A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok! :)

Áfonyácska: mizújs Veletek? Nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++

Heni: hidd el, nemsokára május lesz és ezegyszer sikerrel jártok!!! Lehet Ti is duplán!!!! :D :D

Madrin: sajnálom, hogy ilyen hosszú idő után még nem sikerült! :( Nagyon drukkolok Neked is, hogy most már sikerrel járjon a babaprojekt! :)

Remény: aranyos a történeted! Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben történjen a várandósságod alatt és egy gyönyörű kislányt kapj ajándékba!!! :lol:

Vasikáé: sok-sok erőt és kitartást küldök Neked! Aztán jelentkezz, hogy mi volt a CIRIS-ben! :D :D :D

Dita kismami: remélem még mindig vannak terhességre utaló tüneteid! Már nem sok van az eredményig, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és a Babákok ott lubickoljanak az Anyukájukban!!!! :D :D

Edinka: mivel a doki ilyen szépen megtalálta mindkét Prüntyit :) :) , gondolom ezért nem látja problémásnak a terhességem. (Mármint nem kell visszamennem, hogy még vizsgálgassanak.)
Tehát valós tény, hogy ketten vannak, ha már lesz szívhangjuk is, szerintem olyan mint egy normális terhesség.
Mondjuk veszélyeztetett vagyok, mivel lombik és az "ikrek tudata" is csak halmozza ezt a diagnózist.
Gondolom, ha szeretném, hogy ő maradjon a dokim, biztos meg tudnám vele beszélni, de én elégedett vagyok a régi dokkeremmel is! Úgyhogy vissza is megyek majd hozzá, amint lehet. :)

Süni: boldog babavárást kívánok Neked és egy egészséges kisbabát!!!! :)

Vevikk: nagyon szorítok Neked, hogy kapj Te is egy ilyen gyönyörűséges UH képet, mint a miénk!!! Már nem sok van hátra, érzel valamit? :D

Rony: tegnap sajnos nem futottunk össze :( , pedig figyeltelek. Gondolom később jöttél, én nagyon korán végeztem 9 körül. Azért megy a drukk ezerrel Neked is. ++++++++++++++++++++++++

Akire: nemsokára Te is a kezedben tarthatod a hasonlóan gyönyörűséges Uh képet, csak bízz benne! Nagyon drukkolok Neked is!!!! :D :D :D

Szöszi: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( , viszont írtad, hogy nemsokára indul a kövi! Ezer drukk megy hozzá!!!!! +++++++++ :) :)

Egyébként nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dícséreteket és a gratulációkat! Örülök, ha tudtok erőt meríteni a mi esetünkből!

Tegnap óta, mióta láttuk Norbival az UHU képet, állandóan csak azt nézegetjük és puszilgatjuk Őket!!! Egyszerűen odáig vagyunk Értük :D :D

Készítettem egy vonalzót, mivel most már biztosra tudjuk, hogy tényleg ikrek:

Kép

puszi Mindenkinek és további szép Napot !!!!
trix78

Szöszi!
Jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá a dologhoz, hidd el eredményt fog hozni, csak így tovább.

Dita mami :D !
Ezt a várakozást talán nehezebben viselem, mintha a sajátomról lenne szó. Ha lesz eredmény KÜGYED!!!! :D :D Már alig várom.

Vicky!
Mindenben benne vagyok, amiből dupla lehet :D :D :D Küldöm a drukkot ezerrel, hogy több próbálkozás már ne kelljen++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Böbe!
Kitartást kívánok Neked a HSG-hez, hát nem irigyellek :? Az inszemek alatt csak azért nem hagytam ki egyetlen hónapot sem, mert akkor így pont beleférek és nem kell megcsinálni még1x. Pedig szívem szerint kihagytam volna. Majd gondolok rád kedden.

Trix!
Hát igen nem futottunk össze, na de majd a terhestalin...... :D :D

Tényleg, csajok ha van kedvetek jó lenne talizni, valami jó kis helyen.....

Tegnap volt a discoveryn este egy megdöbbentő film terhes anyukákról, látta valaki? Volt benne egy történet egy nőről, aki ikreket várt és nagyon sz...ul volt végig és nem tudtak rájönni egy darabig mi a baja. És képzeljétek, az ikrek mellett volt egy 3. babája is, aki méhenkívüli volt. Nem merték kiszedni, mert akkor mindhárman veszélybe kerültek volna. Ezért egy kicsit később szedték ki őket császármetszéssel és mind a 3 megmaradt és egészséges lett. Mutatták a gyerekeket 6-8 évesen, hát az a 3. is tündéri volt, hihetetlen ez az egész. Arra gondoltam (persze így utólag ennek tudatában), hogy milyen jó, hogy nem hamarabb derült ki ez a dolog és mind a 3 baba megmaradt. Na, gondoltam megosztom ezt Veletek, engem lenyűgözött ez a sztori.

Ja, és hétfőn inszem, lehet drukkolni :oops:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kakti!
Igazad van ezzel a pénzdologgal kapcsolatban. Minket is nagyon megterhel, de próbálom nem így felfogni, mert akkor inkább bele se kezdenénk mert elszörnyed az ember, mennyi elmegy erre az egészre. Ráadásul Nálunk még a donor költsége is megdobja az inszemet, úgyhogy csak kapkodja az ember a fejét és ez még "csak" az inszem.

Csézjang!
De jó, hogy már a végénél jártok a kivizsgálásoknak :D Tudod már kb hogy inszem vagy lombik lesz? Vagy még nem tudjátok?

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Most értem haza!!!
És jó hírrel jöttem :lol: SIKERÜLT!!!!
123 a hcg! Tanár úr szerint 1 baba.
Nagyon izgulok mi lesz az uh-n.

Trix! neked mennyi volt a hcgd???

Bocs hogy most nem reagálok, de hulla fáradt vagyok, megyek kicsit ledőlök!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Áfonyácska: őszintén gratulálok a szép HCG-hez és a terhességhez!!!!!!!!!! Vigyázz Magatokra!!!!
Az én HCG-m 261 volt két babucival!!! :lol: :lol:
trix78

Áfonyácska!
Gondoltam ám Rád ma és nemhiába!!!! Nagyon örülök, ennél jobb hír nem is lehetne!! :D :D Pihengess, most már nemcsak egymagadra kell vigyázni. Jó lesz a következő UH is, ilyen HCG mellett.... :D :D

(Rodin)
rony77

Valahogy a vonalzót mindig lefelejtem, ezentúl jobban odafigyelek majd:
Kép

puszi Trix
trix78

Áfonyácska!
Gratulálok, pihens sokat, ha tudsz!

Vasikáé!
Beszéltem egy 44 éves lánnyal, akinek szintén Szűcs doki mondta a második lombiknál, hogy nincs tovább. Erre ő mondta, hogy dehogynem, 45 éves korig a törvény szerint neki 5 alkalom jár, és kész. Több, mint 20 éve nem volt betegállományban, úgyhogy ő járhat ide, a doki meg csak tegye a dolgát. Erre semmit se szólt a doki. Azóta nem találkoztunk, úgyhogy nem tudom, mi lett a vége, de szerintem igaza van abban, hogy ha egyszer ez jár, akkor jár. Más kérdés, ha azért küldi el a doki, mert nem tud segíteni. Bár akkor pedig nem értem, más intézetben más orvos meg mért mond mást. A lényeg, hogy nagyon nagyon drukkolok, és remélem, mielőbb segítenek megbabásodni Neked is.

Rony!
Nagyon gondolok Rád hétfőn!
A kislányomról majd teszek föl képet, csak a laptopon nincs, addig is beteszem az őskori vaonalzómat, amin még csak 1 hetes.

rozus

KépKép
rozus

Szia Trix!

Sajnos nem érzek semmit.
Bár a múltkor sem éreztem, és akkor is megtapadtak. A leválást azonban éreztem. (Legalábbis szerintem)
Iszonyatosan szúrt a méhem, mintha ki akarna szakadni. Most ezt még nem éreztem hál' Istennek. :)
De most sokkal többet fekszek mint a múltkor.
Akkor a 4.-5. napon már elmentem a boltba meg ilyesmi, de most elterveztem, hogy csak akkor megyek le (van egy jópár lépcsőnk) ha kedden menni kell vv-re.
vevikk

[quote="vevikk"]S írta:vevikkzia Trix!

Sajnos nem érzek semmit.
Bár a múltkor sem éreztem, és akkor is megtapadtak. A leválást azonban éreztem. (Legalábbis szerintem)
Iszonyatosan szúrt a méhem, mintha ki akarna szakadni. Most ezt még nem éreztem hál' Istennek. :)
De most sokkal többet fekszek mint a múltkor.
Akkor a 4.-5. napon már elmentem a boltba meg ilyesmi, de most elterveztem, hogy csak akkor megyek le (van egy jópár lépcsőnk) ha kedden menni kell vv-re.
vevikk

Sziasztok!

Áfonyácska, nagyon nagyon gratulálok, nagyon örülök, vigyázz magatokra! Neked szerencsét hozott a péntek 13!!!!
Részletes beszámoló az eredményhirdetésről????? Majd ha kipihented a hirtelen jóhírt és van kedved írd le légyszi!!

Most már tuti, hogy a pozitív hozzálláson működik a dolog, és lám tényleg beindult a babaeső!!!!
Csak alá kell állnia mindenkinek..

Dita!

Most te jössz legközelebb..... nagyon drukkolok, és siess hétfőn a jóhírrel++++++++++

Trix!
Köszi, nagyon ari vagy,és én is úgy érzem, hogy sikerrel járok majd, ha duplán az mégjobb. Tök jó a vonalzód, nagyon tetszik!!

puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

ÁFONYÁCSKA
Fogadd őszinte gratulációmat! :) :) :)

Szuper hogy van egy jó hírünk ma. Szegény lányka akivel együtt indultunk ő is ma volt eredményért és írta hogy neki nem sikerült. NAgyon elkettyentem. Én nem is tudom mit csinálnék, valszeg a Dunának megyek ha rossz hírt kapok. :? :? :?

Ma a drogériában alig bírtam ellenállni egy clear blue tesztnek, de végül kibírtam, hogy ne vegyem meg. :P

Előre szólok, hogy rám sokáig kell várnotok hétfőn mert igen messze lakom és mire hazaérek tömegközlekedéssel, vonattal.... késő délután lesz az tuti.

dita75

[quote="áfonyácska"]

egy kérdésem lenne: ezt az AHA módszert már rutin szerűen alkalmazzák? Mert én úgy olvastam ott a kórtermeknél a nagy "plakáton" hogy azzal a módszerrel sokkal nagyobb az esély, főleg fagyasztottnál.
Mert nekünk az elsőt úgy csinálták akkor mondták is mikor megmutatták a picúrokat, most viszont ilyet nem mondtak
/quote]

Ezt mindig elfelejtem megkérdezni, mi ez az AHA módszer? Még sosem hallottam róla........

Köszi
Heni

heni77

sziasztok
párszor olvastalak titeket, és gondoltam csatlakozok hozzátok ha nem baj.
nekünk van egy 3 éves fiunk, és nem akart jönni a tesó, ezért elmentünk újra a BMC-be.
2005-ben mentünk először, hogy 2 év alatt nem sikerült teherbe esni , lássunk neki. Szűcs doktorhoz kerültünk, aki az első UH-on közölte hogy sokat nem fogunk találkozni... megijedtem,hogy mi lehet, majd gratulált , épp 7 hetes terhes voltam , amit a teszt nem mutatott ki :)
most sajnos nem jártunk ilyen sikerrel, de majd eljön a mi időnk.
Inszeminációba kezdtünk, ma voltam uh-on , hétfőtől kezdem a merionalt adni, aztán reméljük a sikert.
gratulálok a friss kismamiknak, és mindenkinek üzenem hogy soha ne adja fel :) egy barátnőm tegnap hívott fel 12éves házasok és most spontán lett terhes, nagy az örömük.

bocs ha kicsit hosszú voltam.
lukacsne
Fót

Ditu!
Hétfőn talizhatnánk, hm? Merre leszel kb? 10 körül fogok menni.

(Rodin)
rony77

TRIX
Ha a vonalzód kódját bemásolod az aláírásodba akkor nem kell mindig külön csatolni, mert ha írsz magától megjelenik :wink:

HENI
Naná hogy sikerül, tavasszal mindenki babát gyárt, ki így ki úgy, hiszen május a szerelem hónapja! :wink:

VEKIKK
Ezt honnan tudod ennyire biztosan, hogy megtapadtak csak leváltak?
Jól teszed hogy pihensz. Nekem egy kis lelkifurim van hogy már mindent csinálok, ma még 10 mp-et futottam is a buszhoz :oops: de amúgy semmit nem viszek túlzásba. Sztem most már eldőlt odabent hogy mi a stájsz, de azért ha kiderül, hogy ott vannak a babákok akkor biztos nem fogok sehová rohanni, csak amolyan kis öregesen fogok létezni. :P
Nagy drukk neked keddre, ne bontsuk meg a sort! :wink:

RONY
Hétfőre neked is Kína összes termése. Remélem összefutunk, hányra kell menned?

dita75

Mire leírtam a mondókámat már írtál is, én fél 8-ra megyek, remélem mire megjössz már a magas hcg-m birtokában leszek. Viszont nem tom hol, mert a leszívást és az ET-t is a doktornő csinálta és így nem tom hogy a Szűcs vagy ő fog eredményt hirdetni. :roll: :roll: :roll:

Küldesz egy képet magadról hogy megismerjelek, vagy iwiw-n fent vagy?
Bár te tuti felismersz engem a nagy darab rózsaszín hajú csaj csakis én lehetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

LUKACSNE
Grat a kisfiúhoz! Jó kis történet! Én is mindig erre vágytam amikor hetekig késett a piri.... :roll: Remélem most sem kell sokat járnod a BMC-be a kistesóért! :wink:

dita75

Lukácsné!

Üdv itt a fórumon, jó hogy egyre többen vagyunk :D Ez a sztori nagyon édes :D Szűcs dokinak van egy humora, de előtte még jól ráhozza az emberre a szívbajt :D :D
Kérdezhetek valamit? Hogyhogy hétfőtől kell szúrnod a merionalt? Nekem mindig a 2. vagy 3. napon kezdtük. :?: Akkor ezek szerint ez mindenkinél változó? :shock:

Rozus!
Köszi a drukkot, ígérem megszolgálom 8)
Ha találkozol a kis csapattal, akikkel együtt voltunk, add át üdvözletemet és hatalmas gratulációmat a pozitív tesztek miatt :D

Dita!
10-11 körül kell mennem nem tudom mennyien leszünk+ még a záró, egyhamar nem fogok végezni.

Szöszi!
Ezeken az adagolásokon már én sem tudok eligazodni. Volt már napi 1,5 majd 1 most meg 2/3 és 1/2 és mindig 1 tüsző lett így is úgy is. A lényeg hogy Ők képben legyenek és legyen eredménye.

(Rodin)
rony77

Dita!
Te jó ég, be se jelöltük még egymást iwiw-en???? Na küldöm is a privit :lol: :lol:

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Időközben rájöttem mi az az AHA módszer, mert hülye vagyok, nem is gondoltam, hogy ez valami rövidítés lehet :shock: :lol:

Dita, Vevikk!

Nagyon szurkolok nekte, nem szabad a sort megbontani. Erre meg azt hittem, hogy a sört megbontani :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiszta hülye vagyok ma, bizti ettől a hülye időtől :))))

Puszi
Heni

heni77

Heni!
Akkor ne tartsd magadba, oszd meg velünk, mert én rá nem jövök mi az :roll:

(Rodin)
rony77

RONYKÁM DRÁGA
megtaláltalak, megjelöltelek, nagyon szép, helyes szimpi lányka vagy :P

viszont elárulod honnan ismered a volt pasimat?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Kicsoda?kicsoda? írd meg priviben naaaaaa :wink:

(Rodin)
rony77

Csabi ex bizö tag! :wink: :wink: :wink: :lol:

dita75

hová tűntél fogadok az iwiw-n lógsz :P :P :P

dita75

Aha, rájöttem kiről van szó :D Jártam vele. Na jó, csak vicceltem :D :D :D Máshonnan ismerem, többit priviben

(Rodin)
rony77

OK 8)

dita75

Sziasztok!

Én úgy tippelek, hogy az AHA, az azt a technikát jelenti, amikor lézerrel picikét megvágják az embriót körülvevő burkot ( hatching ) legalábbis szerintem az, meg ahogy írta áfonyácska valami ilyesmit olvastam a BMC falán.

Én erre gondolok, hogy ez lehet az AHA, illetve ennek az angol elnevezésének a rövidítése

Pussz

DR. Heni :lol: :lol: :lol:

heni77

Igen Dr. Heni az asszisztált hatching rövidítése, jó volt a diagnózisa. :lol:

Dita!
Megkuksiztalak iwiw-en, nagyon színes egyéniség vagy! Csak úgy árad belőled az a csí vagy jang(?) vagy micsoda :wink:

(Rodin)
rony77

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!!!

Igen az AHA az a lézer hatcing mikor megrepesztik kicsit az embrió burkát.

Trix! még egy kérdéssel nyaggatnálak!
Most is úgy van hogy a 12ik hétig ide kell jönni és aztán utal a saját dokidhoz?? Te kaptál progi szurit??

Este még jövök és írom az eredmény hirdetési szorit is:))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

rony: Mennek a drukkok hétfőre. Most olvasom hogy lehet hogy újra meg kell csináltatni a hsg-t??? Ugye nem mondjátok komolyan! Mennyi idő után kérhetik újra? Az enyém már elég rég volt, de azóta se gyulladás, se semmi olyasmi ami elzáródást okozhatna. A donoral kapcsolatban: beszélgettem egy csajszival a múltkor és nekik is donorral megy a dolog. 1 alkalom 24.000 Ft!? Azt hittem leülök. A párom mondta is hogy ezentúl akkor kéri kifizetni a mintát. :D Nálam is volt már, hogy csak a 6. cn-en kezdtem a merionalt. Állítólag ez a hosszabb ciklustól van, de most a 2.cn-en kezdtük.

áfonyácska: Gratula neked is. Mi lesz itt még gyerekek! :)

lukacsne: Üdv itt! Nem semmi lehetett az az uh. Megnéztem volna a doki arcát, meg a tiédet is. :D

dita: Nem baj, ha későn jössz, csak jó hírekkel gyere.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
Én akkorát röhögtem, köszöntöm a párodat a hármasikrek között! :lol: :lol: :lol:
Az én idióta férjem is amikor meglátta a papíron az elszámolást 1750 Ft volt asszem, akkor onnantól fogva ahányszor együtt voltunk mindig mondta hogy tegyem le az asztalra az 1750 Ft-ot. :lol: :lol: :lol: Anélkül nem lezs semmi! :lol:
Meg sem merem neki mondani a 24ezret mert asszem akkor csak karácsonykor leszünk együtt legközelebb. :lol: :lol: :lol:

dita75

SZiasztok!

BOcsánat, de már csak olvasóban vagyok! De azért néha bekukkantok h. mindenkinek drukkoljak!!

GRATUÁLOK az ujdonsült kismamiknak!!!!

Drága Viky annyira jól esett h. gondoltál rám!! Én mindig
nézem h. mi usji nálad, csak mostanság nem volt kedvem
irogatni. Igen beadtuk az örökbefogadási kérelmet és
sajnos kb. 3 év a várakozás:(
Viszont nem fogod elhinni, de március 1-én pozitiv tesztem
lett. VIszont nem lesz heppy a történet ugyanis az uh-on
nem láttak a méhemben semmi terhességre utaló jelet.
Viszont vettek vért és a hcg 261 tehát volt terhesség,
de valószinü h. méhen kivüli. Most hétfőn kell mennem
ujabb uh-ra és valószinü meg kell müteni, mert nem
akar leválni a nyálkahártya. Igy 90% h. méhen kivül halt
el a babám:(

EZt azért is osztom meg veletek, mert a BUdaiban
a biológus hölgy azt mondta, hogy nem termékenyülnek
meg a petesejtek, ezért is maradt el a beülti, és lám
mégis vannak csodák!! MOst spontán sikerült, még ha
nem is maradt velünk, de ezek szerint csak megtermékenyül!
Szóval SOHA ne adja fel senki, mert bármi lehet bármikor!

Viky NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!! Mindenképpen jövök
és várom a jó hirt a pozitiv tesztről!!!!!!!!!!!!!!!++++++++

Akire PUSZILLAK!:)

Mindenkinek mielőbbi babásodást, a kismamiknak meg jó
pocinövekedést!!!!!!!!
babu69

Vicky!
A HSG-t egy év után újból meg kell ismételni, mert utána már nem megbízható a régebbi eredmény.
A donorhoz még csapjál hozzá 13 ropit és akkor a valós helyzetet mutatja az összeg.
Na, ezt én nem is tudtam, hogy később is kezdik a Merit, mint a 2. v3. nap. Mindig tanul az ember :roll:
Ok, kérje el az árát, cserébe Ő meg majd fizeti a gyogyikat, ki jár jobban? :D :D

Dita!
Párodat tartsd távol mindenféle pénzügyi elszámolásoktól, nincs rá jó hatással úgy vettem észre.... :D :D

Babu!
Nem véletlenül csütörtökön voltál az emeleten a BMC-ben? Ott pont volt egy nő és elsírta bánatát, hogy magas a HCG-je és az uh-on nem látják a babát. Lehet Te voltál? Annyira szomorú voltam az esettől, olyan igazságtalan :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.13 19:05-kor.

(Rodin)
rony77

babu: Írtam Akirének, de akkor itt is megírom. Hogy lehet ilyen szemét az élet! :cry: Már azt hittem, hogy tényleg sikerült, úgy elkezdtem örülni. De ezek szerint mégis csak van remény. Azért ha van valami hír, akkor írj. Puszillak.
vicky79
Budapest III. kerület

rony: Nekem 24.000-t mondott a csajszi, hogy ennyibe van nekik a Krio-ból egy adag. Ti máshonnan hozzátok? Nekem már jóval több, mint 1 éves a hsg-m és nem mondták hogy csináltassam meg újra. Nekem még nem is a bmc-ben csinálták. Remélem nem kell újra mennem, annyira nem volt jó. A stimu kezdetével azt nem értem, hogy ciklusonként mitől függ. Most hamar is kezdtük, sok szurit is kaptam (a régebbi ciklusaimhoz képest) és mégis 1 tüszőm lett. Tényleg azon paráztam, hogy megint elmarad az inszem. De remélem ez az 1 olyan sok tápanyagot kap, hogy meg is fogan.
vicky79
Budapest III. kerület

Húú én is ledöbbentem az árakon :shock: :shock: :shock:

Vicky!
Babu azt hiszem megelőzött, annyit sza*kodott a net. Szerintem is igazságtalan az élet. De úgy gondolom a test emlékszik a terhességre és ezek után pedig simán van remény...
Az inszemmel kapcsolatban ne parázz, mi jövünk a sorban, Trix, Áfonyácska, Dita, Én,Te, Rony (azután persze a többiek is) :lol:

Micsoda babaeső lesz itt! :lol:

JAJJJ, nekem májusban lesz 1 éves a HSG-m :cry:
Mondjuk minegy, mert most úgyis pozitívat tesztelek :wink:

Kép
akire79

Rony!

Nem én voltam, mert most nem a Budaiba mentem hanem a b.nőm nőgyógyászához. Nagyon rendes pasi, alaposan megnézett már
2x is ultrahanggal, de semmi nincs a méhemben. húú kivi lennék
h. annak a lánynak mi lehetett???? Ez olyan borzasztó!!!

Viky úgy lesz meglátod!!!:) DRUKKOLOK!
babu69

Megnéztem a hsg-s papíromat és 2007 májusában csináltattam. És eddig még senki nem mondta, hogy meg kéne csináltatni még egyszer. Most ennek a babának össze kell jönni, mielőtt még eszébe jut a dokimnak megkérdezni.
vicky79
Budapest III. kerület

Engem se hagyjatok ki légyszi, mi történt azzal a szegény lánnyal?

Kép
akire79

Szasztok Lánykák!

Végre gépre tehettem magam, mindíg a férjem ül rajta, de ma kitúrtam! :)
Ma voltam az ill. nőgyogyimnál, nagyon erősen vérzek (már azt hittem megint eü.küret lesz a vége... Kaptam egy erős vérzéscsill. gyogyót, remélem hatni fog. Fe vagyok puffadva, mint egy béka és fájdogál a bal fészkem.

A babásoknak szívből gratula!

A többieknek pozitív energiát kld.fénypost. (ablakot tessék kinyitni!) :)
sajt@

Van két pco-s ismerősöm, endokr.kivizsgálás és kezelés után spontán lettek várandósak, az egyiknek már a 2. babócája is megszületett - úgyhogy fel a fejjel!
sajt@

Mi történt????????????????????
Mondott valamit az orvos?

Kép
akire79

Már volt ilyenem, elég idétlen a ciklusom és néha megfejelem egy kis méhnyálkahártya túltermeléssel.
sajt@

Ez nem hangzik túl jól....
Remélem a gyógyszer segít majd egy kicsit :oops:
Jobbulást!
És ne add ki a kezedből a gépet, neked ez jár! :lol:

Kép
akire79

A HSG-t a BMC-ben ébren végzik?
sajt@

Sziasztok!

Hát perze, hogy nem bontjuk meg a sort!
Ugye Dita!?
vevikk

Igyekszem uralkodni felette :)

Körkérdés: ma hogy érzitek magatokat?

Milyen jó Áfonyácskának is!
sajt@

Dita!

Onnan tudom, hogy megtapadt, mert mikor az eredményre mentem, akkor kiderült, hogy biológiai terhes vagyok. Elindult a hcg szint, csak leváltak a babák és a 2. vv után már lejjebb ment.
A doki is azt mondta, hogy elindult a dolog, csak...
vevikk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?