Sziasztok!
Reggel kicsit aktivizáltam magam a házimunkában, de csak kicsit
Tegnap csak sikerült sétálnunk, nagyon jó idő volt, itt nem esett csak fújt a szél, de nem volt vészes és szomszédikrekkel voltunk így dumcsiztunk is anyukával

Ráadásul taliztunk még egy ikerpárral
Vanda: nagyon jó húsban vannak a drágák

és a vonalzód is szupi

és jó koncertezést, mi lesz? nem semmi a lejutás!
Kamilla: nekünk nemrég volt ilyen, hogy du-estefelé nem volt több tejcsi, de a tápit nem ették, úgy döntöttek, hogy elég volt (pedig keveset ettek) aztán kb. fél óra múlva jelezték, hogy éhesek és lecsusszant a tápi, néha mi is küzdünk
Anny: csudaszépek csajok és nagyon cukirucijuk van

jó ruccanást holnapra, remélem szép kocsitok lesz, tényleg milyen is lesz? és csajokat itthon hagyod vagy ők is mennek?
Juci: csajok nagyonédik

és mindegyik fotón
Demoniq: nagyon szép neveket találtatok babóknak

Legeslegeslegelőször nagyon régen én azt hittem 2 kislány, de azóta már képben vagyok
Lili: a cipőkérdés engem nagyon érdekel, olyan jó, hogy Ti nagyok majd tudtok tanácsot adni, ezen szoktam gondolkozni én is, hogy mi van ha már kicsit megy, de nagyon nem, kint-bent mikor milyet

na majd ha megnövünk, kérdezek

mi is megyünk oltásra csütörtökön

Végül mi lett cipővel, visszavitted?
Nyulasz: nekünk sárga-oliva a Herqules, ez olyan unisex szín, előttünk fiúké volt, most lányoké nálunk, először nem tetszett, viszont mindenképp ilyen kocsit szerettem volna, de Apa meggyőzött és mostmár, hogy használjuk imádom és a színe is tetszik

hát a hely nem nagy, de még elférünk, pont erről beszéltünk Sotsével, hát ha kinövik majd váltunk

remélem jön már végre a jó idő és akkor kényelmesebb lesz

régebben néztem én is, hogy minimanóban lehetett kapni, aztán kiírták, hogy ideiglenes készlethiány...esetleg a honlapjukon lehet érdeklődni, hogy hol lehet kapni, ja és én is egymásmellettipárti vagyok, nekem is az tetszik

mindig (több hónap) keresgéltem használtat és egyszercsak ott volt Herki

gyorsan telefonáltam és mondtam, hogy el ne adja másnak mert nekem kell!!!

rendes volt az eladó, másnap jött fel Pestre és hozta is, szóval megaszerencsénk volt, le se kellett menni érte Bajára
Kamilla: sikerült cipő?
Andi: linkeket elmentettem, előre is köszi

Remélem még meglesznek a boltok, mire nálunk aktuális
Banika: cukik vagytok nagyon
Benszi: jó szépülést!
Zsuzska:cukik, mit néztek a földön???
micsoda szerencsém van, sikerült befejeznem és pont most kezdett nyöszizni Laúr, még jövök remélem