Sziasztok

!
Kaqk, ha az M0 jöttök, akkor nem tudunk találkozni. Szerintem Timi úgy gondolta, hogy a 4-es úton jöttök le, és akkor útbaesett volna Irsa és Pilis.
Jó szülinapi bulit

!
Sense, csodaszépek a gyerkőcök

, látom, nagy a szerelem

. Örülök, hogy minden oké

!
Panndi, Zsófi nagyon cuki

! Hajszerkezetileg hasonló lehet, mint Panka. Neki nem szokott hátul filcesedni a haja alvás után? Pankának sokszor egy nagy összecsomózódott kóctömeg

.
Vindo, nagyon jók ezek a kerti tárolók

! Nálunk fordított a helyzet: túl sok melléképület volt

, disznóól, és egyéb tákolmányok

. Bontanunk kellett, és a sitt a házban történt átalakítások során keletkezett törmelékkel együtt még mindig a kert egyik végében magasodik, sajnos most nincs pénzünk az elszállítattatására, nagyon drága lenne

.
OSB melléképületünk viszont nekünk is készült éppen tavaly, még nincs a zsindely a tetején, a gyerekeknek lesz nyári főhadiszállásuk

.

Csak még csinosítani kell, ablakot vágni rajta stb.
Na itt látszik milyen gáz a kert másik fele

.
Ti viszont nagyon jó helyen laktok, hatalmas a terület

!!
Timi26, hol a kisregény

? Jobb dolgod volt, igaz

??
Viranka, Míra minden helyzetből ki tudja ám vágni magát

.
Ma frufrut vágtam Pankának

. Már untam, hogy a ráfot nem tűri, újabban a hajgumit is kiszedi a hajából, és nagyon a szemébe lógott már

. Nem volt nehéz dolgom: felültettem a fürdőben a pultra, és mondtam neki, hogy most nagyon csinos frizurát csinálunk, meg milyen szép lesz stb.

. Lélegzetvisszafojtva tűrte, még hátul is meg tudtam neki igazítani kicsit, aztán örömködött magának a tükörben

.

Reggeli frizura, tartott 5 percig

Hajvágás után