A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Igazi kis testőre lett neki, ahogy számítottam is rá!

Kép
felicia

Két tegnapi kép Dávidról. Este készültek, fürcsi, kajcsi után, elalvás előtt:

Kép

Kép

Itt látszik, milyen kis tüsihajú lett a bozontosból... :D

Kép
felicia

Felícia egyébként én is azon gondolkodok azóta is, hogy ez hasonló lehet a rokkantsághoz..hiszen ezzel sem lehet előre számolni...és biztos orvosi igazolásod lesz róla hogy veszélyeztetve lennél, illetve voltál az első babánál is..és úgy működnie kell...szerintem...ha logikusan végiggondolják...

bár ne lenne szükség ilyen dolgokra ! de a gyönyörűséges fiad itt van és ez többet ér mindennél! :lol:

Zsófi köszi a biztatást!
talisképek ismét nagyon jók!
!

betegek hogy vannak?

komp ha napi 2*max fél óránál többet nem tölt el benne a gyerek nem hiszem, hogy annyit ártana... nem hiszem hogy egész nap kompozna :wink:
Vendég

Dia én nem vinném úszni Virágot, aki egyébként nagyon édesen püfföli a klaviatúrát és mondja a magáét! :wink:
Vendég

Nagyon aranyos Dávid!

Nekünk nincs kompunk, de asszem nem is lesz.
Most próbálok utánajárni a keresztelőnek. Hát nem egyszerű a helyzet. Én és RÉka hivatalosan nyíregyházi lakosok vagyunk, férjem szegedi, keresztszülő-jelöltek szintén nyíregyiek. és Pécsen lenne a keresztelő. De úgy néz ki, van egy papbácsi, aki arra törekszik, hogy minél egyszerűbbe, meglegyünk a papírmunkával.. :D

Örökbefogadás: sztem ott, ahol egyáltalán nincs saját gyerek, könnyebb lehet elfogadni, mert nincs összehasonlítási alap. És sztem ha vki akar gyereket, de neki sehogy se lehet, akkor képes lehet sajátjaként szeretni az örökbefogadottat. Meg amúgy is az együtt töltött idő és a gondoskodás adja a kötődés és a szeretet alapját. PErsze a pocakban is van már kötődés, meg nyilván nem egyhetes csecsemőt lehet örökbefogadni, de talán egy olyan kis jövevény, akit addig nem szerettek, még "hálásabb", ha szerető szülőkre talál. Vagyis valami ilyesmi gondolatokat érzek ezzel a témával kapcsolatban.

Réka most nagyon kidőlt, de elfelejtettem beadni neki a chamomillát. Kíváncsi vagyok, milyen éjjelünk lesz. :?:
Szegény most este, ahogy elkezdett szopizni, olyan keserves sírásba kezdett egy perc után, hogy alig tudtam megvigasztalni. Nem tudom, hogy a pocak fájt-e a bélmozgás megindulására, vagy az ínyéhez ért rosszul a cici... De az is lehet, hogy nem elképzelései szerinti mértékben folyt a szájába a tejcsi.. :? , és azért esett kétségbe, hogy most aztán már téynleg éhen marad :lol:
Na majd holnap jelentek.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjt!

panna1

Jó reggelt!

Tegnap voltunk doktornéninél, Áron már jobban van. 2napja lázmentes, bár még nagyon csúnyán köhög főleg reggel ébredés után, de már alakul. A füle is nagyon szép azt mondta doktornéni..Tegnap abszolút nem fogadta el a cicit, de legalább evett majdnem egy üveg bébikaját. De úgy ette mint aki napok óta nem evett. Pedig valahogy így van mert jóformán csak vizet ivott meg néha cici de baromi keveseket. Fogyott is 40dkg -t és tiszta pirosra kicsípte valami a kis popsiját. Hiába kenem sudokrémmel nem segít, pedig a popsitörlőkendőt is elhagytam most. JÖvő héten még azért kell mennünk kontrollra. Szóval lényeg hogy azért Áron javul én meg totál kidőltem, fáj a torkom, taknyos vagyok, ahogy hajolok csöpög az orrom tüsszögök és ég a szemem.áááááááááá ez hihetetlen. Tegnap itthon volt a drága uram ,egy csomót segített itthon meg a gyerekkel is, szegény ha tudná, hogy ma nagyon magára marad a gyerekkel, nehogy visszaessen. Most is itt kukorékolok mert töki 5kor megébred kivételesen rávettem hogy cicizzen és azóta nem tudok aludni. :( Pedig hajnal 1kor feküdtünk le. Na mindegy velünk ennyi van.

Julcsi gratulálok az új kis családtaghoz! Mész majd babázni?
Nálunk is augusztusban várható létszámnövekedés páromék családjában. Majd megyek nosztalgiázni.

Panna Rékussal nincs semmi baj ugye, azóta nem hányt?

Barbi szegény párod nyaka jobban van már? Az ilyen szörnyű történetek meg sztem mindenkit meghatnak.

Kitti szerintem nálunk nem lesz tesó. Párom egyenlőre nagyon elzárkózik a dologtól, pedig Áron születése előtt még ő akart nagyon és én nem . MOst meg fordítva. De én azért reménykedem. :wink:

Aproo üdv újra az olajcserések klubbjában :lol: :lol:

Zsófi aranyér ügyben én javultam szerencsére. Párom kapott valami krémet amivel én elvileg nem kezelhettem volna magam ,de már annyira kinlódtam hogy mégis kenegettem párszor és azóta hussss eltűnt vagy legalább is nincs gondom vele. Majd megnézem mi a neve. Meg azt vettem észre ha sokat stresszelek akkor volt rosszabb a helyzet.

Csandi én is abbahagytam már rég a gyogyit és azóta még több lett a tejem is.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andi nekünk Tefal baby féle párásítónk van, ez azért praktikus mert ha elfogy belőle a viz automatikusan kikapcsol. Nemtudom többiféle tud e ilyent.

Dia isten ments hogy babauszira menjetek, mert a végén még úgy jártok mint mi. Nem hiányzik szegény kis Virágnak egy ilyen szép kis betegség. :shock: :shock: Minket bő 1hónapra el is tiltottak. Pont azért mert ha kicsit is náthás esetleg a gyerek az a 34fokos víz a legjobb bacilusgazda forrás. Szóval inkább ne menjetek most.

Ja képzeljétek visszaküldték a gázártámogatásos papírunkat azzal hogy a fiamnál nincs aláírva. Normálisak :?: oké hogy a szülő aláírja helyette de mivel a születési dátumot is oda kellett irni az ember azt gondolja minek irjam alá hisz látják hogy mennyi idős.

Csenge Zsombi lassan el fog gurulni hogy így beindult kajaügyileg :lol: :lol: És nem ér egy hétre eltűnni.!!

Dávid baba is igazán helyes kis fiúcska!

Lehet nekilátok főzni mert még mindig nem vagyok álmos , talán már nem is leszek.
Nálunk tárkonyos csirkeraguleves és hagymás répás csirke lesz a menü
:D :D

és végül pár kép
próbálunk egyedül felállni apu nagy segítség csak kicsit imbolyog a lábam :lol:
Kép
a kis beteg a nagy ágyban
Kép
anya haja jó játék
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hali!

Szuper volt tegnap, de jövő csüt. megyek Ringatóra Bfokra,majd elmondom mi a különbség, de sztem nem sok.Ez a hölgy is, ahogy Zsófi is írta eléggé professzionális, hiszen korai fejlesztő, szóval ezért gondolom, hogy az alapok azonosak.
Jó sokan voltunk, a gyerkők élvezték.

Sajna mi hétfőn kórház, Levi nem eszik, semmi baja csak fogy és fogy. ez meg kiakaszt, a fene enné meg, hogy nincs egy nyugis hetünk. :cry: :cry:

Ráadásul Petit mindkét munkahelyén kérdezés nélkül több ügyeletbe osztották be, így 9 lesz márc-ban. Most pl. péntek reggeltől vasárnap reggelig szünet nélkül ügyel. Hát normálisak ezek? Én meg csak akkor látom, ha hazaesik aludni, és mindezt éhbérért. Amit a szerződés megkötése óta ki sem fizettek, jan. eleje óta egy centet se.....

Na, bocsánat csak most úgy feltorlódott megint minden, tegnap este óta annyira nyomaszt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi, attól ne ijedj meg, hogy reggel sokkal csúnyábban köhög, ez azért van, mert az éjjel lerakódott váladékot ekkor köhögi fel, amikor már nem vízszintesben van. Ha napközben már nem köhög annyit, akkor szépen javul!
A gázártámogatásos lapon meg én úgy emlékszem, hogy oda van írva az aláírásoknál valahol alul apróbetűvel, hogy törvényes képviselő. :wink: Nézd meg, ha nem akkor bocsi. De minden hivatalos kérelmet, iratot, ami a gyerek nevére szól, vagy amiben ő is szerepel, a törvényes képviselőnek kell aláírni ő helyette.
Apró! Mi van szegény Levivel? Gyógyuljatok meg gyorsan!!!! A férjed ügyeleti beosztása meg :evil: :evil: :evil: És még el is várják, hogy péntek reggeltől vasárnap reggelig friss és azonnal munkára kész legyen mi? Marha jó, magyar egészségügy... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Búcsúzok!

Egy hét igazolt távollét, mindenkinek nagyon szuper hetet kívánok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, érezzétek jól Magatokat :!:

yuyu79

gyors bekukk, Levink is baromi nyűgös... Apa beteg...

ApróLevinek si jobbulást! Áronkának is meg Anyucinak is!

Pedig pont kérdezni akartam,h csak mi leszünk egykék?!
Senkinek nem visszatartó a válság? mármint a pénzügyi rossz helyzet? (csak nekünk?! pár Apa pont építőiparos)

Kata nagyon örülök,h visszakaptad a pénzt!

Zsóf nekem nincs aranyerem így nem tudok segíteni.

Még akartam valamit...na majd ha eszembejut visszaugrok, ha engedik a fiúk
makadu

Aranyerem nekem sincs...

Jobbulást minden betegnek!! Vége lehetne már ennek a járványos időszaknak :roll:

Enim most nagyon jól elvan, de tegnap meg olyan hisztit levágott, hogy csak néztem...Aztán aludt egyet, és utána minden oké volt ;-)
)

Jó lenne sétálni egyet, de olyan bolond szél fúl... így itthon punnyadunk :roll:

Voltunk tegnap babázni, olyan kis falat Ákoska, meg kell zabálni :D De olyan pici, hogy hihetetlen... 2700 g most, hogy visszafogyott kicsit... hát a lányomhoz képest egyszerűen súlytalan ;-) :lol:

yuyu79

Mi 3 gyerkőcöt szeretnénk, csak a másfél szobás lakásból kellene valahogy továbblépni, mire jön a 2. Csak még azt nem tudjuk hogyan, hova, merre...Jó lenne családi ház, de most erre esély sincs a közeljövőben :-(

yuyu79

virágot én is megtudtam nézni de a dávid filmjét nem:((
Vendég

sziasztok

Aproo sajnálom férjed beosztásást :cry: elhiszem hogy kiborít....

ma kimentünk Corába pelusért és vittük az új babakocsit..

fiam elaludt az autósülésben, és áttettem a babakocsiba..és aludt tovább.. ez a kocsi ultrakönnyű! egy álom volt vele közlekedni azt sem éreztem, hogy a gyerekem benne ül :roll: és nem zavarta hogy nem vízszintesen aludt! szóval bátran ajánlom mindenkinek! most már :wink:
Vendég

Boni, akkor tényleg tökjó!! Melyik babakocsi is ez? És Zsigi hogy van??

Dávid videóját én sem tudtam megnézni :-)

yuyu79

Julcsi Top rider babakocsi. Bergonban most akciósak! nekem az szimpi benne, hogy textil az anyaga így nem izzad bele a gyerek...és hoyg bolygókerekes illetve fékezhető is... azt hittem hogy nem dönthető gond lesz, de nem.. én teszveszen vettem 4600Ft ért

http://www.bergon.hu/admin/public/images//Ar008x3.jpg

ZSigi jól van köszönöm... :lol:

egyébként mi is lakást szeretnénk váltani... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát végül nem vittük Virágot úszni, nehogy rosszabb legyen a helyzet. Még ma is nagyon sokat szivtuk az orrát, jött sok trutyi! Holnap meg megyünk szüleimhez, apukám névnapja lesz és ott ünneplünk.

Mecsi,
Örülök, hogy jobban van Áronka! Neked is jobbulást, pihenj jó sokat, amennyit tudsz! Nagyon tudom ajánlani a propolisz-t ilyenkor, bár az ize valami szörnyű, de hatásos! Én is majdnem lerobbantam néhány napja, de nyomtam egy propolisz kúrát és már alig érzem hogy bajom lenne! Ne meg egy kis c vitamin se árt :wink:
Ja, képek nagyon édik!!

Aproo,
Kórház?? Nem mondod! Mi a baj, miért nem eszik??

Panna,
Ti milyen keresztelőt szeretnétek? Mi is lassan szervezzük, bár még nem tudjuk kik lesznek a keresztszülők, de most már dönteni kéne! A Katolikus keresztelők sztem nagyon szigorúak...tanfolyam, meg a keresztszülőknek is aszem meg kell legyenek keresztelve...hát így lehet, hogy nekünk Református keresztelőnk lesz. Gondolom ebből a szempontból ez mindegy nem? Az a lényeg hogy legyen keresztelő. Ha felnő akkor úgy is még egyszer megkeresztelkedik amikor már több értelme is van :)

Felicia,
Nagyon édes Dávid tüsi haja! :D

Kép
Kép
dia123

Ma oda adtam Virágnak a mintaképpen kapott Milupás Vaniliás tejpépet, kevertem bele egy kis gyümit, nagyon ízlett neki! Van aki már ad ilyen pépet a babájának naponta? Nem okozz pocigondot vagy ilyesmi??

Kép
Kép
dia123

Makadu,
Sokat gondolkodtam ezen én is, hogy ilyen körülmények között amiben ma élünk, kellene-e/felelősség teljes-e vállalni még egy vagy akár több gyereket. Viszont mindig ugyan oda lyukadok ki, hogy ha tudom előre hogy ilyen helyzet lesz, vállaltuk-e volna Virágot, és a válasz természetesen igen! És bennem még ott van az a bizonyos sugallat, hogy szeretnék legalább még egy gyermeket, válság ide vagy oda. Én úgy gondolom, hogy amíg egy nőben ott van az a bizonyos érzés, pontosabban vágy, egy gyermekre, semmi sem állhat útjában. Lehet, hogy 2x is meggondoljuk majd mire költünk, de egy kis tesó mindenképpen jönni fog, ha a jó Isten is úgy akarja :)

Kép
Kép
dia123

Dia!
Nekünk római kat. keresztelőnk lesz. Tesómék a kersztszülők, mindketten meg vannak keresztelve. A papbácsival eddig csak anyum beszélt, én jövő héten találkozok vele, de úgy néz ki, hogy nem kell tanfolyás, ilyesmi. Vmi elengedő nyilatkozat kell a lakhely szerinti plébániától. Az meg nyíregy, szval az se lesz egyszerű. Remélem le lehet levelezni...
Jóm, hogy Dia javulgat!

Mecsi! Örülök, hogyÁron jobban van, te meg pihizz, amennyit csak tudsz. Apum javaslatára én amikor nátháztam, meg hányi-fosi vírusaos voltam (és már bírtam vmit enni), mézet eszegettem. Azt mondta látta vmi tud. filmben, hogy több kórokozót pusztít, mint a kórokozó elleni gyógyszer. Szóval hajrá!
Köszi az érdeklődést: RÉka azóta nem hányt szerencsére, viszont iszonyat nyűgös volt egész délután. Mintha vmit éreznék a fenti ínyénél, de nem nagyon engedi most nézegetni. Tuti, hogy a fogacska kínozza :cry: . Furcsa, mert az első kettő nem volt sztem neki ennyire fájdalmas.

Tesó kérdésben maximálisan egyetértek Diával. Mi építkezünk, és azt hiszem az elkövetkezendő 1-2 évben anyagilag eléggé a padlón leszünk, de nem kérdée, hogy legyen-e kistesó. AMúgy sztem egy második gyerek az elején sokkal kisebb kiadással jár, mint az első, mert jóformán mindent megörököl a tesótól.
Persze később a taníttatás, ruházás, etetés már nem így megy. De bízok abban, ha pár éven belül meg tudjuk teremteni az igényeink szerinti egzisztenciát (házikó+autó), akkor a megélhetéssel már nem lesz gond. Ennek tükrében azonban odáig jutottunk a párommal hogy bármennyire fáj a szívünk az első közös lakásért ,el kell hogy adjuk, mert egyébként belegebedünk az egész építkezésbe. :( Hitelt nem akarunk felvenni, a lakáson még így is van, úgyhogy az épp elég.

Gyerekülés: Voltunk nézegetni, végül tuti, hogy Concorde Ultimax lesz a nyerő. Igazából még a színen meditálunk. Van egy tavalyi vagy az előtti modell, ami szürke, piros (vagy bordó?) és nyers színű bőr (olyan nubukos vagy milyen) a fejrésznél. SZínileg ez tetszik legjobban, de kicsit ódzkodok a bőr miatt. Bár párom szerint pont az kényelmes tapintásra, jobb, mint egy szövet. Vélemények?
Na megyek beeesek az ágyikóba. Jó éjt mindenkinek!

panna1

Dia, Dávid már jó pár hete minden reggelire Milupás tejpépet vagy tejberízspépet kap. És imádja. Igazából csak addig van kaja közben csukva a szája, amíg nyel, utána már tátog a következő falatért... :lol:

Kép
felicia

Ahogy elmúlt 3-4 hónapos, onnantól kezdve többé neki már nem fájt a pocija semmitől. És jön a harmadik foga! Elég hülyén fog kinézni, mert egy van neki alul középen, egy felül baloldalt és most felül jobb oldalt jön a harmadik... :D

Kép
felicia

Tegnap férjem meglepett egy gyönyörű cserepes virágkülönlegességgel, meg csokoládéval, még kivit is vett, mert tudja, hogy imádom. Nem aranyos? :P
Persze mindezt nőnap alkalmából, előre is.

Kép
felicia

Ja, és még azt elfelejtettem, hogy tegnap férjem addig izgatta Dávid fantáziáját a zenélő mobiljával, amíg a kicsi mászóbajnok kapaszkodva, de fel nem állt. Úgylátszik csak ösztönözni kell a lustaságot! :D

Kép
felicia

Hahhóóóó!

Sehol senki reggel 7 óta?????????? Akkor mindenki gyönyörködik a nőnapi virágban... :) :) :)

Képzeljétek tegnap reggelre kibújt a jobb alsó fogacskánk. :)
Vendég

Kata, te se írtál :D csak a többieket hiányolod, akik nagyon helyesen a családjukkal töltik a hétvégét! Gratula a fogacskához!

Nálunk most nagy a csend, mert párom elment Zétivel, Zsombi meg alszik. A tegnapi nap után nem is reméltem, hogy ilyen nyugisan telik majd az este. Szegény nagyfiam a délutánt a gyerekklinikán töltötte :( Lázas volt péntek reggel óta, de amiért elvitte a párom az az volt, hogy kijöttek rajta valami kiütések. Vettek szegénytől vért, vizeletet, váladékot a szájából és meg kellett várniuk az eredményeket, ezért majdnem 4 órát voltak ott, engem meg a frász kerülgetet :( kiderült, hogy vírusfertőzése van, valószínűleg bakteriális fertőzése is, amire talán kellene szedni antibiotikumot, de nem biztos (bírom az ilyen diagnózist, úgyhogy párom megvette és nem adtuk be neki :) ) és allergiás kiütései. Na az érdekes az az, hogy vajon mire lehet allergiás?? Van valakinek tapasztalata, hogy gyerekeknél hogyan lehet tovább vizsgálódni??
Zsombi meg persze elkapta a vírust, egyelőre csak szörcsög és köhög, az éjjel meg nagyszerűen telt... Zsombinak akartam beadni köhögéscsillapítót, erre lehányt mindent, 2-kor ágynemű, teljes ruházat, nekem pizsama csere, orrszívás, stb. Erre jól fel is ébredt szegény, alig tudtuk visszaaltatni.

Felébredt, mennem kell :(

Sajnos holnap jógára megint nem tudunk így menni :(
Vendég

És nőnapra rendeltem magamnak makisushit a Wasabiból, most várom :D (páromat megkértem, hogy ne hozzon semmit ma, csak jókedvet, azt teljesítette is :) )
Vendég

Csenge!
Kitartás csak jön már a tavasz és minden baba meggyógyul! :lol:
Allergia ügyben nincsen tapasztalatom.Jógára mi se megyünk,kedden kell visszamennünk a dokinénihez.

Kata!
Gratulálok a fogacskához!
l.veronika

mi se megyünk jógára , mivel anyuka apuka kidőlve a náthától ,
de csengi jól van ezt is ő írja :lol: :lol: he-he
Vendég

csenge! Allergia ügyben első a bőrpróba, aztán vérvétel. Jobbulást!

KépKép
jazmin2005

csenge! az előbb elrohantam, mert Cintus hívott. Szóval egy jó bőrgyógyász szemre is sok mindent meg tud állapítani. Nekem egyszer kiütéses lett a kézfejem, mire a bőrgyógyász azt mondta, hogy az ilyen amikor egy növény levele és a napfény együttesen éri a bőrt, előző nap sóskát szedtem. :shock: De szerintem ez ritka úgyhogy a vérvétel a legbiztosabb és a legtöbb dolgot kimutatja. Voltunk tegnap a Csodák Palotájában. Cintusnak bejött. Gondoltam leírom, hátha még nem voltatok.

Dávidnak és Áronnak (nagyon jó a hajhúzós kép, ő van a legjobban meglepődve) gratula a felálláshoz, Kristófnak a fogacskához!

Betegeknek jobbulást! Apro: hogy van Levi? Remélem nem lett kórház a dologból!

Panna! Nekünk szövet az ülésünk, azt csak bedobom a gépbe. nem tudom annak amit írtál milyen lehet a tisztíthatósága.

Bocsi, akinek nem írtam, csak az utóbbi pár hsz-t olvastam. Jó éjszakát mindenkinek!

Ja, és köszi a párologtatós hsz-eket. Egyenlőre jó amit vettem Vikinek szépen megindította az orrát.

KépKép
jazmin2005

Mecsi! Nagyon aranyos Áron Ő is igazi nagyfiú már!

Kata! Gratu a fogacskához!

Csenge! Remélem Zéti javul, és Zsombi sem ássa bele magát jobban a betegségbe.

Réki javul, ma már csak párszor orrporsziztunk. ÉS..... Este 11- reggel 7-ig aludt. Kár hogy én 2-kor feküdtem, mert bújtam a neten az ülésteszteket :twisted: . Utánaszámoltam, és tegnap napközben megint eggyel többször evett mint előtte való napokban. Azaz 6x, és nm ötször. Lehet, hogy megint csak ez volt az oka az éjjeli kelésnek? Na majd ma meglátjuk, ébred-e. Én dinnye, hogy nem figyelek erre! Pedg egyszer már ezt azösszefüggést felfedeztem... Lehet, hogy nem is a foga az oka?

Kakilás tekintetében vltozás van. A héten már minden nap kakilt, illetve ma 3x trotyizott. Azt hiszem kezd átesni a ló túloldalára :-)

Ma spenótot evett, pulykahusival. Ízlett neki, mint bármi más.

Megyek, mert még pár inget ki kellene vasalnom, és ígyse lesz korai fekvés...

panna1

Csandi! Nektek jobbulást! Remélem CSengi tényleg nem kapja el!

Anyumék itt vannak már Pécsen, lesz pesztra! MEgyek fodrászhoz, meg masszázsra remélem.... TIszta luxus Vááááóóóóó!
Na befejezem mára...

panna1

Szépséges reggelt!

remélem mindenkit meglepett a családja valami kedvességgel...nekem az volt a legnagyobb ajándék, hogy együtt voltunk hármasban :lol:

Panna akkor ma extra jó napod lesz :wink:

Csenge jobbulást!

akkor ma kevesen mentek jógára...

Hétvégén Zsigmond is felhúzta magát a kiságy rácsnál állásba...

:lol: és elkezdett játszani a sütifaló bödönnel... kiveszi belőle a formákat, visszadobálja..sőt tegnap még KIppKoppot is beletuszkolta ... :oops:

beleki grt a fogacskához!

ma viszik eeg re unokaöcsémet..drukkoljatok hogy ne epilepsziás legyen!!!!!!!

most már betegeskedés monnyon le!

:lol: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Andi, végül beszéltem egy gyerekszakorvossal, Peti régebben vele mentőzött Csepelen. Azt mondta, hogy most nagyon sok minden összejött, mert ugye 2 hete volt magas láz, azóta újra tele a nózija Levinek kb. 2 napja kezdődött a semmiből, nem kap rendesen levegőt, egy csomó új íz, ami eleve megzavarhatja, plusz nekem is megjött múlt héten. Szóval ezek egyenként is lehetnek felelősek, egy hét türelmi idő és ha addig is fogy Levi, akkor el kell vinni. Csak azt utálom nagyon, hogy tudom előre a reakciót: hát ez a gyerek nem néz ki betegnek, nem bágyadt, nem alszik többet és a súlya a korához képest pont jó. Az hogy nem eszik, nem iszik, már nem nagyon érdekli ilyenkor a szakikat, mint Pöttöméknél. :evil: :?
Na, mindegy, meglátjuk, egyenlőre bűvölöm, hogy egyen és tegnap benyomott 100 alma-banánt, kb. negyedszeri tukmálásra és csak kézben-állva hajlandó enni ezt is. :oops:
Most tehát várakozunk. És közben bőszen fújjuk az orrunkat mindketten, mert persze jól elkaptam én is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo kitartás!!
Vendég

Andi, a bauhausban milyen párásító van és mennyiért?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

köszi panna, neked meg jó kényeztetést!!

hát igen a jógán ma nem is tudom lesz -e valaki?merthogy nikiék is betegek...

aproo, kitartás!!a 100mili az tök jó mennyiség nem?
Vendég

Csandi, több mint a semmi, bár gyümiből nem épp hízlaló mennyiség egy egész napra.
Próbálkozunk tovább ezerrel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, Neked is köcc.
Azt hiszem kilapátolom magunkat a levegőre, mert itt benn csak nyűglődés megy ezerrel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró! Nyugi, biztos nem lesz semmi gond. RÉka is szopisztrájkolt, amikor nekem megjött. De elmúlik hamar, remélhetőleg.

Kicsit félreérthető voltam: nem ma megyek ezen kényeztető programokra, ez a heti terv. Sőt ma biztos sehova, mert ma anyum sóginőmnek segít albit takarítani, ahonnan kiköltöztek.
De ha minden igaz, ma megyünk gyerekülést venni :D

Boni! Zsigi nagyon ügyi. A felállásért, meg a sütifaló-bödönbe tuszkolásér is! :lol:

Pihiszéket mi még használjuk, de főként a kölcsönkapott graco-t, mert abban van rezgő funkció. Réka rendeszeresen abban kakil. Nem tudom, mi lesz, ha kinövi :roll: :lol:
Most is itt nyom ezerrel mellettem :D

panna1

Apró! A 100ml gyümiből sztem is jó. Réka azokból 60ml-nél nem nagyon evett még többet. Viszont ha rácuppanhat, akkor egy egész őszibarit lenyom . Meg a banán is jobban érdekli eredeti formájában, mint pürésítve. Úgyhogy mostanság ez a délelőtti gyümiprogi: egy barack, +egy banán, aminek nagy részét anya eszi meg. De már Réka is ügyesen harap ki darabokat belőle, és utána szétnyammogja.

panna1

sziasztok!

bocsi az eltűnésért... tegnap voltunk 1 éves házasok, és ez egy ilyen ünneplős hétvége volt! :) voltunk vasarnap a sir lancelot étteremben, amit tök jó volt, meg úgy egyáltalán hármasban voltunk szinte egész hétvégén! :)

betegeskedő babáknak továbbra is jobbulást! sajnálom, hogy ennyien kidőltetek a sorból! :( természetesen anyuciknak és apuciknak is mihamarabbi jobbulást!

Aproo, gyümiből a 100ml szuper, csak gondolom ezen kívül nem nagyon eszik mást!? :(

lányok. nekem úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni... :shock: ami okés is lenne, mert még eddig sosem jött meg, csak a nőgyógyász azt mondta, hogy ilyenkor nem szokott görcsölni az ember... :(

voltam ma vérvételen. egy jó adag vért csapoltak le tőlem, minden lehetséges cuccot megnéznek, amit csak háziorvos kérhet, hát kíváncsi leszek az eredményre! kicsit izgulok!

ja, megrendeltem közben a babakocsit is, remélem, hogy holnap hozzák, vagy szerdán, és akkor már sokkal könnyebben mozgolódok a kis pihesúlyú verdánkkal :)

Panna, a masszázsért nagyon irigy vagyok :) annyira mennék már én is!

új felálló babóknak és új fogacskás babóknak gratula! fogacskánk még nincs, de egyre többször áll fel Beni is, szóval a kiságyat lehet a legalsó szintre rakni, mert úgy félek, hogy kitornássza magát egy hirtelen ötlettől vezérelve...

biztos millió dologra nem reagáltam. elnézést érte... :oops:

sophie27

hahó

zsófi: próbáltalak hivni, de ki vagy kapcsolva :(
lesz ma Tranzit? Ti jöttök be? talizunk?
lei

Lei, a reggeli nagy kapkodasba otthon hagytam a telefonomat is, es meg be sem kapcsoltam... :twisted:

mi nem hiszem, hogy lemegyünk végül, mert egyre jobban fáj a hasam... :(

ja, és szerintem nem lesz tranzit, mert szinte mindenki beteg :(

sophie27

Apro! Wick (mint a gyógycukor), 12e valahányszáz. 4l/20óra Ja és 3 év gari.

KépKép
jazmin2005

Ok, köszi.
Sajnálom, mert úgy vártam már a mai napot. :(
de hát ez van.....

akkor lemegyünk sétálni Csabival.
lei

Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat, úgy néz ki, hogy segítenek is. Már szebb a szeme a Hannának, pedig vasárnapig még csepegtetni kell neki. Jövő héten kedden derül ki, hogy elég volt- e a csepp, vagy ki kell mosatni a könnycsatornáját.

Gyorsan végigfutottam a talis képeket és nagyon-nagyon irigyellek Benneteket, hogy tudtok találkozni. A sokbabós kanapés képek, meg egyszerűen imádnivalók! :)

Panna: Kakitéma nálunk is hasonló, eleinte napi egy volt rendszeresen, most meg újra napi kettő, de van hogy 3 is van.

Zsófi: Nem értettem pontosan, amit a nődokid mondott. Szülés után nincs menseses görcs?
Én ezt nem hinném. Nekem már 3szor megvolt és éreztem azért. Igaz nszülés előtt nagyon durva görcseim voltak (hányás....stb.) és az igaz, hogy most szinte alig érzem. Nekem egyszer azt mondta még egy régi nőgyógyász, hogy szülés után általában épp ellenkezőjére fordul minden a mensivel kapcsolatban. Ha valakinek hosszú volt, annak rövid lesz, ha sok volt, kevés lesz és szerinte ez a görcsökre is igaz. Nálam mondjuk tényleg így alakult!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?