Csibb: Nagyon köszönöm, hogy elmagyaráztad, hogy mi a gond. Így azért jobb, hogy lehet érteni, hogy mi történik.... Próbálj fejni, hátha lesz egy kis tejcsi.... Nekem a 3. napig soha nincs semmi, de hátha Neked lejön egy kis kolosztrum és ha most még nem is, ha rendszeresen fejsz, akkor előbb indul a tejcsi és az Máténak biztos sokat számít. Hihetetlen erős nő vagy, nagyon jól helyt állsz egy ilyen embert próbáló helyzetben. Szuper, hogy Máténak ilyen anyukája van! Sok-sok erőt és energiát küldök és kívánok és nagyon köszönjük, hogy megsoztod velünk, amit megtudsz. Szorítunk értetek! +++++++++++++++++++
Vica: 20 perc alatt megszültél????

Hát nem vagy semmi!!! Még szerencse, hogy beértetek!

Én is ilyen szülést kívánok azoknak, akik még szülnek....
Képek nem tudom írtam-e

...., de mindhárom manó gyönyörű!!!!
Nemlajos: Ez a tejcsi szintkülönbség nagyon-nagy. Egy anya miatt ilyen különbség azért nem szokott lenni.... Nem lehet, hogy Döme lusta volt enni?
A kiütéseid nagyon csúnyák. Szerintem azért próbáld kenegetni ezzel-azzal, hátha valami használ.... Pl: körömvirág krém
Zazzy: Sajnálom a nehéz napokat és a sok fájdalmat, de ha kibújik a baba, akkor ezek elmúlnak és már nincs sok hátra!
Tegnap óta próbálkozunk a szoptanít eszközzel. Ez egy flakon, amiből kijön vékony cső, ami rá van ragasztva a cicimre és így plusz tejet kap a baba a flakonból, ami ösztönzi a szopira...
Eleinte nem láttuk a különséget, de ma már 2 olyan szoptatásom volt, ahol jól szopott a Peti. Igaz 80 perces szopik voltak, de egyszer 70-et, egyszer meg 60-at evett ki ciciből. Ezen nagyon fellelkesültem, de most megint volt egy gyenge szopija, ahol 60 perc alatt 30 milit evett ki (és még 100-at fejtem le). Ez olyankor van, amikor álmos, de hát már 4 és fél órája nem evett és nem értem, hogy miért nem éhes???? Végül (5 és fél óra után) adtam cumisüveget és meg evett hozzá 70-et és azóta durmol, na de miért nem ébred fel, ha éhes.... Egyszerűen nem értem....