A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szandra
Tejpépből is van HA és nálunk laktatóbb,mint a táp.A csajoknál is már csak kiegészítés.Mi fürdés előtt vacsizunk,6-kor,utána még fél,1 óra játék van és alvás előtt közvetlen még megisznak 150ml tápot.
Vendég

Sziasztok!

Szanet édesek a lányok! Tényleg olyanok, mint a pufók angyalok :lol: nagyon szépek és ők is teljesen egyformák (számomra :oops: )

Maryska, nem semmi vagy, megjöttél? Nagyon ügyi vagy! Majd írd le, hogy mi hogy történt, én nagyon kiváncsi vagyok!!! És gyógyulj meg hamar! Lányaidnak is jobb, ha gyógyultan és kipihenten kapnak vissza és hamar itt lesz a péntek!!!

Szegény férjemnek épp most csinálnak terheléses tejcukor vizsgálatot, mert valószínűleg tejcukor vagy laktózérzékeny, 2 órán keresztül szúrkodják!!! :roll:
Vendég

Amonré!
Na az enyémek életükben egyszer sem ettek meg 270ml tápot egyszerre!!!!Hú!Jóevők!

Xandra!
Én a fél6-os tápot lecserélném laktatóbbra!Sinlac nagyon finom ízű és lehet bármivel ízesiteni (ha szeretnéd!bár enyémek anélkül is imádták).
De mondjuk ettől függetlenül is lehet,hogy kelni fognak.Ha bagoly típusúak!

Mrsparis!
Mit csinálnak vele 2órán keresztül?
Nekem is kellene lassan a törpöknek időpontot kérni a gasztróra!

Edit

Kép

Kép
edit73

Kedvenc sógorom szerint a HA-nem HA kérdésnek igazából nincs sok jelentősége, amelyik bébi tejallergiás "akar" lenni, az lesz. :cry:

Binyek!
Képek elküldve, remélem, most át is megy. Két részletben küldtem...
vovanda

)

editSotske!
Gratula a fogacskához!

amonré!
Én 5hóig szoptattam,de csak egyesével.Nekem sem volt sok tejem,bár szerintem ez a körülmények miatt is volt.A nagyot azért tudtatm 10hóig szoptattam 8csak akkor ugye még nem volt más dolgom :wink:

Kép

Kép
edit73

Vanda!
Ez így is van!Enyém majmocskák 10hósan lettek allergiásak a Ha tápszerre.Akkor le kellett cserélnünk Humana Sl-re,ami egy szója alapú tápszer. Amúgy a HA is tehéntej alapú,csak a babák számára emészthetetlen összetevők "megemésztett" :wink: fomában vannak benne.

edit

Kép

Kép
edit73

Binyek, Amoré, dobtok egy képet , vagy linket erről a karámról??

Köszi!

apjuk remélem időben hazaér, és elmegy megveszi, de még fel is kell tenni....

zsuzska80
Szombathely

Bocsi a helyesírási hibákért!!!!

Kép

Kép
edit73

Edit!
nekem a nagy itta a Humana SL-t, miután elapadt a tejem...
És mivel új vagy, te nem tudod: kedvenc (amúgy egyetlen sógorom) gyerekorvosból van, plusz tesómmal karöltve 4 kölköt nevelgetnek. Őket szoktam faggatni, ha megáll a tudományom...
vovanda

Petri!
Az ÁFA-t lefelejtetted Banika szülinapi köszöntésénél!(Bocsi Banika,nem tudtam kihagyni!) :lol: :lol: :lol:

Vanda!
Átjöttek!Intézem. :wink:

binyek

Edit
Köszi :D
Vendég

Binyek
Nem akarlak sürgetni,de majd ha tudsz valami új infot a szemésszel kapcsolatban,légyszi gondolj rám :wink:
Vendég

Edit, vettek Tőle vért, amikor odaért, aztán megitatták Vele a tejcukros löttyöt és először negyed óránként, aztán félóránként vesznek vért...ez tart 120 percig...
Vendég

Eszti :P
Melyik tejpép HA-s?

Dóri :P
Nekem az úgy teljesen jó lesz!
Gyere gyarkabban :wink: és dobj képeke is!

Banika :P
Hányadik?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra
A Milupának Van HA tejpépe.Gyógyszertárban és Rossmannban és talán a DM-ben is kapható.
Vendég

Vovanda!
Jó az ilyen rokon a háznál! :lol:

Kép

Kép
edit73

Binyek!
Köszi! :lol:
vovanda

Szandra
Sárga dobozos és rá van írva,hogy Ha.Anno én is adtam a csajoknak és nagyon szerették.
Vendég

Banika! boldog szülinapot! :)

zsuzska80
Szombathely

Bocsi ,én nem tudok dobni ,mert számitástechnikai analfabétusz vagyok ,kb 1 hónap volt hogy képet raktam fel :oops:

Szandra,nálunk a csajok tápot esznek vacsira HA.-st ,igaz mindenben ezt nyomatjuk még a pépben is :oops: szerintem az elég laktató, talán probáld meg eltolni a kaják közti időt ,ez csak tipp és akkor a vacsi elötti kajánál ,uzsinál nem adj annyit 240 hanem mondjuk csak 200.Lehet hogy hülyeség ,de egy probát megér.
Nálunk a csajok 4 óránként esznek ,én tartom kezdettől fogva a terror mutter szerepét ,persze korábban nem 4 óra volt ,ennyire nem vagyok azért kegyetlen :oops:

[Kép
amonré

Mrsparis!
Hű!Ez elég rosszul hangzik!Legalább jó vénái vannak?Hányszor kell tőle vért venni?

Kép

Kép
edit73

Szandra Milupa ,van sima meg vaniliás ,én keverék hozzá gyümit is .Tök fina magában is ,nekem bejön :D

[Kép
amonré

Edit, azt hiszem összesen hatszor :shock: durva, nem? Jó vénái vannak, de ez azért mégiscsak sok...
Vendég

Jesszus Paris
Szegény urad!Mennek neki a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Köszi Eszti :!: :!: :!: Még 3/4 óra és megszabadul...
Vendég

Jó reggelt! reggel még csak olvasgattam...most meg...
Edit: nagyon helyesek a srácok :) ez az együtt vagy külön kérdés nagyon érdekes, én mindenképpen együtt szeretném majd, de persze majd úgyis kiderül :) Mire mi odaérünk, Tőled kérünk majd tanácsot :) na és persze a nagyobbaktól :)
Tontica: tényleg, Ti együtt vagytok a bölcsiben? vagy ott csak 1 csoport van, bocsi ha már írtál erről, nem rémlik...és a bölcsiben egymás társaságát keresik inkább vagy barátkoznak?
Banika: boldog szülinapot!
Sotske, Lili: szerintetek meddig lehet használni a Herkit? Aki váltott babakocsit miért? Hát a padka tényleg gázos néha... Bocsi a kérdésekért, csak szeretném tudni, hogy mire számítsunk ezügyben...mikor kell/ene majd cserélni, ha kell/ene
Nyulasz: de jó, nem semmi 6., gondolom kemény volt, de most akkor itt az öröm ezerrel :) Herqulest nagyon ritkán lehet kapni használtan, mi is úgy vettük! Én a legelejétől ezzel szemeztem, de az ára...viszont használtan már emberibb, bár így se volt olcsó, DE befér a liftbe!!! sajnos nálunk ez volt a legelső szempont és nem az ár...ja és Binyek, képzeld Bajáról jött a kocsi :)
Szandra: juj de helyesek vagytok, micsoda szemek :)
Bubikák: nekem nagyon tetszik az új neved :)
Maryska: hűha, akkor csajok nincsenek Veled? Na ez a kemény, ezt kibírni! De ügyi vagy és hamar összekapod magad :) bizti így a jobb gyógyulás szempontjából
Zsuzska: mesélj, miket vettél?
Amonré: hát igen, ha éhes jobban eszik :) mi is tapasztaljuk néha :) bár most lekopogom, egész jól beállt napirend és jól esznek a csajok KOPP-KOPP sok szerencsét a karámhoz :) Binyeknek és Zsuzskának is :)

tesz-vesz, vatera - lemaradtam, én azt hittem csak akkor kell fizetni, ha eladsz valamit ... akkor ez így már nem is olyan jó...mi a pihenőszékeket vettük így, de itt Budapesten és elmentünk így meg is nézhettük és nem volt 'gond', én tartok a postai úton verziótól, meg hogy nem látom...persze vannak korrekt eladók, de sajnos az ellenkezője is...

na aszem reagáltam mindenfélére és lassan már megint eszünk :lol: :lol: kisütött a napocska!!! remélem akkor tudunk menni majd sétálni, tegnap se voltunk, úgy unom már a rossz időt és egész hétre azt mondtak :( :( :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Na lányok ,megyünk toljuk a szekeret egy kicsit , tök szép idő van :D

[Kép
amonré

Melcsi!
Egy lombik is tortúra (nekünk is az volt)... Nem tudom, lett volna -e erőm hatot végigcsinálni, Nyulasz, le a kalappal.

Törpökkel zenét hallgatunk, így csak nyöszörögnek, nem ordítanak. Tök jó, musical orrvérzésig. Vagy az jön be,hogy én is énekelek??? :oops:
vovanda

Melcsi
Szerintem sokáig jó a Herqules,ha nem kell beöltöztetni a csajokat.Akkor viszont már ilyen korban,mint a csajaim,kényelmetlen.
Én imádtam,visszasírom még sokáig.A mostani hozzá képest fapados,de a célnak megfelel.És ha még egyszer választani kellene,akkor is Herqulest vennék első kocsinak.
Vendég

Na, en is lemaradtam mint a Szanett! :lol:

Szanettem annnyira szepek a kepek, a csajszik gyonyoruek! Ugye profi fotok? Tobbszor is megnezegettem annyira gyonyorusegesek!!! :D

Szandra: a Te fiaid pedig irto jokepu pasik lesznek es Te is milyen kis szep vagy! Irigy! :wink: :lol:

Dori: vegre hogy irtal, azert remelem mer letisztaztad Magadban a dolgokat es nincs hari! :wink:

Maryska: hu, miyen hamar otthon vagy! Minden ok, nem faj?

Edit: Udv! 4 fiu? Te aztan korbe vagy szeretgetve minden nap, mi? En nagyfiam ha itthon van 5 percenket mondja hogy mennyire szeret es puszilgat, olelget, kis mocsok, imadom! :D
Hogy elted tul az elso 2 evet, tessek tanacsot adni! Mikor kezdtek el beszelni a fiaid? Enyemek meg mindig nem akarnak. :(

Babusok: bolcsiben egy csoportban vannak de nem nagyon foglalkoznak egymassal, nekem nem kell felni hogy egymasra nonek mert fiu-lany, kulon szemelyisegek, kulon erdeklodesi kor, kulon baratok stb. Mintha "csak" testverek lennenek.

Banikanak NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!

Nem tudom mit akartam meg, de nesze Nektek; minek irtok ennyit!

Ja, Moni, sajnalom hogy vegul nem jott ossze? Es ha nem az urad vinne Titeket hanem valaki mas a csaladbol?

KépKép
KépKép
tontica

Vanda: nem emlékeztem, hogy Nektek is lombik volt akkor Nyulasznak tényleg nagy gratula micsoda kitartás és Neked is Vanda :) meg Mindenkinek a csodákhoz :)
Jaj, olyan jó, hogy ennyi édesbaba van és lesz!!!
Sotske: tényleg, most, hogy mondod, szombaton már mondtam is Apának, hogy alig férnek el, túl nagy az overál :lol: na azért még elférünk :) gondolom nekünk jövő télen már az ülő verzió lesz, akkor még talán jó lesz így is a kocsi...vagy nem?

babusok
Budapest

Melcsi
Hát,necces.Enyémeknek már kényelmetlen volt a sok göncben.
Vendég

Sotske: köszi, na akkor majd meglátjuk :) és mikortól használtad ültetve? ha már egyébként is ülnek? hűha, lehet , hogy hülyeséget kérdezek de fogalmam sincs :oops: mondjuk nyáron nem tudom milyen lesz a mózesben feküdniük...kiderül :)

babusok
Budapest

Melcsi
Még nem tudtak ülni,akkor a fekvés utáni első pozícióra állítottam be az ülést és így nagyon élvezték a sétát,mert többet láttak.A teljesen ülősre csak akkor,mikor már ültek.
Vendég

Melcsi
Nekünk nem volt mózesünk.
Vendég

[quote="binyek"]P írta:binyeketri!
Az ÁFA-t lefelejtetted Banika szülinapi köszöntésénél!(Bocsi Banika,nem tudtam kihagyni!) :lol: :lol: :lol:

binyek, mi szigorúan az "alanyi mentes" (azaz tinédzseresen fiatalos anyuka) kategória vagyunk! :wink: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek!
Hogy neked milyen igazad van... Anyukámmal vásároltam, egyik gyerekem sem volt nálam. Köszönök a boltban a pénztárosnak, sejtésem szerint fiatalabb volt, mint én. Szóval köszönünk mind a ketten anyuval: jó naot kívánok. Erre a srác: kezét csókolom, szia. Nem lőttem le, de vigyorogtam, mint vadalma. még a koromat se igen nézte ki belőlem, azt meg hogy kölkeim vannak, pláne nem.
És ahogy itt elnézem a képeket, mindenkivel ez a helyzet. Szerintem azt hiszi rólunk az avatatlan szemlélő, hogy a gyerekeink bébiszitterei vagyunk. 8)
vovanda

Binyek!
Távba tudsz segíteni bagóról leszokni? Anyukám kb. 1000 éve füstöl, abba kéne hagynia (ezt ő is tudja) csak segítség nélkül nem fog menni.
vovanda

cica: akkor most azon sírsz, hgy tehén és hájas disznó vagy vagy annak örülsz, hogy nem néznek ki belőled 3 gyereket??? mintha kicsit következetlen lennél :lol: :D
1szálpasi

ja, és binyek engem is leszoktathatnál a bagóról...igaz, hogy én nem cigizek, de legalább könnyű dolgod lesz velem:-)
a kolléganődtől meg bocs, elég érdekes lehetett, amikor felvette, én meg közöltem vele, hogy szia, pasi vagyok :oops:
mentségemre legyen mondva, nem tudhattam, hogy nem te veszed fel a telefonodat :roll:
azért el tudom képzelni, hogy kapott már pár hívást érdekes nevű embertől (aki a fórumos nevén mutatkozott be)....tudta volna, ha azt mondom, hogy binyeket keresem?:-)
szerencsére beugrott a neved.....
1szálpasi

Eszti: köszi tppeket :)
Vanda, Pasi: akartam még írni, husikák babók, hány kilónál járnak zabagépek? Mi még soha nem ettünk ennyit egyszerre :lol:

babusok
Budapest

Melcsi!
Légvédelmi sziréna (Dani) közelít az 5 kilóhoz, kismacska valamivel 4 kiló fölött.

ÉS MA DÉLELŐTT CSESZNEK ALUDNI!!!! :evil:
vovanda

Ja, Pasi!
Nem a hatalmas seggem, hanem a csini pofikám miatt néznek folyton gimnazistának... :P
vovanda

Melcsi Elvileg kétpetéjűek, bár eleinte ezt nagyon nehezen hittem el :D

davandi Ez a lufi ötlet naaaagyon jó :D Hiába, mindig a legegyszerűbb dolgok a legjobbak :D

szanet Nagyon gyönyörűek a képek, meg főleg rajtuk a lányok :) Micsoda kecses mozdulatok :D

Edit Szia! Na, valaki javítja a fiúk arányát, mielőtt a lányos anyukák összevesznek a kiscsávókon. :lol: A nagyobb korkülönbség meg külön jó, a fiúk később érnek :lol: :lol:
(a húgom azt kívánta nekem, hogy legalább az egyikük fiú legyen, hogy ne legyen olyan konnyű dolgom (miután kritizáltam a gyereknevelését :)), látom, neked bőven kijutott a jóból :D)

lanyané Akkor most megnyugodtam, hogy nem csak én nem virgonckodtam a császár után :) Mondjuk én alig vártam, hogy leteljen a 12 óra, és felkelhessek, annyira szenvedtem, de amikor felálltam, azt hittem, ott helyben össze is esek :D A szétmart gyomrodba minek akarsz még kávét is :shock:

Vanda Én az ikrek kötődéséről azt olvastam, hogy szakítani kell időt arra, hogy külön-külön is legyenek a szülőkkel (pl. addig egyik a mamánál)

Nyulasz babakocsi: én mindenképpen egymás mögöttit akartam, hogy az autós üléssel is működjön. Elkezdtem nézelődni, hogy milyet lehet kapni és mennyiért, aztán úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó ennyit fizetni egy babakocsiért, amikor töredékéért lehet venni nagyon jó állapotban lévő használtat :)

[quote]A írta:zt se tudtam,hogy fiú vagyok-e vagy lány....Aztán elmentem pisilni és eszembe jutott!

binyek Felébrednek a csajok a röhögésemtől :lol: :lol: :lol:

Na, most befejezem, reggel 9 óta írom ezt a hszt :D
szamy

Babusok! csupa szép ruhát!! Főleg Fanninak, de Gergőnek is akadt. (kb 40 db :) :oops: :oops: )
Főleg CundA , de H&M is van közte :) és nyáriak :)
szóval neten történő bevásárlást befejeztem :)

a teszveszen is régóta kell fizetni... de a vaterán 6 % azt hiszem a tesz veszen meg 4 %. hát én már fizettem nekik pénzt.....

zsuzska80
Szombathely

Na megjöttünk,a jó idő az lett ,hogy fúj a szél ezerrel,esett az eső, úgyhogy rövid volt a sétánk :( .Ebéd letudva , bömbölés elkezdve :?

[Kép
amonré

Hali!

Banika! Boldog szülinapot! :D

Nézem itt, hogy mennyit esznek a babáitok. Hát az enyémek basszus olyan szar evők! Ketten esznek egy adagot. Este meg hiszti van, mert nem csúszik a táp. Most hogyan magyarázzam el nekik, hogy anyának már nincs annyi teje, hogy jól lehessen lakni vele és mást is kéne enni??? Szegény Norcikám úgy sírt tegnap este. Akart volna még szopizni, de a végén csak az üres cicimet rángatta. A táp meg nem kellett.

Fanni! Szépek vagytok.
:lol:

Asszem a héten meg kell vennünk életünk első pár cipőjét. :lol:

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Azt hittem már sosem tudok belépni! :evil: 20 perce kínlódok! :?

Megjöttünk a játsziból, megetettem, lefektettem őket, majd beültem sziesztázni a kádba, ott elolvastam azt a 2 oldalt, amit tegnap óta írtatok :wink: Amíg a gép próbált belépni, megcsináltam a pirítóst és a kávét, megettem, és voálá, sikerült elindulni a babanetnek is :D

Csináltam pát képet, de nem az igaziak. A lila Lili, a sárga Jázmin :wink:
Kép Itt még kevés gyerek volt
Kép Kép Kép Kép
Kép
Volt ott egy kisfiú, aki olyan őrjöngést vágott le ha valaki megközelítette a játékot amivel játszott, hogy még! :roll: Majd egy kislányba akkorát harapott, hogy belilult a karja!! :shock: És még az anyukának állt följebb, hogy a kislány el akarta venni a fiától a labdát 2x, és másodikra a kisfiú ezt már nem tolerálta! :shock: :shock: Mikor felénk jött a kis köcsög, már elhúztam a csajokat. Ha az enyémeket harapja meg így, anyukának sem marad foga! :twisted: Ezt még meg kell tanulnom, hogy el kell viselni higgadtan, ha más gyereke összevitatkozik az enyémekkel... Viszont a dadus megdícsért, hogy nagyon szépen isznak pohárból. :D

Különválasztás: Nincsenek együtt, jobban odafigyelnek más gyerekekre. Totál 2 irányban kóricálnak, ezzel jelentősen nehezítve a dolgom. :roll: :D

(lenyírtam a frufrujukat...) :oops: :oops:
Vendég

Anny cukik a csajok:)

Banika :boldog szülinapot!

[Kép
amonré

Ja, és a kiskrapek taknya-nyála egybefolyt...Kb 2 éves... :roll: :?

Remélem nem haragszotok a sok képért...legközelebb kisebbre csinálom, és akkor kevesebb helyet folgal :oops: :oops:
Maryska: Irigyellek a szép pocid miatt. Nekemnem csíkos, de nagy. Mindig is az volt...mikor 47 kiló voltam, akkor is be kellett húznom :roll:

Üdv Edit :D NAgyon szépek a nagyfiúk :wink:

Szerdán megyek a babakocsiért :wink: ÚÚÚgy várom!! Jó lesz kicsit kiruccanni is :D

Ma jönnek az egyik egy-személyesemért, amit eladtam a teszveszen...NAgyon durva, hogy a hírdetésért is fizetni kell!! :shock: :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?