Vasikáé!
Nem is tudok mit mondani....
Maradj ugyanolyan pozitív mint voltál és gondolj a sztár-mamákra akik bőven 40 felett szülnek. Szerintem nincs veszve semmi!!!
Pont a Tanár úr mondta valamelyik riportban, hogy sok intézet eltanácsolja az "idősebb " nőket, mert rontják a statisztikát és a BMC pont nem ilyen hely!!!!
Remélem Sz. doki döntésében nem ez játszott szerepet hanem inkább az hogy félti az egészségedet....
Dita!
Örülök a kis tüneteidnek, nekem szombaton szúrkáltak késeket a hasamba a srácok, szerintem akkor ágyaztak
Neked legyen igazad, hogy tényleg egyiősek lesznek a gyerekeink!
Még jó hogy írtad, hogy az Utrótól lehet álmos az ember, mert én olyan vagyok, mint egy mormota, esténként kb 9-kor már alszom...
Ancsracs!
A közjegyzői papírt én is most csináltattam. Elvittem a Dita által küldött formanyomtatványt, de nem kellett volt sajátjuk. Nekem szerencsére nem írtak rá intézetet és akárhány példányt kérhettünk, az nem került több pénzbe. Összesen 15.080 Ft volt. Abban viszont vitatkoznék, hogy elég a nyilatkozat is. Sajnos nem, pedig a nyilatkozatnál csak aláírás hitelesítés van, ami összesen 3000 Ft. Szóval közjegyzői okirat kell
Vicky!
UH-oztak inszem előtt? Vagy honnan tudod hogy megrepedt?
Nagyon drukkolok Neked+++++++++++++++++++++++++
Nem sokkal utánam tesztelsz!
Vacak!
Ezek szuper hírek! Hány babót kaptok vissza? Kettőt és a többiek mennek a jégoviba? Nagyon drukkolok neked! Ha holnap kapod őket vissza, akkor Te is 19-én tesztelsz, mint én!!!?????
Áfonyácska!
Nagyon drukkolok péntekre!+++++++++++++++++++++++++
Szöszi!
Magadról nem is írtál semmit!
Rony!
Merre vagy? Mia helyzet?
Sting!
Gratulálok a jó eredményekhez és a laptetőhöz
Meglátod már nincs sok idő hátra és kezhettek Ti is!
Heni!
Olyan jó hogy ilyen pozitív vagy és figyelemmel kíséred az eseményeket!
Trix!
Holnap ha lehet kérj UH felvételt és rakd ki ide kérlek! Olyan jó lenne látni! Mondjuk egy tesztet is csinálhatnál és azt is felrakhatnád, hogy végre lássunk egy zebrásat
Én nem érzek semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez normális? Kicsit érzékenyebb vagyok és akkorák a melleim, hogy alig bírom begombolni a kabátomat, de gondolom ez az Utro-tól van......
Bocsi hogy ilyen sokat írtam, de annyit írtatok (aminek nagyon örülök)!
Ha valakit kihagytam, akkor bocsika.......