Sziasztok!
Hú, mennyit írtatok
Azért Katuska, és batkata szüléstörténete sem volt semmi!!! De úgy látszik én ilyen mutáns vagyok hám ügyileg...
Gyors válaszolok a kérdésekre, amik megmaradtak...
jandrea: 3-4-szer fejek egy nap. Tegnap például négyszer fejtem, Milán napközben vagy 4-szer kapott pótlást, mert többször elmentünk itthonról, és az esti kaja után (ami csak üveges és este fél 10-kor volt), még 310 mili bent figyelt a hűtőben.
enikő: Medela elektromossal szívok, és annak a tájékoztatójában benne van, hogy az egyenletes tejtermelődés miatt, mi az ideális idő. Szóval én úgy fejek, hogy mindkét ciciből, és 7-7,5-5,3-3 perc, azaz egy cici negyedóra, de nem egyhuzamban, van hogy szószerint ömlik

Ha nagyon tele vannak a cicik, akkor kicsit ráhúzok a 7 percesekre, de akkor lecsípem a maradékból. Én Milánom van, hogy beéri 90 milivel, az eddigi maximum 160 volt, de akkor a délutáni kajcsi nem kellett neki, az átlag, olyan 100-110, de mint kiderült az apja anno 80-90-eveket evett

Gyarapodni meg gyarapszik a kölök, igaz kis nyúlánk a lelkem

Szedni meg semmit nem szedek, még csak magzatvédő vitamint se. Lehet ez a titok?
manocskak: én is megkaptam a védőnénitől a megjegyzést a vércsoportomra, mert én is 0 negatív vagyok. Így hogy Milán az apjáét örökölte, még mindig az a szitu, hogy én mindenkinek adhatok a családban, de nekem senki. Persze ne legyen rá szükség!!!
Csöre, batkata: Nem semmik a középső jerkőcök!
Csöre Apa:

Nem szép! Megmossuk a fejét???
Katuska: Máté
krisz: Tényleg csúcs a csajozós kép
Mágnes: nagyin, jót mosolyogtam...
Kaki sztori: Óóóó, nálunk apát tisztelte meg, keményen, bár múltkor már én is kaptam: a pelus már alatta volt, de még nem szereltem rá, amikor rottyantott egyet. Apánál én szakadtam a röhögéstől. Szóval apa szépen lekapta a gyerekről a cumót, de gyorsan alátette az új pelust, mert látszódott, hogy nagy koncentrálás van. Apa a régi pelust tette össze, amikor nagy hanghatással megjött a termés, és apa akkorát ugrott, hogy majd leestem az ágyról, úgy röhögtem. Utólag elmondta, hogy azért ugrott, mert 1. váratlanul értte, 2. már látta lelki szemei előtt, hogy olyan slunggal jön ki a történet, hogy kb. két méterre ellő, és így az ő pólóját kapja telibe az anyag

Ez nem történt meg, így az "új" pelust kikapta a gyerek alól, de rutintalan volt, és ezzel egy időben jött még egy adag, egynesen a pelenkázóra... Kicseréltük a lapot a pelenkázón, pelusokat kivittem, és éppen került volna rá a még újabb pelus, amikor Milán feltette az i-re a pontot egy pisivel, mivel a ruhájának nem lett baja, ezzel sikerült azt is elintéznie, mivel hason pisilte magát, így a ruhacserét sem úszta meg Apa
Még nem használunk mosható pelust, mivel nincs meg a garnitúra sem, és még óriási ránk

Nekünk a Libero jött be, a Babylove-ból többször kifolyt a pisi a derekánál, jó még a Tesco színese, meg a Háppy is bejött nekem, de Apának nem, amikor ő tette rá a pelust 3-szor is kifolytunk...
fogamzásgátlás: doki mondta spirált, de mivel tudja hogy szülni szertnék még, azt nem is javasolta, gyógyiból én meg a C betűset kaptam, de még nem váltottuk ki. Majd a héten, igazából Apa rendi volt, mert mondta, hogy ezt a hónapot kibírjuk még önmegtartóztatva, mert tudja, és látja, hogy a lenti dolgok bántanak így is, hát még ha.... (Szóval enyém Apa, tényleg hős!!! Minden értelemben!)
Cumisüveg: Avent Via átalakítóval, Nuk keskeny, és vastag, és van Chicco is (szintén a szélesebb), bár azt most épp nem használjuk, de volt már az is üzemben. Lehet, azért tudunk cicizni is, meg üvegezni is, mert mindegyik márka szívókája más, így nem tud egyet megszokni, de igazából nem tudom...
Cumi: Mam-ot vettünk még anno Szlovákiában, ezzel nagyon jól elvan, de pont ugyanilyet itthon még nem láttam, ezért beszereztünk másmilyen Mam-ot (éjjel világítóst), de az nem az igazi. Vettünk Chiccot, de az nagyon pici fejű, ezért szerintem nem nyerő Milánnak, viszont úgy néz ki a Nuk ebből is jó.
Annyira nem cumi függő, van, hogy simán elalszik nélküle, de van, hogy jó, ha ott van a szájában, menetközben úgy is kikerül.
Mindjárt teszek fel képeket (mert eddig még nem tettem eleget

), lányos anyák reszekessetek, jön a kis sármos pasim