A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

bocs.

fályt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike

Dharma anyuval a legjobb nekem is, mert ő betájolja, hogy érdemes e megvennem, vagy mire jó lesz nem olyan idő lesz. De anyunak nincs pénze, úgyhogy csak, a türelmessége és a lelkesedése frankó. Marhára élvezi a babacuccos vásárlását. Na meg ő várja a legjobban az uncsit.
Ja, apum meg kilométerórát akar szerelni a babakocsira,mondta azt a műszerfalasat vegyem,arra lehet, na az az aminek cumisüvegtartója is van.
Nálunk már az egész család eltologatta a babakocsit a nappaliból a konyhába…mindig valaki megjelenik vele.

kocska

Szép jó reggelt! :D

Van egy jó hírem! Tegnap betöltöttem a bűvös 37. hetet! :D Mi már nem leszünk koraszülöttek! :lol:
Nagyon jól viselkedik Léna, de már érzem, hogy szép lassan kezd felkészülni a hosszú útra, ami előtte áll. ÉS NEMSOKÁRA KEZEMBE FOGHATOM! :D

Kb. 1 óra múlva jön Anyum, és olyan drága, hogy megpucolja nekem/helyettem az ablakokat. Nekem már bővel elég a függöny, amiket ki kell vasalnom és az ablakpucolás utáni takarítás. D már csak ez van hátra.
Hétvégén - a drága Férjem segítségével - a konyhának estem neki. Kipakolás, lepakolás, kisuvickolás - tiszta tavaszi nagytakarítás.
A szőnyegeket leadtam a tisztítóba, szerdán lesznek kész.
Szóval mindent, mindent megcsináltam és végére értem.

A rohamcsomagom is kész! 2. pakk lett. Egy hátizsák - a vajúdáshoz, szüléshez és egy hatalmas sporttáska - a szülés utánra. Ja és plusz még a köldökzsinóros tatyó! :lol: Még Apának is van benne gumipapucs, váltáspóló, és néhány croisson, ha a nagy várakozós izgalomban megéhezne! :lol:
Icamica! Komolyan mondom, hogy a teljes menetfelszerélés kutyaf...., ehhez képest! :lol: :lol:

Megnéztem mindenkinek a Babós UH képét, csodaszépek! Szinte már teljesen készen vannak! :lol:

Nagyon tetszenek az elkészült gyerekszobák és az újabbnál újabb szerzemények. Mindegyik nagyon izléses, kedves. És látszik rajtuk, hogy benne van az összes szeretetek!

Akik az utolsó hetet kezdik a melóhelyen, azoknak kitartást! Ezt már fél lábon is, és jöhet a jól megérdemelt pihenés! :D

A fekvőknek sincs már túl sok hátra! Nagy nagy dicséret Mindenkinek, hősiesen végigcsináltátok a fekvést és a Babókat is benntartottátok! :lol:

Kikocska! Gyógyuljatok gyorsan, töltődjetek, itt a tavasz! Hidd el a gyerkőcök is erőre fognak kapni az első napsugaraktól :D !

Betegeskedők! Most már mindenkinek kötelező meggyógyulni! :lol:

Cat! Látod, szép lassan helyre áll a rend! Örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok! :D

Tali: Nekem jó a csütörtök délután, kb. f5-5 órától. Feltéve, ha délutáni randi lesz. Ha délelőtti, akkor meg bmikor jó! :lol:

Sziszi! Nagyon ügyi vagy, hogy Te is a végére értél az eltervezett dolgoknak! És éljen a héten a fodrász és az esküvői buli! Már Rád fog férni egy kis kikapcsolódás! :lol:

Még bizotos szerettem volna írni egy-két dolgot, de már egyre több minden esik ki a fejemből... :oops: Naaaa, majd később jelentkezem.

Puszi Nektek!

Kép

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert nemsokára indulnom kell a hematológiára.
Nincs valakinek valami jó ötlete/sablonja babaértesítőhöz? Nem a bele írott szövegre gondolok, hanem a külsejére.

Egyre inkább be vagyok zsongva, csak mászkálok fel alá a lakásban, pakolgatok, rendezgetek.

Kisvirágról nincs valami hír?

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok

Megint elromlott az idő, de legalább a konyhámban a parapettre már tavaszi virágokat raktam, lecseréltem az orchideákat.
Most már biztos hogy holnap reggel megy a párom a baba bútorért, és akkor össze szerelik szerdán már alíg várom.

Ma még vasalok egy pár dolgot, 2.-kor viszem a kiskutyáimat a kozmetikába hogy ők is szépek legyenek ( westie Roxy / Molly), meg még kell vennem 1 szopis melltartót egy már van, bugyikat, zoknikat, és valami melegítő szerüséget, hogy ne hálóingben legyek egésznap a kórházban. Páromnak is kell venni valami papucsot, vizet kell rakni meg csoki, szőlőcukor. Én is 2 packot csinálok, de már mióta égülis be is van pakolva cucc meg nem is.

Akkor majd később bejelentkezek, vigyázzatok magatokra.

Kép
lili&ana

Sziasztok Lányok!

Végre megvan a babahordozónk,majd holnap vagy holnap után megyünk érte!!Annyira örülök neki.És végre eldöntöttem a babakocsi kérdést is.Itt a neten néztem ki,de azt mondta a párom,hogy azért nézzük meg élőben is,mielőtt teljesen beleélem magam,hisz csalóka lehet a kép :?
A holnap megveszem,ami még hiányzik a pakomból....Hát igen,sok minden hiányzik még,szinte minden :oops: Hálóing,Tena betét,bugyi,még vennem kell melltartót is,mert csak egy szopis melltartóm van eddig.....De nem baj,a héten meg lesz ez is!!!!
Ja és persze még mindig a kiskád+állvány!!!!!De ez is meglesz!!
Holnap megismerem a szülésznőt is,szerdán pedig jön a védőnőm.
A borult idő ellenére én teljesen fel vagyok pörögve és olyan jó kedvem van!!Lehet azért,mert végre kialudtam magam?? :D

Ettike!Mit mondtak az uh-on,befordult Alex?És te hogy érzed magad?Fejfájás?

Kikocska!Hogy vagytok?Hogy vannak a gyerkőcök?Gyógyulgassatok hamar!!

Na megyek,főzök vmit.Szerintem rakott zöldbabot!Gyorsan megvan és imádom!!Meg talán csinálok vmi finom desszertet is a férjecskémnek,hisz megérdemli!!Annyira édes,ahogy azon aggódik,hogy még nincs összekészítve a pakkom... :D
Tényleg megyek!
Szép napot mindenkinek!!!

Kép
demetnik

Tisa: örülök neki, hogy ennyi mindennel késszen vagy és, hogy nme kell aggódnod , hogy milyen tiszta a lakás mikor Lénát hozzátok haza.

Én múlt hét csütörtökön vitettem el magam apával a méterárus boltba függönyt nézni.A nappaliba meg a mi hálónkba csináltattam világosat mert most narancs van fent.És az az igazság, hogy nincs váltó függönyöm ezért kellett mindenképp.Én azon filózom, hogy kivel mosassam le az ablakot.Azt mondta apa , hogy ő lemossa de én inkább kihagynám. :roll: :roll:

Én ma pakolom össze teljesen a cuccokat, hogy egy táskába belemenjen.Tegnap apa kapott egy jó nagy sporttáskát a focis cuccainak én meg elszedtem mert pont jó lenne nekem.

Képzeljétek azt álmodtam, hogy megszültem Andrist és, hogy szoptattam és olyan jó érzés volt.Ömlött a tej a szájába.És nem paráztam attól, hogy jól lakik e vele.Tök jó volt! :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok Csajok!

Csak ámulok-bámulok, olyan szépek a szobák, meg a kocsik is tök jók! Nagyon ügyesek vagytok a takarítással-csomagpakolással kapcsolatban is!!! Én még csak a 'szeretném megcsinálni' szinten vagyok, illetve sokminden nincs is meg! :roll: héten kapok fizut, talán sikerül a legfontosabbakat beszerezni végre

Tasin remélem már jobban érzed magad lelkileg! Nagyon megvisel ilyenkor egy-egy ilyen hir, még ismeretlenül is, nem hogy, ha egy közelebbi ismerőssel történik ez. Nagyon sajnálom. De gondolj most a picire, és hogy nemsoká egy nagyon boldog kicsi lány nagyon boldog anyukája leszel!

Eda pénteken voltam kozmetikusnál, és mivel két kozmetikus kezelés között hajnyiróval szokta levágni, jól beerősödött, és iszonyúan fájt, sőt nem beleszakadt a gyanta, szóval megszenvedtünk, hogy legalább a szélén 'tisztitson' valamit, de hát mégis marad a borotva, amit nem tudom hogy meg tudok-e majd oldani, vagy marad apa :?

Cat örülök, hogy jó hétvégétek volt! Annyira megérdemeltétek a sok gond utána végre!

Tisa neked már tényleg nincs sok időd!!!! Tök izgalmas! :D :D :D

Mi a kiskádat a brendonban vettük, a legnagyobb, legegyszerűbbet akartam, anno nekem is pont ilyen volt, és stabil nagyon az állványa is! ez az, az állvánnyal együtt. igy majd, ha nagyobb lesz, mivel kádunk nincs, majd kint pancsolhat egy kicsit ebben, ha már nagyobbacska lesz! :D
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=9

Gesztenye fura hogy ez az utolsó hét...tudom, jó lesz most már otthon lenni, erre rájöttem a hétvégén, mert döglődtem, fájt a fejem, sehogyse volt jó, a szemem is vibrált, mert nem láttam rendesen, jó sokat aludtam, és megcsináltam apa sálját! (már csak bele kell himezni hogy LUCA, de ma már felvette, mert azt MI csináltuk neki :D ) Meg van még egy micimackós gobelin, azt is jó lenne befejezni :lol: a takaritás meg szombaton egy kicsit ment, de vasárnap csak este 7re voltam olyan állapotban, hogy felkeltem, felmostam és lementem egy 20perces sétára.

Olyan feledékeny is vagyok! Elmentem a piacra bevásárolni, vettem apának kolbászt, 325Ft volt, és mikor hazaértem (a piac már bezárt persze) észrevettem, hogy nem is hoztam el! JÁÁÁÁÁÁJJJJJJJ :roll:

Ma megyek dokihoz, végre megnéz, és megmondja MI VAN.

És szenvedek az aranyér miatt is, mert ugyebár tavasz van, és persze ez is szépen 'kivirágzott' körbe körbe rendesen, és ÉRZEM...szóval emiatt vagyok inkább betojva mint a szülés miatt. :oops: Pedig eszek joghurtot zabkorpával, az mintha segitene is, de ami már itt van, annak olyan mint halottnak a csók :roll:

Nagyikámék mondták tegnap hogy ha megkapják a nyugdijat, kiszámolják, mennyit tudnak majd a babakocsira adni, és akkor majd feljönnek, és együtt megvesszük! Olyan kis drágák! Tata felhivott, hogy boldog nőnapot kivánjon nekem meg Lucának :D

apácska rengeteget dolgozott a hétvégén! szombaton 8-8ig az irodában, majd egyből ment költöztetni és éjfélre ért haza. meg ma reggel is ment még a maradék költöztetést befejezni, 8tól délutánig. De legalább amit most keresett, majd megy a hitelébe, és nem nekem kell neki besegiteni megint.

Kép
tünemény

Demetnik: én tena ladyből a normált vettem mert az extra qurva nagy lett volna.Kérdezte is a patikus, hogy tuti azt kérem és inkább elővette azt amin az összes rajta van mintának és mondta,hogy szerinte ez nagyon nagy lenne nekem.Sokkot kaptam mikor megláttam. :shock: :shock: :shock: :shock:

Tipp: a C und A ban van szoptatós melltartó a kismama részlegen és 2 darab 5500 ft ba kerül.Egy darab 3500.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Ebben a szomorkás időben olyan hisztis a kiscsajom, hogy égnek áll a hajam tőle! :roll: :oops: Most van egy kis nyugim, mert kint van anyuval a kertben. Ott is folyton elszedi a kutya játékát majd hosszas könyörgés után visszaadja neki, utána pedig sír és kéri megint! Lehet, h el kéne dugni, dekkor szegény kutyával is kitolok!

Látom, lassan mindenkinél megvannak a hiányzó dolgok, és már csak várnunk kell majd. Én jövő 7-re tervezem a bébimosát, a kórházi csomagot viszont csak ápr. elején rakom össze, bár azt hiszem szinte mindenem megvan már!

Kisvirágra sokat gondolok, vajon mi lehet velük? És talán Mó is lassan babázik, nem tudjátok, h mikorra volt kiírva?

A férjem egy szállodaláncnál dolgozik és mától 1,5 hónapig a tőlünk 5 percre levő szállodában van dolga, szóval nagyon közel van, ha szükség lenne rá! És persze a kevesebb utazás miatt többet is lez itthon! 8) Remélem szülni is innen megyünk, ápr. 22-ig lesz itt kb!

Hú, Eda ez jó ötlet, h a nagyobb is vegyen ajándékot a picinek majd! Fel is írom a listámra!

Ajaj, megjött a hisztimanóm, mennem kell, majd folyt…..

Zsu
svs

Minden elismerésem a nagytakarítóknak, én csak húzom- halasztom, pedig egyre nehezebb lesz, tudom! Tavaszi dekoráció már van az ablakokon, csak a a takarítás hibádzik! :oops:

Ettike, sztem a forró fürdő végig uazt a „veszélyt rejti magában”, h beindítja a szülést esetleg. De ugye lassan ez már nem is veszély, szóval szerintem neked már nem gáz.

Cat, örülök, h jó a kedved, rád is fért már!

Kikocska, hogy vagytok, javulgatnak a gyerkőcök?
A március 27. akkor már a végleges dátum?

Gabka, sajnálom, h anyud csak májusban jön haza, de hátha a hó elején jön és akkor nem is marad le a sokmindenről!!!

Tisa, mit választottál hazahozós ruhának? Valami kis rózsaszín csodát???

Zsu
svs

Gabka!Ezen a betét dolgon én is elszörnyűlködtem már egyszer.De az egyik barátnőm,aki két éve szült,ő mondta,hogy ő is a normált vette,de az neki az első napokban nem volt elég.Szerencsére a szobatársánál pont ilyen extra méretű volt,amire azt mondta a barátnőm,hogy olyan,mint egy kisebb pelenka :shock: ,de neki az bevált.Egyszer sem ázott át és egyszer sem kellett amiatt aggódni,hogy át fog ázni....Szóval neki az vált be.Hát én nem tudom....Az a baj,hogy én mensi alatt is már évek óta tampont használok,még éjszakára is! És most talán ezért is vagyok még tanácstalanabb ebben az ügyben.Egyébként hány darab van egy ilyen csomagban?

Kép
demetnik

sziasztok!

Tünemény!

Egy kicsit jobban vagyok,éjjel aránylag a szokásoshoz képest sokat aludtam.
Egyébként pocsék volt a hétvégém, mármint lelkileg.
Szegény párom olyan jól viselte, nagyon kis türelmes volt velem.Pedig egyszer keményen behiztiztem és sirógörcsöt kaptam, amikor el akartunk menni bevásárolni és nem tudtam mit felvenni.
Valahogy minden kismamanacim vagy szoros volt, vagy hosszú vagy mittudom én...
Az egyiket szét is téptem mérgemben, aztán meg elkezdtem bőgni, hogy most mit fogok felvenni, mert ez elszakadt.... :oops: :oops: :oops:

De biztos a hormonok......... :wink:

Ma el szeretnék menni a kórházba meglátogatni a kolleganőmet, szeretnék elbúcsúzni tőle. :cry:
Remélem még sokszor fogok vele találkozni, de soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha nem látnám utoljára.
Valahonnam szerezni kellene habos meggyest, mert már nincs idő sütni és ez a kedvence.

Látom, már mindenkit elkapott a hév.. :lol:
Én is már megvettem mindent és összeállítottam a rohamcsomagot, kivasaltam a ruhácskákat.
A vizsga után meg majd takaritani akarok rögtön!

csak lennék már rajta túl.. :cry:

Kisvirágról csak annyit tudok, hogy talán hétvégére hazaengedik...

Hú mennem kell bejelentkezett az egyik barátnőm....remélem csak egy gyorsra, mert most nemérek rá... :roll:

UI:a betegeknek jobbulást..

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Anyukám még tudot ma is maradni, így z a nap csak pihi és lusálkodás lesz számomra.

Hétvégén azt hiszem mindent megvettünk.
Csak a Tena betét maradt ki, mert nem tudtam eldönteni melyik méret kellene. Valahogy nem emlékszem már rá, hogy 3 éve melyiket használtam. A férjem nem értette. Pedig ő arra sem emlékszik, hogy lőző nap mit ebédelt.

És még a Thomasos ágyneműt kell megvennem, amit majd Beni kap Marcitól. Azt kérte... :D

Ha a héten tényleg megérkezik végre Beni bútora, és Apa összeszereli, akkor jöhet a mosás, vasalás, pakolás.

Sidi!

Ha 2007 Office van a gépeden, akkor a Microsoft Publisher-rel tudsz mindenféle üdvözlőlapot szerkeszteni.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Gabka! Nagyon barátságos lett Andris szobája! Biztos jól fogja magát érezni benne!
Nekem már karácsonyra apa mosta le az ablakot, s én is féltem tőle egy kicsit, de gyönyörű lett! Szerintem nyugodtan rábízhatod!

Kikocska! A kicsinyeidnek jobbulást kívánok!

Gestenye! Ha minden igaz pont ugyanolyan színű a mi kocsink is, mint a tiétek, csak másabb a fazonja!

Tisa! Irígykedek!Remélem 3 hét múlva én is tudok majd ilyet írni...mármint hogy betöltöm a bűvös 37. hetet.

Feledékenység: Ehhez mit szóltok?! Múlt héten felhívott a volt kollégám felesége. Jóba vagyunk velük, nagyon aranyosak.
Bemutatkozik, de egyszerűen nem kapcsoltam, hogy kivel beszélek. Aranyos volt, úgy tűnt jól ismer, tudta, hogy babát várok, s találkozni szeretett volna velem. Ahogy haladt egyre előre a beszélgetés, annál cikisebbnek éreztem, hogy bevaljam, hogy valójában dunsztom sincs, hogy kivel is beszélek. :oops: :oops:
Találkozót sem mertem vele így lefikszálni. Letettem a telefont, s körübelül másfél perc múlva beugrott ki volt az, s visszahívtam :oops: :oops: :oops: ... mondták, hogy a kismamik hülyülnek, no de ennyire???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A találkozó fél 5- 5 tájban nekem is megfelel csütörtökön!

Képzeljétek! Ma volt az első éjszaka, amit már hosszú idő óta először otthon töltöttünk! Igaz mind ehhez fél 3-kor feküdtünk le, de megérte. Olyan jó itthon! Igaz, mivel minden ruhát ki kell még mosnom (mert az a borzalmas finom por a csukott szekrényekbe is bement), s maradtak még kisebb-nagyobb munkálatok, nem vagyunk kész teljesen, de akkor is már itthon lakunk! A mi szép kis felújított otthonunkban :D
Ja! Hétvégén megvettük mi is a nagy részét ami hiányzott; textil pelusokat, szennyes kosár, dobozokat a játékainak, s az éppen még nem használt ruháinak (szekrény, polc majd egy kicsit később lesz), tejtárolót + cumit, stb. Már csak a matracot, a pelenkázót kell megvennünk a héten, de már ezeket sem szeretnénk sokáig halogatni. Viszont szeretnék egy csomó mindent varrni (fejvédő, ágynemű, pelentartót), ill. a kádállványt is mi fogjuk összeeszkábálni... ha minden igaz (kádra rátehetőset) Csak jusson még rá idő!

A végére lenne egy kérdésem:

Szerintetek, ha a hüvelyembe furcsa nyomás szerű fájást érzek lefelé alkalmanként, az normális? Annyira nem ismerem ilyen szempontból most a testemet. Nem tudom eldönteni, hogy mi normális és mi nem az? Ráadásul az utóbbi hetek a felújítással, takarítással és az ezzel járó nemalvással nem biztos, hogy túlságosan építő jelenség lehet.

KépKép
annaszuszi

sziasztok.

megint csak gyors.

jól éreztem,Alex megfordult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BPD:88mm,aminek szintén nagyon örülök mert PAtriknak napra pontosan ilyenkor 95 volt.szép nagy kerek feje is lett.
FL:70mm.ez pedig 4mm-el hosszabb Patrikénál.tehát nem 51cm-el fog születni az már szinte biztos.
2817grammra saccolta a gép.ezzel felőlem már jöhet.csütörtöktől,addig szigorúan tilos.
olyan furán látok mióta elaltattam Patrikot.a bal szememmel alig látok valamit,ilyen pöttyösen,vagy hogy írjam.nagyin rossz.szédülök is tőle.

el is dőlök,míg hétördög alszik.

Kép
Kép
ettike

:( :( :( :( jól kib.szarintottam magammal azt hiszem... dolgozom 13-ig, igy eddig megkapom most a fizumat (előre kapjuk a pénzt). és majd a táppénzt valamikor hóközben kifizeti a cég...no ez gáz, mert nagyon nem erre számitottam, igy ez elég lesz a hitelekre, de utána szevasz...hááááát nem tudom mi lesz hogy lesz, de gőzöm sincs...

ha bekapcsolom a tv-t még a csapból is a hülye ráfázunk bank reklámja megy, de most megint bemegyek és újra megerősitem hogy csináljanak valamit mert nem fogom tudni fizetni azt a hülye hitelt.

Luca meg még jobban úgy néz ki, hogy az én nevemre kerül majd, mert nem tudjuk szerintem beszerezni a papirokat.. bonyolult, nem csak a sima apasági kell, hanem még az ÉN papirjaimat kellene helyreigazitani :roll:

engem meg az akasztott ki teljesen, hogy braziliában egy 9éves kislányon nem akarták a hülye papok engedni az abortuszt! saját nevelőapjától lettek volna ikrei, és kitagadták az egyházból az anyát, kislányt meg az orvosokat, akik elvégezték a műtétet. Szörnyű, és komolyan gondolkoztam, hogy bemegyek egy templomba, és rákérdezek a papnál, hogy ez hogyan lehetséges??? és még kereszteljem meg a lányomat?? egy ilyen 'hit're?? ÁÁÁÁÁÁHHHHH persze meg lesz keresztelve, mert 'kell' meg a család meg párom nagyanyja beleőrülne, de ÉN ellenzem az biztos.

Kép
tünemény

ETTIKE! azt hiszem nekem is ez volt a látásommal tegnap! még a párcentis nagybetűket se tudtam tisztán kivenni. nem tudom miért. de nekem alvás után jobb lett! remélem neked is!

Kép
tünemény

Sziasztok lányok!

Nagyon széáp mindenkinek a szoba meg a kocsik!
Olyan jó olvasni itt már a finishbe!
Most rohanok a dokihoz, utána jelentkezem és képeket is rakok! Ígérem!

A csütörtök nekem is jó egész nap! :)

Szerdán meg a Máv-ba találkozunk ananuszival és tisával!
Velem végül anyu jön! Sajnos a párom nem tud!

Mindenkinek szép napot addig!
Délután jövök és irok mesélek!

puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Demetnik: az én kórházamban adnak háló inget sőt kórháziban is kell szülnöd.És első nap itt nem is szabad betétet használni mert nem látják mennyit vérzel.És ezért vettem 4 db tena bugyit is amit nem sajnálok könnyen kilehet mosni és pillanatok alatt megszárad.300 ft körül volt 2 db.A betét meg asszem 1000 ft és 30 db van benne.Meg az ember úgysem 2 szer cserél betétet egy nap.És nekem azt mondták, hogy minden szoptatás előtt elkell menni wc-re mert akkor könnyeben húzódik vissza a méhem.És akkor úgyis látod , hogy kell e vagy sem új.

Annaszuszi: ebben én sem tudok segíteni.

Én tegnap este éreztem először Andrist a pocimban.Szóval úgy , hogy megnyomtam és kemény volt ott valami és az a háta volt ha minden igaz.Ma reggel is bejelentkezett így.

Kép

Kép
gabka7926

annaszuszi

Ez normális ez az érzés a hüvelyedbe kezd befelé fordulni énis érzem ezeket.Tágul stb...
Normális .

Én meg már annyira unatkozok itthon hogy már nem tudok mit csinálni, illetve amit kéne ugye azt nem lehet mivel állapotos vagyok.
Már kivasaltam, még van mit mosni, de hagyom holnapra.
Most majd ugye viszem a kutyákat, utána bemegyek a minimanoba pelenkázóra megvenni azt a latexos dolgot.
Meg ami kell még azt lehet hogy megveszem.

Tünemény
Nem értem hogy a cég miért fizeti ki majd hónap végén a többit?
Én a helyedben akkor ne írjál alá semmilyen kilépőpapírt papírt, csak azt ird alá hogy a x összegű pénzt átvetted. Kötelessége a papírokkal a pénzt is átadnia. Vagy akkorsemmit neadjon most oda.
Most Te 13.-tól utána szabira mész? vagy mire mész?

Kép
lili&ana

Köszönöm Lili!

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés: Ma voltam orvosnál. Múltkor cg: 2000 volt (csütörtökön), most már 2100. Szerintetek 33 hetesen normális már,h rövidülök is,meg nyílok is? Ezt a hónapot még szeretném végig dolgozni,úgyhogy örülnék,ha nem kéne sokat feküdnöm. A furcsa,h az orvos sem mondott semmit. Mivel konkrétan a szívét nézte ma,mert múltkor a kávé miatt gyors volt,most már nem ihatok. A szíve okés is volt.
Arról nem is beszélve,h az apasági sincs még kész,azt április 1-vel csináljuk. Jó lenne ha nem kéne feküdnöm,de persze csak akkor,ha babó is még marad minimum a 37. hétig

dharma

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy mindenki nagyon szépen halad. :-)

Kikocs!
Hogy vagytok? Remélem, hogy jobban.....

Tisa!
Nagyon jó volt olvasni Téged. Érezni az írásodon, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt vagy :-) Széppen türelemmel várod a babád :-) A héten már ihatsz több teát!!!! :D

Tünemény!
Nagyon aranyosak a nagyszüleid. Remélem sikerül azt a babakocsit megvenned amit szeretnél. Meló helyedet nem nagyon értem.
Talán Cat tud rá valamit mondani......

Annaszuszi!
Grat, hogy végre az otthonotokban lehettek :-) Képeket rakjál fel.

Cat!
Jó hogy egy kicsit jól alakulnak végre a dolgok :-) REmélem így is marad.

Zsu!
Nálunk is nyűg volt ma ezerrel, de mi nem tudtunk kimenni, mert nagyon fújt meg esett. :-( Kitartás.

Nos! Én nem mondhatómel hogy jól vagyok..... Pontosabban nagy vész nincs, de asszem készülödik a kisember..... :shock: :? Lement a hasam. Folyamatosan kemény vagyok és tegnap fájdogáltam. rendszeresen egy bő 3 órán keresztül. aztán vettem egy forró fürdőt és akkor enyhült. Nem tudom, hogy az idő vagy ez a sok takarítás miatt van-e..... De pont azért akartam megcsinálni, mert tudom késöbb már nem mennem és én szerettem volna. ...
Nagyon várom a holnapot. MEgyek a ctg-re meg szülésznőhöz. Lehet megemlítem neki a dolgot és akkor megvizgálnak kiváncsi lennék mi a helyzet.....
Esküvőre vettem egy gatyát meg egy felsőt, de ezt asszem már írtam. Héten valamikor mosok babának meg vasalok és akkor nyugodtan kezdem a36. hetet. Csomgok nekem kész vannak. egy marha nagy+ egy picike a szülőszobára.Engem lebeszélt a patiku a nagy tenáról mert végig olvatuk és a normál is 2decit tud szívni és jóval kevesebb van benne 16db. A 30-al nem igen tudnék késöbb mit kezdeni. De abban maradtunk apával ha kevés elmegy venni "pelut" és rögtön hozza be :-)

na mennek.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Most végeztem a dokinál...háááát....nem rövidültem, nem nyiltam, C3000, Luca még mindig fejjel lefele, az ájulásközeli érzések a vérnyomás miatt vannak, pihenjek sokat, Máv tornára járhatok, az aranyér miatt ne aggódjak, a szüléskor nem lesz gond, és április elejére számitsak Lucailag :) és nem kicsi, de nem is nagy a mérete, és a hát/derékfájásokra csak a sok pihi a megoldás. Ápr.6-ra még visszarendelt. És megirta a táppénzes kiiráshoz a papirt, meg adott utolsó laborra beutalót meg mondta, hogy ápr elején levesszük a kókuszt is. Amilyen hülye vagyok, belezavarodtam a CTGs időpontba, és most vagyok 33hetes, azt meg a 36tól kellene azt hiszem, de annyi dátumot mondott, hogy mire kijöttem a CTGs csajjal 19-re egyeztettem az időpontot! Jó hülye vagyok mi???!!! Most majd visszahivom, mert ha 36.hét kell, akkor márc. vége is elég lesz... :roll: :roll: :roll: basszus hol az eszem??? Persze ez a CTG is 3000Ft-ba kerül :roll:

KÉRDÉS:
Lányok olyat lehet csinálni, hogy ugye most hozzá járok meg minden, de ha nem lesz 100ezrünk a szülésre, akkor ha megindul megyünk a mávba és lesz aki lesz, vagy akkor ez a mostani megsértődik? Mert menni kell még ugye az utóvizsgálatokra is gondolom... Jajj most meg ez miatt vagyok ki, mert persze a fizus dolog kiakasztott reggel rendesen.

jövö hétfőtől táppénzen leszek, csak szüléstől fogok majd a terhességire menni. no majd irok még

Kép
tünemény

Tünemény!

Nem tudom,hogy ez nálatok hogy működik,de az én orvosom beletűzte a kiskönyvembe,hogy szülésre a Szt.Imre kh-ban vagyok előjegyezve őnála.Tehát,ha beindulna a szülés és mondjuk mentővel mennék,akkor automatikusan abba a kh-ba vinnének.Illetve ha megyek szülni,akkor őt automatikusan értesítik majd.

Kép
demetnik

Sziasztok!

Hát, megkezdtem az utolsó munkával töltött hetemet. Még egy dolog van függőben: megtarthatom-e a céges kocsit és mobilt az otthon töltendő félévben?! Eddig úgy néz ki, hogy igen, de még egy-két nagyfőnöknek rá kell bólintania.
Jó lenne, ha pozítiv választ kapnék, drukkoljatok!

Tisa!
Time Managementből 5-öst érdemelsz. Mindent tök jól lerendeztél! Gratula!

Tenaból én viszek extrát és normált is, az a biztos.

Annaszuszi!
Tegnap én is éreztem a hüvelyemben hasonlót, mint Te.

Tünemény!
Előre kapjátok a fizut? Ez furcsa.
A brazíl sztori engem is felháborított. Megjegyzem, én a mostohaapát is a farkánál fogva lógatnám addig, amíg meg nem hal. Undorító szemét dög! :evil:
Ja! Milyen papírra van szükséged a nődokitól a táppénzhez? Én úgy terveztem, hogy jövő hétfőn a háziorvosnál kezdek a kiskönyvemmel, gondoltam, ez elegendő, nem?

Kép
gesztenye74

tünemény:

ez a fogadott dokid?tehát fizetsz neki?csak mert furcsa hogy 1 hónap múlva hívott csak vissza.
nst itt úgy működik hogy a doki kér időpontot nekem,én odamegyek,megcsináljuk,és mire végzek ottvan dokibá és ott helyben megvizsgáll és akkor meg is beszéljük a kövi időpontot.
a szülésre automatikusan hívják elméletileg,de mostanában el el maradozik,ezért mondta hogy nyugodtan hívhatom otthol is és ha azon nem érem el akkor hívjam fel a feleségét és ő majd áttadja neki hogy szülünk(mint már írtam a felesége a gyerekdokink)
én most szülés utánn nem fogok neki pénzt adni,nincs rá keret és kész.ilyen világban megértheti.jövőhónapban kb 85 ezret fizetek a lakásra plussz a rezsi.szóval kivitelezhetetlen.
de nekem ha előre megmondaná mennyiért "szület" simánn szemberöhögném..........

Kép
Kép
ettike

MÁV-os lányok, a szülőszoba látogatás ezen a héten vagy a jövő hét szerdán van? tudjátok, hogy hánykor?

Később még jövök és visszaolvasok.....addig mindenkinek pussz....

Kép

Kép
leo50

Dharma!

A saját meglátásom szerint felejtsd el a munkát, és manj haza pihenni.
Már nem csak rövidülsz, de elkezdtél nyílni is.
sokat kellene feküdnöd, és a kkor a maradék időben ntézhetnéd a többi dolgodat. De ha azokat még munka mellett teszed, akkor lehet, hogy nem lesz jó vége.

Tünemény!

Táppénz és minden ilyen jellegű ellátás csak utólag kerül folyósításra. Ez így természetes. És a legtöbb munkahelyen a munkabér is utólag. Így inkább örülj, hogy azt előre kapod!
Vendég

Szia Leo!

Jó, hogy előkerültél.
Így legalább tudjuk, hogy még minden rendben veletek.

Jó sokáig bírják a babák. :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon szépek a gyerekszobák, és látom már sokan lázasan készülődtök. Nálam még kicsit ráér a mosás vasalás, de szerintem a többi már megvan.

Gesztenye: nekem a nődokim ad minden hónapban egy papírt ami alapján a háziorvos kiír táppénzre.

Kép
Kép
gaba_30

Tünemény!

CTG 3000,-Ft??? :shock: Hova jársz Te??? :shock: Én úgy tudom, hogy ez ingyenes vizsgálat.
Én az első perctől kezdve magándokibácsihoz járok, de ezekért egy vasat sem kell fizetnem. Ráadásul ezeket a MÁV-ban csinálják a félemeleten!

Nem vernek át kicsit Téged ezek a dokik? :shock:

A másik meg: hiába van éppen most magándokid/fogadott dokid. Annál szülsz akinél akarsz, azaz, ha Te bemész a MÁV-ba akkor az éppen ügyeletesnél is szülhetsz. Azért van benn. Nehogy azt hidd, hogy mindenkinek van fogadott orvosa v. szülésznője! És nem kötelező fizetni sem. A Te dolgod, hogy értékeled-e a munkáját, segítségét v. nem. És ha igen, akkor mennyire.

Kép
Kép
tisa

Sziasztok Csajok!

Megjöttem Kalocsárol a kórházból, ahol a kolleganőmnél voltam.
Olyan jót tett a lelkemnek, hogy tudtam vele találkozni.
Jobban is van, bár tudom,hogy csak átmeneti, de akkor is most jó hogy így láttam.
annyira örült nekem.Mondtam, hogy siessen haza és majd megyek hozzá a picivel! :lol:

Bocsi, hogy most megint csak legfőképpen magamról írok, de mindig vissza szoktam olvasni, nézzétek el nekem most ezt az önzőséget.... :oops:

Csak annyit, hogy én is azt javaslom, hogy mindenki aki teheti már maradjon otthon, főleg Dharma és aki még rövidül.... :shock:

Tisa!
Nekem is 4000 Frt-ba kerül a CTG, mert a doki magánrendelésén csinálja..... :? :shock: :? :shock:
Szívom is a fogam érte.........amúgy 8000 Ft a vizsgálat, de remélem, hogy a CTG-re nem lesz pofája elkérni..( meg ennyit láttam kiirva)

Tényleg..Ti hogy csináljátok?
Megkérdeztétek a dokit, hogy mennyit kér, vagy ki mit gondol annyit ad vagy nem ad?
Meg a szülésznőnek mennyit illik adni ha nem fogadott (Mávban ugye nem lehet fogadni..)
Persze gondolom ez majd módosítja a szülés közbeni hozzáállás.... :shock:

Tünemény!
Nekem 35. héttől csinálják majd a CTG-t hetente...

Nagyon szépek a babakocsik és a szobák!!!!
:lol:

Most mennem kell mert a kiscsajszi kirúgja az oldalam, muszáj lefeküdnöm egy picit.....Most én nem tudom mit csinál, de a hasam minden része hullámzik és mindenhol van valami pukli, mintha forrna bennt valami....és mindehol fáj és nyom...
:shock: :shock: :shock:

Jó éjt nektek! :lol:

Kép

Kép
tasin

Tisa akkor neked jól áll a szénád!
Nekem a csomag kész már rég. De csak 1, mert nálunk a szülőszobára nem kell külön. A babáét meg majd időtől függően hozzák be. Bár beleraktam a kisutazóba popsitörlőt, meg textilpelust, de a pólya huzat anyunál van keményítésre, meg pelust is vesznek majd ha kell a legkissebb, a többi meg van itthon.
A nagytakarítás nagy részét anyu+mama megcsinálták egy hete. De ekkora házban mindig van mit csinálni. Most összepakoltam, letöröltem megint mindent, mert por az van rendesen, és várok valakit, aki megment és kiporszívózza a házat. 2emelet, mindjárt összeszámolom a helységeket, 4szoba, 2nappali(fönt,lent)2fürdő, ebédlő+konyha, meg a lépcsőt is végig, szóval asszem, ha most megpihentem mosogatok, de ezt már nem vállalom be. Nekem a szőnyegek pörögnek a gépben. De moshatok ágyneműt is megint, mert a párom beteg és 3 paplannal bugyoláltam be.
Péntek 13.án megyek az első NST-mre.

Tasin én is így voltam, a sirógörcsös hisztis akármi…

Tünemény ez a rohadt rendszer addig szórakozik veled, míg onnan mész szülni.
Nem semmi a story sem.

Ettike de jó neked, hogy tudod a méreteit, nekem még egy hét, már olyan rég láttam.

Dharma ha dolgozol és így alakulnak a dolgaid,akkor az teljesen normális szerintem.

Mórol nem tud senki semmit?

Mától van digi tv-nk!!!

kocska

Na itt vagyok, előző héten még dolgoztam.

Cat, köszi, megvagyok, csak be voltam havazódva :-), azért néha olvastam, csak írni nem volt időm.

Gratula mindenkinek a babakocsikhoz, meg a szép babaszobákhoz :-) én csütörtökön kapom meg a bébijárgányt :-)

Mó - én úgy tudom, hogy befektették, és minden OK nála.

Kaptam egy tök jó oldalt, nem reklám csak hátha másnak is tetszik: www.wallies.hu - nagyon édes falmatricák vannak rajta.

Érdekes ez a táppénzes dolog, mert az én házidokim mától írt ki és nem kért semmi papírt, majd holnap rákérdezek még 1x.

Ma voltam dokinál 2850 gr a kiscsaj :P

Tasin - mivel én is MÁV-os vagyok a szülősznőnek csak akkor fogok adni, ha meg vagyok vele elégedve.......majd megkérdezem a dokimat, h mennyit szoktak. Akiket én ismerek megkérdezték a dokijukat, h mennyi. van, aki konkrét összeget mondott, van aki meg azt, h amennyit gondol az ember.

Dharma - sztem is feküdj, az apaságival minek vársz olyan sokáig?

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Én is megjöttem 2500 grammnak mérték a kisembert!
BPD 91
Azt mondták jó hosszú baba!
Viszont nekem majd csak a 36. héten kell mennem mind az utolsó vérvételre, mind CTG-re.
Addigra már lesz itt is baba!?

Leo legjobb tudomásom szerint most szerdán van 6-tól a felkészítő a MÁV-ba... legalábbis én akkor készülök menni, szóval ha más másképp tudja akkor kiáltson!

Pénz!
Én konkrétan rákérdeztem a dokimnál! Ő azt mondja magánba fizetünk minden 3. héten szóval ő külön nem kér!

Lányok aki még dolgozik annak kitartás! Én már nagyon nem bánom hogy 1 hete itthon vagyok... így legalább lassan készülgetnek a dolgok és van is időm lassacskán rendberakni a dolgokat!

Na holnaptól majd igyekszem rendesebben jönni!

Kisvirágról van valakinek híre?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!
megint csak röviden, és én is főleg magunkról...
köszönjük a jókívánságokat és az érdeklődést, úgy néz ki, használt, persze kopp kopp. vasárnap nagyon eg voltunk ijedve, de este végülis már felkelt egyedül is - addig ki kellett hordani a vc-re is, és még mesét nézni sem volt ereje, csak csukott szemmel hallgatta, meg el-elbóbiskolt közben. ijesztő volt, na. aztán ma már elég jól tudott rosszalkodni. nándi stagnál. én mindkettőt elkaptam most már, de könnyítettben, így végülis bírom a gyűrődést. voltam ma ctg-n, minden rendben, szépet produkált a legény :) sőt, méhtevékenységem is volt, amin meg is lepődtem, általában szép kis egyeneseket szoktam produkálni :)

Tünemény, először priv akartam, de mivel nyilvánosan írtad, nekem is úgy érzem, nyilvánosan kell megvédenem az egyházat. igyekszem nagyon rövid lenni.
egyrészt messziről jött ember azt mond, amit akar, eléggé elterjedt intézmény a médiahack mostanában, a valós tények hamis színben való felltüntetéséről ne is beszéljünk. és jó biznisz egy szegény családnak egy álhír felröppentése, jókis pénzeket lehet kapni a nyilatkozatokért, amit az újságok aztán jóóóól elferdítenek.
persze lehet, hogy minden szó úgy igaz, ahogy leírták.
másrészt úgy gondolom, a család már csak azért is megérdemelte a kiközösítést, hogy ezt hagyta megtörténni. úgy tudom - de nem jártam utána, tehát nem biztos - az egyház álláspontja az, hogy a magzat élő személy, abortuszt akkor engedélyez, ha a magzat biztos meghalna. ha az anya és a magzat élete áll szemben egymással, akkor a magzat az első. és ugyan melyikünk ne adná életét a gyerekéért? és mivel itt bizony egy gyerek az anya, és ahol egy másik anya dönt a gyermekéről és unokájáról, elég különleges a helyzet. nagyon nehéz megmagyarázni valakinek, aki nem hívő, hogy bár rendkívül megrendítő, és véleményem szerint pápai állásfoglalást követelő dolgoról van szó, elfogadhatónak kell lennie ennek a döntésnek is, ha azt az alapvető dolgot vesszük figyelembe, miszerint minden Isten ajándéka, és az ő kezében vagyunk. valószínűleg emiatt a kitagadás nem jelentett semmit a családnak sem, tehát jelentősége sincs számukra, nem is értem, miért akanak egy olyan közösségbe tartozni, (hiszen az egyház egy közösség, nem pedig hit, vagy intézmény) aminek csak a pozitívumait tudják elfogadni.
ennek ellenére, vagy ezek mellett elképzelhetőnek tartom azt is, hogy vakbuzgóságról, és nem kellő körültekintésről van szó. a papok is csak emberek, kitéve kísértésnek. nem ismerem a hátteret, ahogy egyikünk sem. szóval nagyon sokféle lehetőség van.
mindenesetre legyen minden az egyház hibája. akkor is úgy gondolom, hogy hatalmas tévedés ilyen szélsőséges esetekről nem csak erről, hanem a többiről is, amik mostanában kelnek szárnyra - megítélni a katolikus egyházat, és vallást, ami, ha valaki komolyan veszi, és kicsit is veszi a fáradtságot és belemélyed, egészen másról szól,mint amit mostanában hallani lehet. a kereszténység a szeretetről szól. a szeretetről mindenek felett. és azt hiszem, a szeretetben való hit bizony nem ártott meg még senkinek. az, hogy hagyjuk magunkat meggyőzni tudatlanok, féltudásúak által, az a mi hibánk, Isten megadta nekünk a szabad választás lehetőségét.
ne haragudj, haragudjatok, de muszáj volt leírnom, nem csak az eset kapcsán, hanem eléggé bántanak ezek amúgy is. szívesen beszélgetek, vitatkozok a témában akárkivel priv. nem vagyok jó keresztény, szélsőségesnek meg egyátalán nem mondanám magam, de muszáj a hitem védelmére kelnem. nem tartom igazságosnak, hogy százezer szeretetteli, szolgálattevő keresztényre jut egy ilyen ügy, és el van ásva a kereszténység... na, téma nyilvánosságban részemről lezárva. nem akartam ennyire belemenni, tényleg nem.

tünemény, tök fura, hogy előre kapjátok a pénzt... úgy indult, hogy előbb fizu, utána meló? vagy az első hónap végén dupla pénz? vagy hogy? mondjuk az is fura, hogy a tv. szerint 10-ig meg kell kapni az előző havi pénzét mindenkinek, ti meg ha jól emlékszem, mindgi 10-e után utaltok :) a dokit meg én megpróbálnám megbeszélni vele, hogy mit mond. én nem mennék olyan dokihoz, aki megmondja, mennyi a szülés, mert ott engem, mint embert nem lát, csak a pénztárcámat, én az ilyent nem tartom jó orvosnak. az enyém egyébként 60-at sugall az asszisztensén keresztül, és osztályvezető helyettes. nekünk sem lesz ennyi valószínűleg, de nem hiszem, hogy szóvá teszi majd... a barátnőm dokija a jánosban dolgozik, ő nem rendelésenként, hanem havonta kér 7000-et, menjen akárhányszor, és a szülésért meg nem kér. elvileg ezt hálapénznek hívják, adsz, amennyire hálás vagy, nem? ügyeleten lehet szülni, sokan teszik :) bár én most a péterfyben kaptam némi ízelítőt, hogy néz ki az egészségügy, ha az embernek nincs pl szülésznője, a dokija pedig műtőben van...

dharma, én is otthon maradnék a helyedben. szóval haladsz előre, és nem biztos, hogy munka mellett megéritek a 37. hetet... de én amúgy is 2 hónap otthonmaradás párti vagyok :) jó rápihenni az első időszakra, elég nehéz bír lenni, meg mostantól soha többé nem lesz ilyen. soha. mi néha elgondolkozunk a férjemmel, hogy mi a fenét csináltunk mi, amikor nem voltak. halálra unhattuk magunkat :)

tasin, jó, hogy jobban vagy! remélem még tényleg sikerül menni babásan is!

ettike, itt örülök a rövidülésednek egyébként, drukkolok nagyon neked a természetes szülésért!

gesztenye, a te hátad hogy áll? mert neked is nagyon! :)

megyek, lefekszem aludni, de semmi kedvem. nagyon utálom már az éjszakákat... holnap töltöm a 36 hetet, remélem jön a megkönnyebbülés :)

kikocska

sziasztok.

az elmúlt 2 éjjel úgy aludtam mint a bunda.2 szer voltam pisilni,de ahhoz már fel sem kelek szinte.persze ez csak úgy ment hogy mivel már nincs mínusz éjjel nyitva mertem hagyni az ablakot résnyire.eddig is kihűtöttem a kisszobát reggel,délben,este de az nem volt az igazi.majd ha Alex meglessz akkor valamivel könnyeben viselem a csukott ablakot arra a pár hétre míg nem lehet kinyitni melette.

kikocs:

sajnálom hogy ennyire betegesek a gyerekek,ahogy írod olyan mintha magamat látnám.én voltam régen ilyen,csak én asztma miatt.jobbulást.
köszönöm a drukkolást :lol: :lol: :lol: most a 88-as BPD miatt nagyon úgy érzem hogy sikerülni fog.és hosszabb is lessz mint Patrik szóval a súly is jobban eloszlik rajt.....jajj csak műár tartanánk ott :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

olyan édes Patrik.anyum még annó félrette bátyusom rendőrautóját hogy majd jó lessz az unokának,majd 20 éves.egyben van,meg szép meg minden.csak ha elemet rakunk bele akkor azon kívűl hogy írtó hangos és a lámpái világítanak nem csináll semmit.(gurulnia kéne és rendőröknek kijönni belőle)Patrik tudja honnan szoktam elővenni a csavarhúzót és azt a szekrényt nyitogatta,először nem értettem miért.mire leesett hogy azért csavargatja a kezét a kocsi felett.odaadtam neki és olyan édesen "csavarozza"tiszta kis szerelő a lelkem.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok Lányok!

Kikocska!Örülök,hogy már jobban vannak a gyerkőcök!

Ettike!Irígyellek,amiért ilyen jókat tudsz aludni éjszakánként.Én általában óránként megyek pisilni,inni.... :(

Ma izgalmasan indult a reggelem.Képzeljétek el,hogy amikor felébredtem,hívott a férjem,hogy amikor hajnalban indult dolgozni és várta a liftet,a szomszéd házban,ugyanezen a szinten lehet,hogy "megzavart" egy betörőt :shock: Ugyanis egy fura fazon gugolt az ajtó előtt és a zárat piszkálhatta(bár ezt nem látta a férjem rendesen),de amikor észrevette a páromat,hogy őt nézi,rögtön eltünt :shock: Ezek után aludjon az ember nyugodtan!!!!!!!!Pedig ez egy nyugis,jó környék!
Na ezután vittem ki a szemetet és a huzat becsapta a bejárati ajtónkat,természetesen kulcs belülről,szóval klasszul kizártam magam.De szerencsére szóltam a gondnoknak és ő pikk-pakk kinyitotta nekem.Bár az igaz,hogy az első pillanatban klasszul bepánikoltam,hogy mit csinálok kint a folyosón egész nap..... :?
Szóval bejutottam a lakásba.Gondoltam a nagy ijjedtségre főzök magamnak egy finom teát.Hát nem eltörtem a teakiöntőnket!!!! :twisted:
Mi jöhet még??????????????,
És tudjátok mit?még ezektől függetlenül is tök jó kedvem van!!
Ma megyünk a szülésznőhöz és utánna pedig megyünk a hordozóért,úgy örülök neki :D

Na megyek,felporszívózok!Remélem,nem vágom tönkre a porszívót,amilyen szerencsés vagyok ma :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
demetnik

Sziasztok!

Hát demetnik szépen kezdődött a nap! :) De ennél már csak jobb lehet! Remélem a porszívózással nem történt galiba!

Gyógyuljatok meg mostmár csajok! Meg a gyerkőcök is! Már nem érünk rá betegeskedni!

Cat! Mit mondott a dokid a homeós bogyókról pénteken!?
Én voltam a kineziológusnál és "bemérte" a szervezetem de nekem csak 2 bogyót ajánlott, hoyg szedjek majd, csak azokra jelez a szervezetem! De én még elmegyek egyszer április elején!

A picinek már szinte minden megvan! De magamnak összeállított pakkal még sehogysem állok! Remélem a héten letudom azt is!

Na csinálok pár képet a szobáról mert még 1 hete megígértem tüneménynek!
Aztán felrakom! :)
Ne hajtsátok túl magatokat!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

KépDrága KIKOCSKA, KOCSKA, TASIN, SILDI!

Országos Ildikónap alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok, Nektek! Legyen szép napotok! :D

Ölelőspusza: Tisa

Kép
Kép
tisa

Sziasztok Lányok!

Köszi a tanácsokat! Tegnap igencsak le voltam törve, pityeregtem is, hogy mi a franc lesz, lehet, hogy MUSZÁLYból kell majd visszajönnöm pár hónap múlva dolgozni, mert nem birjuk. Nem tudom...

Egyébként igen, előre kapjuk pl most a márciusi fizunkat, de úgy, hogy az előző havi, szóval februári szabikat, betegszabikat, üzleti utakat veszik figyelembe. és 15-ig kell hogy megérkezzen hozzánk a pénz. Ez igy volt a szerződésünkben. (gondolom a német iroda miatt) Úgyhogy most próbálok rövid lenni, hogy bevigyem a fizus dolgokat a gépbe, hogy mire a főnök megjön, csak rá kell hogy kattintson! :D

Tegnap unokatesómhoz átmentem, doki után, mert pont a szomszédban dolgozik, és elmentünk, vett nekem kismamahálóinget, meg óriásbugyit (egész kényelmes :lol: ), meglátott néhány babaruhát, amit nem tudott otthagyni, hogy az ő keresztlányának legyen ilyen is. És beszélgettünk, és jó volt, hogy meghallgatott, tanácsokat adott, már ez is segitett egy kicsit.

Ja, nehogy az utcán legyetek ám rosszul!!!! Tegnap jövök haza a dokitól, a kis hálóinges csomaggal amit kaptam, és megint jött a gyengeség, valami görccsel a hasamban. Max 100métert kellett volna hazáig megtennem, és már görnyedtem, jajgattam, könnyek, pad sehol, eljutottam egy emelt, körbebetonozott virágágyásig, hát oda huppantam le, pár perc múlva már jobb lett valamivel, de a kutya meg nem áll ilyenkor! Na mindegy, hazaértem és lefeküdtem. Legalább aludtam végre egy jót!

Kikocska aranyos vagy, és tiszteletben tartom amit irtál. Csak az a baj, hogy én lehet belefásultam a 'vallásba' vagy nem is tudom mibe. De azért tényleg jó volt olvasni amit erről gondoltál.
Remélem hamarosan meggyógyultok, szörnyű, hogy minden betegség végigmegy és már mióta! ((((((((())))))))))

Ettike szerencsés vagy, hogy normális a dokid! Nem tudom, de ez az egész, hogy a magánrendelős CTG jobb mint a MÁVos, és inkább ide jöjjek, és ez 3000alkalmanként :roll: hááát lehet hogy marad nálam az ügyeletesnél szülés...lesz ami lesz. Ha nincs rá pénz, akkor nem tudok majd adni. Ha adok 30at, akkor megsértődik, mert az semmi a 'normál' tarifához képest...akkor inkább megtartom pelenkára :lol: valahogy úgy érzem, kibaftam magammal, felesleges volt járni hozzá, maradhattam a körzetiben, és igy is mehettem volna ügyeleshez...
Patrik édi lehetett, ahogy szerelgeti a rendőrjárgányt! :lol:

Demetnik! Ne hagyd el egyedül a lakást! Feküdj le! Ne is kelj fel! :lol: :lol: és még péntek13 sincs! :lol: Pedig én szoktam ilyen kis 'szerencsétlen' lenni! :lol: :lol:

Bogi, Leo de jó, hogy tudjátok mekkora a pici! Nekem csak úgy megtapizta, és mondta, hogy nem lesz kicsi...de nagy se :)

Kocska párodnak jobbulást!! És vigyázz a takaritással, inkább várd meg a segitséget!

Tisa na látod???!!! Ugyanaz a kórház, más dokik, és basszus, más-más hozzáállás! Na mindegy, szerdán aki tartja, az lesz, akihez járok. Csak én is gondolkoztam, hogy a MÁVban nehogy már ne legyen 'megbizható' a Ctg eredmény... (csak hát az ingyen van)

na viszem be a fizu adatokat! csak irtam egy 'gyorsat' :lol:

Kép
tünemény

Boldog névnapot az Ildiknek!

puszi

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

De szita az agyam!!! már tegnap néztem a naptárt, meg ma is mondta a TV, és eszemben volt!!!

Nagyon nagyon sok boldog névnapot kivánok a mi ILDIKÓ kismamijainknak!!!!

Legyen csudajó napotok!!!

Kép
tünemény

Tünemény - mi az, h csak megtapizta a hasad, az én dokim minden vizsgálatnál meg is méri a bébit UH-val. Ez a doki kér ennyit a szülésért..........hmmmmmmmmmm........szerintem nyugodtan szülhetsz a MÁV-ban, ott van PIC is és jókat hallok a kórházról, kivéve a csecsemősökről. Ha akarod priviben magadom a dokim nevét, nála annyit kell adni, amennyit gondolsz.............

Kép

Kép
leo50

sziasztok.

Ildiknek boldog névnapot :lol: :lol:

hát igen,itt van a kórházban ctg azt nuku.halgatja a doki a szívhangot minden vizsgálatnál de az nem ugyanaz.szeritnem itt nem is nagyon van olyan doki akinek van magánban gépe.milyen kicseszés már az a többi kismamival???azért azt jó 10 percig figyelik,és addig max beszélgetni lehet.
nem értem én ezt.minek így összekavarni szegény kismamikat....
ha meg mellé még pénzéhes is.....akkor egy bunkó.

dementik:

húúú.nem semmi,hogy kezdődött a napod.kicsit magamra ismertem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de a lényeg a jó kedv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én ezért szeretnék egy kutyust majd ha a gyerkőcök nagyobbak lesznek.mert én fel nem kelek arra ha valaki a zárt bafogatja az tuti,sokat vagyunk itthol egyedül éjjel és azért nyugodtabb lennék ha itt lenne egy kuty is.mégha csak egy tacskó,akkor is.ugatni az is tud.
apumék pincsije is felkeltette múltkor apumat,mikor a földszinten felgyújtották a kukákat.pedig amúgy tök hülye szegény,de akkor milyen jól jött hogy hamar ki tudtak nyitni minden ablakot.

Kép
Kép
ettike

Porszívózás meg volt és minden egyben maradt,semmit nem törtem el,a porszívó is épségben maradt :D

Tünemény!Fel a fejjel!Tudom,könnyű mondani,de számomra is ismerős a helyzetetek!A lakáshitelünk egyre magasabb,a rezsire néha olyan összegű számlák jönnek ki,hogy a hajam égnek áll,aztán kezdődik,hogy oszt-szoroz az ember,hogy mit és hogyan csináljon.De mindig azzal vigasztalom magam,hogy majd csak lesz ez jobb is.
Ráadásul én nov. óta tápénzen vagyok,bár ezt nem nagyon érezzük meg.Mivel amit tápénzre kapok,az nem sokkal kevesebb,mint a fizetésem.Tehát ha már a pici akkora lesz,hogy visszamehetek dolgozni,akkor vmi más munkát kellene néznem.Ugyanis ennyi pénzért 12 órázni,úgy hogy se nappalod,se éjszakád,se hétvégéd,ünnepekről pedig ne is beszéljünk....
Na mindegy!Egyébként nekem is vannak olyan napjaim,amikor teljesen elkeseredek és tök borúsan látom a jövőt.De hál'isten nálunk a párom az optimistább és ilyenkor mindig lelket önt belém,elmondja az ő kis terveit,hogy ő hogyan gondolja,és utánna már én is könnyebben megnyugszom :)

Boldog névnapot minden Ildikónak!!!!!!!!!Legyen csodaszép napotok!!

Kép
demetnik

Tünemény ez nekem is furi! Magánba jársz te is egyenlőre!
Nekem minden alkalommal megnézik a picinek a feját hasát mellkasát! ÉS ez alapján dobja a gép a saccolt súlyt!
És persze minden alkalommal megnézzük hogy áll a köldökzsinór és a kis szívét is megnézzük az UH-n is és meg is hallgatjuk!
Tegnap még a szívbillentyűket is megmutatták! Pedig egy régebbi UH gép van a rendelőbe fele annyira sem élvezetes mint a 4D-s komoyl gépek, de azért nagyon jó hogy tudom mindig hoyg minden rendben van vele!

És elnézést az Ilditől!
Mostanában mindent elfelejtek!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Ettike!
Nekünk volt egy kutyusunk,bár ki fogsz nevetni,de csak egy hétig!Uyanis a tenyésztőnél ő maradt utóljára,így sokat babusgatták,ágyban aludt velük stb.Na szóval elhoztuk,nekem pont volt 1 hét szabim,gondoltam,addig összeszokunk,próbálkozunk a szobatisztasággal,stb.Már az első éjszaka be kellett,hogy engedjük az ágyunkba,mert annyira "sírt" szegénykém:Másnaptól kezdve pedig egy percet sem lehettem a kutyu nélkül.Ezt úgy kell elképzelni,hogy még a WC-re is jött velem a kutyus,mert ha becsuktam előtte az ajtót,akkor éktelen "sírásba" kezdett.Egésznap csak csücsölt az ölemben,vagy feküdt közvetlen a lábamnál,úgy hogy a kisfeje a lábamon volt.És ez így ment egy hétig.Egyszerűen nem lehetett magára hagyni szegénykémet...Szóval,mivel nekem letelt a szabim,a párom is ugye dolgozott,így visszavittük a tenyésztőhöz,mert tudtuk,hogy a lakásban egyedül ez a kutyus nem fog megmaradni,egésznap csak sírni fog szegénykém,minket meg a szomszédok kiüldöznek a világból.
Szóval én ezekután letettem a kutyáról :( Pedig hát ilyen esetekben tényleg megnyugtató dolog lenne.A gyerkőcök pedig biztos nagyon örülnének neki :)

Kép
demetnik

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: