Manocskak: kitartás az oltáshoz!
Moffli: bizony ám, nagyon szép babó! Hogy kiterült ott fürdés előtt- élvezi az életet, tud ám élni

A füles overálos kép is nagyon-nagyon édes!!
Krisz: felkérjünk titeket tiszteletbeli fórum-télapónak?

Jó kép!!! Amúgy is jellemzően nagyon jó beállításokat csináltok a fényképekhez, nagyon ötletesek- valaki esetleg profi fotós a családban?
Biga.csiga: Oké zsoké, kösz a lehetőséget! Légyszi, számolj be addig is a tapasztalatokról! Ma Apu hozza kipróbálásra a Chicco típusú kengurut (Soft and Dream), arról meg majd én számolok be.
Foltok: én Vanishben áztatok. Vajon melyik az olcsóbb, a Tide vagy a Vanish?
Esti etetés: mi fürdés után eszünk, a fürdés fél nyolckor van. Max Nagyi szokta a Megtömés á la Suttogót alkalmazni, és kap a kiscsaj egy kevés tejet 7 körül. Ezzel nyugodtabb a fürdés (az esti hisztit Viola 6-tól nyomja). Tegnap éjjel amúgy szinte Szupermanók voltunk: este nyolckor evett, és háromnegyed 5-kor kelt. Ez, akárhogy is számolom majdnem 9 óra egyhuzamban. A szép képet rontja, hogy csak fél tízkor aludt el (addig játszott a kiságyban, égnie kellett a lámpának) és 5 után sem aludt vissza (égnie kellett a lámpának)

azért nem panaszkodom

Viszont megevett 100ml tejet cumisüvegből, és utána szinte csontszárazra kiszívott egy olyan cicit, amiben rendszeresen 100ml feletti kajamennyiség van. Hova fért ez bele?!
Napirend: azt hiszem, nálunk van. A kiscsaj 8-kor vacsizik, és reggel fél nyolckor kel, innen 3-3,5 óránként éhes. Hajnalban valahol van egy felébredés, általában 4 és 5 között. De bármikor is, akkor is fél nyolckor kér enni. Sajnos a napirend része a délután 6 és 7 közötti nyűgös időszak is, de ez is javul.
Katuska: húú, jó hogy szóltál, erre a Babaexpora kinézek!
Isten éltesse a szülinaposokat és a névnaposokat!!!
Bevásárlóközpont: tegnap először shoppingolt Viola

Elmentünk vele és a nagyival bevásárolni. Édesen aludt a hordozószékben, vagy nézegetett (ilyenkor elvárta, hogy mozgásban tartsuk). Ő is választott, mert két színes kifogópelusról megkérdeztem a véleményét, és amelyikre ránézett, azt vettem meg

Nekem meg hízott a májam, mert többen megjegyezték a vásárlók közül, hogy "Milyen szép baba"- az egyik pasi már gyanús is volt, mert 2-szer is visszajött hozzánk

Lehet, hogy ő a Tesco-cukrosbácsi?