A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

CSAJOK!képzeljétek!hála istennek minden eredményen ---------!cukorterhelésem is jó eredményeket produlált!!!!és nincs bacim se !!!!annyira féltem hogy ezért nem sikerül a kis manó!már csak hsg amire 17.ére kaptam időpontot!és utánna már csak apa van!!!!

Tudom mindenkinek nagyobb baja van nálam és el is szégyellem magam hogy másnak mennyi gondja van én meg itt ilyen kis szaros vizsgálatok miatt hogy kivoltam!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Azért szép napot nektek :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Dita, nagyon köszi, nagyon aranyos vagy, kívánom, hogy úgy legyen, de ha esetleg fiúnevet adsz neki akkor sem sértődök meg, :lol: mindegy, csak baba legyen, nemigaz? Nagyon nagyon szorítok a kis Henikének :lol:

Már nem emlékszem ki kérdezte, nálunk antigóné ( már csak így hívtuk ) protokoll volt, és vitaminokkal, utroval együtt kb 120-130 000 be kerültek a szurik. De szerintem is ez attól függ, hogy kinek milyen a szervezete, hogyan reagál a cuccokra, milyenek a hormonjai.......stb..

Szerintetek ha valaki ( pl én ) már végigcsinált egy stimut akkor mennyire valószínű, hogy a következőnél is ugyanaz a protokoll lesz? Ugye nekem 11 petikém lett, mind a 11 meg is termékenyült, és 5 jutott el a blaszto ig, és nagyon örülnék ha megint ilyen sikeres lenne, illetve a végeredmény méginkább, mint az előzőnél, mert így lesz, érzem,

:lol: :lol: :lol:

köszi
puszi mindenkinek,
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Böbe!

Nagyon örülj a laptetőnek, Trix is így kezdte, és nocsak, most meg nagyon terhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi
Heni

heni77

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi történt ma, de alig voltak ma a központban.
Reggel fél nyolckor már bent voltunk az épületben!!! Hurrá!

Hétfőn lesz a konzultáció Konc doktorral, és akkor pálcát törnek felettünk! :)

Ráadásul a párom valami hasmenéses hülyeséget kapott, remélem, hogy nem lesz következménye a mai mintavételben!

Valaki tudna segíteni, hogy honnan lehetne szerezni anyagot a
Antagonista és long protokoll tapasztalatokról???
Szívesen vennék bármilyen infót, mert még nem tudom, hogy vajon melyiket kell majd végigcsinálni!

A kismamáknak jó pihizést, a leendő kismamáknak pedig stresszmentes időszakot a pocaklakók érkezéséig!

Legyen szép hétvégétek!

Anna
Vendég

Lányok lenne egy kérdésem, a 24. napi vérvételre éhgyomorra kell menni???Remélem nem mert már elegem van az éhezésből :lol:

Jaj és még azt is szeretném kérdezni hogy az élettársi kapcsolatról papír az hogy is működik?

Előre is köszi nektek!

Jucus

Kép
jucus1013

henikém:a JÓ ISTENKE BESZÉLNE BELÖLED!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsras:én sajna nem tudok ebben segiteni neked!!!de gondolok rád is !!!! :lol:

Kép
sting1982

A legegyszerűbb, ha minden vérvételre éhgyomorra mész. Nekünk aznap volt az IR, így muszáj volt éhesen menni! :)
Ezért kell nagyon korán ott lenni, hogy reggeliidőre végezz is! :lol:
kakti

jó reggelt kislányok, ki milyen hangulatban? vasikáé hova tűnt? vagy csak felületesen olvastam vissza és azért nem találom?

valakinek van valami tippje, hogy az ovulációs fájdalomhoz képest mikor következik be a repedés? Vagy amikor fáj, akkor reped? :shock: Olyan jó lenne tuuuudni :lol:
kpn

jucus1013:bár én még nem csináltattam meg de közjegyzönél hitelesitett élettársi papir kell .nekem szücs doki adta a papirt!és a lányok már emlitették hogy ilyen 15ezer körül van :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

kpn:nem szoktál ilyen ovulációs vmit használni?nekem törpemikroszkópon van és ha peteérést mutat a nyáladból akkor hancurozni kell!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
sting1982

Sziasztok leendő Kismamik! :D

Látom, beindultatok csajok. Annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni. :)

Szöszi: ha be vagy regisztrálva az iwiw-en, keress meg: Tornai Norbertné vagyok. Így könnyebb lesz megismerni holnap! :)

Böbe: ez a laptető tényleg hátha bejön, mint nekem!!! Hajrááá!!! És örülök a jó eredményeidnek!!! :lol:
Nálam sem volt semmi gond, úgy hogy én is könnyebb helyzetben voltam a többieknél, akiknek közülünk már felállítottak valami 'sajnos pozitív' diagnózist.
De úgy érzem, itt már mindenki annyira optimista beállítottságú lett az utóbbi időben, hogy ezeken a problémákon túlteszi magát és a megoldás hamarosan meg lesz mindenki bajára és mindenki babás lesz!!!! :)

Dituli kismami: remélem jók a megérzéseid! :D. Hogy egy kicsit adjam alád a lovat, nekem is voltak és vannak még most is icike-picike szúrkálásaim, úgyhogy hajrá :D :D :D !!!!!!!
Lassan beágyazódnak a Drágák, szerintem legkésőbb szombatra és akkor Te is nagyon terhes leszel :lol: :lol: :lol:

Heni: hidd el, nálad is minden rendben lesz, csak akarnod kell!!!
Akarj Anyuka lenni és készülj fel rá minden porcikáddal! :D

Anna: a pihi megvan, már-már túlzásnak érzem. :? Meg kell valljam kicsit unom már magam idehaza, de hát, ha a Prüntyik egészséges fejlődéséhez ez kell, akkor Értük mindent bevállalok!!! :)

Kakti: írok nemsokára egy privit dvd ügyben!!! köszike!

Vasikáé: tényleg, mi van Veled? Miért nem jelentkezel? Remélem nincs semmi baj?

Jucus: szerintem is menj éhgyomorra!

puszi a nagyon terhes kismami / Trix :lol: :lol:
trix78

Sziasztok!

Ma már kidobott az ágy :oops: nagyon nem bírok már feküdni:) remélem ez már nem befolyásol semmit. Gondolom odabent már eldőlt, hogy maradnak e a babáim.
Eddig tök pozitívan álltam hozzá, most viszont hogy közeledik a nagy nap egyre jobban izgulok................
Tényleg jön valaki pénteken??????????? Jó lenne ha lenne kivel beszélni legalább hamarabb elmenne az idő!!!!!

Jucus!
Szia! Írtam Pü-t :wink:

Trix!
Én is megjelölhetlek?????

Bocs nem tudom ki kérdezte :oops:
Nekünk long protokoll volt kb 130E (lassan 3 évvel ezelőtt)

Na most megyek vissza fekszek.

Puszi mindenkinek, és szép napot!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Áfonyácska: természetesen bejelölhetsz!!! Örülnék neki!!! :)
trix78

ja, és még annyi, hogy nagyon drukkolok a pénteki pozitív eredményhírdetéshez!!! :lol:
trix78

Sziasztok, csajok!

Itt vagyok ám minden nap, csak kicsit behaltam. Szűcs azt mondta hogy öreg vagyok és nem tud mit kezdeni velem.
Nagyon magam alatt voltam, de megráztam magam és már tegnap kikértem a leleteimet a BMC-ből + kértem időpontot konzultációra a Cirisbe. Az egy magán klinika. Kúrva sokba lesz, de lesz babám.
Pozitív vagyok. Igaz, akkor is az voltam amikor a BMC-be mentem.
Olvaslak ám titeket minden nap. Csak most írogatni nem nagyon van kedvem. Gondolom megértitek.
Akiknek nem sikerült, vegyetek példát rólam. Nekem nem azt mondták hogy most nem jött össze, hanem hogy báj-báj, pá-pá. És mégsem adom fel. Egy napnál tovább ne bőgjetek, mert elragad titeket a depresszió és soha nem enged el. Hinnetek kell abba amit csináltok. Hajrá!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek. Szorítok ám, és itt leskelődök!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jucus!

A nagy labor és az IR kivételével NEM kell éhgyomorra menni, szóval teljesen felesleges éheztetned magad!

Az élettársi kapcsolatról szóló kimondottan a BMC nevével ellátva formanyomtatványt a recepción szereztük be, 15.000Ft a közjegyzőnél, ja és csak erre a célra lehet felhasználni, a dolog pikantériája, hogy ha váltani akarsz intézetet, akkor kell egy új, ergo +15.000Ft.

Remélem, hogy tudtam segíteni!

Pussz
Vendég

Vasikáé: ezt nagyon szomorúan hallom és elhiszem, hogy magad alatt vagy :( :( :( .
A múltkor is mondtam már Neked, hogy nagyon becsüllek, hogy 42 évesen gyereket szeretnél és minden tiszteletem a Tiéd a kitartásod miatt!!!!
Kívánok a másik intézetben sok szerencsét és mielőbbi babásodást! Azért ne hagyj minket itt végleg, néha írj, hogy hogyan alakulnak a dolgaid!!!
Remélem, csak jó híreket fogsz nekünk majd írni!!! :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy személyesen megismertelek, de nagyon sajnálom, hogy ezek után nem lesz lehetőségünk találkozni!!! puszi Trix
trix78

Sziasztok!

Nagyon sajnálom Vasikáé, hogy ez történt veled Szűcs dokinál, de igazad van, nem szabad feladnod, főleg ha van rá lehetőséged!!
nagyon szurkolok neked, és azért néha nézz ránk. Puszi neked!

Trix!

Holnap UH lesz neked, és én annyira számon tartom, mintha nekem kéne mennem, nagyon izgulok miattad, jelentkezz, hogy mi volt!!!! Különben neked 2 Babócát adtak vissza, ugye? Vagy hármat? ( én kettőre emlékszem )

Ancsras!
Mi érdekel pontosan az antagonista protokollal kapcsolatban? Szívesen segítek, nekem tavaly az volt, kérdezz nyugodtan.

Puszi mindenkinek
Heni

heni77

Heni: annyira aranyos vagy, hogy így izgulsz miattunk! :D
Igen, 2 Babócát kaptunk vissza, tehát máris 4 tagúra bővült a család!!! :D :D :D :D
Én úgy érzem, minden rendben van velünk és nagyon szeretném már végre látni Őket :D
Holnap jelentkezek majd, hogy mi volt :) !!!! Puszi Trix
trix78

Sziasztok Lányok!

Vasikáé
Minden nap átolvasok a C- topicba, már észrevettelek. Sajnálom, hogy Sz-nél ilyen csúnya bánásmódban részesültél. Sok sikert a továbbiakhoz!

Trix
:D iwiw

Dita
Ezek a tünetek nagyon jónak számítanak, remélem nálam is hasonlók lesznek. Babaragacsokat küldök Neked.

Sting
Azt hiszem Te írtad, hogy Szigetcsépi vagy? Nekem a nagyikám lakott ott, most is rendszeresen járunk oda, a kert miatt.

Rólam:
Hétfőn megvolt a leszívás. Annyira szerencsésnek érzem magam, mert akkor voltam még Zekénél amikor helyettesítette sz-t és emiatt az első szobába kerültem és a 4. voltam a beavatkozásoknál (leszámítva Koncz 3 et-jét hajnalban.)
Tegnap telefonáltam és a Doktornő annyira jó híreket mondott, hogy egyfolytában csak köszönömöket szajkóztam a telefonban.
Már a végén úgy szólt rám, hogy fontos dolgokat szeretne elmondani :oops:
Szóval 9-ből 9 sejtikénk megtermékenyült, szóval telitalálatunk van!!!
Holnap megyek vissza értük!
Jön valaki holnap? Én kb. 11-re megyek.

Mindenkinek drukkolok!

Enikõ
vacak2

Ancsrasz!

A formanyomtatványt mi is a BMC-től kaptuk, de annyira rossz másolat volt, hogy mondta is Irénke hogy ezt csak azért adja hogy tudjuk miről van szó. A közjegyző pontosan tudta mit akarunk. Oda telefonáltam megkérdeztem mikor mehetek, és öt perc múlva már ott is voltunk. Leültettek mert épp volt bent valaki, 10 perc múlva mi jöttünk és 5 perc alatt megcsinálta. Igaz, megnézte azt a nyomtatványt is amit vittünk, nem-e kihagyott valamit, de nem azt használja fel. Igen, 15 000 Ft-ba került, de nem írják rá az intézmény nevét. Így bármikor kell, már megvan.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vasikáé!

Sok sikert kívánok a másik intézethez! Sajnálom, hogy ez most így alakult, de remélem jelentkezel, hogy elmondd, hogy sierült neked is babásodni.

Dita!
Már nem sokat kell várni, hogy kiderüljön az eredmény!
Pihizz sokat! Én állandóan alszom, olyan vagyok mint egy holdkóros.
Egyszerűen nem tudok ébren maradni.

Trix!
Tök jó, hogy már holnap látatod a kicsiket :) :)
vevikk

sting: Pontosan nem tudom, melyik melyik, de az egyik talán a peteérésért felel, a másik meg a kilökődésért. Azt hiszem, hogy a 3. napi vérvételnél 1:1-nek kéne lennie, legalábbis nekem ezt mondták. Ez nem a 3. napi vv volt? A pcos-nek anyagcsere zavaros tünetei vannak. Nálam súlyproblémák, hajhullás és össze-vissza ciklusok. Nálam a met segített ezeken, de még mindig nincs minden rendben, mert nekem peteérésem csak szurival van. Mondjuk nekem a cukrom is rossz volt.

kpn: Párom azt szokta mondani, hogy amikor hallod a reccsenést, akkor reped a tüsző. :D

vasikáé: Én éreztem valahol, hogy ezt fogják mondani, ezért is kérdeztem, hogy mondta-e a doki hogy meddig csinálhatjátok.

Ma tényleg kevesen voltak, de azért a zárómra 1 órát várnom kellett. Minden ok, hasam olyan mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét. A tüszőm megrepedt, de nem tudom, hogy a másik oldaliakkal mi van, mert azokat nem kérdeztem. 27-én megyek tesztelni, úgyhogy 1 napot nyertem. Még én mondtam a dokinak, hogy 28-a is munkanap.
vicky79
Budapest III. kerület

VASIKÁÉ
Őszintén sajnálom ami történt.
A filmet elküldöm neked, bár sztem te enélkül is nagyon pozitív emberke vagy.
Nagyon fogok neked drukkolni, hogy máshol több sikerrel járj.
Baráti ölelést küldök neked, és buksisimit.

Kép

VEKIKK
Hát én még az inszemeknél elkezdtem félni az utrótól mert mindenki mondta hogy milyen álmossá tesz, rám nem hatott ilyen téren, mondjuk én már megszoktam, hogy keveset alszom, mert ha dolgozom akkor már 5kor kell kelni sajnos.
Most is éjjel sokáig tévézem, mert napközben semmi nincs a nyavalyásban reggel meg már 8kor fent vagyok, és napközben sem alszom, pedig szeretnék. :roll:
Neked viszont jó durmolást, tapaszd azokat a bébiket.

STING
Sokféle egymástól eltérő tünetei is lehetnek a pco-nak, de te biztos nem vagy az mert akkor már kiderült volna.
Gratula a jó eredményekhez és a laptetőhoz! :)

ANCSRACS
Nekem longom volt mire vagy kiváncsi?

JUCUS
24. napira nem kell éhgyomor csak hormont néznek akkor méghozzá a progeszteront. Élettársi nyilatkozatot el tudom neked küldeni emilben ha kéred.
Amúgy sztem elég egy nyilatkozat csak legyenek benne azok a dolgok amit a BMC kér, és közjegyző hitelesítse, töredéke árban az okiratnak.

KPN
Vannak ovus tesztek és nekem is van egy nyállal működő mikroszkópom amit nem használtam végül mert semmi értelme nem volt.
Ha egyszer úgy sikerül menni a BMC-be hogy talizzunk elviszem neked.

ÁFONYÁCSKA
Nagy drukk péntekre. ++++++++++++++

VACAK
Ezek szuper hírek! Neked is mennek a drukkok! ++++++++++++++++++

dita75

Vasikáé!

Nem is tudom, hogy mit modjak. Ezen ledöbbentem, szerintem veled hasonló korúak is járnak a BMC-be.Azt hittem, hogy innen senkit sem tanácsolnak el. Van aki 45 évesen szül. De remélem, hogy a kitartásodnak meg lesz az eredménye. Azért néha nézz be ide a fórumba, hogy tudjuk mi van Veled, és persze ha sikerül mindenképp!!!!!! Vigyázz magadra!

Vacak!
Én írtam, hogy Szigetcsépen lakom. Milyen kicsi a világ. Holnap Trix, Edinka és én is ott leszünk, bár mi az emeleten az Sz. rendelőjénél. Azért bekukkanthatsz hozzánk. Sok sikert a holnapi naphoz!

Rony! Én biztos ott leszek még amikor jössz, a múlkoriból ítélve kb. 3-ig úgyhogy megvárlak. Nem írtad, hogy neked most uh.lesz????,

Trix! Mindjárt bejelöllek!

Lányok! Babszikáról tud vki.?????????,

Áfonyácska! Babaragacsok mennek péntekre!
szöszi1977

Hali Lányok!

Én csak szurkolok itt nektek szépen csendben, bár egy-két társatokkal élén privát levelezésben állok, és ritkán írok bárhová is.

Miután látom sokat írtok a költségekről - amelyek igen magasak, és nagyon megértelek titeket - de gondolkodjatok, hogy lehet ezt lényegesen csökkenteni: önkéntes egészségpénztári tagsággal. Bármely bank mellett múködik ilyen. Ne féljetek, nem becsapás, hanem nagyon jól múködik. Én pl. minden gyógyszerem igy veszem olcsóbban, de nagyon sok minden másra is jó ez.

Szorítok mindenkinek, sok sikert, és jó egészséget

üdv

kispatak
Vendég

előre is köszönöm mindenkinek a drukkokat. nagyon izgulok már. néha már talán a hasam is fájdogál....nem is tudom megítélni :roll:

egy kérdésem lenne: ezt az AHA módszert már rutin szerűen alkalmazzák? Mert én úgy olvastam ott a kórtermeknél a nagy "plakáton" hogy azzal a módszerrel sokkal nagyobb az esély, főleg fagyasztottnál.
Mert nekünk az elsőt úgy csinálták akkor mondták is mikor megmutatták a picúrokat, most viszont ilyet nem mondtak

Vasikáé!!!
Nagyon sok sikert kívánok neked én is. Irigylésre méltó a kitartásod
remélem mielőbb siker koronázza!!!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Lányok! Én hiába hajtok a laptetőre. Pedig már elkezdtem a pozitív gondolkodást.
szöszi1977

Vasikáé!
Nem is tudok mit mondani....
Maradj ugyanolyan pozitív mint voltál és gondolj a sztár-mamákra akik bőven 40 felett szülnek. Szerintem nincs veszve semmi!!!
Pont a Tanár úr mondta valamelyik riportban, hogy sok intézet eltanácsolja az "idősebb " nőket, mert rontják a statisztikát és a BMC pont nem ilyen hely!!!!
Remélem Sz. doki döntésében nem ez játszott szerepet hanem inkább az hogy félti az egészségedet....

Dita!
Örülök a kis tüneteidnek, nekem szombaton szúrkáltak késeket a hasamba a srácok, szerintem akkor ágyaztak :lol:
Neked legyen igazad, hogy tényleg egyiősek lesznek a gyerekeink!
Még jó hogy írtad, hogy az Utrótól lehet álmos az ember, mert én olyan vagyok, mint egy mormota, esténként kb 9-kor már alszom...

Ancsracs!
A közjegyzői papírt én is most csináltattam. Elvittem a Dita által küldött formanyomtatványt, de nem kellett volt sajátjuk. Nekem szerencsére nem írtak rá intézetet és akárhány példányt kérhettünk, az nem került több pénzbe. Összesen 15.080 Ft volt. Abban viszont vitatkoznék, hogy elég a nyilatkozat is. Sajnos nem, pedig a nyilatkozatnál csak aláírás hitelesítés van, ami összesen 3000 Ft. Szóval közjegyzői okirat kell :cry:

Vicky!
UH-oztak inszem előtt? Vagy honnan tudod hogy megrepedt?
Nagyon drukkolok Neked+++++++++++++++++++++++++
Nem sokkal utánam tesztelsz!

Vacak!
Ezek szuper hírek! Hány babót kaptok vissza? Kettőt és a többiek mennek a jégoviba? Nagyon drukkolok neked! Ha holnap kapod őket vissza, akkor Te is 19-én tesztelsz, mint én!!!?????

Áfonyácska!
Nagyon drukkolok péntekre!+++++++++++++++++++++++++

Szöszi!
Magadról nem is írtál semmit! :?: :?: :?: :?: :?:

Rony!
Merre vagy? Mia helyzet?

Sting!
Gratulálok a jó eredményekhez és a laptetőhöz :lol:
Meglátod már nincs sok idő hátra és kezhettek Ti is!

Heni!
Olyan jó hogy ilyen pozitív vagy és figyelemmel kíséred az eseményeket!

Trix!
Holnap ha lehet kérj UH felvételt és rakd ki ide kérlek! Olyan jó lenne látni! Mondjuk egy tesztet is csinálhatnál és azt is felrakhatnád, hogy végre lássunk egy zebrásat :lol: :shock:

Én nem érzek semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez normális? Kicsit érzékenyebb vagyok és akkorák a melleim, hogy alig bírom begombolni a kabátomat, de gondolom ez az Utro-tól van......
Bocsi hogy ilyen sokat írtam, de annyit írtatok (aminek nagyon örülök)!
Ha valakit kihagytam, akkor bocsika.......

Kép
akire79

Akire!
Köszi az érdeklődést. Igazából nem sok mindent tudok magamról írni, majd holnap lesz eredményem. Nem csináltam tesztet, mert már barnázgatok és sztem meg fog jönni. Ez van. De majd holnap kiderül vagy beborul. Neked szorítok, hogy 19-én két csíkosat tesztelj!
szöszi1977

Szöszi
Holnap akkor összefutunk szerintem, mert kb. 10-re már ott leszek (csak Tixet ismerem meg arcról), de szerintem 11-nél hamarabb úgysem kerülne rám sor. Utána pedig pihi és a zárót úgyis meg kell várni.
Sajnálom a barnázást, de a vv a biztos, nem csüggedni!!

Akire
Ha az két hét múlva hétfő, akkor igen. Én is úgy számoltam, hogy et és két hét a vv.

Annyira működik a pozitív gondolkodás, hogy ma teljesen úgy nézett ki, hogy elkaptam a náthát a páromtól, de egyfolytában ismételgettem magamban, hogy nem leszek beteg és huss, a bacik elszálltak.
Remélem így lesz ez a babókkal is.

Valaki kérdezte, hogy hányat kapunk vissza: 3-at javasolt a Kanyó doktornő, remélem tapadni fognak, mint a csemperagasztó.

Enikõ
vacak2

A tüneteket meg ne keressétek lányok, bár az aluszékonyság és a mellfeszülés az biztató, hiszen a terhesség és a menstruáció jelei nagyon hasonlítanak.
Egy másik oldalon olvastam azt a 12 pontot, hogy mit ne csináljon az ember lánya mikor az a bizonyos leghosszabb 2 hét eljön.
Szóval holnap megpróbálom btenni a linket.

Enikõ
vacak2

Úgy látszik már csak magamban beszélgetek???

Enikõ
vacak2

A tv programokkal egyetértek, nappal szinte semmi nézhető nincs. Estére meg már én is álmos leszek. Mi lesz még velem a beülti után.

Úgy döntöttem, hogy most semmit nem fogok kockáztatni és a jövő hetet is betegácsiba fogom tölteni, hogy minden rendben legyen.

Enikõ
vacak2

Dita
Te kapsz progi szurit?
Vagy valaki más?
Nekem most nem kell kapjak, de sose értettem mikor adnak és mikor nem?
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?

Enikõ
vacak2

Na tényleg magamban vagyok, úgyhogy jó éjt!

Enikõ
vacak2

akire: Zeke doki megnézte uh-val inszem előtt. Zsuzsiról nem tudsz valamit? Szokott még az indexes fórumba írni, vagy akkor végleg feladták a babát? Olyan aranyos csajszi volt, sajnálom, hogy nem sikerült nekik.

vacak: A sógornőm az elsőnél nem kapott, a másodiknál igen. Nem tudom, mitől függ, de beszéltem egy csajszival a BMC-be és azt mondta, hogy neki akkor tapadt meg a baba, amikor kapta. Sajnos az elment neki, de azt mondta, hogy most is kérni fogja. Azért szörnyű az a szuri a 12. hétig.
vicky79
Budapest III. kerület

jó reggelt lányok!
megint jó sokat irtatok!!!

Vasikáé:borzasztóan sajnálom ami veled történt!nem akartad megprobálni Koncz dokit??
de örülök hogy erős vagy és mész tovább az úton!!!!az eredmény nem marad el :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:köszi az infót a pcoról!csak azért kérdeztem mert komolyan már mindenre gondolok hogy miért nem sikerült!de igy hogy jók az eredményeim már kezdek megnyudogni mert ebből a sok vvből már tudniuk kell ha baj van .ugye???????

Akire:nagyon drukkolok neked is!!!sikerülni fog!

Trix:örülök hogy minden rendben van veletek!!!ténleg tegyél majd ki uh vagy zebracsíkos tesztet!!!!!!!!

Kép
sting1982

sting: Szivesen. Biztos kiderült volna már a vv-ből meg az uh-ból. Ha eddig nem mondták, akkor nem hiszem hogy pcos-ed lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

a progi szurit én sem kaptam az elsőnél se és most se.Ill az első mivel sikeres volt utánna már igen a 12,ik hétig :roll: tényleg nem volt egy élmény, de azért megérte:)
én most úgy hallottam ha nem adnak, de te kérsz akkor kaphatsz........biztos nem árt ha adják és azért nem írják rögtön mert baromi drága..

Trix!!!
már nagyon várunk!!!!
remélem minden oké lesz az uh-n

Vacak!

hajrá!!! szuper hogy a pozitivitásoddal így elhesegetted a bacikat!!!!

Szöszi!

Érted megy a drukk!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

AKIRE
Bíztatóak a jeleid! :wink:

SZÖSZI, VACAK, TRIX, ÁFONYÁCSKA
Drukk holnapra! ++++++++++++++++

VACAK
Nem kapok szurit hálistennek már!
Sztem akinek alacsonyabb a kelleténél a progiszintje az kap ilyen szurit.

Engem most semmi nem idegesít, mondjuk egyedül vagyok egész nap, de ha a párom hazajön akkor is jól elvagyunk, nem ingerült, mint szokott sokszor.
Elég stresszes a melónk ezért is vagyok itthon.
Viszont az Apehet lehet hogy elküldöm az anyukájába mert már rég jönnie kellett volna az adóvisszatérítésnek, már másfél hónapja beküldtem és semmi, nincs egy vasunk sem, a csekkek halomban. Egész évben használják a pénzem és még szaroznak utána is vele, hogy nem küldik.
Tavaly ilyenkor már rég itt volt pedig később küldtem be mint idén. Nem tudom miért ülnek rajta ennyit. Nagyon ki vagyok rájuk akadva, ha nem lenne hitelkártyám még az utromat sem tudnám megvenni ami ma elfogy. Az pedig végzetes lenne. Szerencséjük, hogy ma nincs ügyfélfogadás mert nagyon durva hangnemben beszélnék az ügyintézővel. :twisted:

dita75

Sziasztok!

Dita!

ne is mondd, én is várom már azt qrva pénzt az Apeh től, mint a messiást, tudod abból szeretnénk kezdeni újra a babaharcot. Elég szemét dolognak tartom én is, hogy ilyen lassúak. Ha most nem bírják az iramot, mi lesz a határidő előtt pár nappal, nem? Pont az lenne a lényege, hogy lezavarják időben a sok rendes embert, aki jóval idő előtt beküldi.

Neked amúgy ki a dokid?

Dillemázok megint, hogy kihez menjek majd, mivel Wiegandt doki már nincsen, és most annyira kiakadtam Szűcs dokin, amit Vasikáénak mondott.
Pont azután a riport után, amit Konc tanárúr mondott, hogy segítenek, ill. megpróbálnak segíteni az idősebb betegeken is, szemben más intézetekkel, ahol a statisztika romlás veszélye miatt nem foglalkoznak 40 év felettiekkel.

Na, nem mintha engem érinte, mert most leszek 32, dehát mégis.
Már nemsokára itt a névnapom, remélem illetve tudom, hogy örömhírrel jössz!!! :)))

Trix!

Nagyon várunk az UH eredménnyel!!!!

Szöszi, áfonyácska, drukk ezerrel!

Puszi
Heni

heni77

Sziasztok Lányok!

Ma nagyon gyorsan végeztem a BMC-ben. :D
Sajnos a lányok közül, akik szintén ma mentek, senkivel nem találkoztam. :(
Vérvétel már nem is volt, csak UH. Minden rendben van és tényleg ketten vannak a Drágák. :lol: :lol:
Legközelebb márc. 23-án megyek magánrendelésre a Zekéhez, ha ott minden rendben lesz, akkor visszaküldenek a saját nőgyógyászomhoz és akkor ennyi volt a BMC-s 'pályafutásunk'.
Addigra már lesz szívhang!!! :lol: :lol:

Jelenleg két 1 cm-es petezsákunk van:

Kép Ikrek

Majd később még visszaolvasok, hogy Veletek mi van, most eszek pár falatot!!!

puszi Trix
trix78

HENI
de ari vagy!
mi is abból akartuk fedezni, de aztán előrehozták a lombikot úgyhogy mindent hitelkártyáról fizettem, mert nem sok félretett pénzünk van nekünk sem a lakás a kocsitörlesztés mellett nehezen megoldható megtakarítani bármit is. :roll:
Szűcs dokihoz járok, de a beavatkozásokat a doktornő csinálta.

TRIX
Nagoyn édesek a picurok, sok boldogságot nektek! De jó lenne már én is itt tartanék, gondolom nagyon várod már a szívhangot!

dita75

Dita!

Sosem beszéltek itt nagyon anyagi kérdésekről, én meg néha még szarul is éreztem magam, hogy csak nekem jelent gondot a szurik kiváltása, nekünk is törleszteni kell a házat, meg a kocsit, úgyhogy akkor te tudod a legjobban, hogy mikről beszélek. Félretett pénz???? Az meg mi???????? :lol: :lol: :lol:

Kicsit "megörültem", hogy nem csak mi vagyunk ilyen csórók :cry: :cry: :cry: Remélem nem érted félre, nem úgy mondom.

De neked már úgysem kell sok szurit meg gyógyszert kiváltanod.... :lol: :lol: :lol:

Trix!!!

Nagyon nagyon gratulálok nektek, irigyellek a mesterfotódért, de hamarosan én is ilyennel dicsekedek majd, ne féljetek!!! Persze csak a többiek után ( Dita, Akire, Szöszi, áfonyácska, és a többiek )

Ja, küldtem privit, remélem át is megy hamarosan.

Puszi
Heni

heni77

Sziasztok, csajok!

Trix, nagyon gratulálok. Olyan jó érzés látni ilyet. Kösz hogy vetted a fáradságot és feltetted a fotót.

Csajok, én is úgy kezdtem az egész procedurát hogy bementem az OTP-be és vettem fel egy személykölcsönt, hogy legyen a kártyámon pénz amikor kell. Most fizethetem három évig a semmit.

Senkit sem akarok lebeszélni Szűcs dokiról, félre ne értsétek. A hétfői katasztrófa napomon volt egy pár akiket az embriológus hívta be, szóval, gondolhatjátok hogy milyen nagy vigyorral jöttek ki.
Mindenkinek sok sikert kívánok.

Dita, már alig várom hogy te is kiexponáld a fotót. Nagyon jó volt olvasni hogy a párod milyen aranyos. Ugye megmondtam hogy így lesz? (most merem ezt mondani)
Puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Én olvasó üzemmódban vagyok, mert már úgyse ismer senki, sajna én még a régiek közül vagyok....:(

Csak az APEH visszatérítés miatt írok, mivel én is várom,mert egyetlen forintuk sincs 12-én.
NA tegnap bent voltam az APEHban és tájékoztattak hogy a feldolgozás március 2-án kezdődött el, így a rohadékok sztem onnan fogják számolni a 30 napot...
Bár azt mondták hogy lehet előbb megkapom a pénzt...De ismerem mi kis APEH-unkat nem lesz ebből pénz csak április 2-re (én február 4-én adtam be...)
NE tudjátok meg olyan szívdobogás jött rám, kellett vagy 2-3 óra mire lenyugodtam.
Ez az én pénzem, nem segély,könyör adomány...
NEm mondhatom a bankomnak hogy bocsi a kamatkülönbözetet majd akkor utalom ha az APEH utal nekem :(
Bocsi az offolásért csak gondoltam tájékoztatlak Titeket hogy feleslegesen ne mászkáljatok az APEHba,ami dűhít hoyg előtte felhívtam őket telefonon ahol közölték hogy telefonon nem adnak infot, ezért becaflattam az érdi APEHba... Mondanom se kell hogy nem a közelében lakom :( :(
madrin

Szia Madrin!

Nagyon köszi az infót.......a szemetek, mintha kölcsönkérni mennél oda, ismerős, én is voltam tavaly az érdi hivatalban, izgalmas........ :twisted:

Régi vagy azt írod, és sikerrel jártál a BMC ben anno?

Puszi
Heni

heni77

Trix!

Gartulálok csodaszép felvétel!!!!
Vigyázz nagyon rájuk!!!

Lányok!

Pont jókor írtátok ezt az anyagi dolgot!
Köcsög Apeh kiküldte az illetéket, és ahhoz, hogy esetleg mérsékeljék, vagy legalább részletre fizethessünk ki kellett tölteni vagy 6 oldalt de szó szerint még azt is megkérdik van e egy aranygyűrűm , ha igen akkor miből........ :twisted:
Most meg még a garázs bérlőink is lelépnek :cry: :cry:

Totál ki vagyok. És a hitel.............áh már nem is stesszelem magam
Ez az egy esélyem maradt a kistesókra. Mert nem bírom a gyógyszer ktg.et :cry: :cry: :cry:

Bocs hogy így kiadtam most nektek a dühöm :oops: tudom, hogy ez nem egy ilyen fórum :oops: :oops:

Szóval akkor holnap valaki??????????????????

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Áfonyácska!

Ne izgasd fel magad, mert árt a tesóbabának!!!! :lol:
Akkor ezek szerint jópár embernek hatalmas összeg ez az egész buli, bár ha a végén megéri, szerintem senki nem fogja bánni.

:lol:

Heni

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?