A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok,

Lilliana - nagyon szép a babaszoba

Tünemény - remélem rendeződnek a dolgaid hamarosan

Tisa - drukkolok nagyon..........

én szerdán megyek megint CTG-re, meg UH-ra és lehet, h kedden elmegyek a Madarász utcai kórházba újraélesztő tanfolyamra, közületek volt valaki ilyenen?

Kép

Kép
leo50

Leo én nem voltam még de menni akarok!
Mikor lesz kedden!

Tisa remélem azóta már túl vagy rajtra és babáztok!!
De azért még szorítok!
Mindenkinek szép álmokat és reggelre a hírek is megjönnek Tisáékról reméljük!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok !

Hát nagy hírekkel érkeztem! Már nem bírtam tovább és megint üzentem nekik, mert most már én is mennék tentizni és igy a nagy izgibe nem tudok aludni, aztán Tisa férje hívott az előbb :D

Megszületett Léna baba 21:55kor 51cm és 3140g! Hosszú és fárasztó volt a nap , de mindenki nagyon jól van!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mindenkinek további szép babavárást. Ha még tudok valamit majd jelentkezem. Kitartás lányok és mindenki csak ügyesen!

Jó éjt!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

tisa:

ÓRIÁSI GRATULA :!: :!: :!: :!:
SOK,SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET.
ÉS VÁRUNK A BESZÁMOLÓVAL :!: :!:

ISTEN HOZOTT A NAGYVILÁGBAN LÉNA BABA

én sem tudtam aludni,gondoltam bekappolom a gépet hátha........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

engem nándi most keltett, és éjfélkor jött az sms, gondoltam, hátha még nincs fent az infó, ne tartogassam már reggelig, de ezek szerint mecsi nem aludt be :)

Éljen éljen léna, és a vadonatúj anyukája meg apukája!!!!! okozzon sok sok örömet nekik az életben! nekem úgy írta, megérkezett a CSODA, és igaza is van :)

megyek vissza aludni, hátha menni fog :)

kikocska

:D :D :D :D :D

icamica

Gratulálok Tisáéknak és sok-sok boldogságot kívánok Nekik!!!

Kicsi azért bekönnyeztem :)

dharma

Reggel rögtön ide jöttem megnézni mi a helyzet!

Tisa!

Tiszta szívből gratulálok!

Nagyon ügyesek voltatok!
Vendég

ÉLJEN TISA ÉS LÉNA!!!!!!!!!!!!!! ( NA MEG A PAPA :lol :lol: ) Kép

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

JEEEEE GRATULA TISÁNAK ÉS A PICI LÁNYNAK :-) :-) SOK TEJCSIT ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKIK :-) :-)

Végül csak ünnepi baba lett :-)

Csajók!
Segítsetek rajtam......
11-tól nagyon furi dolog történ-. Elkezdtem fájni.... Hasam megkeményedett, derekam iszonyatosan fájt. kb fél percig tartott aztán elernyedt..... Egy idő után feltűnt, hogy rendszeres a gondom csak az hogy max 3-4 percenként jöttek..... Elvileg ha szülési fájás akkor nem jöhetne rögtön ennyire sűrűn nem??? Hajnal 3-kor lett vége. Azóta maradt egy állandó derékfájás ..... Állandóan úgy érzem, hogy nagy vécéznem kell.....
Szerintetek hívjam a szülnőt vagy dokit vagy hülyeség az egész??

köszi előre is mindenkinek.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

TISA!!!!Nagy-nagy gratula!!!!!!!Éljen!!!!!!!!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok én is Tisának és Léna babának!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nagyon gratulálunk a pici lányhoz!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Sok szépet, jót és egészséget!

KépKép
annaszuszi

sziszike!

szerintem készülődött valami.....bajt nem csinálsz ha felhívod és megkérdezed őket, biztos ami biztos..max csinálnak egy vizsgálatot..

Hát ugye a fájások meg...ahány szülés annyi féle.....
Neked ha jól emlékszem az elsőnél is gyorsan és nem annyira durván lezajlott a szülés, a második valószínű még gyorsabb lesz..

Szóval valószínű azért kell WC-re menned mert nagyon lennt van.
Ha meg nagydolog az a Wc-re járás..az meg azt mondják a szülés egyik első jele a hasmenés...

A derékfájás szintén..próbálj pihenni és azért beszélj a dokival...max azt mondja semmi gond..

Lehet Te leszel a következő???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Hatalmas nagy gratuláció a topic első Babájához!!!!! Ez annyira csodálatos! :)

Sok-sok boldogságot Léna babához és sok tejcsit kívánok!

Kép

Kép
sildi83

Nagy gratula Tisának! Sok örömet és boldogságot Lénához! :D

Klassz érzés lehet! :wink:

Judy

Kép
judy_76

Nagyon boldog napra ébredtünk lányok.

GRATULÁLUNK TISA, ÜGYESEK VAGYTOK! SOK BOLDOGSÁGOT LÉNÁHOZ! :D :D :D :D :D

Sziszike!
Szerintem is hívd fel nyugodtan a szülésznőt vagy a dokit, semmit nem veszítesz vele. Tényleg úgy néz ki, hogy készülődik nálad is valami (legalábbis a könyvekből ilyen tüneteket olvastam :shock: ).

Kép
gesztenye74

Tegnap rengeteget keményedett a hasam, azon gondolkodok, így tapasztalatok híján, hogy biztosan tudni fogom, amikor menni kell? Vagy felismerem a fájásokat? A védőnő azt mondta, hogy azok nem is minden esetben fájnak :roll:

11-re megyek NST-re, remélem okosabb leszek valamivel :)

Sziszike: Majd írj, hogy mi lett a dologból. Nekem a derekam nem fáj, csak keményedések vannak és néha alhasi fájdalom.

Kép

Kép
sildi83

Éljen Léna, hatalmas gratula az egész Tisa családnak!!!!!
Kép
Hosszú menet volt, de az eredmény a lényeg!!!!

Zsu
svs

Nagy gratula Tisának, és sok boldogságot Léna babához!! :D :D :D

Kép
Kép
gaba_30

Gratulálok NEKTEK TISA! :)

Szsiszikle én nem értek hozzá! De szólj hoyg mi van! Ennyire beindultak volna a babaák?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziszike, szerintem te a hét elején elengeded a babót, mert mindent megcsináltál, szóval azt gondolom, érdemes telefonálnod, vagy bemenni egy ctg-re, vizsgálatra, nehogy titokban tényleg aztán otthonszülj :)

ildi, az ember észreveszi. sőt, még feleslegesen megy is be a kórházba, van, aki többször is. első babát nem szoktak véletlen otthon szülni. :) a védőnő szerintem azt elfelejtette mondani, hoyg azért a vége felé már fáj minden... az indulást nem biztos, hogy érzi az ember. 5percesekkel el kell indulni a kórházba minél előbb.

én ma tiszta depi vagyok, nem tudom, hogy fogom kihúzni ezt a másfél hetet, ami még hátra van, csüt reggel kell ugye befeküdnöm majd. megpróbálom beadni minden nap a gyerekeket oviba, hátha nem lesz közelharc... azt szeretném, ha kicsit most én lennék az első, de ugye ez nem megy, nem olyanok a családok sem, meg a körülmények sem. szóval ócskául vagyok, na. időnként bőgök egy adagot, aztán szar. de két hét múlva már hazafelé készülődünk, az jó lezs nagyon :)

nándi közben egy hete pelus nélkül van, levetette, és szól, ha kell menni, de a legrosszabbkor, hiszen elvileg jön a trauma két hét múlva, mondjuk nem biztos, hogy megviseli, meg így vezeti majd le. egyébként nagyon ügyes, már házon kívül is működik, hogy szóljon. meglátjuk,mi lesz belőle. egyébként az a véleményem, hog ykönnyebb kettőt pelusozni,m int figyelni, rohangálni, meg az esetleges balesetek után öltözni...

na, nagy depimben nem is írok most többet, holnap apa szülinapja a kölkök neki festenek, és elég baj így is, hogy nem vagyok ott... de ez is beletartozik a nemakaromeztcsinálniba :)

kikocska

Tisa! Szívből kívánok egészséget, boldogságot az egész családnak!!!
"Azért mert szerettek, jöttem e világra, s lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. Szeressetek mindig igaz szeretettel, a kincsetek vagyok, pici kincs, de EMBER!!!!"

Sziszike! Én holnap reggel megyek Ctg-re. Kiváncsi vagyok, akkor mit mutat majd a gép, és a szülésznő mondta, hogy majd akkor is megvizsgál. (már én múlt hét csütörtökön egy újjnyira ki voltam tágulva, azóta is sokat jósolgat)
Szerintem hívd a szülésznődet, lehet, hogy érdemes bemenni, ha dolgozik, és téged is rátesz a gépre, hogy megnézze, igazi fájások-e. (nekem csütörtökön este ezt tette)

Lili! Ez a szoba igazi királynős, minden kislány álma!!! Bárcsak nekem is ilyen lett volna!

Cat! Bírtad a tegnapi napot? Ma pihizz sokat! De kiváncsiak vagyunk a szobára!

A párom elvitte a rohamtáskát is dolgozni magával (úgyis a kórház kettőn között van, ha menni kell, akkor egyszerre odaérhetünk (én mentő gondolom, vagy még hazajön)

Nekem tegnap este annyit ficánkolt Pepe, hogy azt hittem, oldalt kibújik. Nagyon élénk. Pedig azt mondják, ilyenkor már sokat pihennek, nem?
Ahogy mozog, sokszor belenyilal belül a hüvelyembe is :? :shock:

Kép

Kép
eda7

Kikocska: teljesen igazad van, most a hátralévő időben tartsd szem előtt azt is, hogy Neked mi a jó. Nándi nagyon ügyes :)
Na igen, azért annak elég kicsi az esélye, hogy itthon bújjon ki Janka :) Csak nagy a dilemma, hogy pl. Apának mikor szóljak, hogy forduljon haza (sajnos olyan a munkája, hogy járja az országot), mert mi van, hogy ha hazaér már el is múlik, vagy ha nem szólok és emiatt nem ér ide időben.
Anya pl. mindhármónkat 3 óra alatt szült meg, velem semmi fájása nem volt, csak annyit érzett, hogy rendszeres időközönként nagydolgoznia kell, de mire kiért elmúlt az inger. A két öcsémmel meg elfolyt a magzatvíz, így az egyértelmű volt.

Az egyik ismerősünk a 4. babáját otthon szülte meg, mert mire kiért a mentő, már kint is volt a gyerkőc :) A 10 éves nővére volt a szülésznő :) Mondjuk nem ez az első amiről hallok, hogy a 4. csak úgy kipottyan.

Eda: Én is úgy tudom, hogy már sokat kéne pihenniük, de az én lányom is olyanokat művel, hogy néha azt hiszem, kiszakad az oldalam. :D

Kép

Kép
sildi83

Kikocska! Nándi nagyon ügyi!! Marci nekem 2.5 éves volt.
Vigyázz magadra, inkább nézd a szép képeket, amiket a gyerkőcök készítenek! Kérd, hogy neked is készítsenek!!!

A páromnak holnap Győrben kellene aludnia, de lebeszélem, mert félő... :oops: :oops:

Kép

Kép
eda7

Kikocska! Kitartást! Már csak kevesebb, mint két hét! Próbáld csak a jobbik oldalát nézni a dolgoknak, ne a rosszabbikat! Van két édes aranyos kisgyermeked, s másfél hét múlva már három gyerekes anyuka leszel! Szerintem ez például nagyon pozitívan hangzik!!! Gondolj erre, s biztos jobb kedved lesz!

Én most rohanok CTG-re, majd este megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, mit fognak mondani, mert este nekem is folyton gyakorlatozott a méhem. Egyébként, ezzel a mikor jön el az idő dologgal, szerintem nekem is gondom lesz!

Sziszike! Én feltétlenül beszélnék a helyedben a szülésznővel!

Eda! Tegnap este óta az én Danikám is szinte folyamatosan ébren van, és bulizik. Lehet, hogy az időjárás miatt?

KépKép
annaszuszi

JÓ REGGELT!

ÉLJEN LÉNA BABA!ISTEN HOZOTT E NAGY VILÁGBAN!ÉS PERSZE ÉLJENEK AZ ÚJDONSÜLT SZÜLÖK!

HÁT ÉN IS PITYEREGTEM AHOGY OLVASTAM , HOGY MEGVAN LÉNA ÉS MILYEN SZÉPEK A MÉRETEI. :cry: :cry: :cry: :cry: :D

Képzeljétek este azt hittem kezdődni fog valami.9kor elkapott a derékfájás és görcsölt a hasam , olyan volt mintha hasmenés készülődne de nem jött semmi de nagyon rossz volt.keményedett a pocim is ezerrel.
Beleültem egy kád jó meleg vízbe és nagy nehezen elmúlt.Onnan meg alig bírtam kiszállni.
Este meg csak vergődtem az ágyban.

Sziszike szerintem ugyanolyan volt mind a kettőnknek az estéje.

Alig várom már Lénáról a képeket! :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Hatalmas gratula Léna babának!!!! :lol:
Annak ellenére, hogy kicsit korábban jött, nagyon szépek a méretei!
Most mennem kell, CTG, meg nődoki, majd este jelentkezem. Kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Nekem is vannak már jóslóim, de most majd kiderül, hogy van-e eredménye.

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok Lányok!

Tisa! Nagyon sok boldogságot, sok-sok tejcsit kivánok Nektek! Szivből gratulálok a kibővült családhoz! :D :D :D

Hát én bizony nem nagyon tudtam aludni éjjel..ahányszor felkeltem, mindig Tisáékra gondoltam, hogy hogy állhatnak, és hogy neki már ott lehet Léna baba a karjaiban! Ma reggel már 5kor fent voltam, csak sikerült visszaaludnom egy kicsit, és micsoda jó hirre ébredtem, köszi Tasin!!! :D Meg is könnyeztem, mert ez most már annyira igazi, és annyira közeli. Még a nagypapiméknak is elmeséltem :D

Szóval lehet hogy a héten még több babahirre számithatunk lányok??? :D :D :D valahogy majd net közelben kell lennem, mert tegnap este is nehéz volt, és irtam is Kocskának, hogy van-e valami, de akkor még nem volt :lol:

Lili nagyon szép a szoba, igazi meseszép kislányszoba! Hamarosan lakója is lesz! :D

Ha lesz körzeti nődoki, akkor elmegyek hozzá, és mondom majd, hogy nincs már választott dokim, mert nem tudom megfizetni, és amig kell, járok hozzá a vizsgálatokra, ő meg alapból a mávba küld mindenre, mert oda tartozok. Kiváncsi vagyok, majd ez az új doki mit mond, vagy milyen lesz a hozzáállása, ha igy a végén állitok be hozzá...

KÉRDÉS: a gmailen van egy hosszú lista, amiben sokminden le van irva, gátmasszázs, kelengye, teák...no, itt azt olvastam, hogy 34. héttől már lehet a teakeveréket fogyasztani. Szerintetek ihatom, vagy még várjak én is? Mert ami ott van, az vagy 5féle keverékből áll, és igy azért a 'töménységük' is más megosztásban van. Irjatok, mert akkor beszerzem őket. Meg azt irta, ez a vizesedésre is jó, én pedig már tiszta vizilólábú vagyok, egész nap!

Iszonyatos a gyomrom, még mindig, reggel is kiöklendeztem a semmit, nem tudom, ez virus-e vagy mi okozhatja... :roll:

na most befejezem a munkát, de mig itt vagyok az irodába, itt is leszek :D

Kép
tünemény

Úgy döntöttem, hogy ma mindenképp összeállítom a kórházi csomagomat. Lénán és a többi készülődő babán felbúzdulva, úgy érzem, itt az ideje az én táskám bekészítésének is. :roll:

Én ugyan még nem érzek semmit, sose lehet tudni. :shock:

Mára csak vasalást, csomagolást terveztem. A férjem itthon van, úgy hogy délutánra beiktatunk egy sétát a Natúr boltba, és megvesszük mi is a málnalevél teát.

Kép
gesztenye74

Tünemény!
Biztos jó ötlet volt ma bemenned dolgozni? Nehogy rosszabbodjon az állapotod!
Pároddal mi a helyzet? Milyen a hangulat?

Ja, én tökre élvezem az első szabadnapom. Főleg, hogy Tisáék miatt ilyen izgalmasra sikerült. :lol:

Kikocska!
Ne depiskedj, hiszen mindjárt itt van a 3. babád! Tessék erre gondolni! :D

Kép
gesztenye74

Sziszike!

Én nem telefonálgatnék a helyedben, hanem bemennék a kórházba. Nekem ez igen gyanúsnak tűnik.
Vendég

Tünemény! Amikor januárban kórházban feküdtem, akkor volt egy lány, aki 40. hétben volt, nem volt fogadott dokija, és várta, hogy jöjjenek a fájások. Teljesen boldog volt, jó kedvű! Nem izgult, és szépen meg is szült az ügyeletes dokival, egészséges kisbabája lett!!! Nálatok is minden rendben lesz, meglátod!!!!
Gesztenye! Élvezd ki innentől kezdve, hogy csak Lucának élsz!!!!

Kép

Kép
eda7

Köszi Eda, én is ebben bizok, hogy gondolom az ügyeletes doki lehet hogy pont valaki más választott dokija, és azért hentes munkát csak nem végeznek. Igy vagy úgy, Luca úgyis ki fog bújni, és én pozitivan állok hozzá, igy meg baj nem lehet! :D

Gesztenye most irtam meg az év értékelőmet, ez kell a bonuszhoz, meg a 'talánmegadják' fizuemeléshez. A gáz az volt, hogy befejeztem, szépen megfogalmaztam mindent, gondoltam átolvasom gyorsan, erre KIDOBOTT a rendszer!!! :twisted: Kezdhettem elölről, de most már el is küldtem, igy ez megvan, és júliusban jön egy kis pluszpénz, minimum egyhavi bér, igy ez nagy segitség lesz a nyáron! :D Nem maradok sokáig, még elrendezek néhány cuccot és kész vagyok...hát elég fura...de apa mondta, hogy ha jól leszek, sétálhatunk egy kicsit délután.

Péntek/szombaton jönnek nagyikámék, megvesszük a babakocsit, meg megbeszéljük, hogy tudnak majd még segiteni.

De jó napja lehet Tisának! :D :D :D Ott van már vele egy kistündér! :D

Kép
tünemény

Sziasztok!

A Picasaba tettem fel képeket gyerekszobákról, ha valakit érdekel.
Vendég

nagyon sok gratula Lénához, szegénykéim jó sokáig tartott, de szerencsére minden rendben van, és Ők már együtt vannak! sok sok tejcsit!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Tisa: Nagy gratula nektek és sok boldogságot, egészséget Léna babához!!

Ildi, Sziszike: hű gyanúsak vagytok. Majd írjatok mi a helyzet!

Tegnap én is be voltam tojva. Reggel és este jött egy kis barnás nyákos valami. Fosok, nehogy a nyákdugesz legyen az. Még én nem akarok szülni! Ja és egész nap keményedett, görcsölt a hasam, annak ellenére, hogy szedem a gyógyszereket.
A biztonság kedvéért most összeraktam a kórházi cuccom...
Holnap megyek dokihoz és megmondja mi a helyzet.

Megyek pihizek tovább!

Mindenkinek pusszancs.

Kép Kép
kisvirág_30

Mit ebédeltek?
Nálunk Brassói készül ubi salival.

Tünemény!
Te írod a saját értékelődet? Ez furcsa. Nálunk mindig a közvetlen felettes készíti. Remélem, hogy csak jókat írtál! :)

Megyek, folytatom a babaruha mosást...

Kép
gesztenye74

Cat!

Szépek a gyerekszobák, ügyesen megoldottátok. :)

Kép
gesztenye74

Igen, én megirom először, persze, csak jókat :D és utána lesz egy beszélgetés a főnökkel, ő lepontoz, mint tanár a suliban, 1-5ig értékel, és aszerint kapjuk a jutalmat is! Mivel elkezdtem tavaly a mérlegképes sulit, jól elhúzom, és igy majd minden évre jut egy sikeres vizsga :lol: :lol: meg most beirtam, hogy betanitottam az utódot is :D szóval nem lehet rám panasz :D

eldöntöttem, nem nyomtatgatom ki a sok papirt a könyvelt dolgokról, majd az utód kinyomtatgatja őket...nem fog neki tetszeni, de ez már nem foglalkoztat :D most tök jó kedvem van, ahányszor kinézek az ablakon tavasz van, és eljött a babaeső is!

no mennem kell, ennyi elég volt, ezt a napot úgyse fizetik ki

Kép
tünemény

Sziasztok!

Hatalmas gratula Tisának!!!Sok boldogságot a pici Lénához!Jó egészséget és sok tejcsit Nekik!!

Jó ilyen hírre bekapcsolni a gépet :)
És látom,azért itt egész szépen fájogatunk,keményedünk.Úgy tünik,vmi nagyon beindult! :D

Sziszike!Majd jelentkezz,hogy mi a helyzet veletek!Bár tényleg valóban "gyanús" vagy!Lehet,hogy te leszel a következő????

Lányok!Nekem tegnap annyit járt a fejemben Tisa,hogy éjszaka aztán veletek is álmodtam,pedig személyesen senkit nem ismerek :? De álmomban folyamatosan jöttek a hírek,hogy elindultak a nagyvilágba a kismanók,én meg csak ültem itthon és irígykedtem :oops:

Tünemény!Örülök,hogy végre ilyen jó kedved van,ez érezhető az írásodon is!

Na megyek,még megcsinálom a rakott krumplit,aztán vasalom a picilány cuccait!

Puszi mindenkinek!

Kép
demetnik

Most kaptam egy sms-t Tisától:
"Mindenkinek köszönjük a drukkokat és az sms-eket. Fáradtan, de nagyon jól vagyunk. Haza érve jelentkezünk! Pusza Nektek!"

Ezek szerint továbbra is minden rendben van velük! :D :D :D

Kép
gesztenye74

Gesztenye: Én is brassóit ebédelek :)

Kisvirág: Pihenj sokat és nagyon vigyázz magatokra!!

Megjöttem az NST-ről, ilyen a görbém:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Én nem értek hozzá, de állítólag volt 2 fájásom. Jankával minden rendben, az orvos szerint útra kész és hosszú, vékony baba lesz.

Kép

Kép
sildi83

Tünemény! Sógornőmnek meséltem rólad, és azt mondta, hogy amikor Ő szült, volt fogadott dokija, csak éppen nem tudott bemenni, (buli volt előtte...), és az ügyeletessel szült. Na, sokkal jobb lett neki mint az előző, és onnantól kezdve Ő lett a fogadott dokija.

Annaszuszi! Lehetnek már a frontok!!! Hisz a babák nagyon frontérzékenyek, mindent megéreznek. Lehet ez a sok keményedés, jósló is ezektől van. Ahogy néztem, csütörtöktől ismét nagy hidegfront jön, úgyhogy szerintem ha addig nem is, ismét beindul nálunk a babaeső!!! :lol:

Kisvirág! Nem voltál vizsgálaton? Nem attól volt a barnázgatás?

Kép

Kép
eda7

Ildi! A felső mutatja (ha jól tudom, de majd a gyakorlottak kijavítanak!) a baba mozgását. Az alsó a méhed összehúzódását.
Az eleje tájékán látható egy kicsit, és a vége felé az egy fájás, ahol fent is maradt egy ideig, nem csúcsos.
Az enyémben múlt csütörtökön volt vagy 4-5. Megpróbálom beszkennelni, lehidalsz, hogy milyen volt. :oops:

Kép

Kép
eda7

Megpróbálom ide tenni: Ctg

Kép

Kép
eda7

Eda: Uuh, és a keményedésen kívül éreztél közben valamit?

Kép

Kép
sildi83

Jól fellendült a topik Léna babának köszönhetően!!! :lol: (Azért nem semmi, h tényleg az első lett az első!)
És látom, mindenki szülni készül már, hát azért nem lenne baj, ha még 1-2 hétig benn maradna a többi baba.
Én is viszonylag sokat keményedek, már ahhoz képest, h eddig szinte semmi nem volt, de nem komoly a dolog.

Hétvégén amúgy én is atomjaira szedtem a két babakocsit meg a hordozót és kimostam a huzatokat. Most meg épp az első babamosás van folyamatban. Kiszámoltam, h ha hetente egy adagot mosok (már a többi mosás mellett), amit ugye ki is kell vasalni, akkor már majdnem késő is a héten elkezdeni. :roll: A barátnőm is hozott ma két zsák ruhát, szóval lesz mit felvennie a kölöknek!
A kórházi csomagot viszont továbbra sem rakom össze, majd csak ápr. elején!

Kikocska, Nándi nagyon ügyes, csak így tovább!
Neked meg kitartás, tényleg mindjárt a kezedben lesz Misi, és minden sokkal szebb lesz majd! Boldog szülinapot Apának!

Kutyafüle, nem máj. 1-ére voltál kiírva eredetileg? Hogyhogy előrébb hozták a terminust?

Jaj, majd elfelejtem, nagyon szépek a szobák!
Beninek hogy tetszik az új birodalma?

Zsu
svs

Tisának nagy gratula sokadszorra is!!

Én is nagyon sokat keményedtem tegnap, bármit is csináltam, ha meg nem mozdultam, akkor ő akarta kitépni az oldalam. Nagyon kis durva játékos lett, de tényleg keményen csinálja.

Kikocs kitartás! Tudom milyen rossz, ha nem lehet az ember kicsit az Első. Nándinak is gratula, majd a nyáron biztos könnyebb lesz a pelisnélküliség.

Anyósnak ma mondtam,hogy külső méhszájam nyitva,erre ő rávágta,hogy akkor csak szülhetek még 25.én ahogy ő mondta,mert ő is 25.ei,párom meg 5.ei és ő most reménykedik, végülis 26.án töltöm a 38at,kitudja..

Ma mentünk volna szülésfelkészítőre, most, hogy kiderült itt is van, erre még mindig látogatási tilalom van. Brrrrr

Tünemény tudtam, hogy sietnem kell haza, mert te is várod a hírt, de sajnos csak nemrég érkeztünk meg, de örülök, hogy sikerült felszöknöd netre.
Csalán teát igyál, az is vízhajtó. Egyébként én is sok helyen olvastam és 34-35-36 hetet is írnak kezdésnek, de szerintem a dokit kéne kérdezned, de ahogy te vizesedsz,meg a vérmnyomid szórakozik, szerintem te ihatod már,mert szerintem (mint aki nagyon ért hozzá)te előbb fogsz szülni. A másik fórumon,aki megszült ő is nagyon vizes volt.

Kisvirág lehetett nyákdugó, de attól még 2 hét múlva is szülhetsz. Emeld a MG adagod, nekem 34 hetesen 2x2re emelte a doki, bár mindig elfelejtem beszedni, de nekem most már nem is kell.

Ildi nekem az alsó sor majdnem egyenes,ott a puklik jelentik a fájásokat asszem.

Ezek a hülye frontok biztos kihozzák a babákat, az enyém a köldököm fölött készül kijönni, becarok!!

kocska

Sildi!
Te érezted azt a bizonyos két fájást, amit a CTG mutat?

És Te Eda?

Zsu!
Én is azt szeretném, ha még március végéig benn maradna Luca. Először is, még csak most kezdtem meg a szabimat, másodszor, meg két hétnél semmiképp nem szeretnék korábbi v. későbbi szülést.
Mondjuk nem is érzek még semmit, úgy hogy nem hiszem, hogy előbb fogok szülni.

Kocska!
Nálatok már nagyon zajlanak a dolgok. Te is esélyes vagy 2. helyezésre! :)

Kép
gesztenye74

Gesztenye: Annyit éreztem, hogy kőkemény lett a hasam, és kiemelkedett, és még a fülem is belemelegedett :) Égett az arcom tőle. De fájni nem fájt.

Kép

Kép
sildi83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: