Dia!
Nekünk római kat. keresztelőnk lesz. Tesómék a kersztszülők, mindketten meg vannak keresztelve. A papbácsival eddig csak anyum beszélt, én jövő héten találkozok vele, de úgy néz ki, hogy nem kell tanfolyás, ilyesmi. Vmi elengedő nyilatkozat kell a lakhely szerinti plébániától. Az meg nyíregy, szval az se lesz egyszerű. Remélem le lehet levelezni...
Jóm, hogy Dia javulgat!
Mecsi! Örülök, hogyÁron jobban van, te meg pihizz, amennyit csak tudsz. Apum javaslatára én amikor nátháztam, meg hányi-fosi vírusaos voltam (és már bírtam vmit enni), mézet eszegettem. Azt mondta látta vmi tud. filmben, hogy több kórokozót pusztít, mint a kórokozó elleni gyógyszer. Szóval hajrá!
Köszi az érdeklődést: RÉka azóta nem hányt szerencsére, viszont iszonyat nyűgös volt egész délután. Mintha vmit éreznék a fenti ínyénél, de nem nagyon engedi most nézegetni. Tuti, hogy a fogacska kínozza

. Furcsa, mert az első kettő nem volt sztem neki ennyire fájdalmas.
Tesó kérdésben maximálisan egyetértek Diával. Mi építkezünk, és azt hiszem az elkövetkezendő 1-2 évben anyagilag eléggé a padlón leszünk, de nem kérdée, hogy legyen-e kistesó. AMúgy sztem egy második gyerek az elején sokkal kisebb kiadással jár, mint az első, mert jóformán mindent megörököl a tesótól.
Persze később a taníttatás, ruházás, etetés már nem így megy. De bízok abban, ha pár éven belül meg tudjuk teremteni az igényeink szerinti egzisztenciát (házikó+autó), akkor a megélhetéssel már nem lesz gond. Ennek tükrében azonban odáig jutottunk a párommal hogy bármennyire fáj a szívünk az első közös lakásért ,el kell hogy adjuk, mert egyébként belegebedünk az egész építkezésbe.

Hitelt nem akarunk felvenni, a lakáson még így is van, úgyhogy az épp elég.
Gyerekülés: Voltunk nézegetni, végül tuti, hogy Concorde Ultimax lesz a nyerő. Igazából még a színen meditálunk. Van egy tavalyi vagy az előtti modell, ami szürke, piros (vagy bordó?) és nyers színű bőr (olyan nubukos vagy milyen) a fejrésznél. SZínileg ez tetszik legjobban, de kicsit ódzkodok a bőr miatt. Bár párom szerint pont az kényelmes tapintásra, jobb, mint egy szövet. Vélemények?
Na megyek beeesek az ágyikóba. Jó éjt mindenkinek!