Sziasztok Lányok!
Tisa! Nagyon sok boldogságot, sok-sok tejcsit kivánok Nektek! Szivből gratulálok a kibővült családhoz!
Hát én bizony nem nagyon tudtam aludni éjjel..ahányszor felkeltem, mindig Tisáékra gondoltam, hogy hogy állhatnak, és hogy neki már ott lehet Léna baba a karjaiban! Ma reggel már 5kor fent voltam, csak sikerült visszaaludnom egy kicsit, és micsoda jó hirre ébredtem, köszi Tasin!!!

Meg is könnyeztem, mert ez most már annyira igazi, és annyira közeli. Még a nagypapiméknak is elmeséltem
Szóval lehet hogy a héten még több babahirre számithatunk lányok???

valahogy majd net közelben kell lennem, mert tegnap este is nehéz volt, és irtam is Kocskának, hogy van-e valami, de akkor még nem volt
Lili nagyon szép a szoba, igazi meseszép kislányszoba! Hamarosan lakója is lesz!
Ha lesz körzeti nődoki, akkor elmegyek hozzá, és mondom majd, hogy nincs már választott dokim, mert nem tudom megfizetni, és amig kell, járok hozzá a vizsgálatokra, ő meg alapból a mávba küld mindenre, mert oda tartozok. Kiváncsi vagyok, majd ez az új doki mit mond, vagy milyen lesz a hozzáállása, ha igy a végén állitok be hozzá...
KÉRDÉS: a gmailen van egy hosszú lista, amiben sokminden le van irva, gátmasszázs, kelengye, teák...no, itt azt olvastam, hogy 34. héttől már lehet a teakeveréket fogyasztani. Szerintetek ihatom, vagy még várjak én is? Mert ami ott van, az vagy 5féle keverékből áll, és igy azért a 'töménységük' is más megosztásban van. Irjatok, mert akkor beszerzem őket. Meg azt irta, ez a vizesedésre is jó, én pedig már tiszta vizilólábú vagyok, egész nap!
Iszonyatos a gyomrom, még mindig, reggel is kiöklendeztem a semmit, nem tudom, ez virus-e vagy mi okozhatja...
na most befejezem a munkát, de mig itt vagyok az irodába, itt is leszek