Jó reggelt

!
Megpróbálok gyorsan írni, remélem, senki nem ébred még fel

.
Vindo, nagyon jók az állatkerti képek, jó látni a napsütést

. Nálunk mostanában ritka, vagy ha süt, a szél is fúj

.
Rugó haja csúcs

.
Hörcsög, gratula a babához

. De picurka

, meg sem merném fogni

.
Heni, utólag boldog névnapot

! Hű, Te is mindjárt szülsz

, de jó

!!
Bölcsi, beirattam Pankát szeptembertől, de nem tudom, mi lesz.
1. apa hivatalosan még mindig munkanélküli, és nem valami rózsásak a kilátások munkafronton

. Kb. 20 helyen van bent az önéletrajza, de mindenhonnan elbocsájtanak, és nem felvesznek...tehát ha szeptemberben is munkanélküli lesz, Panka nem mehet bölcsibe...
2. A mi cégünk is marha jól áll: volt kolléganőmnek nyáron lesz 3 éves a babája. Múlt ősszel vissza akart menni dolgozni, közölték vele: nem kellene, mert elküldések várhatók

. Tehát inkább a GyES, mint a kirúgás, de nagy sz@rban leszünk, a GyES-ből nem fogunk tudni megélni

.
Bölcsis tapasztalat: Bence is bölcsis volt, igaz, 2,5 évesen lett az, de nagyon jók a tapasztalataim, nem félek Pankát vinni. Jó volt neki, hogy társaságban lehetett, nagyon sok mindent tanult, jól érezte magát, és az oviba nem is volt szükség beszoktatásra

.
Soha nem felejtem el, ahogy kukkoltuk a törpéket a többi anyukával az üvegfestett ablak résein

, nagyon édesek voltak, ahogy ettek, mint a nagyok, evés után szájat töröltek, helyére vitték a tányért, kidobták a szalvétát

...
Mesi, nagyon klassz a babakocsi

! Olyan jókat szoktam röhögni az írásaidon

, szerintem könyvet is írhatnál a kis korkülönbség viszontagságairól, a Mesi féle öniróniával átitatva

. Vinnék, mint a cukrot

!
Beszéd, szépen lassan haladunk. Néha van új szó...a
szia nagyon tetszett neki, de most váltott, mindenkinek
sziasztok...mindegy, hányan
van az illető

...még a kóbor kutyáknak is
sziasztokozik

...
Regi, jó munkát

! Hozz ám majd képeket

!
Fleur, jobbulást a torkodnak! Hogy vagy??
Meryke, Máté

!
Mi már jól vagyunk, bár az utóbbi hetekben felváltva hordtam az egyébként nem beteges gyerekeimet az orvoshoz

. Múlt héten Bence kapott el vmi nagyon fertőző torokgyuszit egy osztálytársától, akit anyuka betegen hordott suliba

. A fájdalom szerencsére elmúlt, már suliba is mehet, de még a héten szednie kell az antibiotikumot, és Pankának is szednie kellett 3 napig megelőzésképpen

. A napokban próbáltam a tavaszra felkészíteni a kertemet, csak az időjárással kellene tudani, hogy mi már kintre vágyunk

...
Nagyon várjuk a talit

!!!