A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tabati! :)

A kettő nem feltétlenül jár kéz a kézben. A hormonális változások mellett még sok fizikainak is kell történnie, hogy valaki képes legyen egy érett babát egészségesen kihordani (a mentálisról már nem is beszélve...)

(Amúgy, manapság tényleg annyi mindent kéne újra tanulnunk, hogy néha az az érzésem, hogy mehetek a paleontológiai kiállításra és beállhatok az "Ősküveletek" című tárlóba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

007

persze, tudom hogy nem nekem szántad, csak ilyenkor felerősödnek az amúgy is jelen lévő aggályaim. Hiszen az anyagiak mellett ez volt a másik ok hogy már ne vállaljunk babát. Az életkorunk. De egyetlenegy önfeledt alkalommal elmaradt az óvszer és Lóci jött. Mostmár itt van és a mi gyerekünk. Más már nem számít.

Tabati

A déli országokban (és általában a bennszülött népeknél) hamarabb érnek a kislányok. A testi és szellemi fejlettségnek sajnos semmi köze a menstruáció megjelenéséhez, ezt saját magam és lányaim példája is bizonyítja. Mert a piszkafa végtagú éppen szőrösödő seholmellű vézna gyereklányok is menstruálnak.

Azon a híren én is nagyon kiakadtam egyébként. Előtte azon, amikor emberi méltóságra hivatkozva nem engedte az egyház az eutanáziát a tizenvalahány éve kómában fekvő nő esetében. Hol van már itt a méltóság???

És az a szegény kislány, így is beteg marad a lelke szerintem. Még hogy isten akarata!!!
Mint már írtam, én nem vagyok hívő, de hiszek abban hogy lehet valami ami megfoghatatlan valami amit nem látunk. És abban biztos vagyok hogy nem lehet ennyire elvakult és kegyetlen.
Vendég

szép jó reggelt!
tényleg ne aggódj Sillia ezért.én nem vagyok teljesen hülye sem,
de zseni sem,pedig anyum 16 volt apum meg 19 amikor
születtem,szóval ez is kb annyira
biztos,mint a kínai naptár...

és íme a mai tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

007! Sillia!

Akkor ezek szerint csak a régi könyveimet kéne újraolvasnom, mert én mindig abban a hitben voltam, meg azt is láttam, hogy a nagymellű teltebb lányok hamarabb ,menstruálnak, mint a véznábbak. :shock: Én egyértelműen ennek tudtam be a korai menstruációt. Akkor ma is tanultam valami újat.... :oops: (anyum 22, apum 26 ) :lol:

Csibe!

Anyud se volt semmi a maga 16 évével! :shock: Bár én is akkor már kemény 2 éve menstruáltam és panaszkodtam anyunak, hogy mennyire unom már, mikor lesz már vége. :lol:

Kép
Kép
tabati

Tabati!
Hát én eléggé véletlen szerelem gyerek voltam.igaz a szerelem már kihűlt,
de én maradtam...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Sajnálom... :( Mármint a kihűlést... Elváltak? :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Pár nap kihagyás és megint iszonyat mennyiség...meg sem próbálok visszaolvasni, bocsi.

Csibe!
Én is hasonló gyermek: Anyu 17, apu 20, szerelem mára sehol én meg itt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sillia! :)

Te csak ne erősítgesd semmidet! :wink: Kezdetektől jól vagy, az amnio is rendben volt és egyikünkhöz-másikunkhoz képest még jobban is bírod a terhességet. A szülés az egy külön fejezet ugyan, de egyelőre nincs semmi, ami miatt paráznod kéne.

(Én úgy tudom, hogy pont a fejlettebb országokban kezdenek el később menstruálni a lányok, többek között a jobb életkörülményeknek köszönhetően... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Az már más tészta, hogy a fejletlenebb országokban születik több gyerek)

Van, hogy úgy érzem, hogy vagy az egész világ elment mellettem. :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? Ilyenkor elgondolkodom, hogy ki van rossz helyen. A világ, ahová ment, vagy én, ahol maradtam... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"Anyud se volt semmi a maga 16 évével! Bár én is akkor már kemény 2 éve menstruáltam és panaszkodtam anyunak, hogy mennyire unom már, mikor lesz már vége."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyugi, még lehúzol egy tízest kb. és már vége is. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én 12 voltam, amikor elkezdtem. :oops:

Kép
Kép
200907?

007

"(Én úgy tudom, hogy pont a fejlettebb országokban kezdenek el később menstruálni a lányok, többek között a jobb életkörülményeknek köszönhetően... Az már más tészta, hogy a fejletlenebb országokban születik több gyerek) "

Én ugyanezt írtam csak a másik végéről megközelítve :)

Az én anyukám sem volt még 18 amikor megszülettem. És én még nem voltam 12 amikor először megjött, pedig a testem inkább hasonlított egy kaszáspókéra mint egy nagylányéra

:D
Vendég

Mondom:..."hamarabb menstruálni..." :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Ment végre a pü, amit ezer oldallal ezelőtt ígértem.

Sillia!
Kaszáspók, ez jó :lol:

Én meg iszonyúan vártam, hogy mikor fog megjönni. Volt egy kisregényem a "13 éves lány vagyok" című és abban volt egy rész, amikor először megjött a főhősnek. Hát mindig azt a részt olvastam csak el belőle, betétet vásároltam magamnak, a suliban tesiórán felmentést kértem mint a többiek amikor megvolt nekik.
De gáz voltam, mostmeg, hogy utálom amikor megvan.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálam ez úgy nézett ki, hogy 9-10 éves koromtól minden nyári táborozás előtt meghallgattam anyám intelmeit arra vonatkozólag, hogy nyugodtan menjek oda a tanár nénihez aki vigyázni fog ránk, mondjam el neki és ő majd segíteni fog, ha azt látom, hogy egy kis piros pötty van a bugyimon. Az egyik kedvenc bugyim apró, mindenféle színű pöttyökkel volt tele. És olyannak képzeltem a dolgot. Nem részletezném, de amikor megjött -otthon- az minden volt csak nem kicsi, nem piros és nem pötty... Ilyen fejet vágtam: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szonibaba! :lol: :lol:

Nekem pont sportnapon jött meg. Úgy kértem a tanáriban vattát. Otthon meg anyunak is csak vattája volt, de a biolóhiaórán kapott kis csomagból használtam a betétet, apu meg vett nekem estére egy csomaggal. Azóta anyu sem vattát használ már. :lol:

007!

Inkább 20 évet számolj még rám, mert anyum most 53 körül jár és nyomokban még menstruál, mostanság ér a változó korba. Szóval én is hasonlóra számítok. :roll: Vagy kivontad a várandós meg a szoptatós időszakot? :lol: Mert akkor elég sok babut nézel ki belőlem! :lol: Szeretnénk 3 at tuti, de azért ha több sikerül, annyi azért mégsem, hogy 10 év kiessen. :lol:

Kép
Kép
tabati

53? :shock: :shock: :shock: :shock: Én olyan 45 körül tartok még... :roll: :roll: Ezek szerint te is vásárolhatsz még nagykereskedelmi mennyiségű cuccost. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

én nemrég ismerkedtem össze a nőgyógyászati váróban egy kismamával, 3 nap különbség van a terhességi időnk között, ő 45 éves.

Anyukám is 50 felett volt amikor elkezdődött nála a klimax.
Vendég

MOst is van itthon egy rakat, mert állandóan vettem ha kellett ha nem, ettől vártam, hogy majd most pont ezért fog sikerülni a baba. :lol: Meg olyan topokat is vettem amiből kinn volt a hasam, magassarkú cipő (azt alig hordtam tényleg :lol: ) is ott figyel 2 új a szekrényben, még rendesen fel sem tudta törni a lábam. :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati

nekem is ott figyel a fürdőszobaszekrényben pár doboz O.B. :D
Vendég

Hát, én már nem emlékszem, de most, hogy mondjátok az én anyám is arrébb volt már a 45-től, ő is olyan 50 körül lehetett. Passz. :roll:

Ne is mondd a cipőt...! Még régen volt egy nem túl magas sarkú, de annál hülyébb anyagból lévő cipőm, ami rendszeresen feltörte a sarkamat. De az ember lányának ugye meg se kottyan az ilyesmi ( :evil: :evil: :evil: :evil: ), tehát elvétve hordtam azért. Aztán az egyik nyáron hazafele jövet már csillagokat láttam, annyira fájt. (Harsinya nélkül hordtam természetesen, a nagy melegben kicsit bedagadt a lábfejem így a cipő szinte rászívta magát a lábamra) Ahogy beértem a lépcsőházba rögtön levettem, mezítláb mentem fel. Beértem a szobába és dühömben kurv@ra a földhöz vágtam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Csakhogy béna voltam az ablak pedig nyitva volt: a cipő megpattant és kizúgott az ablakon. :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x Mehettem le érte az utcára. A negyedik emeletről, fájó lábbal. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Lent azt láttam, hogy egy gyalogos, egy kerékpáros és egy autós áll a sarkon és marhára csodálkoznak, hogy mi van, teljesen le voltak fagyva. :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: Én szépen odabicegtem és egy szerény mosollyal, biccentéssel felvettem a cipőt és visszamentem a házba. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amikor újra felértem, akkor óvatosan letettem a cipőt a földre és úgy megtapostam, hogy az nem igaz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a cipő bosszúja..
Vendég

tavaly én is vettem a józsefvárosin egy citromsárga csodacipőt.egyszer volt rajtam.sírva mentem haza aznap,azt hittem sose jutok el a lakásig!
ja,és ha elolvassátok a babapatika márciusi számát,az van benne,hogy már sose lesznek jók a régi cipőink.
ez a mostani szám annyira pesszimista.tegnap este olvastam,hogy ha meghízunk sose fogyunk vissza,és egyéb ilyen vidám dolgokat írnak benne :roll:

Kép

Nem sok minden áll tőlem annyira távol, mint a feminizmus. De ha lehet, akkor mindig megnézem Mel Gibson "Mi kell a nőnek?" című filmjét és eszembe jut, hogy némelyik pasit röpke félévre átváltoztatnám nővé. Szerintem sírva, térden állva könyörögnék vissza a 3 évig tartó sorköteles katonai szolgálatot... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(Végső soron én győztem: a cipő a kukában landolt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: [Erről jut eszembe Apa egyik sztorija. Még bohó egyetemistaként egy alkalommal részegen ment haza és az árok parton nekiment egy villanyoszlopnak. Kicsit beverte a fejét, de semmi komoly. Tálalás: én voltam az erősebb, mert én tovább mentem, de ő ott maradt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ])

lola29! :)

Dobd ki a francba az újságot, a zsilettet pedig tedd el. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Ez a védőnő-kérdés elég durva,ennyi erőből akár én is lehetnék az.. :wink:
Nekem még soha nem néztek(hallgattak) szívhangot,és a hasam sem nézték meg,meg semmi.Hozzáteszem ez mind azért van mert kb. a háziorvosomat is csak ennyire izgatja a kérdés,ugyanis még egy tanácsadást sem tartott meg.Felküldenek a rendelésére,ami az elvileg megtartott tanácsadás után van,aztán bepecsétel. :?
Akkor ennyi erővel orvos is lehetnék... :wink:
Senki nem csinál semmit,az meg megy nekem is! 8)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Csajok!
Egy töredelmes vallomással tartozom. Én jelenleg kismama tornán vagyok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Eredetileg úgy volt, hogy Manót lepasszolom és megyek lábat lóbálni. De kb. egy negyed órával később tudták csak anyámék elvinni, és így rohannom kellett volna, hogy odáérjek 10-re. (Általában negyed tizenegykor szokták elkezdeni, de én nem szoktam erre játszani, így siettem volna, mint állat.) Viszont így pocakosan már nem annyira tuti rohanni, meg az órát lesni állandóan, hogy jajmikorraérekodaésöltözömát, hiába vagyok ott fél órán belül.
Az amnio óta nem tudtam menni, tehát igencsak rég voltam. :oops: :oops: :oops: :oops:
Szerintetek nagyon gáz, hogy ennyire nem vettem erőt magamon, holott valószínűleg még nem kezdték volna el, mire beesem...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

200907!

nem tudom,hogy a doki mire gondolt,de lehet hogy arra,hogy ő főorvos,és főorvoshoz irányít,nem egy medikához.
vagy egy olyanhoz,aki az áldatlan állapotban volt(robbie williams)orosz doki,első szülése,előtte patkányokon kísérletezett :lol:

lányok!gondolkodtatok már azon hogy mikor kéritek a TGYÁS-t?merthogy nekünk pont necces.nekem azt mondták a tb-nél,hogy ugye 28 nappal a szülés előtt lehet kérni.mert ha pont úgy jön ki,nem mindegy valakinek,hogy 2009 vagy 2008 bér alapján kapod.de ha előbb kéred,előbb végetér ugye

Kép

Tímea

nekem sem hallgatott még egyszer sem szívhangot a védőnő é s a hasamat sem méregeti. A nőgyógyászaton pedig már azt hiszem nekem kell majd kérnem hogy vizsgáljanak meg, mert ez idáig egyetlen egyszer volt hüvelyi vizsgálat a terhességem alatt (akkor is csak a kenetvétel miatt)
Nem mintha annyira hiányozna és a terhesség elején nem is látom létjogosultságát, de mostmár a terhesség felén túl szerintem indokolt lenne az alkalmankénti méhszájvizsgálat.

007

Az a Mel Gibson film nekem is a kedvenceim közé tartozik
:) Milyen érdekes, apának nem tettszett annyira mint ahogyan a Fable könyvek sem. Vajon miért... :lol:
Vendég

tímea83! :)

Háziorvos tart tanácsadást? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Most egy pillanatra összezavartál. Az "Áldatlan állapotban"-t szerintem nem láttam, de tartok tőle, hogy abban Robin Williams játszott. Robbie Williams-et idáig még csak zenélni hallottam. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szülés előtt egy hónappal kértem a TGYÁS-t Manónál. Szabi szempontjából is úgy jött ki jól (helyesebben a szabijaimat is úgy vettem ki, hogy utána már a TGYÁS jöjjön), illetve tényleg jobb otthon tölteni az utolsó heteket.
Induláskor egy csomó minden költség felmerül, azokat egész jól lehet belőle fedezni. (És most ha agyon vernek, sem fogom tudni megmondani, hogy a juttatás alapját milyen jövedelem képezi. A teherbe esés előtti évé vagy pedig az igénylés előttié... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Tabati!
kb 3éves voltam,amikor elváltak a szüleim szóval már eléggé régi story...

OB:
erről én is tudnék mesélni...pont októberbe volt a tesco-ba olyan akció,
hogy 2-56db-os doboz ob 1200 volt és hát én bespájzoltam belőle,
így ott csücsül a szekrénybe 4 bontatlan doboz és egy félig használt doboz...

még szerencse,hogy ezeknek nem jár le "hamar" a szavatossága,
ha egyáltalán lejár....

Kép
Kép
csibe83

csibe

ugyanígy és ugyanakkor spájzoltam be én is :D :D :D
Vendég

Közös spájzotok van? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907!

bocsi,tényleg,épülök le szellemileg,látszik :oops:

nekem azt mondták,hogy 180 nap ha eltelik az adott évben,ha előtte szülsz 2008.ha utána 2009 bért számolnak,valami ilyesmi.

védőnő:nekem hallgatott szívhangot és meg is mért!

hüvelyi vizsgálat:mióta terhes vagyok,egyszer sem vizsgáltak meg ÚGY :roll:

Kép

Csak tartana a háziorvos tanácsadást..
Szerencsére a nődokim lelkiismeretes,a 20 hetes vizsgálatnál volt méhszájvizsgálat,és megnézte h hol van a méh teteje.(K1)
Persze volt UH is.Megnézte a magzatvíz mennyiségét is,meg a baby súlyát is,meg persze megméregette.
Én legközelebb jövő héten kedden megyek nődokihoz.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

lola

akkor úgy látszik ez a vizsgálgatás nem csak nálunk nem szokás.

007

a spájzunk nem közös, csak a tartalma :)
Vendég

van valamelyikőtöknek a háztartásában no frost hűtőszekrény?
Vendég

Engem minden alkalommal megvizsgál a dokim és közli, hogy zárt a méhszáj.
Tudom, hogy van ettől jobb dolog is egy nő életében, de szerintem szóljon aki szeretné, hogy igenis vizsgálja meg, legalább időnként. :!: (Ha már magától nem teszi :? )

Ezen a linken FRISS infók vannak a TGYÁS-ról:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/tgyas20090212.html/ugyleirasjogi

Leegyszerűsítve a dolgot: alapesetben "A terhességi-gyermekágyi segély összege a szülési szabadság kezdő napját megelőző naptári évben keresett jövedelem napi átlagkeresetének 70-%-a."

Kép
Kép
200907?

tímea83! :)

Én erről még a világon nem hallottam... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?: :?:

A "no frost" azt jelenti, hogy nem kell leolvasztani? :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

sillia!
nekünk No Frost-os van...
spájz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

igen, a no frost egy levegőkeringetéses technológia, nincs jégképződés nincs penészedés nincs hűtőszag. Ennél többet nem tudok én sem mert tegnap este tudtam meg hogy ilyen egyáltalán van. Hűtőt (is)kellene vennünk ha megkaptuk a pénzt, mert a régi már nagyon vacak és a fagyasztórésze teljesen működésképtelen.
És kinéztünk egy ilyen no frost hűtőt picit retrós, bézs színű külsővel. Nekem nagyon tettszik kívül belül a gond csak annyi lenne hogy nem arra nyílik az ajtaja amerre nekünk megfelelne.
Vendég

csibe

és valóban igaz amit írnak róla? hogy se jég se szag se penész?
Vendég

Akkor olyanunk van! :lol:
Most lesz 12 éves és őszintén szólva csak egyetlen egyszer olvasztottam le: költözéskor. :oops: :oops: :oops: :oops:
Megoldja magától és jég maximum a fagyasztóban van nagy ritkán. (Azt egyszer külön is leolvasztottam, most jut eszembe. :oops: Meleg vizet tettem bele, oszt óvadjál! :lol: :lol: :lol: Ennyi.) Nem penészedett még be és kaja szag sem szokott lenni.
Viszont a hűtő ajtók megfordíthatóak, tehát bárhogy nyihatod!

Kép
Kép
200907?

én egyvalamit nem értek...
ha a táppénz a TGYÁS és a GYED összege egyaránt az előző évi átlagbér 70%-a, akkor mi értelme van ezekkel variálni? :shock:
Azt tudom, hogy a TGYÁS összege nincs maximalizálva, de én és az ismerőseim zöme messze vagyunk attól a jövedelemtől hogy ezt ki tudnánk használni.
Vagy rosszul tudok valamit?
Vendég

007

az általunk kinézett típusnak sajnos nem fordítható az ajtaja, megkérdeztük a szaküzletben :(
Vendég

A GYED-ről a legrissebb:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/gyed20090212.html/ugyleirasjogi

Alapesetben "A gyermekgondozási díj a naptári napi átlagkereset 70 %-a, de maximális összege, havonta a mindenkori minimálbér kétszeresének 70 %-a, amely összeg 2009. január 1-étől 100.100,- forint. (2003-tól az adott évre vonatkozó költségvetési törvény határozta meg a maximális összeget, ami 2004-ben és 2005-ben is a havi 83 000 forintot nem haladhatta meg). A gyed összegének megállapításánál jövedelemként csak azt az összeget (a továbbiakban: jövedelem) lehet figyelembe venni, amely után a biztosított pénzbeli egészségbiztosítási járulék fizetésére kötelezett volt."
Pontosan a maximális mérték az, amiért érdemes játszani.

Akkor magát a hűtőt kell megfordítani. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

én is úgy tudtam,hogy az ajtók átfordíthatók...
szerintem jók ezek a hűtők...

Kép
Kép
csibe83

Nem vagyok az, egyértelműen mondom ( 2 évig unatkoztam a magyar órákon...ennyi, de kaptam más feladatokat, mivel Szüleim szóltak a tanítónőmnek)....de igen jó képességeim voltak...ezt nem tagadom. Ez egy nagy hülyeség bármit is az alapján leszűrni, hogy a szülők mennyi idősek voltak..szerintem a Párom apja majd 60 fele járt és se nem debil se nem buta!!!!!!!!
...csak sillia nyugtatására írtam az egészet!!! A lényeg egy egészséges Gyermek, a többit hozza na meg mi adjuk hozzá , illetve Ő tanulja és PONT...pont ennyi

Tickerplayground.com
breki76

ezt a típust néztük ki: SHARP SJ-340 NBE

Az étkező méreteit nézve max. fejreállítani tudnánk a hűtőt, hogy amarra nyíljon az ajtó :lol:

De szerintem megszokható lenne a balról jobbra nyílás is, csak eleinte volna furcsa.

Én a maximális összegtől eléggé messze vagyok sajnos, így nekem nem érdemes variálnom.

és ezt nem feltétlenül panasznak szánom, vannak olyan ismerőseim akik 3 műszakban dolgozva keresnek annyit mint amennyi táppénzt én most kapok.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

nem gúnyollak ki, hiszen és is két lány után fiút szülök egy másik pasinak:)

én egy olyan előadást láttam a mindentudás egyetemén ami szerint a nő nagyobb részben felelős az örökítésért, mert neki nem csak a DNS-ben hanem a petesejt mitochondriumaiban is van örökítőanyag.
(remélem jól írtam.. :oops: )
Vendég

Gondolom, nem ez a legfőbb szempont de az egyik leírás szerint csinál jégkockát, a másik szerint meg nem. :shock: :? Szerintem még kérdezzetek rá máshol is. :wink:

boo! :)

Én azért nem is kerestelek, mert gondoltam, hogy Apázol ezerrel. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

"különböző pasinak különböző nemű babát vagyunk képesek szülni "
És ha én ugyanannak a pasinak szülök különböző nemű babákat? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Viszont tegnap este éreztem először a kezemmel is kintről a babaát, szóltam is apának, hogy gyere gyorsan nézd: erre egy pici nyomás. Apa reakciója: ENNYI????
Mondom ja vazze, ez nem egy Májkelfletli táncest!!!"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Most nagyon megnyugodtam, így már nem is olyan rémisztő a jövő: megszületik kismókus, itthon leszek vele 3-4 hónapig, és aztán lehet menni világot látni"
Nem akarok ünneprontó lenni, de azért még ne vegyél rá mérget. :roll: :roll: :roll: De remélhetőleg öszejön, ahogy szeretnétek. :wink:

Kép
Kép
200907?

007

azon én is kiakadtam hogy ahány oldal annyi leírás, de a hivatalos Sharp oldalt érdemes nézni. És csinál jégkockát mert megnéztem belülről tegnap.
Nyilván még körülnézünk majd de ez már egy támpont, hogy hasonlót szeretnénk.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?