A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

A party nagyon klassz volt. A gyerkőcök jót játszottak. majd hozok képeket!

Ma depis napunk volt...megpróbáljuk összeszedni magunkat!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Elkezdek írni, meglátjuk, meddig hagynak :) ...

HENI, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Mesi!Gegi nagyon ügyi az oltással!!Márc. 15-i bevásárlás :lol:

Viranka! :D :D :D 20 :shock: Na, az már tényleg valami! :shock: :D :D

Hörcsög!Gratula! :D Jó babázást!!

Miléna!Ne aggódj egy percig sem a beszédfejlődés miatt, megy az szépen a maga útján! :wink:
kispocc

Vindo!Jaj, nagyon édes Rugó!Igen, furcsa is lenne, ha hosszúhajúak lévén letolnátok Gyerkőckétek haját :D !De nagyon jól áll neki!És jók az állatkerti képek is nagyon!!

Jaj, mennem kell :arrow:
kispocc

Halihó, Lányok!

Jobbulást a kis betegeknek: Bercónak, Petrusnak, Botinak (jaj, remélem, senkit nem hagytam ki, ha mégis, bocsánat!)

Heni: Isten éltessen a névnapodon!

Hörcsög: tündériek a gyerekek! Ildike hatalmasat nőtt-változott!

Vindo: szuperek az állatkerti képek (észrevettem ám, hogy Te félig takarásban igyekeztél lenni ;-))) Én imádom Rugó haját így, ahogy van! (Nekem nincs szívem azt a kis árvalányhaját Ádinak levágni, ami van, meg most még gyűrűs hátul, még egy kicsit hadd élvezzük...)
javascript:emoticon(':lol:')
Helyzet: egyelőre oké minden, valami náthaféléje van Ádinak (nekünk az apjával simán náthánk :-)), de semmi vészes. Nagyon lepetye kissrác, most már a kicsusszant káromkodásokat is elismétli, és ébredés után (némi ordibálást követően) elhadarja az újabb kedvenc szavait (mostanság épp: motor bicikli), S. szerint ilyenkor "bootol" :lol:

Gremese: Tecsó :lol: :lol: (mintha magamat látnám... ;-) (+ kijövök a boltból, aztán a 10 dologból csak 9-et nem vettem meg, viszont másik 8-at igen, ami fel sem volt írva)

No, futok tanulni.
Jamég: Vindo szombaton végre moziztunk apával, nagyon ajánlom, nekünk bejött: Watchmen 8) És ezt az autóssulit nézd, hihetetlen: http://www.mosolyzona.hu/
- ha nem lesz túl messze (bár nekem minden messze van) és drága, lehet, hogy ide megyek tanulni. Itt aztán tuti nem jön szembe bunkó oktató.

Kép
Kép
irina

tanulni = eh, miket írtam: dolgozni

Kép
Kép
irina

Ja: Kispocc, kérlek, írd meg, hogyan kell 1,5 éves gyereket úgy lefogni két kézzel (és két lábbal), hogy hajat lehessen vágni neki!!!! Nekem ez rejtély! Ádi 2 napig úgy mászkált, hogy a frufruja egyik fele kb. 5 cm-rel hosszabb volt, mert kettőt tudtam nyisszantani :lol:

Kép
Kép
irina

Irina: Szívesen megnéztem volna Ádót a fél frufruval :D

Mesi: Kis hős volt Gegi az oltásnál.Tesco :lol: Ha van még puszis kép Zsozsóval azt tedd fel mindenképp.Azok annyira cukik meg a többi is :D

Kispocc: Mutasd meg Botit az új frizurájával :)

Kaqk: Remélem már nem vagytok depis hangulatban.Csak kijön Emmácskának az a fogacska.

Kép

Kép
agica1126

Mesi ez tök jó! legalább volt parkolóhelyed 8)
Küld el nekem lécci priviben a számod és neked küldök smst, te mindig gépközelben vagy szerintem
:roll: aztán majd tesóm ir nektek ide, hogy mi a helyzet, vagy majd én is kórházból( ha látom, hogy lehet behozatom a laptopot)

Irina én kádban ülve jáccva vágom Péterke haját és meglepően engedi, nem kell lefogni.

Ma szupi idő volt!Péterke most már napjában többször is megy ki, nagyon szeret is kint lenni, csak nem akar bejönni :?

Heni
KépKép
heni81

Vindo
Nem csináltunk képet :oops: egyedül örültem, ha tudom követni :)

Gica
gratulálok a jól megérdemelt nyugis éjszakához.

KTimi
A cumisüveget nézted már??? Barátnőm lánya kirágta és túl nagy lett a luk. Túl gyorsan ette és mindig hányt utána...no de mire erre rájöttek.
Szóval sztem nézd meg. Ha nem és nem múlik azért beszélj dokival is. De azt is megpróbálhatod, h elhagyod a tápit. Milyet eszik most? Nem váltottál márkát esetleg?

Kaqk
Szorítok
Remélem nem a kocsi miatt volt a mai depi.

Maggie
Remélem Bercó hamar meggyógyul
A talira meg gyere!!!!

Kispocc
Cuki lehetett magára büszke Boti :)

Móni
Ha egyszer kész lesz nagyon tuti lesz!! Azért majd néha képet is...
Kiváncsi vagyok, hogy tetszenek majd az ajánlatok..
Hát cicus nem semmi....:? és ezek után, hogy bírta a napot? Nekem a fél 7 is korán volt.

Vindo
Nagyon tutik az állatkertes képek :) és hát Rugó haja :lol: khmmm nagyon egyedi :)

HENI NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Miléna
Ne ostorozd magad a bölcsi miatt. Mi is akarjuk munka miatt, de pl itt az sem valószínű, h felveszik, mert nincs hely.

Hörcsög
Gratulálok!

Mesi
:lol: én sem nagyon voltam képben tegnap...tőlem meg egy néni kérdezte, h megyünk a ünnepségre...milyen ünnepség????? :)
és wow már 2 hónapos a fiad...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni :) Jól vagyunk, Máté nagy kópé, állandóan menni kell vele, itthon is csak a kertben érzi igazán jól magát, amikor az idő engedi kinn vagyunk :)
Közben anyum nemsokára költözik, neki segítünk bútorokat, kiegészítőket beszerezni, mint múlt héten is, amikor is az Ikea Baba-mama szobájában összetalálkoztunk Sensékkel :) Kicsi a világ :)

Ágica: Nem kaptam privit :( Írj mail-t! :)

Móni drága, már biztos láttad is, utaltam, és köszi, hogy ismét megszervezed a talit, már nagyon várjuk, jó lesz újra találkozni veletek!

Ünneplőknek sok puszi! Betegeknek jobbulást!

Heni, azt hiszem én még nem tippeltem, legyen április 5. :)

Most megyek pihenni, ma is rohangálós napom volt.
Sok puszi mindenkinek, jó éjt!

KépKépKépKép
meryke

Ma du. kicsit nyűgösre sikeredett a dolog és nekem is megfájdult a torkom. Pedig de. még semmi bajom nem volt.
Lilla meg üvöltve kelt többször is a du.-i alvásból, de végül a megszakításokkal együtt 12-fél 4ig aludt :shock:
És este is időben ment aludni.

Ez van....szerencsére este már jó kedve volt, biztos azért mert nem velem volt, hanem Tündivel (ő a bébi szitterünk és imádják egymást)
Már rég kaptam kimenőt, most egy kicsit apával voltam és kimozdultam. :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak meghalt a számítógépben a tápegység, így nem volt gép néhány napig.
Meg pakolok ezerrel, már minden dobozból kipakoltam, még van egy kis rendszerezés, de nem sok! :D
Ma meg nekiállok alaposabban kitakarítani, nekiesek gőztisztítóval a lakásnak! ;)
Nagyon jó, hogy Anyu folyamatosan itt van, mindig foglalkozik Szelivel, így én nyugodtan végezhetem a dolgomat. Bár holnap már megy haza, de talán mára kész is leszek azzal, amit elterveztem! :)

Visszaolvasni egyelőre esélyem sincsen, de igyekszem majd jönni. Hozok majd képeket is! :)

Remélem, minden Baba és Mama jól van!!!!!!!
Már nagyon hiányoztok! Puszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Csak gyorsan írok:

Hajvágás: néha kell frufrut szedni Rugónak, álmában szoktam. Vagy mikor az etetőszékben ül, hátulról megrohamozom...
Már volt, hogy a göndör részt felnyírtam neki, mert focistafrizurája lett, de megint hosszú és göndörödik :shock:

Március 15. - egy világ omlott bennem össze, mikor rájöttem, hogy aznap nincs nyitva a Cora, ahová utat terveztünk :roll:

Emese - :lol:

Regina - jó pakolást :!:

Fleur - merre jártatok? És a torkod hogy van?

Irina - hát, az enyém egy hagyományos maszkulin iskola, de nekem inkább a műszaki kérdésekkel van bajom, a többiben profi vagyok (pl. elsőbbségek).

Tegnap befizettem az elméleti oktatás díját, hát, lányok, nem tudom, mi lesz a taliból...

Jön Rugó egy széket tolva

:arrow:

Kép
vindolanda

Viranka - kösz a javaslatot, bár nem hiszem, hogy Gábor nyugodt szívvel elengedne minket. Gondot meg nem akarok okozni másnak - Emma végigalussza az utakat, hát Rugó néha végigordítja :?

Na, majd meglátjuk :roll:

Kép
vindolanda

Watchmen - én is fenem rá a fogamat, bár a képregényt nem ismerem. De lehet, így jobb is, nincsenek elvárásaim, hogy milyennek is kellene lennie :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Köszi a tippeket de sajna semmi extra csak vírus.
Ádi még szombaton szarúl volt de azóta minden ok.
Vasárnap a párom dőlt ki hétfőn meg én.

Az egész családon végig megy a hányás hasmenés.

Lányok ti mit adtok a gyereknek ha megy a hasa ?
Ádi egyenlőre a Smectát nem hajlandó bevenni semmibe.
Most délelött adtam neki 3-4 korty szénsavat kikevert Colát.

Sajna nekem közbe megint beállt a hátam. Sajna olyan szinten, hogy tegnap nem bírtam felállni így ma reggel mentem a dokihoz.
Doki közölte, hogy ha megint előjön akkor el kell menjek gerinc MRI-re mert akkor itt lehet valami más van a háttérbe, hogy ilyen sűrűn kijön a lumbágóm.

Na lépek is pihenni csak életjel erejéig jöttem.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Ktimi - jobbulást a hátaddal!!!
Étcsoki esetleg a hasmenésre? Azt Rugó nem utasítaná vissza :D Banán, alma - de ezt lehet, már írták.

Voltunk a postán, és kb. 20 percig töltögettem ki az ajánlott levelek szelvényét, meg borítékokat címeztem stb. Rugó olyan jól viselkedett, hogy csak lestem :shock:
Még a postai dolgozóknak is feltűnt - lehet, azért, mert máskor végigordította :wink:

Mentünk a fornettis nénihez is :D

Kép
vindolanda

Sziasztok,

ma itt már elromlott az idő :(

Csajok más baba is lett anyásabb mostanság??? Néha van hogy 2 métertől távolabb nem kerülhetek Péterkétől, rögtön keres. Nem értem a dolgot, mert addig simán elvolt egyedül is, ezt pár napja műveli.

Éjszaka menetrend szerűen jön, ami nem baj, mert nem csap lármát, sőt néha azt hiszem saját maga mászik be közénk :shock: én már csak azt veszem észre, hogy ott van :shock: .

K.Timi a smecta durva, de egyéb más is ami hasmenésre van, van még a Hipp Rs 200 sárgarépaital, az is nagyon durva, én fecskendőztem Péterke szájába. Nálunk a C vitamin beadása is macera :evil: Én ha nem vészes, akkor csak természetes dolgokkal próbálkoznék, minta banán, egy kis keksz, piskóta, meg normaflor.

Regi de jó!

Viranka húsvéti képeslap???? Én nem tudom, hogy direkt e , de általában nem válaszolsz a kérdéseimre :roll: :wink:

Tavaszi cipő: hol vannak most valami jók???? Leonardoban most egyet fizet kettőt kap akció van, délután benézek.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
mondtam uramnak(azt írtam is azt hiszem ha nem akkor bocs :oops: ) hogy nézzen utána azt mondta oké,de ma rákérdezek h. mit intézett :wink:
babaerszényt meg megcsinálom(de csak miután megszültél :) ),bár én kipróbáltam Bálinton amit Sense-nek csináltam s bevallom(ezt írtam is neki) nekem idegennek tűnt :?
s nem direkt nem válaszolok :wink:

Timi!
nálunk B. megitta a Smectát,de csak azért mert látta h. Míra is issza 8) az a baj h. még ötletem sincs,mert B. a banánt kiköpi :) de amit Vindo javasolt talán Nektek bejön(mert kispasim csokit sem ehet :evil: :evil: )
derekednak jobbulást :wink:

Mesi!
éljen március 15 :) én ezt rendszerint május 1én játszom el :)
Gege meg igazi pasi :wink:

Miléna!
ne légy már lüke :wink: így alakult,hidd el Zétinek is tetszeni fog :) a legmurisabb az egészben mikor szülői értekezletre kell menni 8)

hajvágós tippek adásában csatlakozom Irinához :lol: már nagyon kellene,de nem bírom/juk annyira lefogni :) anovemberi hajvágás is inkább gyerek kergetésében létrára mászásában nyilvánult meg :)

amúgy egész de. kint voltunk az udvaron nehezen de bejött aztán ment volna ki :) szerintem ki fogok költözni az udvarra :) most Míra is kint van Papával és kertészkednek :) addig is csend van itt bent és legalább alszik Báló :)
:arrow: ebédelni :)

KépKép
viranka

Tutira nem fogok reagálni szinte semmire, bocsánat! Kb. 5 oldallal le vagyok maradva... :?
Nagyjából felvakartam a koszt a padlóról, még a konyha hátravan, de ott nem vészes a helyzet. Szeli Anyuval alszik, aztán még ablakot pucolok... :roll: De jól haladok! :)

Azt mindenképpen akarom újságolni, hogy Szelikém issza a csokis szójatejet (én szoktam venni magamnak, ez a reggelim). Végre megtaláltam azt, amit pohárból, illetve bögréből megiszik! :) És már egész ügyes. Nálunk ez nagy újdonság. Még unokatesóm készített neki kerámia bögrét, nagyon szeretjük! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Timi!
azt nem próbáltad h. a c vitamint rágótabletta formájában adod Neki? mert nálunk eza sláger :) hetente elfogy 1 doboz 60 dbos 100 mgos rágótabletta :)
tegnap vettem :) Bálint amint meglátta a kezemben elkezdte mondani nami nami nami :) persze h. ott fel kellett bontanom a dobozt és adni Nekik mert különben hiszti lett volna ezerrel :)

Regi!
Szeli ügyi :)

KépKép
viranka

Viranka ok, csak azért irtam, hogy nem válaszolsz, hogy igy tutira fogsz 8) látod milyen vagyok :roll: Látod lehet idegen is lesz ez az erszenyes dolog, majd remélem Sense is beszámol róla, na éppen ezért nem mertem kiadni érte kőkemény 5000 ft :evil:

Regi csak szépen lassan, ne hajtsd túl magad! Ügyed Szeli, hogy ha már csészézik:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nálunk ez megy: AJA! AJA! AJAAAAAAAAAAAAAA! (és közben ott áll mellettem. :lol:

Amúgy meg megint rohan utánam, AJA AJA ezerrel... :lol:

NA persze ez Gegi miatt is megy, mert ha Gegivel foglalkozom, akkor Ő sokkal erőteljesebben ajázik. Így persze van, hogy két gyerek van a kezemben. :)

És köszönöm, hogy nekem írsz sms-t, nagyon fogom várni!!!!!! :D

Meryke! Melyik IKEA-ban találkoztatok? Csak a baba-mama szoba miatt kérdezem. És egyébként ott volt Lotti is?

Ma reggel Zsozsi rongyol be Gegihez (aki alszik) GEGIGEGIGEGI..... SZIJASZIJASZIJAGEGISZIJA.... Persze 1000 decibellel. Közben benyúl a rácson a kiságyba, és búbolja szegény öccsét. Azaz simizi a fejét, de inkább csak döngöli bele a matracba. :lol: Mindezt persze nagy boldogan és annál nagyobb hanggal teszi.
Én mosolyogva megyek utána mondván ez van, ez a Kistesók sorsa, nem akar Zsozsi rosszat, ez van, legalább alszik éjjel Gegi. 8)
Gegi nagyon bírja a gyűrődést, a (véletlen) ütéseket, rúgásokat fel sem veszi.
Siettem, hátha már kezd sírni, hiszen Zsozsi úgy rátört.
Erre azt látom, hogy hatalmas teliszájas mosolyt ereget Zsozsira. :D
Áldott jó gyerek!

NEm beszélve arról, hogy ha sír, Zsozsi meg tudja nyugtatni. :D

Ágica! Jön a fotó! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

És még egy az én kis erőművészemről:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi
Örülök, h jól vagytok és jól haladtok. Már nagyon várom a képeket.

Vindo
Ja semmi különös, csak volt egy két elintéznivalónk.
Torkom roszul :( de holnap már sztem jobban leszek

Timi
Sajnálom a betegséget és a hátad is nagyon rossz hír. Sajnos tapasztalatból tudom. Inkább MR időben mint egy gerinc műtét. Vigyázz rá nagyon a napokban, ne tegyél semmi hirtelen mozdulatot, mert ha esetleg sérv attól kiszakadhat. Én csak a kukáig hajoltam le hirtelen és abból lett a nagy baj.
Enni főt krumpli, keksz, tea

Heni
Lilla is szörnyen anyás, de ha másra van bízva és tudja, h nem vagyok ott egész jól elvan.

Mesi
Tesók még mindig :lol: olyan jó olvasni, h így szeretik egymást.

KépKép
KépKép
fleur

én mára tiszta paff lettem...:( nagyon kitört rajtam ez a torok izé. Ráadásul tegnap a kisbabás barátnőmnél voltunk délelőtt, akkor még jól voltam és ma a barátnőm torka is fáj :( remélem picike nem kapja el.

KépKép
KépKép
fleur

Mesi: A budapesti Ikeában, van benne egy kényelmes kanapé, ahol szoptatni lehet, egy pelenkázó, meg kézmosó. És igen Lotti is ott volt, nagyon cukiii, ahogy Boti is, és Sense (bár biztos megcáfolja :lol: ), de én olyan kisimultnak és szépnek láttam :)
Eszméletlen Gegi mennyit fejlődik, és milyen ügyi :) Olyan édesek a közös fotón és egyforma az orrocskájuk :lol:
Bence meg ma reggel kiszabadította az öccsét, azt írtam már, hogy reggelente befeküdt mellé az ágyba, hát ma reggel arra mentem be, hogy leszedte Mátéról a hálózsákot és kiszedte a kiságy rácsait, kisegítette a lyukon Mátét, vagyis az ő szavaival: kiszabadította :lol:

Timi, Fleur: Jobbulást!

KépKépKépKép
meryke

És pár kép, aztán megyek dolgomra :)

Kép Egy doboznyi Máté :) Kép Kópé :) Kép mindenhova felmászik :) Kép Egy újabb "kidőlve" kép :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt :D !

Megpróbálok gyorsan írni, remélem, senki nem ébred még fel :roll: .

Vindo, nagyon jók az állatkerti képek, jó látni a napsütést :D . Nálunk mostanában ritka, vagy ha süt, a szél is fúj :evil: .
Rugó haja csúcs :lol: :lol: .

Hörcsög, gratula a babához :D . De picurka :D , meg sem merném fogni :oops: .

Heni, utólag boldog névnapot :D ! Hű, Te is mindjárt szülsz :shock: :D , de jó :D !!

Bölcsi, beirattam Pankát szeptembertől, de nem tudom, mi lesz.
1. apa hivatalosan még mindig munkanélküli, és nem valami rózsásak a kilátások munkafronton :? . Kb. 20 helyen van bent az önéletrajza, de mindenhonnan elbocsájtanak, és nem felvesznek...tehát ha szeptemberben is munkanélküli lesz, Panka nem mehet bölcsibe...
2. A mi cégünk is marha jól áll: volt kolléganőmnek nyáron lesz 3 éves a babája. Múlt ősszel vissza akart menni dolgozni, közölték vele: nem kellene, mert elküldések várhatók :? . Tehát inkább a GyES, mint a kirúgás, de nagy sz@rban leszünk, a GyES-ből nem fogunk tudni megélni :evil: .

Bölcsis tapasztalat: Bence is bölcsis volt, igaz, 2,5 évesen lett az, de nagyon jók a tapasztalataim, nem félek Pankát vinni. Jó volt neki, hogy társaságban lehetett, nagyon sok mindent tanult, jól érezte magát, és az oviba nem is volt szükség beszoktatásra :D .
Soha nem felejtem el, ahogy kukkoltuk a törpéket a többi anyukával az üvegfestett ablak résein :oops: :lol: , nagyon édesek voltak, ahogy ettek, mint a nagyok, evés után szájat töröltek, helyére vitték a tányért, kidobták a szalvétát :D ...

Mesi, nagyon klassz a babakocsi :D ! Olyan jókat szoktam röhögni az írásaidon :lol: , szerintem könyvet is írhatnál a kis korkülönbség viszontagságairól, a Mesi féle öniróniával átitatva :lol: :wink: . Vinnék, mint a cukrot 8) !

Beszéd, szépen lassan haladunk. Néha van új szó...a szia nagyon tetszett neki, de most váltott, mindenkinek sziasztok...mindegy, hányan van az illető :lol: ...még a kóbor kutyáknak is sziasztokozik :lol: ...

Regi, jó munkát :D ! Hozz ám majd képeket :D !

Fleur, jobbulást a torkodnak! Hogy vagy??

Meryke, Máté :lol: :lol: :lol: !

Mi már jól vagyunk, bár az utóbbi hetekben felváltva hordtam az egyébként nem beteges gyerekeimet az orvoshoz :? . Múlt héten Bence kapott el vmi nagyon fertőző torokgyuszit egy osztálytársától, akit anyuka betegen hordott suliba :evil: . A fájdalom szerencsére elmúlt, már suliba is mehet, de még a héten szednie kell az antibiotikumot, és Pankának is szednie kellett 3 napig megelőzésképpen :evil: . A napokban próbáltam a tavaszra felkészíteni a kertemet, csak az időjárással kellene tudani, hogy mi már kintre vágyunk 8) ...

Nagyon várjuk a talit :D !!!
dettyk

Jó reggelt!

Vindo jók az állatkerti képek :lol:

Meryke Máté is milyen nagyfiú már :)

Fleur jobbulást neked.
Akkor nem is hívlak amiatt, hogy holnap ott leszünk miklóson.
Cica most kapott szurit, nem kéne mellé egy torokfájás :(

Mesi de ügyes már Gegi :)
a közös kép meg csodás.
Olyan képkerteberakoméskiteszemafalra fotó :D

K.Timi jobbulást neked

:arrow: gyanús szagok jönnek cica felől

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tegnap voltunk a doktornéninél és megkapta a 18 hós oltást meg a pneumoccocust is. Egy jó darabig nem kell menni hál istennek. De most megviselte, sírt mikor megkapta. Aztán meg itthon extra nyűgös volt. Ma reggel meg fogta a combját és sántított :( Hőemelkedése nincs, remélem nem is lesz és megússzuk a nyügösködéssel.
Most figyelemelterelés végett elviszem játszóházba. Hátha jobb kedve lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Az éjszaka a rejtély megoldódott, hát Péterke egyedül mászik be közénk :shock: eddig meg mindig azon filóztunk reggelente, hogy ki tette be őt közénk :oops:

Apának ma van a szülinapja, valami finomat kellene neki késziteni :D :wink:

Tegnap megvolt az első CTG meg a 36 hetes UH is. 2950 g a becsült súlya Áron babának, nem lesz ő sem pici. Péterke ezen az UH 2300g volt és 3900 g született. Emlékszem még úgy mondtam apának, hogy Istenem legalább 3 kg legyen erre majd 4 lett :shock:

Idő pocsék lett, hideg szél fúj, Péterke nyűgös, ilyen szeles időben mindig az.

Móni nagyon jó ötlet a jáccóház, biztosan jobb kedvre deriti cicát. Mi hétfőn megyünk oltásra, de szerintem mi karba kapjuk majd , mert eggig is oda kapott mindent.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, itt is borzalmas szeles idő van.

Szegény Rugó egész délelőtt nyűgös volt, és a bejárati ajtó előtt is gyakran sírdogált. Hozta a nyaksálát, cipőjét, és mutogatott.

Most viszont elaludt :shock:

Remélem, délutánra alábbhagy, és kimehetünk...

Heni - :D

Móni - jaj, szegény Gréta. Hátha nem lesz semmi komoly baja :? Mi harmincadikán megyünk majd a dupla-oltásra.

Megyek enni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vagyunk, csak megint annyi a meló :roll: Alig jutok gépközelbe!
Csak néhány dolog...
oltás: jajj, szegény Cicus!Hogy van azóta? Boti múlt héten egy fél napig emiatt nem bírt menni sem, annyira fájt a combikája :cry: . És ment a nyüszi, tán 2-3 napig is utána. Na jó, közben azért mi valami szájüregi nyavalyát is összeszedtünk :? ...Mindenesetre gyors jobbulást!!!
hajvágás:nálunk nagyon kegyetlen módszerrel folyik :oops: :D . Kád szélére ül Apuci, először az ő haját nyírjuk. Ehhez még asszisztál is Kisfiam. Aztán Apa ölébe csüccs, Apa lefogja, és óriásvisítások közepette letolom a buksiját :roll: . Kb 4-5 perc alatt kész, s utána már büszke nagyon :D . Teszek majd képet is!
Heni!Hűha :shock: :D !!Nálunk Boti 3,5 kilóval született, s most Bulcsi méretei se tűnnek még nagyobbnak!
Tegyél pocifotót!!!!! :wink:
szél: jaj, nagyon utáljuk!!Itt is nagyon fúj...

rólunk: Boti olyannyira jóétvágyú lett a 2-3 napos diéta óta, hogy ma déllőtt a következőket ette: kakaó kiflivel, tízóraira banán és joghurt, majd nasiként egy alma, 2 virsli, majd ebédre paradicsomleves és rakottkrumpli :shock: :shock: :shock: . Most pedig kidőlt...Hát, ez még nekem is sok lenne, de úgylátszik pótolja a kimaradt kalóriákat :D .
Ma is van kőműves, és horror zajt csap. Boti már egész jól hozzászokott, most is alszik, pedig... :roll: Már úgy teli van a tudatom ezekkel a munkákkal, kosszal :twisted: . Örülök, hogy haladunk, de elkeserít, hogy ülök a kupi tetején, mint valami tehetetlen, lehetetlen bálna :evil: . Elfáradok már egy söprés-felmosástól is. Abalakpucolás :roll: , szóba sem jöhet. Vigyáznom kell Bulcsira, de utálom ezt a káoszt nézni.
kispocc

Sziasztok

Mesi: méééééééééééégggggggggg! Nagyon édesek! :D

Fleur: Jobbulást nektek!

Heni: Szép méretek! :)

Lmóni: Biztos el felejti minden baját cicus a játszóházba :lol:ilyenkor mindig sajnálom hogy nincs jogsim tuti szabadabbak lennénk :D

Vindo: Annyira kis okosak Petra is mindig hozza a sapiját ha menni akar :lol:

Kép

Kép
agica1126

Kispocc: De jó hogy visszajött az étvágya de nem is akár hogy :D

Nekem Petrus 2700 grammal jött szerintem olyan átlag vagy nem? :roll:

Regi: Biztos tuti a házikó már :D

Kép

Kép
agica1126

Na, végigolvastam, de tutira nem is reagálok inkább, mert teleírnék egy oldalt! ;) :lol:

Utólagosan:
Heni! Boldog névnapot! :)

Az biztos, hogy Mesi, szuper babakocsit vettél!
Szegény Cicust sajnálom az oltás miatt, hogy sántít... :(
KTimi! Vigyázz magadra!
Fleurnak jobbulást!
Meg mindenkinek, aki beteg!!! +++++
Képek mind szuperek!
Kispocc! Csücsülj a fenekeden! ;)

...ennyire emlékszem... :oops:

Egész nap suvickolok, nem tudom, hogy miért nem lehetett azt a hülye járólapot lefóliázni... :evil: Na mindegy, már látszik az eredeti színe! :lol:
Anyu még estig itt van, ablakokat megpucoltam, meg végig gőztisztítóztam a fél lakást... khm illetve házat! :D
Még 1-2 apróság, ha felébredt Szeli, már nem akarok nagyon zörögni, aztán rendet rakok, és elkezdek fotózni! :)

Talit már nagyon várjuk!!! :D
Átnézek oda is, hátha van még új tel.szám, aztán igyekszem péntekig átküldeni a gmail-re! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Takarítókkal mélyen együtt érzek :!: Kitartás, lányok!

Gondoltam, kiporszívózom Rugó orrát, küzd egy kis takonnyal. Rugó meglátta, miről van szó, és amíg összeszereltem az elemeket, elbújt... Úgy kellett megkeresni - a mosógép meg a kád közt rejtőzködött el :lol: Előhúztam persze, és kis sírás után végeztünk :roll:

Itt mintha mérséklődne a szél. Lehet, kimegyünk akkor...

Maggie? Silka? Irina? Sense? - hol vagytok, lányok?

Képzeljétek, a napokban már több sikeres kresz-tesztet kitöltöttem, pedig még végig sem értem a könyvnek 8)

Kép
vindolanda

Na, el sem értem a végét a könyvnek :oops:

Kép
vindolanda

Jövő héten megyek majd próba-vizsgázni. Jó lenne minél hamarabb túl lenni rajta...

Gábor tegnap Nyíregyen volt egy konferencián. Mivel kevés ember jött el, rengeteg hidegtálas kaját hozott - van benne saláta, húsgombócok, sonkatekercs, szilvás- és barackos husik, kivis husi, meg persze egy csomó sós ízű is. Van vagy négy-öt tál... Nem tudom, hogyan fog elfogyni :roll: 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Sok képpel jöttem :oops:
apa szülinapi tortája, amit fél óra alatt dobtam össze, nagyon finom lett :D
Kép
Péterkének nagyon teccett a gyertya és segitett is elfújni apájának. Kép
Fiúk Kép
Pocak Kép
Két fiam és én:-) Kép
PocakpuszilgatósKép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok LÁnyok!
Megvagyunk mi is, de csak estére kerülök gép elé, és már inkább csak olvasgatok.

Heni!
Szépek vagytok! :)

Vindolanda!
Aranyos lehetett Rugó, ahogy elbújt! :lol:

Regi!
Örülök, h végre az új házban! Kitartás!
Milyen telcsiszámokat gyűjtesz? Valamiről lemaradtam. :oops:

Móni!
Remélem nem lesz semmi baja Grétacicának!

Kispocc!
Örülök, h visszatért Boti étvágya!

Ma a déli alvás után Gergőnek hőemelkedése lett, én pedig benáthásodtam. Remélem hamar túlleszünk rajta.

Jóéjt Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Heni
Nagyon szépek vagytok együtt :D
Igazán sugárzol :D Gyönyörű kismami vagy :D

Regi kitartás. Egyszer úgyis minden a helyére kerül.
Minden tiszta lesz.
Fotóztál tegnap? Várjuk a képeket :D

Kispocc örülök, hogy visszatért Boti étvágya :D

Vindo nektek meg jó étvágyat :D
Pár napig nem kell boltba menned kaja miatt :wink:
Kreszsel meg ügyi vagy.

Gica hogy vagytok?
Nem lett láz a hőemelkedésből ugye?

Sense egy életjelet drága :roll:

Maggie, Mesi, Irina, Kaqk, Hörcsög, Anitja, Nektarin és a többiek hol vagytok?

Gréinek tetszett tegnap a játszóház de elég tompa volt. 1,5 órát maradtunk csak. Hazafelé is csak bambult ki a fejéből aztán itthon hozzám bújt és bealudt 2,5 órára. Sántitott egy kicsit délután de ma reggelre elmúlt. Ma még maradt egy kis nyűgösség. De majd felpörög, mert nem egy itthonülős napunk lesz.

puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Biztos unalmas vagyok de páran még nem utaltatok.
Ma du megyek és kifizetem a termet.
Légyszíves aki még nem küldte a pénzt tegye meg
A gmailen van a számlaszámom.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt, lányok!!!

Heni, nagyon jó kis fotók :lol: :lol: A tortával nagyon ügyes voltál. Én még életemben nem csináltam tortát :oops:

Móni - majd írj, hogy hogyan is van Gréta. Jó, hogy nem lett komolyabb probléma, ebből erőt merítek én is a dupla oltáshoz :oops: Merre jártok ma?
Egy csomó húst lefagyasztottunk végül, mert képtelenség lett volna megenni.

Gica - hogy vagytok? Nekem is egy kis köhögéssel indult a múltkori lerobbanásom :wink:

Regina - mi újság veletek?

Bennünk közben felmerült, hogy ha én Böszörménybe kerülnék, akkor lehet, nem is építkezünk, hanem költözünk, hogy Rugót ne kelljen hurcolászni.
Na, de ez csak egy ötlet.
És vajon mit csinálunk majd a téglával?? :roll:
Ez majd csak április-májusban derül ki úgyis.

Rugó éjjel 12 órát aludt, de az eleje elég keserves volt, olyan éjjel egyig felsírt vagy nyolcszor. Onnantól már csak úgy kétóránként ébredt :roll: De így sem panaszkodhatok.

Gábor ma Bp-re utazott, hajnalban indult.

Lassan menni kell akvarisztikába, elfogy a haleledel meg elrohadt egy növény is. A halállomány most jól van, két hónapja nem halt meg egy darab sem, a csigák elleni harc pedig eldőlni látszik :twisted: Kemény munka volt 8)

Szerencsére ma nem fúj a szél.
Szép napot, V.

Móni, jelen állás szerint - anyagi okok miatt - nem megyünk a talira. Tényleg sajnálom, de befizettem az elméleti oktatás díját, meg angolt is kell a héten :?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Olyan kis passzi lett a topic :cry: alig van mit olvasni :cry: :cry: :cry:

CSajok hol vagytok??? az idő sem a legjobb, igy nem hiszem, hogy mindenki csavarogna, a tavaszi nagytakaritás meg ráér. Én speciell csak próbálom fenntartani a rendet, nagyobb kaliberű takaritásokba nem is akarok belekezdeni.

Móni azért biztosan jobb volt a játszóház, mint otthon szenvedni. Mi is este 6kor még kivittük Péterkét egy fél órára, ráhúztam a téli overálját, nagy sál, sapka. Már azt hittem ezek nem fognak kelleni :shock:

Beszüntettem az ágyunkban a kakaóivást, hát már hetente kellett mossam az ágyneműt :evil: Mindig kómásan itta, volt hogy elaludt közben, aztán csorgatta kifelé.
Reggel arra ébredtem, hogy égre földre keresi az üveget, párna, paplan alatt, de megkértem, hogy fieküdjön még le, nincs nyam. Pihiztünk még egy fél órát, majd megihatta a saját ágyában a kakaóját, már éber állapotában, igy nem csorgatta teli az ágyat.

Heni
KépKép
heni81

Rugó mostanában egy laza csuklómozdulattal eldobja a bögréjét, ha befejezte az ivást. Ott osonok mellette mindig, nehogy bekövetkezzen... Akkorát dob, hogy a múltkor még a műanyagpohara is elrepedt. Most ereszt.

Az ágyat nálunk Gábor pusztítja (szotyi, paradicsom, puding stb.) meg Rugó néha jól rápisil :wink:

Igen, kissé passzívak lettünk mostanában
:roll:

Kép
vindolanda

Akartam még írni, hogy kb. három hete a porszívónk vezetéke beakadt, és kb. két métertől nem lehetett tovább kihúzni. Hosszabbítókkal szerencsétlenkedtem itt.

Tegnap az orrszívás után kinn hagytam a porszívót, mert Rugó szokott vele játszani. És arra lettem figyelmes, hogy valahogyan kihúzta egész hosszában a vezetéket.

De hogyan csinálhatta? Itt ültünk felette ketten egy negyed órát, de nem ment :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Írok pár sort, én is inkább olvasok mostanában mint írok. :oops:

Heni hihetetlen, hogy már lassan szülsz! Nemrég még Gremese sms-ét vártam, olyan mintha nemrég lett volna. :D

Nagyon jók a képek!

Tegnap átvettük hivatalosan is a lakást, lakcímet is átjelentettük. El is ment az egész nap. Ma megyünk déli alvás után bankba stb. szintén a cím miatt. Ja és az órákat átíratni a nevünkre.

Zéti jól van, de már nagyon kivan úgy látom a bezártság miatt. Ha felkel délután rögtön kiviszem. Remélem addig az idő nem romlik el.

Most is hiszti van, nem nagyon lehet netezni tőle. Kapott mese dvd-t, megpróbálom hátha leköti. :roll:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nemrég még Gremese sms-ét vártam, olyan mintha nemrég lett volna.= olyan mintha tegnap lett volna. :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?