A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Nagyon édes az összes babafotó, bocsánat, ezt mindig elfelejtem írni, meg nem is írom név szerint, de tényleg azok...
vovanda

Banika! Te olyan vagy a képeken, mintha gimis lennél :shock: :D
Juci: Mennyire ügyesek a nagylányok!!!! Nálunk öltzködési bojkott van még mindig. :roll:

Jázmin pár napja hisztimanci. Nem vagyok boldog tőle...
Vendég

Anny!
Nekem mnd a kettő nyűglődik már második napja...

És nem is dicsekedtem tegnap: egyedül kijutottam a törpökkel, menet a következő: kölköket hordozóben levinni a földszintig (ez még könnyű, lift van). Anya pincébe le, babakocsi felhoz, kölkök átrak, hordozók pincébe le. Mondtam Pasinak, ne nagyon szkanderezzen velem egy hónap múlva, mert lenyomom. :lol:

És a legjobb: MEGYÜNK KONCERTRE. Van gyerekfelügyelet (anyu+szitter) és kaptunk jegyet is. :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

De jóóó neked!!!

Átvette a hiszti stafétabotot Lili. Ébredés óta vinnyog. Bakker letépem a fülem!!! :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Davandi: jelen :D .Köszi a hiányolást!

Lányok, két nap alatt ennyit írni. :shock: Nem győztem visszaolvasni. Bár nincs is most időm, mert mindenki beteg :( .Most ápolónő vagyok.

Banika: boldog szülinapot! :D Szépek vagytok! Fiúk nagyon jóképűek és csinik az új kocsikban!

Szanett: Gyönyörűek a lányok!

Judit: Csodaszépek a kis mellényeseid!

Anny: nagyon drágák és szépségesek a csajok. Cukik a kis ruhákban!

Vovanda: Ti is nagyon szépek vagytok! Jó a vonalzód! Ez a tegezősdi ismerős. :D Szerintem engem a gyerekek nélkül kb. 20 évesnek néznek.

Petra: Most vagyok 32 éves és gondoltuk, hogy a 45 év a végső határ a gyerekvállalásra nálunk. Utána már semmiképp.

Szandra: nagyon jóképűek a Ti srácaitok is. Szép vagy !

Lanyané: gartulálok a sikeres műtéthez! /meg DokiApunak is/. Gyors gyógyulást kívánok, és sok örömet az eredményben!

Valaki összedobna nekem is egy vonalzót ??? LÉÉÉÉSZI! :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Vanda: ügyes voltál a sétával! Nálunk is hasonló az indulás. Csak gyalog viszem le Őket a másodikról, kocsi kis a garászból. ÁÁÁÁ Sokszor ezért a procedúra miatt nam indulok el velük.
Érezzétek nagyon jól magatokat a koncerten.

Írtam mail-ban, de nem tudom megkapta-e mindenki. A Discovery Travel @ Living-en van egy műsor mindennap fél kilenckor reggel, este és fél 3-kor. A címe Jon, Kate és nyolc gyerek. Van egy 7 éves lány ikerpárjuk és 3 és fél évesek a 6-os ikrek. Akinek van ilyen csatornája, nézze meg. Nagyon jó. Mindig erőt gyűjtök belőlük. :D

Szép napot mindenkinek! Este ha lesz erőm, még benézek. Gondolom ha most kihagyok egy hetet a betegség miatt, akkor teljesen lemaradok. :) :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hűűű bakker...még jó, hogy holnap megyek a barátnőmmel Gyulára a babakocsiért, különben megzazulnék :roll:

Én is gondban vagyok a cipővel. ÁLLÍTÓLAG anyós tud csináltatni ingyen a lányoknak siestát, de elég szkeptikus vagyokezzel a márkával. Arról nem is beszélve, hogy az ortopédus szerint még csak 1 hónap múlva lesz érdemes megcsináltatni. Na jó...és addig? Most van 1 bundás csizmánk (nem nagyon tudnak menni benne),és egy félcipő. Ha bejön 1 hét múlva teszem azt a jó idő, akkor mit adok rájuk?? Szerintem megyek Deichmannba...
Vendég

lili!
Cipő ügyet nem felejtettem el, de szanet lecsapott a kiscipőkre :wink:
lábizzadás, nem csak cipőmárka függő, akinek hajlamos rá a lába, annak a drága cipőben is megizzad, inkább szandit kell ré bentre adni.
Meg 100% pamut zoknit.
Viszont első cipőnek ne vegyél túl drágát, mert ilyenkor 6 hét alatt képesek kinőni :?

Juci, szandra!
nagyon szépek vagytok :lol:

Harapásról annyit, hogy Ági tegnap úgy jött haza az oviból, hogy volt egy jó nagy kékes-zöldes harapásnyom a hátán, egy fiú megharapta, igaz úgy kikapott a kis srác az ovónőtől, hogy csak na, de ez már a 2. eset, igaz akkor más volt :twisted:

Benszi!
Csúszásgátló helyett lehet vinni kis felfújható medencét, 500 Ft körül van a hiperekben, 70 cm átmérővel két gyűrűs, olyan mint egy nagyobb lavor, bárhol könnyen felállítható.

Tündi!
Jobbulást!
Még szeretnétek gyereket?

Amonré!
A berugós dumán jót nevettem 8)

Lanyané!
Péntekig kőcök nélkül keményebb lesz, mint a műtét :roll:

Dóri
bubikák

NAPSÜTÖTTE JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!

Xandra!
Neked bizti szuper jó gyerekeid lesznek!!!És tudod miért?
Mert mindig elolvasol és jobban fogod csinálni,mint én!!! :wink: :wink: :twisted:

Jucicuki!
Miért nem úgy öltözteted a lányokat,hogy először harisnya fel,majd rá a body?Így a bodytól nem tudják lehúzni a harisnyát.Neked meg a sorrend mindegy öltöztetésnél!

Vovanda!
Amikor a Dávid ennyi idős volt,ő is zabálnivaló jó gyerek volt.És tudod miért? Mert egyedül volt és nem talált ki annyi "hajamszála égnek áll" dolgot,mint most ezek itten csapatban.
De neked is ugyanazt tudom csak mondani,mint Szandrának: mindig elolvassátok a ahsz-met és ti okosabbak és ügyesebbek lesztek,ezáltal tuti csudijó gyerekeitek lesznek! :wink: :wink: :wink:
Amúgy enyémek se rosszak,csak elevenek.És rengeteget kell velük foglalkozni,egyfolytában kérdeznek,mindig csnálni kell valamit.Ez másképp fárasztó,mint az első 2év.
Jó szórakozást a koncerthez!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Jó reggelt!

Banika!
Megkerültél?Buli volt?Milyen ajcsit kaptál anyóstól? :lol:

Binyek!
Mennyi idősek Miki gyerekei?Hogy bírod őket?

Vanda!
Milyen koncertre mentek?Laurával kapcsolatban szerintem az a gond,hogy az idő alatt míg nálatok van nagy csodát nem tudtok tenni!Mit szól a picihez?Tényleg anyunak nincs pasija?

Móni!
Kamillatea szorulásra!

Lili!
Elefanten nagyon jó és szandit bentre,ne Liliputit,mert annak nincs tartása.Én is megszívtam vele!Kocsicipőnek viszont ideális volt!Míg alszanak főzz akkor!

Szanett!
Jól kajálnak a csajaid,de egy tápot válts ki szendvicsre vagy tejpépre.

Xandra!
Vége a nyugalmadnak :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Idővel átszoknak a darabosra.Még mindig van,hogy Dóri öklendezik tőle,de próbálkozni kell sokat!

Párizska!
Hát akkor hajrá laktóz érzékenység!

Juci!
Nagyon cukik!Olyan nagylányok már!

Maris!
Becsövezve vagy még?

Dóri!
Felfújhatósra nem iks gondoltamLent Keszthelyen bevált a csúszásgátló.A héten nem tudok menni hozzád,max. csak a jövőhétende add tovább nyugodtan,ha kell valakinek.

Myra!
Jobbulást nektek!

Anny!
Vidd le őket sétálni,nekem beválik mindig!

Dórinak kibújt a 14.foga éjjel! :lol: :lol: :lol: Balukám meg fél4-ig aludt és csak utána jött közénk,de én meg olyan szarul aludtam :(

Csajok!Ti hol vesztek ehető gyurmát?
Vendég

Azt el is felejtettem!
Ma megyek kozmetikushoz!Szemöldök kiszeltünci levételre és egy kis ultrahangos kezelésre,mert már az öreganyám különbül néz ki :lol: Anyu lesz a gyerekekkel addig! :wink:
Vendég

Lányok, nincs meg véletlenül valakinek Rubint Réka: Légy bombajó kismama DVD-je? FONTOS!!!
Vendég

Benszi: Nekem nem válik be. Már attól kiakadnak, hogy föl kell öltözni, és meg is kell várni egymást. Aztán lent elkezdenek feszengeni, ha nem mehetnek ki, majd mikor jövünk fel, hisztiznek,hogy minél hamarabb szabadítsam meg őket a ruhától. mÍInden séta alkalmával lesz egy ősz hajszálam :lol: Lassan nem a bébiszittyónak néznek, hanem a nagyinak
Vendég

sziasztok!!

Nagyon jók a képek fiúk is lányok is!!!! :) egytől egyig tök szépek!!!

Nyulasz! nekem HOCO volt, és nagggyon jó, de sztem a Hequles is. szóval sztem már a kinézet legyen a szempont! Én tuti egymás mellett vennék, sztem jobb. az esrenyőre csukható is melletti nálunk.

Kamilla! jók a storyk :) én már vettem cipőt, Gergőnek Assot, Fanninak Siestát. de van váltás is, azok is bőrből vannak, és hajlékony a talpuk.

Dóri! én is írtam mailt!! Szanett lenyúlta mind?? :evil: :lol: :lol:

ezt nézzétek:

Kép

zsuzska80
Szombathely

Dóri: ez az ovis harapás elég rosszul hangzik. :( Nagyon csúnya? Igen, szeretnénk még babát egyszer valamikor.

Edit: üdv itt! Gratulálok a szép nagy családodhoz!

Benszi. de jó lesz neked! Jó kis kényeztetős napod lesz. Én szeretem a Liliputi cipőket. Bár az enyéim még csak azért kapják, hogy ne fázzanak fel a földön, meg majd sétához a babkocsiban. Szeretnék majd később is venni nekik. De lehet már a Pepipedet veszem. Kírának is rendeltem most,hogy van már nagyobb méret. Kiváncsi leszek rá, mert még nem jött meg.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Zsuzska,köszi...akkor az a babakocsi lesz,amelyiket kapok jó áron...most lenne hoco,49-ért,új,csomagolás nélkül,de szerintem még annyira korai :roll:
Vendég

ja,Binyek neked akartam még írni,hogy a mostani autóm 200 lovas,de valahogy az alfa sokkal sportosabb volt 121 lóval...szóval hiányzik nekem is,két év alatt semmi baja nem volt...klubbostól vettük mi is,mert kapott cégautót,és el kellett adnia,de volt,hogy bő fél órát várt rám családostól a médiamarkt elött,mert meglátta a kocsiját :lol: hát igen,a szerelem :wink:
...bocsi az offért...
Vendég

nyulasz! az naggyon jó ár!! én használtat vettem 40-ért!! volt hozzá igaz lábzsák, mózes, esővédő.
Sztem is korai még! :):)

zsuzska80
Szombathely

Nyulasz ilyen volt!
Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Reggel kicsit aktivizáltam magam a házimunkában, de csak kicsit :)
Tegnap csak sikerült sétálnunk, nagyon jó idő volt, itt nem esett csak fújt a szél, de nem volt vészes és szomszédikrekkel voltunk így dumcsiztunk is anyukával :) Ráadásul taliztunk még egy ikerpárral :)
Vanda: nagyon jó húsban vannak a drágák :) és a vonalzód is szupi :) és jó koncertezést, mi lesz? nem semmi a lejutás!
Kamilla: nekünk nemrég volt ilyen, hogy du-estefelé nem volt több tejcsi, de a tápit nem ették, úgy döntöttek, hogy elég volt (pedig keveset ettek) aztán kb. fél óra múlva jelezték, hogy éhesek és lecsusszant a tápi, néha mi is küzdünk
Anny: csudaszépek csajok és nagyon cukirucijuk van :) jó ruccanást holnapra, remélem szép kocsitok lesz, tényleg milyen is lesz? és csajokat itthon hagyod vagy ők is mennek?
Juci: csajok nagyonédik :) és mindegyik fotón :)
Demoniq: nagyon szép neveket találtatok babóknak :) Legeslegeslegelőször nagyon régen én azt hittem 2 kislány, de azóta már képben vagyok :)
Lili: a cipőkérdés engem nagyon érdekel, olyan jó, hogy Ti nagyok majd tudtok tanácsot adni, ezen szoktam gondolkozni én is, hogy mi van ha már kicsit megy, de nagyon nem, kint-bent mikor milyet :lol: na majd ha megnövünk, kérdezek :lol: mi is megyünk oltásra csütörtökön :? Végül mi lett cipővel, visszavitted?
Nyulasz: nekünk sárga-oliva a Herqules, ez olyan unisex szín, előttünk fiúké volt, most lányoké nálunk, először nem tetszett, viszont mindenképp ilyen kocsit szerettem volna, de Apa meggyőzött és mostmár, hogy használjuk imádom és a színe is tetszik :) hát a hely nem nagy, de még elférünk, pont erről beszéltünk Sotsével, hát ha kinövik majd váltunk :) remélem jön már végre a jó idő és akkor kényelmesebb lesz :) régebben néztem én is, hogy minimanóban lehetett kapni, aztán kiírták, hogy ideiglenes készlethiány...esetleg a honlapjukon lehet érdeklődni, hogy hol lehet kapni, ja és én is egymásmellettipárti vagyok, nekem is az tetszik :) mindig (több hónap) keresgéltem használtat és egyszercsak ott volt Herki :lol: :lol: gyorsan telefonáltam és mondtam, hogy el ne adja másnak mert nekem kell!!! :lol: :lol: rendes volt az eladó, másnap jött fel Pestre és hozta is, szóval megaszerencsénk volt, le se kellett menni érte Bajára :)
Kamilla: sikerült cipő?
Andi: linkeket elmentettem, előre is köszi :) Remélem még meglesznek a boltok, mire nálunk aktuális :lol:
Banika: cukik vagytok nagyon :D
Benszi: jó szépülést!
Zsuzska:cukik, mit néztek a földön??? :lol:
micsoda szerencsém van, sikerült befejeznem és pont most kezdett nyöszizni Laúr, még jövök remélem :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Zsuzska,igen az ár miatt gondolkodtam el,mert ez most van,és ki tudja lesz-e...így néz ki:
Kép
...de asszem várok még,remélem nem bánom meg...még apával megbeszélem...ja és ez mózes nélkül van :roll:
Vendég

Babusok,szerintem júliusra váltsatok :lol: és akkor lecsapok rá :wink:...persze csak vicceltem :D gondolom még jó darabig használjátok...azért résen leszek :wink:
Vendég

nyulasz! nagggyon jól néz ki!! szine is mindene!! csak a sima babakocsi 50 ezer? és a mózesek hozzá? meg lábzsák??
az enyém újjonan 4 éve 120 ezer volt. Persze mi is használtan vettük. de totál jól nézett ki.

zsuzska80
Szombathely

Nna, séta-bevásárlás megvolt.

Koncert: Szinetár Bereczki. Másért nem hagynám itt a törpéket, jönnek a Madáchosok a Macskákkal, még arra sem megyek, pedig már kétszer láttam és imádom...

Laura: anyjának nincs pasi, szvsz nem is lesz, nem tudom elképzelni, hogy tartósan bírná valaki azt a szimbiózist, amiben az ex az anyjával él.

Paris: videón tudom esetleg tesómtól elkölcsönözni. Amúgy szuper, Baluterhesség alatt én is azt nyomtam.

Binyek!
Hogy bírod???

Lépek, jön Pasi kajálni, kötöm a szalagot a hajamba. :P
vovanda

na sziasztok, kedvenc szemétdombom:-)

csak pasis lesz ez a fórum, itt vagyok én, mint alfahím, peti, sanya, és most, hogy megnéztem kamilla névnapját, kiderült, hogy ő meg flórián.... :lol:

benszi: sajnos laura nincs velünk elég időt, mert amitt lehetne, azt se engedi az anyja...hivatalosan egyik héten csütörtökön délután fél öttől hétig (ha elég hamar megyek, akkor sikerül elcsípnem, amikor a bölcsiből jönnek haza, és az jó, ha nem, akkor még otthon uzsonna+öltöztetés), a másik héten szombaton 9-től fél egyig....természetesen 9-kor még az exem pizsamában fogad (és olyan is volt, hogy bugyiban-melltartóban), laura akkor ébred, reggeli nélkül nem engedi el, plusz az öltöztetés, szóval kb 10, mire indulni tudunk (ha éppen anyuci nem jelenti be, hogy beteg, és nem vihetem sehova).....ha lenne pasija, akkor gondolom, más lenne a helyzet, így azonban csak a "kedves" családja van körülötte, akik csak szítják az indulatokat és hergelik....ész nélkül...ő meg vevő az áldozat szerepére, meg se próbál lendíteni a dolgokon....persze ez így kényelmes neki...és az a legirritálóbb, hogy közben játssza a tüneményes angyalka szerepét (a múltkor pl, amikor este 8-kor telefonált, hogy nem vihetem laurát, mi fürdettünk és egyébként is az egész szombat délelőttöt át kellett emiatt szervezni, ami kicsit kicsapta a biztosítékot, és szóltam, hogy legközelebb lesz szíves kicsit hamarabb szólni, akkor közölte, hogy örüljek, hogy szólt, és nem csak szombat reggel közölte, amikor már ott vagyok, még én köszönjem meg neki, hogy IDŐBEN szólt)
laura még kicsit távolságtartó a kicsikkel szemben, de nagyon keveset látja őket. első alkalommal még etetni is segített őket, tartotta a cumisüveget.....
és hajrá kozmetikus:-)

fanni: te győztél....vanda akármennyire bizonygatta, hogy te már csak fanni maradsz neki, most már magunk között is csak szandrának hív....állítólag a szép, csillogós aláírásod hatott:-)
1szálpasi

vanda: szalagot majd ellenőrzöm.....gyerekeket addigra altasd el:-)

pasi el ebédelni :oops: :lol: :roll:
1szálpasi

Anny
Aranyos vagy,de max a dolgozók gimijében :lol: :lol: :lol: :lol:

Benszi
Mondtam neki,hogy nincs normális tepsim,az jól jönne.Hoztak egy tepsiszettet :lol: :lol: :lol: Ez legalább hasznos.

Petikém
Enyémek el vannak a babakocsiban,fapogácsa van a kezükben.
Elvből nem adok nekik a kocsiban enni.1-nem vagyok hajlandó állandóan babakocsit ganyézni,2 utálom amikor ragad a gyerek a nyálas-kajás kezétől,mindezt normálisan felöltöztetve ne adj isten kabátban :lol: :lol:
A kajával nem szórakozunk itthon sem.Aki elbohóckodja,elhisztizi a kajaidőt az rosszul járt.Nem gond ha nem eszik,mert nem éhes,de nincs nasika a köv kajáig.(most még ez van.legalább ebben próbálok következetes lenni)

A kislánxy az öcsémék kisebbik lánya :lol: :lol: :lol:

Lili
Még nem mennek(mármint önállóan még nem)Bercus ügyesen lépeget ha csak az egyik kezét fogom akkor is,Marci kicsit bizonytalanabb volt.Emiatt akartam cipőt a lábukra,mert eszembe jutott Andi.Ő írta,hogy talán Hubának kellett a "segítség" cipő formájában.
Hű de költői vagyok.

Ancsi
Kitartás.Egyszer belerázódtok
Vendég

Dóri!
Nem hangzik jó el a harapósdi, de sajnos előfordul. En kölkömet Zsoltika nevű kisember karmolni szokta...

Myra!
Hú, gyalog? Már előrefázom attól, hogy mi lesz, ha kinövik a hordozót...

Edit!
Inkább legyen eleven. Balum sem piskóta, igazából egyedül is le tud 2-3 felnőttet fárasztani. Pasi azt mondta, még két ilyet akar, de lehet, hogy meggondolja magát. :lol:
vovanda

Nyulasz: lehet, hogy már láttad és nem tudom aktuális-e még...
http://apronet.hu/elado_herqules_twin_r ... es=7685066

babusok
Budapest

ja, és nagyon csini amit kinéztél, anno én is néztem ezeket :)

babusok
Budapest

Párizska
te nem tudtad,hogy itt mindenki bombakismama? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én speci időzített
Vendég

Vanda
Nálunk séta a következőképp indul,elsőn lakunk.
Anya összerakja magát(később már nem lesz rá idő)
Gyerekeket tisztábatesz,felöltöztet,cipő,kabát,sapka...Kölkök leültetve játékokkal körberakva
Anya lefut a földszintre,letuszkolja a babakocsit.
Egyik gyereket levisz,beövez,visszarohan a másik gyerekért.
Ha mázlim van,akkor nem felejtem el bezárni a lakást.
Én emiatt a herce-hurca miatt szeretek ebéd után csavarogni velük,mert akkor a visszacuccolásnál van esélyünk apai segítségre.
Ma nem lesz :evil:
Vendég

Lili
Cipőből én is szívesebben vettem volna nekik superfitet(csak kicsit húzós),de elsőre felesleges pénzkidobás,mert nagyot nem vehetsz,ami most jó azt meg pikk-pakk kinövi.És az időjárásról ég nem is beszélve.Ma meggyullad a zártban,holnap meg lefagy a lábuk.
Vendég

Oké, Pasi! Látom téged nem lehet úgy átverni, mint a csajokat. Bevallom kamuztam, fiú vagyok.

Anyós tegnap beállított egy pár nike cipővel. Márkóra rápróbáltuk, hát úgy ment benne, mint ha a Holdon járna. Tök édi volt. 21-es lába van. :) Vicces, mert azt hittem max 18.
Norcikának még csak mamusza van.

Kép

Kép
kamilla306

Banika!
Előbb kimaradt!Nagyon szép család vagytok! :lol:Legalább jó ajándékot hoztak :wink:

Anny!
Én egyszerre öltöztetem őket és így bírják!Egyik gatya,majd másik,egyik kabát stb.....

Zsuzska!
Édesek a kis ketrecharcosok!

Pasi!
Anyura már ráférne,hogy valami befigyeljen a lába közé :oops: :roll: :lol: Sosem értettem meg,hogy felnőtt embereknek nincs annyi eszük,hogy a gyerek issza meg mindennek a levét!.Nincsen közös barátottok,akire hallgat?
Ez milyen láthatás?5-7-ig?Beszarok!Mi van ha a gyerek belecsimpaszkodik a nyakadba és apa,apa,apa.....Kitépi tőled és mutat az órára,hogy go?

Vanda!
Te milyen viszonyban vagy Pasi exével?Azonkívül,hogy te vagy a földkerekség legnagyobb k...ja a szemében.
Jó lesz ez a kis kikapcsolódás netek :lol:

Babusok!
Tegnap én is házimunkáztam!Anyu volt a kölkökkel addig.

Myra!
Én is szeretem a liliputit,de nem tartja a bokát,most hogy már tudnak menni!
Vendég

Nagyon szép?????????????
Inkább full elmeháborodottak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika: etetés ügyben kezet foghatunk. Nálunk még mindig ez van. Persze néha van hiszti Kírától, de ez van. Enni csak az asztalnál lehet, ha nem kéri akkor majd eszik legközelebb. Családban szoktam ilyenkor hallgatni, hogy adjak neki valmi édességet akkor, hogy legyen valami a gyomrában. :shock: Lehet, hogy gonosz vagyok, de nálunk ilyen nincs.

Vanda: én azt tervezem, hogy amíg elférnek a hordozóban, addig abban hordom le Őket. Nem baj, ha lecsüng a lábuk, lent átkerülnek a babakocsiba. De ölben nem tudok kettő kicsit,+ Kírát levinni.

Pasi: jó étvágyat!

Banika: nálatok sem piskóta a kimozdulás. :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petricsek!
Ha csak reggel isznak tejet a gyerekek, akkor este mit adsz nekik?
Mi most nagyon szenvedünk a kajával. Mindig csak pislogok, hogy mennyit esznek itt a velünk egyidősek.
Tegnap Norcikám megint egy órát üvöltött este, mert nem tudtam belenyomni a tápot fürdés után. Próbáltam mást adni neki kanállal (kefírt), az sem kellett. Aztán megint a majdnem üres cicimet csócsálva aludt el. Úgy sajnálom szegényt, mert biztos azért sír, mert szopira vágyik, de ha egyszer nincs, akkor mit csináljak. Tegnap este már együtt sírtunk.

Lányok!
Jön egy bugyuta kérdés.
Bentre minek adtok cipőt/szandált a lábukra? Enyimek mindig zokniban vagy harisnyában vannak. (Én is)

Kép

Kép
kamilla306

Benszi: na lehet, hogy ha menni fognak akkor már én sem fogom szeretni. Majd elválik.
Nekem is szemet szúrt ez a láthatási idő. Sógorom kéthetente hozhatja el a kislányt egész hétvégére. Azért az egy kicsit emberibb idő.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Kamilla: mert én mindig fázok,így gondoltam Ők is. :roll: De nem mindig adom rájuk. Van , hogy hetekig nem. Csak tudnám akkor miért vettem. :roll: Szekrényben végül is jól mutat.
Kajcsizást sajnálom.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Binyek!
Ahova mi járunk úszni, az babauszoda és oda max a babák taknya-nyála folyik bele, felnőtteké nem. Mi azért is kerestünk direkt babauszodát, mert én sem szeretném olyan medencébe vinni őket, ami amúgy rendes uszoda, csak bizonyos alkalmakon babáknak van fenntartva.
6 hónapja járunk, de eddig még csak egy alkalmat kellett betegség miatt kihagynunk.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
21-es :shock: :shock: :shock:
Mi 18-ban nyomjuk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kamilla
szilikontalpas zokni,hogy ne csússzon a lábuk(mert ezek nem mennek hanem rohannak)
Most ez a Zetpol nekem szimpi bentre,veszek majd a Bercusnak is.Ez felül vászon,kivehető belőle a betét,mosható.
De hagyom őket mezítlábazni is.

Pasi
Ilyen láthatási időről még én se hallottam.Mifelénk a "minden második hétvége apáé" a divat az elvált ismerőseim körében.
Vendég

Kamilla!Myra!
Nálunk Balu elkezdett befelé csámpásodni,mert csak tapadós zokni vagy a liliputi volt rajta bent!Ahogy ráadtam a szandit,megszünt a csámpásság is!Tartja bokát,nekik még nem annyira erős!Dórim meg oldalra ment állandóan,már azt hittük neurológiára kell menni vele,de a szandi helyrehozta!Azért szoktak mezitláb zokniban is lenni,de az ortopéd doki nem javasolta a mezítlábasosdit csak kint a füvön a szabadban.
Kamilla!
Ha nem eszik nekem valamiért a tápot,akkor teáztatom őket!De ilyen már rég nem volt!

Banika!
Ezt nem akartam leírni,hisz a leírásaidból ez kiderült,a szépség csak a képekből derül ki :lol: :lol: :lol:

Myra!
1-2 nap alatt megszokják a szandit!
Vendég

Gondolkodtam a Pasi láthatási idejéről,de rájöttem kicsi még Laura!Asszem 3év után alhat ott a gyerek.Legalábbis egy ismerősünknél ez van!
Vendég

Myra
Én is ilyen gonosz vagyok és tojok rá,hogy a család mit dumál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha eszünk,akkor eszünk,nem játszunk.Csak jó lenne ha ezt az anyós is felfogná már végre. :evil:
Vendég

Dóri,
köszi, azért is tökölök ennyit a cipőkérdéssel, mert a leggazdaságosabban akarom kihozni. De azért persze a gyermeknek is jó legyen. Barnus tényleg izzadós lábú, igazad lehet.

Kamilla,
21-es láb? Akkor jó nagy lábon él a fiad! Barninak van akkora vagy inkább 20-as.

Melcsi,
még nem vittem vissza, mert ma oltáson voltunk, most meg postára kell mennem. Nem izgulj az oltás miatt. Nálunk sose volt semmi mellékhatás eddig, pedig mindent beadattunk, amit csak lehet.

Nem mondtátok, hogy csak 8-12 nap múlva lehetnek tünetek a 15 hós oltás után! Dokinéni amúgy Salus cipőt javasolt.

Anny,
miért csak egy hónap múlva csináltasd a cipőt, ha már ilyen szépen járnak? És a Siestát miért kell külön csináltatni? Bemész a boltba, és megveszed, nem? A lányok már csak járva közlekednek vagy másznak is?

Zsuzska,
miért más márkát vettél a két gyereknek?

Judit,
én is ezt olvasom mindenhol, hogy a Siesta nem jó a betét miatt.

Ezt csak mi ketten olvastuk ezek szerint?

Kisebb babásoktól sűrű elnézést kérek a cipős hsz-ek végtelen száma miatt!!!

KépKép
lili73

Ülnek egymással szemben és azt élvezik,hogy zörög a cipőjük csatja ahogy mozgatják a lábukat a parkettán.Rá nem jöttem volna min röhögnek ennyire
Vendég

Lili
Én is olvastam ezt a siesta témát,de minden orvos mást mond. :lol: Szokás szerint
Vendég

Benszi!
Hát exre ráférne... És IGEN!!! Laura üvölt, hogy apa-apa, ex pedig még közli is Pasival, hogy te döntöttél így...És go.
Ami engem illet: földkerekség legnagyob ... stimmel, aki érdekből, pénzért meg mittomén még miért elszedte szegényt a családjától. Még mndig ott van leragadva, hogy Pasi egy testi kapcsolat miatt elhagyta őt is és Laurát is. megúgy egyáltalán: a világon semmi nem megy be a szőke haja alá, amit Pasi mond.

Banika!
Sajnos a bírói gyakorlat az, hogy apa nemhozhatjael EGYÁLTALÁN a gyereket 3 éves korig, ha az anya tiltakozik ellene. Úgyhogy így szól az egyezség, hozzáteszem, az első évben még egyáltalán nem hozhatta el. Így heti egyszer itt van a kiscsaj. Igazából Laura miatt engedett, ha nem egyeznek meg, bírósági cirkusz lett volna, ami legkevésbé a gyereknek lett volna jó. Szóval ez van, elég sokat nyelünk, de Laura miatt muszáj. Pasi exének is elváltak a szülei, és az anyja valami iszonyatosan tudta terrorizálni exet meg a hugát. Ettől Laurát mindenképp meg akarnánk kímélni, eddig úgy tűnik, sikerült.
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?