagyok!

Tonti :P
Reméljük, nem Nory az :roll:

Petra :lol: :lol:

Judit :P
Hogy van ez nálatok? Egyik héten Apa főz, másikon Te? Mindegy, majd az apás főzésekről beszélgetünk csak :oops: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én ismerek egy zugolvasónkat. Nagyon aranyos, szokta ajnározni a kölkeimet. Majdnem 10 éve küzdenek, hogy nekik is legyen. Őt azért beengedjük, ugye?
vovanda

Vanda
Csajok május 14.-én lesznek 1 évesek.Nekünk is szervezel majd egy bulit? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Szamy :P
Enyém Apa vasárnapra kapott kimenőt. Nagyon ráfér már egy kis feltöltődés, úgyhogy szinte küldtem 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Andi
Küldtem.

Így már tuti nem kapok képet :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Szamy, Te is Újpesten laksz? Hol?

Lilinek még: krumplifőzelék sült virslivel a mai menü tegnapról maradt almás pitével (régimódi alul-felül tészta közte alma típusú, nem az az angolszász, mint Judité 8) ): Programok? Játszótér, séta (nagy kedvenc a lejtőn lefutkosás: lásd a telefonnal készített képeim albumában) bárhonnan bárhová, vonatozni is elmentünk ( Újpestről a Nyugatiba, aztán rokont látogattunk a munkahelyén), és megyünk jövő héten játszóházba tervezem, barátnőlátogatóba, és van egy ikerpár itt Újpesten, akikhez "szoktunk" járni, hozzájuk is készülünk. A héten volt még egy 18 hós szuri-program, más nem nagyon.

Eszti, jó az álneved! :lol: :lol:

Kép
an°°di

Jaj, csak gyorsan? Eszti, az Anyatanyara gondolsz? Azt tudom hogy mukodik, ott levelezunk a hugommal. :D Majd lelirhatom de most mennem kell!

KépKép
KépKép
tontica

Meg az én névnapom is lesz, 18-án :wink: :wink: :wink: Ja és Milcsimé 19-én :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
Asszem,király!!!Majd írd le és menjünk át oda,ha a többségnek is ok.

Fanni
Enyim névnap 24.,szülinap 29.,bár ezek ahhoz képest messze lesznek.
Akkor lesz bulej :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Andi
Mondtam én,hogy kamu vagyok.Lehet nem is Eszti vagyok,hanem apa írogat itt az én nevemben :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sotske! lécci küld át!
benedekffysz@gmail.com
Asszem anyatanya a zárt topikos cucc,de én nagyon benne lennék!

Fanni!
Még jó,hogy anyud megértette,hogy ne tegyen különbséget!

Párizska!
Jó,hogy maradtál!Szerintem nincs olyan,hogy nem lehet valamit megbeszélni!Nehéz,de ha mindketten letámadjátok egyszerre a szülőket ,akkor segítetek egymásnak is meg nekik is és választ kaptok csomó mindenre!

Vovanda!
Daninak nem jó a fülmelegítés ilyenkor?

Anny,Banika!
Vanda tudtával méleztünk :lol: :lol:

Binyek!
Klassz az avatarod!Szerintem beírhatod táblába a mél címeket nyugodtan!Jobbulást nektek!

Demoniq!
Ne depizz,jól döntöttél.

Petricsek!
Az a fintor :lol: :lol: :lol:

Juci4
Komoly lehetett az üvegajtón landolás!

Tonti!
Teljesen ismeretlen a csaj?

Banika!
Vékony rugi és overal,oszt gyia!

Nekem 25éves koromig volt gondom apuval és anyuval!Kineziológushoz jártam,belemélyedtem az ezotériába és egyszer csak leültem egy váratlan pillanatban apu elé és kiömlött belőlem minden keserűség.Mindketten sírtunk,én nem hagytam szóhoz jutni,mert ha beleszólt volna,akkor nem tudtam volna folytatni!Befejeztem a mondókámat vés elmentem,hadd eméssze!PÁr nap kellett szegénynek,de azóta,ha valami bajom van ő az elsők között van,amikor felhívok valakit!Onnantól még jobban nőttem a szemében hogy unokákkal ajándékoztam meg!
Apámat sírni láttam:ballagásomon,eljegyzésemen,esküvőmön,szüléskor!
A legfontosabb fordulópontok az életemben!
Anyám ha kell,ha nem sír!Ővele nem lehet beszélni,mert mártírt játszik és nem érti meg,de én megértettm őt és elfogadtam.Minden visszavezethető a gyerekkorukra,mint ahogy a mieinkre is!
Vendég

Eszti !Zabigyerek vagyok :cry: :cry: :cry: :cry:
buksim@vipmail.hu :D

Zártopikot pártolom én is.

Itt reggel óta szar idő van ,most is esik,tiszta depis lesz az ember.

[Kép
amonré

Andi :P
De jó Neked, hogy van egyben 1 óra időd tornázni :D Irigy-irigy! Én 20 percet tornázom már 2 hete, játék közben 8)

Tényleg, lányok, akinek közel a XI. kerület, nincs kedve idejárni velem? Én Márkót akarom vinni, mert imád tornázni!
http://www.gymmozgaskozpont.hu/csoport_babamama.htm#

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Benszi :P
Ez így ebben a formában nem igaz, mindig rászólok, ha ilyesmit mond, talán mire már értik a gyerekek, leszokik róla :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

hű, megint ennyit írni! :shock: Nem tudom mire akartam reagálni. :roll:

Itt ronda idő van, sötét és esik. :(

Vanda: köszi a tanácsot! :D Nagy igazság van ebben, hogy hatni akarnak ránk és ettől lelkifurdalásunk lesz, ha a másik kettővel foglakozunk. Lekopogom, de most a héten nálunk is jobb a helyzet, persze ettől nem bízom el magam. Mindig lesznek harcok, amiket meg kell oldani. Csak néha olyan nehéz a megoldást megtalálni.

Banika: boldog 10 hós fordulót a Higanykáknak!

Lányok hol vettetek pópót Hévízre? A színe mindegy milyen?

Tünde
Kép

Kép
myra77

hello Lányok!

Igencsak régen jártam erre, két másik topikot látogatok,viszonylag rendszeresen. Tontica rajtakapott és jelezte is, hogy irgumburgum, ide miért nem nézek be.

Most megtettem, de látom zárt topikot szeretnétek. Miért? Volt valami kellemetlenség?
Ha tényleg el akartok tűnni, akkor csatlakozom gyorsan, nehogy nélkülem tegyétek. :)

Mennem kell, ébredeznek, lehet, hogy valamit elrontottam, de én csak akkor tudok írni, ha alszanak. :roll: Olvasni még meg is együtt, de írás nem igazán.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gyerekek alszanak, de ki tudja meddig... Így csak gyorsolvasok és sajna nem mindenre tudok reagálni.

Kis és nagy betegeknek jobbulást.

Új vonalzók szupik. Nagyon ügyik vagytok. Én örülök, hogy anno ezt az egyet sikerült megalkotnom, azóta nem merek hozzányúlni.

Zárt fórum már nekem is eszembe jutott, szóval támogatom a javaslatot. Itt lehet zárt fórumot létrehozni: http://www.anyatanya.hu/ Részleteket még nem volt időm megnézni, de pótolom.

Judit! Szuper sütiket pakolsz ide nekünk, nagyon ügyi vagy. Sajna csak csorgatom a nyálam, én most próbálom átképezni magam cukorbetegeknek szóló szakácskönyvekből. Kiváncsi vagyok az eredményre, mert eddig a normálból sem voltam valami nagy mester. Fejpuklira gyógypuszi. Édes lehetett.

Eszti! Én is, én is... szucs.beata1@chello.hu. Köszi.

Anny! Lányok csodaszépek.

Petra! Bandita nagyon jó fej. Igazi kis rosszcsont nézés.

Rebe! Etetőszékben alvós csajok tündériek. Sajnálom, hogy hasonló cipőben járunk. Nekem úgy néz ki ilyenem van: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html. Ez többnyire pm. alulműködéssel és inzulinrezisztenciával jár együtt. Nálam a pm. alulműködéssel kezdődött 2-3 éve (azóta L-Thyroxin), most derült ki az IR + az összes többi tünet is megvan. Állítólag a nők kb. 10%-át érinti ez a betegség. Szerintem egy kérdést megér a dokidnál. Majd gyere az eredményekkel, addig is jobbulást.

Voltunk szerdán gyógyuszin a Gézengúzban és képzeljétek mini ikertali volt. Velünk együtt 3 ikerpár van a csoportban. Helyesek voltak együtt.

Kép

Kép
szofi74

Eszti,
köszi, tök másra számítottam. Ez azért nem bizonyíték semmire.

Vanda,
téged meg ezek szerint félreértettelek, azt hittem konkrétan a te fotóidat tette fel, és ez az Eszti által küldött levélből derült ki.

Andi,
megértem. Én is eltűntem pár napra, amikor már kicsit sok volt az olyan téma, amihez nem sok közöm volt. Aztán rájöttem, ez a fórumozás csak úgy működik ennyi emberrel, ha ki-ki kiveszi magának azt, ami érdekli.
Nálunk ma lencsefőzelék volt üresen, mert mire melegítettem volna a tegnapról maradt csirkehusit, elment az áram, és még a tűzhelyünk is villany.
Hogyhogy elkezdtél dolgozni? Mármint magántanítványok? Angoltanár vagy, ugye?

Eszti2 (alias kisjudit),
mit dolgozol, hogy délutános vagy?

Öltöztetés: rövidujjú body, gatya, pulcsi, overall, bundás cipő.

KépKép
lili73

tonti! koszi :D :D :D
csajal kapcsolatban, nem tom mit mondjak, valahogy ebben a vilagban sok szelhamos van, pl nory... ha ugy erzed hogy oszinte es van munka lehetosege a ferjednel probald ki, de ne utaljal majd ha nem ugy lesz veletlenul

zart topik nekem ok, ugysem erek ra zugolvasni, de azert mar el sem tom kepzelni napjaimat nelkuletek :P

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Bocsi, pópó= póló :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petra: tényleg, mi az a csiszicsoszi? :roll: Overáll? Vagány a Banditád!

Juci: puszi a kis sebesültnek! Bocsi, de ezen én is mosolyogtam egyet. Kis drága.

Benszi: felavattad már az új táskádat?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
Az én popómra bármelyik logó elfér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szofi,
és ez csak most derült ki, hogy pco-s vagy? Vagy ez bármikor kialakulhat? A gyerekek előtt semmi tünet? Ugye jól emlékszem, hogy te lombikos vagy?

KépKép
lili73

banika: jóvanna :D , elírtam. :oops:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
Ha nem írod utána,nekem fel se tűnik :oops:
Vendég

Amonré,Benszi,Szofi
Küldtem