A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Azért is írtam le a receptet,hátha Ti is kedvet kaptok hozzá!
Aki aggódik a vonalai miatt az helyettesítheti a sonkát,és a szalonnát,de megéri bűnözni néha.. :lol: :lol:

200907:Ez tényleg komoly teljesítmény! :lol:

Na megyek kultúrálódom a Segítség gyerekeim vannak c. műsoron.
Néha komolyan halálra rémülök mert olyan rosszak azok a gyerekek,h vajon nekem ez h fog menni... :shock:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

"Aki aggódik a vonalai miatt az helyettesítheti a sonkát,és a szalonnát"
Az kaja után kezdjen aggódni. Vétek lenne kihagyni belőle... :roll: :roll: :roll: :roll:

"Néha komolyan halálra rémülök mert olyan rosszak azok a gyerekek,h vajon nekem ez h fog menni..."
Azért nem eszik olyan forrón a kását! :wink: Jó, hogy tényleg vannak ilyen családok és gyerekek, de azért itt sokszor feltuningolják, rájátsszanak a dolgokra, hogy minnél hatásosabb legyen. Szórakozásnak jó. :wink:

(Szerintetek sem kellett volna múltkor az őszibarack befőtt konzerv levét kifröcskölni a klaviatúrára...? Azóta gyanúsan nehezen mozdul az "é" betű... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :? Most törhetem a fejem, hogy hogyan tisztítsam meg, mert ezen bizony nem segít a porpisztoly... :?: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.10 18:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Hát ha ez szórakozás... :lol:

tímea83
Ajka

Pagika,
Szerintem az a 10% nagyon magas arány, el nem tudom képzelni. Ha igaznak veszem, az valahol 50-60.000 őssejt levételt jelentene a cikket megelőző 6 évben. Az, hogy egyetlen alkalommal se volt még felhasználva a szakértő szerint, az sztem elgondolkodtató.

007,
Hűha, azt hiszem, lepipáltad a leghosszab hsz-em is. :lol:
A legkisebb babaruha méret az 50 és 44 :lol: Mindkettő volt anno Szabin (kórháziak). Hazahozva is jó lett volna rá az 50-es, pedig közel 3 kg volt, a kórházban meg voltak babák mellettünk, akik 1 kg alatt születtek.
Kenguru G-ben és C&A-ban rentgeteg 50-es van. :wink:
Az őssejtek felhasználásának tudomásom szerint sincs időleges felhasználási korlátja, csak a tárolásnak. Max 20 év, ha jól tudom.
Az őssejt dobozkáját nem bontottam fel. :lol: Igy pontosan nem tudom mi volt benne, de relatíve pici volt már a karton is. A szobában meg majd 30 fok, pedig épp, hogy csak elkezdődött a március. Nem volt hozzá túl sok bizadalmam, az biztos. :roll:
Nálunk a védőnőnél csak egy pelusban mérik a babákat és mindig ordítanak.
Amikor az őssejtekből elő tudnak állítani komplex szerveket, mi többségében még mindig Magyarországon fogunk élni. :roll: Amikor egy magyar kórházban összefutnak az orvosok, hogy megnézzék, milyen térdízületet csináltak a szomszédos Ausztriában (ismerősnek lőtték szét a térdét és rakták össze a szomszédban) akkor nem bízok benne, hogy nálunk 15-20 éven belül elérhető lesz olyan kezelés, ami ma még az amcsiknál is csak álom.
4D - nem próbállak meggyőzni. :lol: Mi nem megyünk. :wink:

Breki,
Az, hogy kiüríti a melleket, az nem mérvadó. :wink: Nálam max 100 ml volt, de van akinél 300. Mégis mindkét gyerek jól fejlődött. Amikor meg bukik (Szabi sokáig, rendszeresen) akkor tippem sincs, hogy maradt-e benne. A kórházon kívül, itthon nem mértem a szopikat, max 4-5 alkalommal gyerekenként.

Dodi,
Én tudok vécéülőkét szerelni. :lol: Van előnye, ha valaki évekig no pasi otthon módban él. :lol:

Sillia,
:lol: :lol:

Pagika,
Három bébivel kell is az erő. :lol: A hétvégén néztünk egy babakocsit 3 bébinek. Nem az ára volt a legjobb (180e leárazva), hanem a súlya. :shock: Oldalról megpróbáltam felemelni és még csak nem is moccant. :shock: Nektek már vannak bbkocsi terveitek?

Őssejt:
Tudom, hogy ez nem csak anyagi kérdés, de ha valaki nem tudja megengedni magának, hogy egyben kifizesse, akkor szerintem életveszély. Olyan összegű ktg-ek jöhetnek, ha valami félrecsúszik, hogy iszony. Egy magán gyógytornász elkér vagy 5000 Ft-ot alkalmanként. Ha van egy kisebb oxigénhiány a születés előtt/alatt, akár hónapokig is járhatunk heti 1-2 alkalommal terápiára, speciális fejlesztésre.

Kép KépKép
lorca

pagika! :)

Az egészségpénztárakról itt olvashatsz:

http://www.hazipatika.com/articles/week/Egeszsegpenztarak?id=108

Kép
Kép
200907?

lorca! :)

Idézet a Krio honlapjáról:

"Általános kérdések

1. Vannak-e klinikai tapasztalatok KZSV transzplantációval kapcsolatban?

Az első KZSV átültetésre 1988.-ban került sor. Azóta több ezer átültetést végeztek világszerte. Magyarországon is volt már példa KZSV transzplantációra a miskolci BAZ Megyei Kórház Gyermekhematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán. "

Na, most akkor mindenki döntse el, hogy mi van... :? :? :? :? :? :? :?

"4D - nem próbállak meggyőzni."
:( :( :( Jó, akkor másképp teszem fel a kérdést. :roll: :roll: :roll: Mire alapozod ezt a nyitott gerinces dolgot? (Tényleg kíváncsi vagyok, nem csak akadékoskodni szeretnék :roll: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lidike:Boldog nevnapot!

Koszike a gratukat :wink: !Breki:Igen,az a haja...remelem jo sotet lesz neki!

Gabi83:Gratula a kislanyhoz,es tessek pihenni!

007:A barna megfelelo arnyalata nagyon is jo a zoldhoz,es a "narancshoz :wink: !Egy probat meger...de a meleg,sotet valtozata...

Most csak gyors bekukk igy ebed kozben...
Szep napot mindenkinek...Dodi te ma is kesz vagy,latom :wink: Sillianak is elgurult a gyogyszere,de ez igy jo!!!

Pagika:Ezeket is olvastam,eppen ezert nem vetetjuk le...de tenyleg jol teszed ha olvasol rola,mint csak azt hallod hogy "felelossegteljes anyuka,szulo leveteti..."azert ez keves az eszszeru donteshez!

Oltasok:teljesen felesleges sok-sok oltast beadatni,mi igy gondoljuk...nem is sokaig vedenek,es nem is biztos hogy jot tesz az immunrendszernek...(baranyhimlo elleni peldaul...nem sokaig ved,es eppen majd kamaszkorban elkapni...hat necces)a kotelezoek okes..a tobbi azert kulon megfontolast igenyelhet...

Kép
Kép
ancsurti

pagika! :)

"Mivanakkorha" típusú kérdések, kétségek tisztázáshoz a Krio-ék szerződése...:

http://www.krio.hu/downloads/kzsv/kzsvszerz2009.pdf

...a Sejtbanké...:

http://sejtbank.hu/iker_egyosszegu_20080901.pdf

... és a Humancell a harmadik cég, aki most ezzel foglalkozik. Az ő honlapjukon http://www.humancell.hu/ a főoldalon lehet letölteni ".zip" formátumban. A lényeget a "7 aszf.pdf" tartalmazza.

Kép
Kép
200907?

007:persze a ceg a sajat honlapjara persze hogy ilyenekt ir...azert kell elolvasni semlegesebb cikekket...akkor azert ez nem ennyire igy van...meg itt nyugaton sem lehet ezekkel gyogyitani,nem engedelyezett...csak inkabb kina tajakan hasznaljak...ott meg aztan vannak elegen a kiserletekhez.es a statisztikat is jobban novelhetik...egy ujszulott ossejtje alap tulajdonsagokkal bir,semmi fejleteseg...egy felnotteben tobb az info,ezert hasznosabb,es ezt mar szaporitani is lehet,es kinyerheto a szervezetbol...de nem vagyok am orvos,csak olvastam...es ebben van a jovo,nem abban hogy most leveteted-e a gyermekedet vagy sem...

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

A saját zsebének, üzletének persze, hogy senki nem ellensége. :lol: De az, hogy Magyarországon még nem került felhasználásra vagy pedig történt már rá példa az adott kórházban finoman szólva is homlokegyenest ellentmond egymásnak. Akármelyik is az igaz: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
LEHET és ENGEDÉLYEZETT az őssejttel való gyógyítás (itthon mindenképpen!), de kétségtelenül korlátozott területen. Kutatások folynak mindenhol, ami változó, hogy az adott ország mennyire támogatja az ilyen jellegű munkát.

Kép
Kép
200907?

Húha 200907? Te egy nagyon rendes figyelmes Anyuci vagy!

Szóval akkor a Kenguru altatásnak lőttek....de annak nem, hogyha fent van akkor lesz ott a pocin, mint kavics :lol: :lol: Kisbéka :lol: :lol:

De nem akarjuk elkapatni ezzel, mert a Tesót sem szeretnénk túl sokáig halogatni :lol: :lol:

Én nemtom miért de sokáig Anyuval aludtam??? De bizony volt olyan, hogy Anyu "idegenben" járt (Apunál a másik szobában) és persze felébredtem :lol: :lol: ! Pedig nekem is külön kiságyam volt külön szobába...tényleg ezt itt nem is értem...akkor hogy kerültem olyan sokáig utána Anyu mellé! Na vacsi után meg is kérdezem telón :lol: :lol: !!

De kis ügyi vagy DODI!!! A lényeg a végeredmény!!!!

Igen lorca ismerős, amikor vettem a szilikon pisztolyt a praktikeres manyus csak lesett...bizony Anyuéknál bordűrt is ragasztottam...meg itthon is...amíg nem volt a Férjem!!!! :lol: :lol:

mind az oltások, mind a KZSV mindenki saját pénztárcája és belátása szerint...szerintem is...ettől nem jobb vagy rosszabb szülő valaki!!!! Főleg amikor azért mindkettő mellett és ellen is vannak érvek bőven!

Tickerplayground.com
breki76

Ti kis amazonok!!!Jo is az ha egy no ert az otthoni szerelesekhez...semmi ketsegbeeses..elo a furo, a csavarbehajto...egy kis szilikon,csemperagaszto...es maris megoldva :wink: !
Kibuktam nemreg,hogy a paromnak nincsen itthon kalapacsa :shock: :shock: :shock: mondom egy normal haztartashoz hozza tartozik...raadasul az epitoiparban dolgozik..en meg nem hoztam magammal az otthoni szerszamkeszletemet. :lol: :lol: :lol: :idea: :arrow:
Erre karacsonyra kaptam egy kalapacsot...is.

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Apa nagyon örült a meglepinek :mrgreen: ! Szerencsére nem csak önmagában az új trónt értékelte (mint királyságának fő attribútumát :lol: ) hanem még emlékezett rá, mikor az én wc-men cserélte ugyanilyenre az eredeti ülőkét, és ő is sokat szívott vele, szóval így külön értékelte a mekgájverfeleséget, sőt még vacsit is kapott :lol: !

Elolvastam ám mindent, de lusti vagyok írni :roll: !
Csak ennyi:

Bond!

A kinti kutyákkal mi sem alszunk együtt, de nem azért mert "fúj kutya", hanem mert az tényleg nem higiénikus :? ! Viszont a picik születéstől min. 6 hétig bent szoktak lenni, (értsd: sose kint) anyatejet kajcsiznak, és szerintem tisztábbak, mint mi :lol: ! De amúgy megértelek, sokan vannak így ezzel... :wink:
Ez is olyan ízlésekéspofonok-dolog :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

breki76! :)

"hogyha fent van akkor lesz ott a pocin, mint kavics Kisbéka"
Vagy gekkó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még a kismama vitaminokkal kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, nemhogy az oltásokkal vagy az őssejttel kapcsolatban... :roll:

Kép
Kép
200907?

Eszembe jutott hogy majd kuldetnem kell gyogyszertari furdetot,koldokre hintoport,stb.Mert itt aztan ilyen nincsen nagyon...ez nem is volna baj,de horror aron van a postakoltseg :shock: :shock: :shock:
Itt regisztraltattam magam bababoltokba,ingyenes csomagra.Nemreg kaptam csak ugy a Nestletol egy babaholminak valo taskat,evvel nem volna am bajom...de hogy egy doboz tapszer volt benne... :shock: :shock: :shock: Latszik hogy nem nagyon preferaljak itt a szoptatast...rakhattak volna bele egyebb mas dolgot is :evil: .Persze ingye' van,mit sirok...

Kép
Kép
ancsurti

Dodi:Imadom a kolyok kutyak illatat!!!!!!!Az annyira edes illat...

Kép
Kép
ancsurti

Breki!

Köszike :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti!

Mié' ne sírhatnál, ha egyszer hülyeség hát az....mond meg nekik Te Mo-ról akarsz hintőport stb. :lol: :lol:

Komolyan nincs ott kint ilyen??? Egyenek ők tápszert!!! De a tatyó legalább jópofa????

Tickerplayground.com
breki76

Tényleg ügyi vagy Dodi! De figyi én úgy hallottam egy dokitól, hogy nagyon nem helyes a klotyós olvasás, mivel akkor nem arra figyel az ember, hogy a záróizmok hogyan működnek és az inkontinencia gyorsabban kialakul és idősebb korban könnyebben bepotty :shock: Szóval szoktasd le Apát, vagy ijeszd meg....komolyan nézz utána tényleg nem heccből írtam

Tickerplayground.com
breki76

Na megyek hintázni, mert Manócska rúgkapál már nagyon!!! :lol: :lol: Amúgy érdekes volt délután miután felálltam a hintaszékből tényleg nagyon mocorgott, biztos reklamált, hogy mééééégmééééég :lol: :lol: Most rálesek, hogy mit csinál majd közben! Mondjuk a legjobb, amikor egy kis Enyát, Vangelist, Enigmát, vagy Kövi Szabit nyomok mellé a fülhallgatómból az MP3-ból..na azt bírja nagyon :D :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Mindjá felrobbanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Legalább képet teszek fel.. Kép Kép
Webkamerával csináltam.Egy picit az akvárium bezavar..

tímea83
Ajka

jujj olyan mintha a fele hiányozna..

tímea83
Ajka

Kép
Talán ez.

tímea83
Ajka

Én is olvasok a WC-n. :roll:

tímea83
Ajka

007!

Én rendszeresen megkapom, az "ugye végig szedni fogod a vitamint?!", "ugye csak a feléig szeded a vitamint?!" "Ugye, eszebe nem jutott vitamint szedni?!" típusó kérdéseket! :evil: De kérdéstől függetlenül "hát persze!" a válaszom :lol: ! Fogok én szerintetek a meggyőződéses vérfarkasmamikkal csatába szállni bármelyik oldalon is?! :roll: :lol: :lol: :lol:

Ancsuri!

Bizony a piciknek rendesen babaszaga van (férjem szerint tejszag :D ), mint a kisbabáknak :D ! ooolyan édik :D !

Ők még bent lehetnek:
Kép Kép

Ő viszont beszabadult, így találtam rá :lol: !
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki!

Oké, köszi az infót, átadom, tényleg :wink: !
"Apa, ha nem figyelsz oda sz@rás közben, később előbb be fogsz sz@rni :shock: :lol: :lol: :lol: "

Jut eszembe, illene már összeszednem a Kriston-tornát netről, állítólag nagyon jó :roll: !

Amúgy tényleg vigyázz el ne kapasd azt a bébit, mert már most az van, amit ő akar :lol: ! Vagy valld be, imádsz hintázni :lol: !

Tímea!

Van pocak rendesen, gratulálok :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Mostazonnalindulokhozzatok!!!!!Mondjuk most kicsi kutyatok nincsen...de a nagyokat is meggyurnem kicsit....!!!
Igen,kicsibabaszaguak!Csak nem akartam irni,mert aztan tenyleg sokan kiternek a hitukbol...ha meg eddig nem.
Nekunk is soksszor voltak kiskutyaink...az az illat....Hogy mennyi mindennel jar a kiskutyak felnevelese is...de jo dolog nagyon!!!
Latom,az egyik picinek tejcsis is a szaja.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Timi:Szep poci...latni am amit kell :wink: !

Dodi:En letoltottem mar az intimtornat...hat mar csak gyakorolni kene...remelem azert a vege fele raszanom magamat...es talan talalunk vegre szabad babat a szulesre.Mert egy kreten az orvosom...egyebkent meg ugy sem nala szulok,hanem aki bent lesz,itt ez a szokas.Tehat probalkozunk babat keriteni...persze korhazban szulok....es a gatmasszazst is majd gyakorolnam...ha meg akkor elerem...vagy majd apa,de az nekem meg eleg furi gondolat...

Breki:Az ismerosom is otthonrol hozatja ezeket,mert itt nem kaphato specko hintopor...es furdeto sem,csak amik az uzletek polcain vannak,vagy a natur boltokban...
A taska elmegy,kis hatizsak szeruseg,de ugy is venni szeretnek a kocsihoz majd valamit...

Kép
Kép
ancsurti

Timi:Kuldjek geppisztolyt???Az van amire gondolok? :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Lepnem kene porszivozni,es hajat mosni...

Kép
Kép
ancsurti

Az,az!!! :twisted: :twisted: :twisted:

tímea83
Ajka

Most olyan szinten ideges vagyok!!!
Ilyenkor van az h a háziállataink is menekülnek előlem...

tímea83
Ajka

Csak gyorsan BOndnak reagálok!

Nekem olyan egész napos vérnyomásmérőm volt, hogy negyed óránként mért és (attól függően hogy állítják be, ezt lehet, hogy megkérdezik majd tőled) valamikor este átállt a félórás "éjszakai" mérésre. Na, ott lesz hirtelen fél órád, hogy megfürödj. :lol: Viszont nekem elég nagy volt a szerkenytyű, de lehet, hogy neked már valami profibb modernebb lesz. Az enyém szerintem a házidokim régi ketyeréje volt. :lol:

Kép
Kép
tabati

Na megyek beállok a csap alá,hátha az segít!

tímea83
Ajka

tabati! :)

Fél órára lesz időzítve a bombám. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

dodi

jajj, de aranyosak :)

Bullmasztiff?
Vendég

Timi:Nagy levego...baszus....a zuhany is jo lesz!
(vodor hideg vizzel elzavarni a kellemetlenkedot,ha mar a furdobe mesz :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

valamiről nagyon lemaradtam, pedig olvastam...
Tímea kit akar legéppisztolyozni és főleg miért? :shock:
Vendég

Ancsurti!

Bizony lehet, kitérnek egy páran a hitükből :shock: :lol: ! De tényleg babaszagúak! A kutya anyatejben gyakorlatilag ugyanaz van, mint az emberében :wink: ! Ráadásul mivel általában sajna ezek császárral születnek az első két hétben kétóránként tápszerezni kell őket, az meg aztán tényleg olyan, mint az emberi tápszer :D ! Én egyszer megkostoltam, ugyanolyan seízű tejpor :? ! (nyugi, előtte megnéztem mi van benne, és tényleg ugyanaz, csak mások az arányok, azért kutyakáját nem ennék :lol: )
Igen ez kaja utáni kép, beszunyált tápszerezés közben :lol: !

Sillia!

Igen, bullmasztiffok :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi :lol: :lol: :lol: ez tuti jóóóóó szöveg!

Nagyon cukik a kutyik...olyan puszilnivalóak télleg!!!

Tickerplayground.com
breki76

Köszi a szavazatokat, az állás, ha jól értelmeztem, 6:2 Elza javára.De még nem zártam le a szavazást :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi:Mar tudom mit felejettem el :oops: :idea: :idea:szavazni!!!
Elzara szavazok,bar nekem is az oroszlan jut az eszembe,de mivel ez egy jo emlek gyerekkorom olvasmanyaibol,nem akadaly!
Az Eliza akkor mar nem is jon szamitasba?

Kép
Kép
ancsurti

Nem fontos, csak az érdekesség kedvéért:

http://www.keresztnevek.hu/nevek/Leggyakoribb+nevek/

Kép
Kép
200907?

007:Ez jo...akkor a mi nevunk eleg ritkanak szamit...amugy meglepo,mert regen hallottam hogy kislanyt Katinak neveznek el mostanaban...A Botondunk azert mar szerepel az osszesitesben... ja es Zoltanokrol is keveset hallani...Ocsikem is ,es faterom is az,es it 2 baratunk is...de kisbabarol mostanaban szinte nem is hallottam...

Na megyek furcsizni,aztan irany a suli...

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Jó sulit!! De furcsa, mi lassan fekszünk Te meg suliba mész :lol: :lol:

Tényleg mennyi időbe telt az átállás, mikor kimentél????

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti! :)

Az én örök szerelmem az Attila. Már gyerekkorom óta nagyon tetszik és az az érdekes, hogy az ismerősök véleménye alapján is úgy tűnik, hogy soha nem megy ki a divatból. :shock: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi üziket,nagyon jólesik♥.

Ezt kaptam a Zapától:

Kép

:)

Kép

Kép
lidike

Bond!

És apa tud erről a szerelemről :roll: :lol: ?!

Lidike!

Kaptál egy babakocsit :shock: ?! :lol:
Biztos beleférsz nagy pocakkal :roll: ? :lol: :lol: :lol:

Amúgy én a napokban kezdem igazán érezni, hogy a hasam átveszi az uralmat. Annyira esetlenül, és nőietlenül mozgok :roll: ! Sose értettem pl. hogy a kismamák miért táncolnak úgy, mint a nagypapám a lumbágójával, erre valamelyik nap tükör előtt kipróbáltam, és pont úgy táncolnék (de ezért nem fogok :evil: ).
Amúgy én alapból szolidan riszálva járok :D (modellkedtem, meg táncoltam, és rajtam maradt), amit mindig dicsértek, de most kb. úgy megyek, mint Fiona :lol: :lol: ! És nyögdécselek zoknihúzáskor, a tegnapi önálló pedikűröm pedig erős kudarcba fulladt :lol: !
Asszem ideje megszoknom, hogy most egy darabig drabálrozál leszek :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na itt...hajam megmosva,testem tisztitva,leapolva...

Breki:Ugy igazan kellett hozza egy-ket honap...mire megszoktam...de mivel nehezen elalvo vagyok,ez meg ratett egy lapattal...Az erkezes oromere neha becsuszott egy-egy feles Jagermeister,meg lefarasztottam magam valahogy...sokat jartam a partra nyaron,az is leszivja az ember erejet...
Most is megy ez a nem tudok elaludni dolog,csak atallva...nem megy,max.ejfel utan...hiaba minden.Aztan meg jon az ejszakai pisi-fetrenges-stb.Ez valoszinu "genetikai bagolysag"es hat ugye nem is dolgozom egy joideje...
Mar kezdem megszokni hogy nem alszom sokat...bezzeg a terhesseg elejen :lol: :lol: :lol: :lol:

007:Igen,vannak ilyen orok szerelmek....

Lidike:Jo kis ajandek...akkor tesonak meg megy a nagyobb kocsitok?

Na most a hajszaritas kovetkezik...ugy utalom...ritkan is csinalom,inkabb hagyom megszaradni...de indulni kell egy ora mulva :shock: :shock: :shock: addigra magatol nem fog menni...Persze mert itt dumaltam egesz nap...mindenbe bele kell am kotyognom...

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Tud. De mivel neki nem tetszik, ezért nem tényező. :?

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?