A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

cavintont kell szednem :oops:

Váltottam privit Silkával talira sajnos nem jönnek mert más program van.
Lizike még mindig rosszul alszik és még mindig rosszul érzi magát más társaságban.
Most próbálnak rájönni mi a baj.
Sajnálja Silka, hogy nem tud jönni de a kicsi lány mellett mostanában semmi ideje sincs.
Mindenkit üdvözöl.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk - hú, ez nagyon jó kis kert :D Itt aztán lehet piknikezni a gyerekekkel :D
A pampafüvet mi is néztük egy katalógusban, de még nem vettük meg :roll:
És a mályva is nagyon mutatós! Ügyes vagy!

Móni - én is sajnálom, nagyon készültem már hónapok óta... :(
Vorosilov utca 8)

Rólunk - kimondottan ramaty éjszakánk volt, Rugó három órakor hatalmas pisitócsát eresztett az ágy közepére. Három kispárna, lepedő, minden tiszta pisi lett :? És ami a legszebb, utána békésen álomba merült, és ott aludt a közepén, a derekán egy húsz centis folttal. Megpróbáltam tisztába tenni álmában meg átöltöztetni - volt már, hogy sikerült - de felébredt. És hajnal ötig küzdöttem vele, hogy aludjon vissza.

Reggel nyolckor meg felébredt, mint aki jól végezte dolgát.

Lányok, itt reggelre vagy három-négy centi hó esett, de már olvad
:shock:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

hát ez a kakaómegvonás az ágyból nem biztos, hogy jó ötlet, hatkor keltünk :shock: már kávét is kellett innom, nem vagyok én ehhez szokva.

Képzeljétek Péterke éjszaka álmából hatalmasakat kacagott:-) olyan jó volt hallani:-) Tegnap apa fejelgette a labdát, és akkor kacagott hatalmasakat, lehet azt álmodta újra.

Összedobtam egy mini és egy nagyobb kórházi csomagot, mert ma megyünk fel Pestre a barátnőmhöz, majd szombaton Gödöllőre tovább a sógornőmékhez, csak vasárnap jövünk haza.
Az összes kórházi csomit nem akarom magammal cipeleni, igy összedobtam egy vajúdós, szülős csomagot, biztos ami biztos alapon.

Péterke megszerezte magának éppen a karácsonyfa csúcs diszt, kardozik vele :shock: abszurd dolgok kötik csak le.

Vindo pisi :evil: melyik pelusból csorog ki??

Emesém hát eszméletlenül jók a fotók, egyre jobban várom már én is tesót, nagyon jó lesz őket együtt nézni, meg kell már Péterkének egy kis haver.

Heni
KépKép
heni81

Heni - vajúdós csomag :shock:

Rugó is szokott álmában kacagni, én is nagyon szeretem hallgatni:)

Hát Rugó kedvencei a lavórok, a felmosó-vödör és nyél, a küszöb laminált padlóból, amit ki lehet emelni, az autósülés (ami most a szobában van), a kiságy kijáró ágyrácsai... Ja, és a szintetizátorok, hangszerek és a labdák.

Nem szokott kicsorogni a pelenkából mostanában, de tegnap este, mikor lefekvés előtt tisztába tettem, az kétemberes munka volt, mert annyira vergődött. Így sem sikerült. MOndtam közben Gábornak, hogy ez nem lesz így jó reggelig :roll:

És nem is lett. No, azért nem kellett hozzá nagy jóstehetség.

Amúgy aldis pelenkát használunk, a mai esetet leszámítva jól működik.

KÖzben elolvadt a hó.
Szerintem kimegyünk egy babakocsi-körre (Coop, Fornetti) :arrow:

Kép
vindolanda

És persze jó utat! :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsi csak benézek,nem volt időm olvasni titeket.

Mi megvagyunk,nekünk is most kellett volna az oltás,de Domi orrfolyása miatt nem voltunk.Jövő7 hétfőn talán megkaphatja.

Én még mindig taknyos vagyok :( Pedig annyira vigyáztam. :(
Most voltam gégészeten,de most már lassan kijövök belőle.

Az idő egy kalap ....... Hol süt hol nem,és hideg van. Kimenni meg nem merek,ha fúj,mert a múltkor is épp,hogy fújt kimentünk Domival és már be is gyulladt neki. :(

Remélem Ti jól vagytok.. :)

Heni mindjárt célegyenesben. :) Épp ma emlékeztem vissza a szülés napjára,ahogy üldögéltem és vártam.Olyan jó emlékezni,fantasztikus dolog előtt állsz.. :)

Na megyek főzök valamit.. :)
varga tünde

L.Móni, természetesen viszek, remélem, kihajt :D . Én is vesszőt gyökereztettem, és dugtam le, gyönyörű nagy fa lett belőle :D .
Kresz :lol: :lol: :lol: , csak nehogy Vindo ez alapján vizsgázzon :wink: !

Silka, sajnálom, hogy nem javul a helyzet, de kitartás, ez csak egy múló időszak :roll: ...

Vindo, köszi :D . Nem egy pázsit, de a gyerekek imádták, és persze mi is :D . Pampafüvet kaptam, mert a munkatársamé nagyon terebélyes lett, felét kiásta, mi pedig elültettük, lesz ami lesz alapon 8) . Megmaradt 8) .
Nagyon sajnálom a rossz éjszakátokat :? . Nem is tudom, ilyen kevés alvás mellett hogy van ennyi energiád a tanulásra :shock: .

Heni, Panka beszélni szokott álmában, leginkább Bencét szólongatja :D .

V.Tünde, vigyázz magadra, de ilyenkor tavasszal nehéz kivédeni a betegségeket :roll: .

Az idő nálunk is sz@r :evil: . Reggel hatalmas hózápor volt, 5 perc múlva sütött a nap, most nagyon fúj a szél :evil: .

Megyek, összeszedem a kutyakakit, remélem, nem fázom meg :? . Szerencsés vagyok, ma hugom főz nekünk is 8) :D .

Ja, kép:
Kép Panka lenyúlta a salátámat :shock: , tömte magába az olivabogyót is :shock:
Kép Telihold :D
dettyk

Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk!

Szerencsére Gergő úgy tűnik jól van, bár ma reggel kicsit nyűgösen ébredt, hőemelkedése volt. Szerintem a foga kínozza inkább, mert vagy a keze, vagy a cumi állandóan a szájában. Én viszont tiszta nátha vagyok. Remélem hamar elmúlik, a gyerekek pedig nem kapják el.

Mit is akartam írni?

Irina!
Boldog szülinapot!

Vindolanda!
Hű, kemény volt az éjszaka!
Gábor ilyen kis kísérletező? Mindenből próbál borocskát csinálni?

Kaqk!
Nagyon szép kislány Emmácska. Nekünk is ilyen hinta van, csak pirosban. :)
A tali miatt ne izgulj, én sem ismerek senkit személyesen. De majd ezután! :wink:

Mesi!
Jó a sokgyerekes kép! :)

Álmukban kacagó gyerekek: érdekes, nálunk Gergőre jellemző, Zsuzsut még nem igazán hallottam.

Dettyk!
Micsoda kertész vagy! Ez igen!

Panndi!
Zsófika nagyon ügyes kislány!
A három oltás egyszerre elég durván hangzik. Szegényke.

Tünde!
Jobbulást!

Most hirtelen ennyi
Szép napot
GIca

Kép
gica1

Sziasztok!!

Esélyem sincs reagálni...ne haragudjatok!
Betegecskéknek jobbulást, ünneplőknek nagyon sok boldogságot!!!!
Boti éjfélkor kelt, azóta gyakorlatilag nem alszik rendesen, most is sír, felső szemfogakra gyanakszom. Uram itthagyott hétvégére, konferencián van, vagyis csak ma és holnap. Kőmíves meg a "nyakamon".
Mesi!Nagyon köszönöm, eddig csak magnéziumoztam!!!De most nekilátok kalciumot falni :D !
Babák csodálatosan szépek!!!Na és a kertke is!
puszi Mindannyiótoknak!!!
kispocc

Most csak lmóninak: NEm akartam rá tovább licitálni, tőled függetlenül! :) Már jól bevásároltam a gyerekeknek, mikor azt mondtam, a többit nem várom végig. :)
Úgyhogy nincs semmi gond!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Itt! :)

Szeli alszik, elaludt a babakocsiban a Tesco-ból hazafelé, aztán behoztam, és vissza is aludt ágyikójában! :) Nélkülem! :)
Éjjel is egyedül aludt! :) Kivi vagyok...

Kispocc! Kálcium + Magnézium!!! Tutira jó, de együtt kell szedni/inni!!!

Fotóztam, már csak fel kéne tenni, meg tömöríteni, de most inkább olvaslak Benneteket! ;)

Heni! Csini vagy! Guszta a torta! Nyami! :)

Dettyk! Vindo! Na, a mi kertünkről inkább nem mondok semmit... :oops:
Meg úgy vagyok vele, előbb az előtér legyen kész (az elmaradt), aztán lehet kint is rendet tenni. Hát van mit... :roll:
Meg a kerthez én még csak hozzá se szagolok... :oops: Nagggyon városi vagyok... :?

Kaqk! Megy a vudu a kocsira!!! +++++++++++
Képek nagyon jók! :)

Rugónak
milyen rendezett a haja! :) Nagyon helyes kölyök! :)

Ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Kifolyik a szemem a sok olvasástól.
Naná, délelőtt meg teszveszeltem Szelinek... nagyon sokat, de nem bánom! ;)
Inkább feltöltöm a képeket, ha Szeli még alszik, akkor felteszem :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, tök jó, hogy alakul Szeli alvása :D .
Ne aggódj, én is lakótelepi lány vagyok, aputól és az internetről tanulom a kertészkedést :oops: :wink: :D .
Várjuk a képeket :D , türelmesen 8) .

Gica, jobbulást!
dettyk

Irina Boldog Születésnapot!!!

Panndi: tőgy..:-) azta itt milyen kis okos gyerekek vannak..hát emma még nem igazán beszél..kimondja 1x ami tetszik neki..és kész..de azt egész tisztán..na mindegy..majd csak beindul

Maggie: angyalképzős :oops: édes vagy! Jobbulást nektek. Talira jösztök? Már ha addig sikerül meggyógyulnotok...alig várom h talizzunk.....huss betegség!!!

Köszi az Emma dicsiket! :oops: :oops: :oops:

Jaja alig várom már a talit hogy minden gyerkőcöt élőben megcsodálhassak! Mit vigyünk???? Kókuszkocka ??? melegítésre van lehetőség? játék gondolom lesz..vagy vigyünk vmit?

Mesi: olyna édesek..:-) imádom ezeket a tesó fotókat!!

Móni: vmi megközelítési irányt tudsz mondani...hogy találunk oda a talira..a cím nem sokat segít???

Emma is szokott álmában kacagni! :-) imádom hallgatni...mi juthat eszébe??:-)

Reggeli rutin lett a bilizés..tetszik neki..jön velem együt ücsörgünk..és ma véletlen bele is pisilt...ez a 2. alkalom..van hogy túl sokáig játszunk ébredés után a nagyágyban ...és mire én kijutok ..addigra a pelusba csorog...de nagyon büszke magára....nem akarom siettetni..majd nyáron..de azért reggel du-án ébedés után ráülünk...meglátjuk..

takarításon túl vagyok..Apa addig Emmával csavargott..játszott..annyira édesek!!!! Olyanis bújós a hercegnőm..bújik a 12. fog.!!! ezért is sírva kapott többször a szájához tegnap..este nurofennel alszik, de így is felsír 1x2x éjjel.
Tegnap itt volt egy kis barátja..olyna jól eljátszanak.....nem tudom hogy de a baráti, családi körben CSAK fiuk veszik körül..egy lány sincs..aki kb velekoru...fiu az van 5-6...:-) de mivel nagyon szereti a fiukat...:-)

na jó eldugulok!

Szép napot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, hát én falusi lány vagyok, aztán városi lettem, végül megint kikeveredtünk...

De nagy szakértő nem vagyok :wink: Gábor viszont ügyes, náluk földek, sok kert, erdő meg egy csomó állat is van.

MOst megyek altatni, ha végzek, jövök, és reagálok majd :arrow:

Kép
vindolanda

Bilivel:

Kép

Reggeli:
(Ott a bögre, amit unokatesóm készített, imádjuk! :) Sajnos nem tudtam úgy fotózni, hogy éppen igyon... :roll:)

Kép

Szeli még alszik... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok, gyorsan összeszedtem a mondandómat:

Tünde, Gica - tessék meggyógyulni!!!!

Gica - igen, ha borról van szó, Gábor nagyon kreatív és lelkes. Rugó digitális lázmérője, amin hőmérő funkció is van, most a demizsonok mellé van állítva, és a kamrában figyeli az erjedéshez megfelelő hőmérsékletet.
Mondjuk, azt nem tudom, mi lenne, ha túl hideg lenne? Bevezetnénk a fűtést, hogy erjedjen?
:roll:

Dettyk - kutyasz..-szedésben én is otthon vagyok. Mindig hordjuk a gyógyszertárból a gumikesztyűket 8)
Pankának micsoda kimonó-szerű rucija van 8) Na, Rugónak adhatnám a salátát :D

Kispocc - majd írd le, hogyan hatott a kalcium :wink:

Kaqk - minket meg csak lányok vesznek körül :wink: Rugó az egyetlen fiú-unoka :wink: Bár dédunokáknál 5:3-ra a fiúk vezetnek, de velük még nem találkozott a gyermek.

Regina - hú, alvásban már nagyon profik vagytok akkor 8) De jó valakinek. Most mondjuk nálunk sem rossz a helyzet - kb. negyed óra mese-nézés, 10 perc séta, és így alszik. Ennyi belefér bőven.
A kerttel ne foglalkozz. Nálunk másfél év kellett hozzá, hogy elkezdjen kinézni valahogy. Teljesen sík homokos terep lett, ahonnan 36 km3 szemetet vitettünk el. Semmi melléképületünk nem volt, magunknak kellett építeni. Egy szál fű nem volt rajta. Most már alakul.

Mikor a meggyes virágzik hátul, az szép.
De olyan fotót most nem találtam.

Az első szép tavasz, itt még melléképületek és a kutya pusztítása nélkül:
Kép

"Még egyben vagyok"-party nyolc hónapos terhesen. A padon háttal én ülök, itt nyársaltunk:
Kép

Megyek, vár a kresz-könyv :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: tök szép a kert! :-)

Regi: szeli annyira cuki!!!

Alvás: Emma megszokta a kis újszobáját itt anyuéknál.
Alvás délben..pelus csere, hálózsák, gél..ha fáj a foga..cumi ha kéri..ölelés, puszik..és be az ágyába..betakarom és megsimi..és kijövök..5 perc mulva benézek és akkor már alszik

este: fürcsi, öltözés, hálózsák, tejcsi, gél ha jön a foga, .cumi ha kell. ölelés, puszik.be az ágyba..megsimi és kijövök...
NEkünk nagyon bevált a napirend..amit most is tart...f12-12 kor ebéd..szól h éhes..:-) aztán alvás...mondjuk du-án többször is eszik 4 körül, 6 körül..( kis zabagép ) f8-8 fürdetés..alvás

KépKép
kaqk
Debrecen

Annyi mindent akartam írni, de olyan szita az agyam :roll:

50 nap alá ment a vonalzóm :shock:
Vendég

Vindo, nagyon hangulatos a kertetek :D , imádom az ilyen fabútorokat és fáklyákat :D .
dettyk

Drágák vagytok, mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntést (ünneplés majd csak hétvégén lesz, úgyhogy még nincs ajándékom se ;-))!!!

Gica: Neked a legjobbakat, gyógyulj meg mielőbb!

Kispocc: vigyázz magadra, meditálj, de ne húzd fel magad semmin lehetőleg!!!

Dettyk: Panka nálam ezzel a mosolyával bármit elérne :lol: Annyira cukker! :-)

Regi: Szeli szépséges, és nem mondanám meg, hogy 1,5 éves :shock:

Vindo: tuti kert, nagyon tetszik, de kíváncsi vagyok a melléképületes verzióra is ;-)

Ádi gyanúsan régóta alszik, mindjárt megnézem. Közben szadisztikus zéhákérdéseket gyártok. :lol:

Egy kérdés: aki már nem szoptat, észrevette magán, hogy a szoptatás befejezése után fittebb lett (kevésbé fáradt)? Nekem ezt egy bnőm mondta, és mivel holtfáradt vagyok sokszor reggel-délben-este (pedig szedek vitamint), már erre is gondoltam. De azért tartanék némi felmérést 8)

Kép
Kép
irina

Irina, ez jó hír :D Már azt hittem, ez a csúcs, amit ki tudok hozni magamból, de akkor még lesz jobb 8)

Keresek képet a garázsról :lol: meg a kerti tárolóról :lol: Mindenki tűkön ülhet már, hogy láthassa :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: nekem is jó hír lenne, mert most tragikus a helyzet fáradtságilag, és persze meg lehet magyarázni (mittomén: tavaszi fáradtság, nyomelemhiány, kevés és megszakított alvás, pajzsmirigy-alulműködés), de jobb lenne biztosabbat tudni. Az biztos, hogy a FITT szó az én szótáramban nem szerepel. Ilyen érzésem nekem sosincs. ;-)

Kép
Kép
irina

Na pár fotó, vindo, a kedvedért :lol:

Kép Hmmm :)

Kép Ráragasztom a székre, hogy ne csússzon :)

Kép Menjünk már fürdeni!
Vendég

Na, akkor következzenek az igen lényeges, babanet szempontjából releváns saját építésű tárolók:

1. ennek a tetejét G. elmérte, olyan jó csúcsos lett, így a 47-es főút megfelelő helyéről autóból kiszúrható :lol:
Ebben van fűnyíró, artézi kút, szerszámok stb. Itt még a garázs nincs készen.

Kép

2. mivel novemberben jöttek a fagyok 2007-ben, így gyorsan kellett egy garázs is. Szintén saját készítésű, önállóan, OSB-lapból felhúzott darab :roll: Ilyen nincs másnak, az tuti :lol: Egyszer, ha már mindennel kész leszünk, le fogjuk cserélni. De altatáskor nagyon jól jött, Rugó igen sokat aludt benn. Itt nagyon fúj a szél mindig, szóval kellett egy szélvédett hely.

Itt még a gyep komoly hiányosságokat mutatott. Igazából Gábor kis sziklás izékéjéről készült a kép. JObbat nem találtam.
Kép

Na, szóval ezek nem nagyon dobták fel az udvart, de praktikusak és olcsóak voltak, és pár nap alatt elkészültek 8)

Kép
vindolanda

Hú, de szexi az utolsó képen Zsófi! Nagyon aranyos, és nincs is kevés haja.

Rugónak sincs több, csak látványosan össze-vissza áll :wink:

Köszönjük a képeket!

Pocakilag hogy állsz ma?

Kép
vindolanda

Látszólag Rugónak több van, meg Zsófinak olyan kis hiányos... :oops: Pedig koszorúslány lesz szeptemberben, mondtam a hajának, hogy addig szedje össze magát :lol:

Tök jól vagyok, köszi, csak tanulni nincs kedvem :?
Vendég

Sziasztok!

Irina: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kaqk: szerintem a talira menet útba esünk nektek, ha gondoljátok mehetünk együtt. Dettykékkel egy faluval arrébb találkozunk, mehetnénk konvojban...szerintem... :roll:

Lehet, hogy este tudok jönni, készüljetek egy kisebb regénye! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Majd lesz több is :wink:

A szőke haj kevésbé látszik szerintem, a sötétebb árnyalat többnek hat.

Majd raksz neki szép csatot vagy virágot, és kis bájos lesz vele 8)

Kép
vindolanda

Raknék én, de mindent kivesz...

Az előbb kért joghurtot, mondtam, kérjen apától, mert én nem tehetem be a székébe. Odament apához, és igazi csajosan szólt neki: Apaaaaaaaaaaaaa! Kérdezte apa, hogy mit szertenél? Válasz: joghuuurt :lol: Imádom :lol:
Vendég

Szasztok Csajok :)

Végre csend ül a lakáson,gyerekek kidőlva,Apa megtömve Én gép előtt ülve NYugodtan :) nem hisztizik itt Bálint,Mírának nem akad vmi nagyon fontos mondhatnékja,rajzolhatnékja :)

Vindo!
már ne haragudj hol van az 1. számú háznak látszó építményen a kémény :) majd holnap lefotozom a miénket :) agyamnet családom férfitagjai alkottak a tetőre kéményt,s mivel véleményyük nem egyezett így a füst/madárfészek nem készült el hozzá 8)
Nálunk az orrszívó porszívó nem mumus,Sőt 8) :lol: Bálint ha kell ha nem mutogatja fújja az orrát(persze nem jön semmi belőle) h. porszívózzam már ki neki :) s lelkesen ül az ölembe( a nővére is ilyen volt) esetleg próbáld azt ki,h. engeded Ő csinálja magának :) Míránál anno bevált onnan nem volt harc és imádta magának csinálni :)
Rugó meg még mindig csudahelyes pasi :)
a téglákat meg majd viszitek magatokkal,vagy jól elássátok a földbe a következő tulaj hagy szídjon benneteket 8) :wink:

Panndi!
haláli Zsófid dumája :) s milyen szép kiscsaj Ő is :) tiszta Te miniben :) Vizsgádra készülsz?mikor kellenek a megadrukkok? Keményedsz mostanában még mindig sűrűn?S hányni már nem hánysz ugye?

Móni!
Köszöjük h. lefoglaltad a helyet :) akkor jó idő esetén vigyen mindenki váltóruhát :)
s már rég meg akarom kérdezni :) Neked az a teljes neved a mi a számlaszámodon szerepel? Silkát meg csókolom :) kíváncsi lennék mi lehet Lizi baja :roll:

Heni!
a torta nagyon csábító :)
Te meg mehetnél babás újságok címlapjára :) szerintem annyira csinos és szép és sugárzol :)
Apa már talált vmi húsvéti akármicsodát szerintem holnap/holnapután megcsinálja aztán küldöm a linket :)
azért még ne akarjál szülni :) Április 1-én tessék :) csopkit akarok kapni :)
s mi állandó jelleggel kint vagyunk szóval bocsi h. nem írok :)
Bálinttal reggel hazajövünk az oviból kint szórakozunk :) azaz Ő én csak asszisztálok :) nagy nehezen becsalom,h. együnk már(mert azt minek mert fényen és tápszeren él) aztán minima kaja után már hozza a sálat,sapkát és úz kifele :) ha nem indulok üvőlt :)
s a legújabb hobbija fiamnak :) Anya ültesse a gyerekülésbe és pattanjon de gyorsan nyeregbe és induljon de azon nyomban el mert vonatot szeretnék nézni és miaz hogy itt a kertben kell játszanom :)
aztán dél előtt nem sokkal kidől,irány ovi s Mírával szinte uezt eljátaszani,bár Ő fest állandóan,de a szerelmes leveleit Milánnak nekem kell írnom,Ő diktál én meg a titkárnőt játszom :)
s alig várom Robi hazaérjen már

Regi!
Szeli még mindig az egyik kedvencem :) kérek egy klónt belőle :)
ügyes rokonod van :) majd rakjál képeket :arrow: légyszííííííííí :)
cefamadar nekem nem jött be talira elvigyem a maradékot?

Meryke!
hogy csinálod h. Máté különböző trükkös pózokban alszik? enyém kölykök miért nem tudnak így kidőlni :)

s még így gyorsba egy Míra mese :)(mert megjött Uram és :arrow: )
egyik este jövök be apjával nézik A Széfet :shock: én kiakadva,erre lányom megmagyarázza miért is jó a SZéf:
"Anya! A Sebestyén Balázsműsora felnőtteknek és gyerekeknek való és nagyon sok okosságot lehet megtanulni"

Amúgy Panka,Emma,gegi-ZSófi páros odaát Ádi nagyon heléyesek ha vkit kihagytam nem szándékos,de mennem kell vége az én időmnek :)

nyugodalmas jó éjszakát :)

ui :a hibákért bocsi :)

KépKép
viranka

hello lányok!
életjelet adni jöttem.
megvagyunk. csak idő (és energiám) egy szál se.
lotti bébi igazi bújós, ölbebaba. letehetetlen. :) ha meg leteszem, akkor torkaszakadtából üvölt, úgyhogy inkább nem csinálok ilyen marhaságot. :)
közben a másik kezemmel gardírozom botondot.
sokat vagyunk kinn, mert ott mindenki elviselhetőbb... :)
a sok fárasztó dolog melett rengeteg gyönyörű pillanat van, úgyhogy MINDEN OKÉ.
puszi nektek!

(lmóni!
én nem utaltam a pénzt. bocsánat. a talin odaadom úgy jó, vagy utaljak??? )

Ildikó
KépKépKép
sense4

nem bírom megállni, hogy ne tegyek fel képeket is...
Kép lotti cica
Kép kiskecskenézőben
Kép tesók
Kép botond segít hajatmosni... :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Gyönyörűek a gyerekeid, és hogy szeretik egymást! :D Bizony, nem könnyű, mikor ketten három felé vannak, de hát istenem... :D Megvan ennek a dolognak a nehézsége, és a szépsége is. :wink:

Megyek, mert még hajat kell mosnom, teregetnem kell (egész nap nem volt erre időm), és bújok is ágyba, mert holnap 3 gyerekes leszek. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi: Zsófi milyne édes..és milyen okos..:-)

Sense: Lotti csoda szép! És a tesók együtt :-)

Mamegyünk anyósomhoz..soginak lesz a szülinapja megtartva...meg jön egy kis játszótárs is Emmához! :-) Most épp a búrában ülök ....be vagyok "csavarodva" meg maszk az arcomon....:-) szépen nézek ki :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi26: aranyos vagy köszi...lehet élünk vele..bár nem tudom, pontosan kiszámolni mikor érünk oda. Hol találkoztok? hol kell lemenjünk az M0-áról? mi kb 3/4 8 kor indulunk és kb 2 óra az út. de változtatunk ha kell!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :D !

Kaqk, ha az M0 jöttök, akkor nem tudunk találkozni. Szerintem Timi úgy gondolta, hogy a 4-es úton jöttök le, és akkor útbaesett volna Irsa és Pilis.
Jó szülinapi bulit :D !

Sense, csodaszépek a gyerkőcök :D , látom, nagy a szerelem :lol: . Örülök, hogy minden oké :D !

Panndi, Zsófi nagyon cuki :lol: ! Hajszerkezetileg hasonló lehet, mint Panka. Neki nem szokott hátul filcesedni a haja alvás után? Pankának sokszor egy nagy összecsomózódott kóctömeg :shock: .

Vindo, nagyon jók ezek a kerti tárolók :D ! Nálunk fordított a helyzet: túl sok melléképület volt :? , disznóól, és egyéb tákolmányok :? . Bontanunk kellett, és a sitt a házban történt átalakítások során keletkezett törmelékkel együtt még mindig a kert egyik végében magasodik, sajnos most nincs pénzünk az elszállítattatására, nagyon drága lenne :evil: .
OSB melléképületünk viszont nekünk is készült éppen tavaly, még nincs a zsindely a tetején, a gyerekeknek lesz nyári főhadiszállásuk :wink: .
Kép Csak még csinosítani kell, ablakot vágni rajta stb.
Na itt látszik milyen gáz a kert másik fele :? .

Ti viszont nagyon jó helyen laktok, hatalmas a terület :shock: !!

Timi26, hol a kisregény :wink: ? Jobb dolgod volt, igaz :wink: :lol: ??

Viranka, Míra minden helyzetből ki tudja ám vágni magát :lol: :lol: :lol: .

Ma frufrut vágtam Pankának :roll: . Már untam, hogy a ráfot nem tűri, újabban a hajgumit is kiszedi a hajából, és nagyon a szemébe lógott már :? . Nem volt nehéz dolgom: felültettem a fürdőben a pultra, és mondtam neki, hogy most nagyon csinos frizurát csinálunk, meg milyen szép lesz stb. :wink: . Lélegzetvisszafojtva tűrte, még hátul is meg tudtam neki igazítani kicsit, aztán örömködött magának a tükörben :lol: .
Kép Reggeli frizura, tartott 5 percig :lol: Kép Hajvágás után :wink:
dettyk

Detti: dede, neki is összeáll néha a haja hátul :lol: Mi most nagy hajnövesztésben vagyunk, hát nem tudom meddig bírjuk... :)
Vendég

Hú, akkor megnyugodtam, hogy nem csak mi alkotunk OSB-ből :lol: :lol: Nekünk is van még egy sarok az udvarban, ami egy nagy kupi.

Amúgy volt itt kerti wc, bedőlt pince, rossz kút - ezeket le kellett dózerolni, és utána lett az a rengeteg homok. A kerti wc-nek fél méteres vályog fala volt, és másfél méteres belmagassága :shock:

Na, lépek ebédelni, majd később reagálok mindenre...

Egyik bátyáméknál voltunk, hazafelé meg vettem Gábortól egy vezetős órát. Földúton mentem, és egyszer kettesbe is kapcsoltam. Meg megfordultam egy mezőn...

Rugó elaludt közben. Lépek enni, korog a hasam.

Viranka, hát, a kémény sajnos lemaradt :lol: De ha építünk még valamit, rakunk rá :wink: Várom a ti melléképületetekről a fotót :D

Kép
vindolanda

Panka nagyon édes a frufru-jával..jól áll neki!

:-( pedig jó lett volna...

Regi: tudsz segíteni hogy az M0-ról hol kell vajon lehajtani? Ti hogy jösztök? Mikor? lehet talizunk az M0-án ?:-) Valahogy csak oda találunk! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ímígyen :) (egy rokon hugi esküvőjén megkérdezte hol vettük :) mondjuk akkor még teljesen új volt )
mellette lesz a homokozó :) a régi tönkre ment (kiszuperált emeleteságy alja volt 8) Kép
Kép
ez meg a "focimező" felől nézve :)
Kép

:arrow:

KépKép
viranka

Kaqk: szerintem nézd meg az útvonaltervezőt, nekem sem tiszta egészen.Bocsi, azt hittem a 4-esen jöttök... :oops:

Dettyk: tegnap este ledöntött a dátha a lábamról. A gyerekem jár bölcsibe, oszt én lettem beteg... :shock: :roll:

Ma sem jobb úgyhogy spurizok az ágyba gyorsan !!!

Puszi

Kép
Kép
timi26

próbáltam az útvonal tervezőt de még nincs benne az elkerülő új része. :-(
majd csak megtaláljuk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Viranka, ez nagyon profi, a barkács-versenyt Ti nyertétek.
Majd elküldöm Gábort továbbképzésre Hozzátok :D

Botond, Lotti, Panka nagyon aranyosak. Kecske, fürdetés, hajvágás :wink:

Most ennyi telt tőlem. Megint kerülget valami betegség, már negyedjére másfél hónap alatt.

Kifáradtam, így megyek aludni :arrow:
Jó éjt.

Kép
vindolanda

Vindo!
azért egy asztalos öccsel és mindenhez kicsit konyító apával nem volt oly nehéz :wink:

ezt meg kaptam :)

1 nyugdíjas házaspár átlagos napja :)
Hát ez nagyon jóóóóó : ))))

"Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy
kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy
közterületfenntartó írja vadul a büntető cédulát. Már éppen rakta volna bele
a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam:
"Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra
is..." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor
lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést,
hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket.
Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az
ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről. Akkor
lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje
egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal
jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot,
hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi
korunkban."

:arrow:

KépKép
viranka

Viranka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Szerintem is nyerők vagytok, és a kertetek is nagyon szép :D !
A féltető alatt nekünk is homokozó lesz, a másik oldalon pedig hinta. A gerendák már itt állnak tavaly óta :roll: , hiába, jó munkához... 8)

Timi26, Viranka, gyorsan gyógyuljatok meg :D ++++++++++! Jövő vasárnapra szeles időt, DE 18 fokot jósolnak :D !!
dettyk

Kaqk, ezt nézted? Szerintem ez aktuális:
http://www.utvonalterv.hu/classic/NoTil ... kers=Adr0|
dettyk

Halihó!

Vindo, sajnálattal olvastam a soraidat. Gyógyulj! Lehet, hogy egy helyen jártunk, én is dögrováson. Tegnap jól megfertőztem a többieket, legalábbis azt gondolom, köhögtem állandóan. :twisted: Éjszaka meg jött az orrfolyás is. Reggel már Calciummal indítottam + Rinathiol Cold.

Nagyon aranyos építményeket mutogattatok ám!!!! Viranka, olyan, mintha Ti meg Tündérországban laknátok. Nagyon hangulatos.

Doktornő Zsozsi, Gegi, Lotti cica, Boti egyszerűen csúúúúúúcs! Ennyit engedett.
dmaggie

Jó reggelt!

Az állapotom továbbra is ramaty, és az éjszakával is voltak gondok :roll:

De más bajunk nincs, Rugónak semmi, úgyhogy nem panaszkodom.

Maggie - ha jól emlékszem valamilyen spéci zsírkrétáról írtál egyszer... Megkérdezhetem, hogy milyen is volt az? És hol kapható?
Lassan már keresni kellene valami rajzeszközt, a filctoll nem a legjobb :D

Most ennyi, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

A fiúkat leküldtem a kertbe, közben főzök....

Jaj, annyi mindent akartam írni, de agyam, mint a szita.
Pankának nagyon édes lett a frizurája, Szelike meg.... Imádom mindkét leányzót. De szeretnék még én is egy kislányt! :lol:

Már fel is jöttek, mennem kell.

Jaj, talira már biztosan nem tudunk menni. Aznap ünnepeljük a keresztlányuk szülinapját, névnapját. Nagyon sajnálom, pedig már anyukámat is beizzítottam.

Vindo! Filc volt és a Csapó utcai nagy írószerben vettem, olyan, amit ki lehet mosni a ruhából, le lehet mosni a gyerekről.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?