Tencsi:
de jó, hogy jössz!

nagyon szépek vagytok! Ikrek már bölcsiben?
Csibb
nagyon sok erőt Máténak és nektek is!
pulcsi
látod, klassz csaj vagy te!!!
Katka
el tudsz menni a kosársuliba? Nekem a holnap délutáni zeneovi a dilemmám, mert Luca imádja, de férjem dolgozik, anyu influenzás lett, egyenlőre fogalmam sincs, hogyan juttatom el Lucát.
Kérdésedre: Hanna szopizik is, talán több a tejem, mint néhány napja, de pótolni kell. nem lelkizem rajta, ez van, az igazság az, hogy inkább azon agyalok, hogyan tudnék többet törődni Lucával, így hogy szinte egyedül vagyok velük. Nem így terveztük az első időket, de ezt dobta ki a gép.
erpé
örülök, hogy neked is gyorsan ment! És nagyon klasszul megfogalmaztad a sztorit!
nemlajos
csípőszűrés úgytudom kötelező, mindenképpen kérdezz rá védőnőre, mert a csípőficamot szűrik vele, és ha estleg gond van, minél korábban kezelik, annál nagyobb az esély a tökéletes gyógyulásra!!! Kop. + hasi uh is mindenhol ajánlott, szerintem nektek a Heim Pál khba kell menni (nagyvárad térnél) kérj időpontot (tel 210-07-20), min. másfél hónappal később adnak, addig ráérsz a dokitól beutalót kérni.
esti fürcsi
hat körül nekiállok, Hanna pikk-pakk megvan, utána Luca strandol (legújabb: fürdőbugyiban, strandlabdával, napszemüveg a kád szélén

nagyon várja már a nyarat

) eközben Hanna felváltva ordít/nézelődik. Semmi nem jó, leginkább, mert este foly. ölben lenne, de ugye van egy másik gyerekem is.
Mire Luca pizsamába öltözik, Hanna többnyire beájul (én fellélegzek), rácsoságyba be, Lucának meseolvasás, mellébújás, ilyenkor jönnek elő az ovis élményei.
Nyolcra alszanak, én főzök egy mézes teát és tíz percig bámulok a semmibe.