rs[/b]zg, angelcare van nekünk is, most nem nézem meg, milyen számú.de a legérzékeynebbre állitottuk. mondjuk a folyamatos pittyenést soha nem várom meg, ha egyet csippan, vagy narancssárgán világit, odamegyek és kicsit megsimizem agyereket, vagy megrázom-általábana lszik tovább.
bea, ha szeretnél, sztem érdemesebb bérelni, nálunk pl 2800 ft/hó, sztem féléves koráig lesz.
nálunk is ma voltak anyósék, és elkényeztetem a gyereket, mert nem pont 3 óránként adok neki enni, hanem ha sír, gyakrabban is...
anyósom úgy csinálta a férjemmel, hogy éjjel egyszerűen nem adott neki enni!!!!!!!!!!!!ezt én egy egyévessel megcsinálnám, de nem egy újszülöttkével.
tegnap történelmi nap volt, Nani evett 8.30-kor, és következőre 0.30kor!!! azthittem h tuti csak kómás vagyok, és nem emlékszem vmi köztes etetésre. de kimentem a konyhába, és nem volt koszos cumisüvegt!!! igaz, fél11ig hasfájás miatt nem aludt, na de nem volt éhes!! wow
meg sztem mi nem kényeztetünk, max túlaggódunk-főleg első gyereknél.de ha vöröslik a feje, és a sírástól már nem vesz levegőt, és nem hagyom ott, az fix.szüksége van rám, és én vagyok az egyetlen, akire számithat-pl táplálékügyben.
nekünmk ez a popóhőmérőzés nagyon bejött./óvastosan, persze/ Naniból csak úgy ömlik a kaki....és láthatólag megkönnyebbül. tegnap éjjel is volt, és utána sztem azért aludt ilyen jót.
csibbéknek drukkok, átérzem a helyzetét nagyon
rszg, azt nem tudtam korábban követni, ti miért csak 1 hét múlva vihettétek haza Mátét?bocsi