Áfonyácska: mizújs Veletek? Nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++
Heni: hidd el, nemsokára május lesz és ezegyszer sikerrel jártok!!! Lehet Ti is duplán!!!!
Madrin: sajnálom, hogy ilyen hosszú idő után még nem sikerült!
Remény: aranyos a történeted! Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben történjen a várandósságod alatt és egy gyönyörű kislányt kapj ajándékba!!!
Vasikáé: sok-sok erőt és kitartást küldök Neked! Aztán jelentkezz, hogy mi volt a CIRIS-ben!
Dita kismami: remélem még mindig vannak terhességre utaló tüneteid! Már nem sok van az eredményig, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és a Babákok ott lubickoljanak az Anyukájukban!!!!
Edinka: mivel a doki ilyen szépen megtalálta mindkét Prüntyit
Tehát valós tény, hogy ketten vannak, ha már lesz szívhangjuk is, szerintem olyan mint egy normális terhesség.
Mondjuk veszélyeztetett vagyok, mivel lombik és az "ikrek tudata" is csak halmozza ezt a diagnózist.
Gondolom, ha szeretném, hogy ő maradjon a dokim, biztos meg tudnám vele beszélni, de én elégedett vagyok a régi dokkeremmel is! Úgyhogy vissza is megyek majd hozzá, amint lehet.
Süni: boldog babavárást kívánok Neked és egy egészséges kisbabát!!!!
Vevikk: nagyon szorítok Neked, hogy kapj Te is egy ilyen gyönyörűséges UH képet, mint a miénk!!! Már nem sok van hátra, érzel valamit?
Rony: tegnap sajnos nem futottunk össze
Akire: nemsokára Te is a kezedben tarthatod a hasonlóan gyönyörűséges Uh képet, csak bízz benne! Nagyon drukkolok Neked is!!!!
Szöszi: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Egyébként nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dícséreteket és a gratulációkat! Örülök, ha tudtok erőt meríteni a mi esetünkből!
Tegnap óta, mióta láttuk Norbival az UHU képet, állandóan csak azt nézegetjük és puszilgatjuk Őket!!! Egyszerűen odáig vagyunk Értük
Készítettem egy vonalzót, mivel most már biztosra tudjuk, hogy tényleg ikrek:
puszi Mindenkinek és további szép Napot !!!!