Jó reggelt! reggel még csak olvasgattam...most meg...
Edit: nagyon helyesek a srácok

ez az együtt vagy külön kérdés nagyon érdekes, én mindenképpen együtt szeretném majd, de persze majd úgyis kiderül

Mire mi odaérünk, Tőled kérünk majd tanácsot

na és persze a nagyobbaktól
Tontica: tényleg, Ti együtt vagytok a bölcsiben? vagy ott csak 1 csoport van, bocsi ha már írtál erről, nem rémlik...és a bölcsiben egymás társaságát keresik inkább vagy barátkoznak?
Banika: boldog szülinapot!
Sotske, Lili: szerintetek meddig lehet használni a Herkit? Aki váltott babakocsit miért? Hát a padka tényleg gázos néha... Bocsi a kérdésekért, csak szeretném tudni, hogy mire számítsunk ezügyben...mikor kell/ene majd cserélni, ha kell/ene
Nyulasz: de jó, nem semmi 6., gondolom kemény volt, de most akkor itt az öröm ezerrel

Herqulest nagyon ritkán lehet kapni használtan, mi is úgy vettük! Én a legelejétől ezzel szemeztem, de az ára...viszont használtan már emberibb, bár így se volt olcsó, DE befér a liftbe!!! sajnos nálunk ez volt a legelső szempont és nem az ár...ja és
Binyek, képzeld Bajáról jött a kocsi
Szandra: juj de helyesek vagytok, micsoda szemek
Bubikák: nekem nagyon tetszik az új neved
Maryska: hűha, akkor csajok nincsenek Veled? Na ez a kemény, ezt kibírni! De ügyi vagy és hamar összekapod magad

bizti így a jobb gyógyulás szempontjából
Zsuzska: mesélj, miket vettél?
Amonré: hát igen, ha éhes jobban eszik

mi is tapasztaljuk néha

bár most lekopogom, egész jól beállt napirend és jól esznek a csajok KOPP-KOPP sok szerencsét a karámhoz
Binyeknek és
Zsuzskának is
tesz-vesz, vatera - lemaradtam, én azt hittem csak akkor kell fizetni, ha eladsz valamit ... akkor ez így már nem is olyan jó...mi a pihenőszékeket vettük így, de itt Budapesten és elmentünk így meg is nézhettük és nem volt 'gond', én tartok a postai úton verziótól, meg hogy nem látom...persze vannak korrekt eladók, de sajnos az ellenkezője is...
na aszem reagáltam mindenfélére és lassan már megint eszünk

kisütött a napocska!!! remélem akkor tudunk menni majd sétálni, tegnap se voltunk, úgy unom már a rossz időt és egész hétre azt mondtak