A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nemlajos,ezen szerintem mindenhol megy a vita.... :? :?
De Te vagy vele otthon,nem anyósod,meg azurad....

Szerintem tedd ahogy jónak látod...minden babának mások az igényei...
Ha meg megfigyelted,most kint megint fúj a szél..ez sok babát irritál és síróssá tesz.

Pici Te is finiket főztél sütöttél :lol: :lol:

Már kimostam,kiteregettem az erkélyre..(de jó illata lesz az ágyneműnek) :wink:

Afra én sem hallottam,hogy hiánycikk lenne..de amúgy meg a mostani vastabletták folsavval vannak kombinálva,ugyhogy nem kell mellé szedni.(legalábbis amit én szedtem)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos, Afra nektek is köszi a szülinapi jó kívánságokat! :)

Afra!
Pont ezt a linket(ugyan ezt) néztük reggel Alperrel! :) :) köszi!

tÖRPIRI! nEKED KÜLÖN KÉRVÉNYT KELL BENYÚJTANI??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Menjél már a szülészdébe... :lol: :lol: :lol:

Nemlajos!

Én sem hagytam sosem őket sírni,bár megmondom őszintén egyik sem volt síros :) :) :oops: :oops: Te tudod a legjobban mi a kisfiad szükséglete, és ehez tartsd magad, a férjed majd megbékél. Az anyós és (egyéb álla.....bocsi :oops: :twisted: ), mindenki más, pedig szépen legyen felvilágosítva kedvesen, majd ha semmit nem ér, akkor határozottan és akár durván, hogy :NE SZÓLJON MÁ BELE!!!!!!!!!!

Pici! Nem fogom megbánni, mert olyan sokáig volt ilyan hosszú a hajam és annyira nehéz vele, hogy már alig árom hogy megszabaduljak tőle :)
A fehérneműkben pedig mindenképp csini leszek.....mert sötétbe ugyse látszik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Na most én jártam úgy mint múltkor Te!....Rohadt büdös a csirkemell...... :x :x :x :x
a hányás jött rám mikor kicsomagoltam :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x

Kép Kép Kép
asiye

nemlajos szerintem nem kényezteted el a babádat gondolj bele abba hogy az afrikai népek meddig cipelik magukon mindenhová a babájukat és mégsincsenek elkényezteteve hiszen a babádnak ebben az időszakban rád van szüksége kellesz neki ez nem elkényeztetés velünk is velünk aludt a gyerek jó egy éves koráig aztán tettük az ágyát a mienk mellé vagyis velünk de mégsem velünk alszik és már vannak olyan éjszakáink is amikor nem máászik át hozzánk persze ezek még kevesebbet vannak de majd szépen megszokja előbb utóbb (legalábbis remélem )

voltunk a tescóban hát olyan szédülés volt rajtam :):) eddig még semmi jele pirinek husssssss el ne is gyere :):)

nika70
Salgótarján

Nikaaaaaaaa! Ez tök jó!
Lassan azt kívánjuk hogy ájulj el és hányd végig a lakást!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na jó! azt azért nem, de ezek jó jeleknek tünnewk!

Kép Kép Kép
asiye

:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Most értünk haza.
Nagyon fáradt vagyok. De kicseréltük a falvédőt Beninek. Igaz, ez 4 ezerrel drágább volt, de jobban illik hozzá. ÉS szerencsére nem kötözködtek a blokk miatt,mert redeti csomagolásban volt még. :)

És vettem magamnak diabeikus sütiket is cédrus piacon. :)

Asiye!

Biztos jól fogsz kinézni. :D

Nemlajos!

Egy könyv ajándékba a férjednek: Ranschburg Jenő: Szülők lettünk
http://www.libri.hu/hu/konyvek/csalad_e ... ok_lettunk
Érdemes megvenni. Röviden és tömören lehet sok rdekes dologról olvasni.
Ennek egy bővebb kiadása a Szülők lettünk című könyve.

A többit elfelejtettem... :oops:
Vendég

Köszönöm.
Azért azt hozzáteszem, hogy 4-kor felkelt, és vigyázott egy órát Dömére, hogy picit el tudjak nyúlni, ha aludni nem is...
Szóval inkább hangember ő is :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Siasztok!

Megjöttünk a bnőmtől. Márk már alszik.Kis drágám eléggé lefáradt mivel egyfolytában a2 kutyával játszott.
Nagyon élvezte voltunk kint sétálni néztünk vonatokat nagyon tetszett neki.

Holnap reggel megyünk anyuékhoz,remélem marad a szép idő,mert akkor ki tudunk menni a Vérmezőre és ott is tud egy nagyon játszani ill. sétálni.

Apa nemsokára jön haza.

:D :D Mindenkinek szép estét!!!
Vendég

csajok egyenlőre semmi nincs és ne is legyen csak baba a pociban :D::D párom meg tök szarul van fáj a foga de már a demalgon sem nagyon hat neki:( lehet nálunk apa fogfájása lesz jó a babára :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Megy a sok drukk! ++++++++++++++++++

Sissi!

én is remélem, hogy holnap is ilyen jó idő marad. Jó lenne egy kisit kint lenni.

Egyébként az egyik oka azvolt, hogy nem mentünk hétvégén Egerbe, hogy havat jövendöltek a tehetséges időjósok. :evil:
A másik az orovosm arca, amikor megemlítettem neki a lehetőséget... :roll:

De ha holnap sem hó, sem baba, akkor mérges leszek. :wink:

Este amikor sütöttem a rántotthúst vacsira, visszaesett az egyik a serpenyőbe, és kifröccsent a forró olaj. Pont a hasamra. Van rajta két nagy folt és fáj nagyon. :( :( :(
Vendég

Nika! DE brutál a fog fájás! Az annyira borzasztó :x :x :x
Cataflam? Bár az csak receptre kapható :?

Cat!

:? :cry: :cry: sajnálom!
Az olyan rossz, nekem is volt már és nagyon fáj :cry:
Hlnap akkor vagy hógolyózni, vagy szülni mész??????????? :lol: :lol: :lol:

Sissi! Szép estét nektek is! :)
és érezzétek jól magatokat! :) :) :)

Pocikép????????

Többiek?

képzeljétek a fejembe vettem hogy szeretnék egy szőke hosszú parókát! :oops: :oops:
Ha már rövid barna leszek :wink:

na jó éjt!!!!!!! :)

Kép Kép Kép
asiye

asiye a demalgon is csak arra kapható már egy ideje:) cataflam nincs itthon :(

nika70
Salgótarján

Nekem már most elegem van ebből a napból. :evil: :evil: :evil:

Beni negyed hatkor felkelt. Apa átment hozzá, ordítás, othagyta. Én kellettem. Átmentem, de még csak félig volt nyitva a szemem, annyira fáradt voltam. Kis rábeszélés után visszafeküdt, negyed óra múlva újra aludt. Apa is. Csak én nem. Azóta sem tudok visszaaludni.
Akkor aztán megpróbáltam Marcit felébreszteni, mert taegan este óta meg sem mozdult. Egy órán keresztül böködtem, nyomogattam, hullámoztattam a hasam, semmi. Még csokit is ettem. Semmi. Jöt a pánik, majdnem bőgtem már, de aztán arra gondoltam, hogy ha van valami, akkor már úgysem tehetek semmit. :(
De kb. 5 perce megmozdult egy kicsit. :)

Nekem ez már sok. Én szülni akarok! Azt akarom, hogy Marci itt legyen kint. Sokkal nagyobb biztonságban érezném őt.

Bocs, hogy kora reggel csak panaszkodok!

Nika!

Hogy vagy?

Asiye!

Szőke paróka? Jó ötlet.
Kendőt csak akkor hordasz, ha nem vagy otthon?
Vendég

Jó reggelt!

Cat!

Teljesen normális, hogy ennyire félted a kicsit! :) Elhiszem hogy így a vége felé már nagyon rossz :( átérzem most a helyzeted...ezek az utolsó napok nehezebbek-és hosszabbak mint az egész eddigi terhesség! :?
Marci meg lehet hogy már kifelé készülődik, mert azt mondják akkor szoktak ennyire "csendben" maradni! :) Ne izgulj! Minden rendben lesz! :) Alszik a drága!!! :) Anya! Ne maceráld már!!!!!!!! :) :) :)

Itthon nem hordok kendőt napközben , sőt melegítőben vagyok sokszor! :) csak ha idegen férfi jön vendégségbe akkor veszem fel itthon. Idegennek számít a férjemen az öcsémen, az apukámon és az apósom kívűl , minden férfi.

A fotokon szoktam ilyen itthoni kendőt rakni, de sok fotóm van ahol csak- ala nature :)
de azok csak saját családi részre vannak! :)

Nika!!
Hogy vagy? Mi a helyzet? Annyira izgultam miattad! :) olyan izgi!

Nemlajos!
Hogy telt az éjszaka?

Kép Kép Kép
asiye

Képzeljétek nekem szerintem meg fog jönni a napokban :shock:
Hamza után 5 hónappal, Alper után 7-tel jött meg.
De már napok óta mensi görcsöm van és néha ilyen kis rózsaszínes izé :?

Na ha megjön, akkor ezek szerint már van peteérésem, és ezek szerint akkor már akár teherbe is eshetek :? szóval vigyázni kéne!nem úgy mint a múlt hétvégén :oops: azóta is aon idegeskedem :x :?

Lassan állok neki panírozni, ilyenek. Vasárnapi edébre jönnek a hugomék, aztán torta ilyenek és ha szép idő lesz, talán elmegyünk valamerre. :)

Ja! A helikoptert apa elől felejtette, a gyerekek bekapcsolták, a lakásban felszállt, nekiment az ablaknak. leesett,eltört szárnya, és mivel még pörgött a motor:KIGYULLADT!!
Mint egy máglyát megfogtam és kivágtam az udvarra. elállt a tűz, és oda a verseny repcsi. meg 20000forint :? :? :?

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Néztem este parókát!
Hát ami olyan hogy a fejemre raknám az 25000-nél kezdődik.
szóval apának nem lesz néha szőke csaja :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Helikoptert sajnálom!
Most akkor mit fog kapni Alper?

Szőke paróka: majd megleped vele egyszer születésnapjára. :D

Azt hiszem én most minden kis meglepetést beszereztem már, amit Beni fog kapni a közeljövőben.
Amíg a kórházban leszek, Marcitól ajándék, húsvétra egy kis meglepi...
A követjezőkről van szó: 101 kiskutyás pohár, Snoopys tányéralátét, Micimackós kulacs, Thomasos ágynemű (ezt kapja Marcitól), Micimackós kirakó, Micimackós ágynemű és egy húsvéti kifestő. És a két ágyneműn kívül minden nagyon olcsó volt. :D

És ma feltesszük a falvédőjét is.

Ráadásul ugye csak én nem tudtam visszaaludni. Apa nemrég kelt fel, Beni még mindig alszik...
Vendég

Cat!
Az jó ha már megvannak az ajándékok :) :)
Beni biztos nagyon fog nekik örülni!
:) :)
Hát az ajándék :? :? :? .még jó hogy vettem egy TAKARÍTÓ KÉSZLETET :oops: :oops: második ajándékként, mert annyira szeret(nek ), ilyesmit játszani, hiába fiúk :oops: :oops: :)
Ez egy tolható kis takarító kocsi, mint amilyen a takarító nőknek van a kórházakban :) :) :) rajta felmosó készlet, seprű latát ilyesmi és tologatni lehet.
hát marad ez :)
meg amit a hugoméktól, de nem tudom mit!
és egyébként csak lufit kért a drágám! :) :)

Hús kipanírozva, levest odaraktam, rízs beáztatva. vansavanyú mneg frissen csinálok majd salit
sütit nem sütök mert ugye lesz torta :)
tegnap takarítottam, ma csak a konyhát kell csinálni ahogy dolgozom folyamatosan mosogatni... :?
Yasemin nagyon kapálódzik és nem alszik reggel fél 7 óta.
szerintem valamilye fáj, de nem sír, csak nyöszörög :)

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok..látom tegnap zajlott az élet :wink: :lol:

Nekem délután kettőtől este 7-ig 7 perces összehúzódásaim voltak...hivtam a dokit,azt mondja menjek be,majd ha beindul rendesen akkor szólnak neki és jön.Hát mire lezuhanyoztam...elmúlt minden..azóta éjjel egyszer arra keltem,hogy mensis görcsöm van..kb.5 percig tartott,azóta megint semmi :shock: :shock:

Apát látni kellett volna,szegény kicsit beparázott,hogy most jön a lánya!! :wink:

Anyukám holnap reggel már feljön vidékről,azt mondja ő már nem bírja tovább,itt lesz velem.Reggel 1/2 10-re kell mennem CTG-re...

Asiye sajnálom a helikoptert... :cry: Amúgy meg tudod,hogy hetek óta mennék én már a szülészdébe,de látod ez a kiscsaj mit művel velem :lol: Egyre jobban félek,hogy mégis fiú :?

Nika nem kivánok rosszullétet,de ha ezen múlik a babó,akkor igen :wink:

Cat kitartás :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hétvégi üzemmód van? :)

Apa elment Beivel sétálni. Pontosabban Beni motorozik, Apa pedig az egyik szomszédhoz igyekszik, hátha kell mg segíteni ásni.
Én most pihizek egy órát, aztán csinálom az ebédet.

Ma már voltunk vásárolni is.
Megvettüka kerti bútorhoz a párnákat, amikre tavaly sajnáltuk elkölteni azt a rengeteg pénzt. Nem találtunk olyat, ami igazán tetszett volna, és ahhoz képest nagyon drága volt darabjáért 8-10 ezer Ft.
De most az Aldiban van akcióssan 2800-ért, és a nrancsos árnyalat nagyon tetszik. Ilyet kerestünk tavaly. Szóval most abból a pénzből, amiből tavaly kettőt tudtunk volna venni, most megvetük mind a hatot. :D

És vettem csirkemájat is vacsira. :)

Törpiri!

Nyugi! Tudja Lili, hogy mikor kell kijönni. Lehet, hogy anyukádat várja. :)

Asiye!

Jó szülinapi bulizást kívánok Nektek!
Vendég

Cat..ha anyukámat várja akkor már hívom is :wink:
Szerencsétek volt,akkor a párnákkal...örülök :wink:

Jó pihit..

Képzeljétek felhivott a doktorbácsim,hogy hogy vagyok,mert mondták a kórházba ,hogy volt bent valaki akit aztán hazaküldtek mert még nála sem volt semmi (de az nem én voltam)
Anyira meglepődtem és tök jólesett :lol:

Mondta ha megint úgy vagyok mint tegnap hivjam nyugodtan,nem zavarom...

Én most mostam megint egy adagot,kiteregettem és csinálok magamnak egy kis rántott pulykamellet(beáztattam tegnap fokhagymás tejbe)...

Asiye jó bulizást :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

előszőr is reggelre megjött pirike (:(:(:(:(

nem baj én már úgy vagyok vele ha nem jön tesó az sem baj ha meg jön akkor hurrá de azért maradok ha maradhatok :D:D:D:D

apának annyira fájt a foga hogy ma felment az ügyeletre kihúzták neki sajnos de......... azt mondta a dki hogy nincs tb háttere ezt nem értem vállalkozói kiskönyvvel dolgozik arra meg jár én úgy tudom most járhatok ennek is utána cat te mit tudsz erről vagy a párod???

nika70
Salgótarján

nika :cry:
És a párod tb-ügye :shock: :shock: :shock:
Annyira megbízhatatlan ez a rendszer, hogy hihetetlen!!!

Asiye
, ez a helikopter dolog nem semmi, pedig tegnap meséltem a páromnak, hogy más férfi is olyan, mint ő (ő is ilyeneket akar venni Dömének majd :D ), most meséltem, mi lett a vége, hát teljesen kiakadt! :roll:
De az a szerencse, hogy nem történt semmi baja a gyerekeknek!!!

A mi éjszakánk... most megint héttől fél kettőig tartott a dáridó, de még mindig ez a jobbik eset...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Kismamik! Nekem mostanában elég síros a hangulatom! Ez normális?? Vagy csak én nem vagyok normális???

Piri! Drágám! Temég mindig nem vagy a szülöszobán?? Látod?? Csak ne vagyok olyan boszorkány! Ezek után csak akkor mondhatja apa nekem, ha egyszerre mentek Cattel! :lol: :lol: :lol: :lol: Na akkor be is vállalom!

Nika! Sajnálom pirit! Pedig sokszor gondoltam ám rád! De ami késik az nem mulik! lehet, hogy a tesó csak arra vár, hogy az uj lakást felavassátok apával!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Lányok!

Látom a hétvégék mindig ilyen csendesek..no, de érthető is, együtt a család :) És gondolom (remélem) már Otthon is beköszöntött a jó idő.

Nika! Fránya piri :evil: Komolyan mondom, minden tiszteletem a tied! Ez az optimizmus megirigyelendő! Csodálatos, ahogy felfogod a dolgokat!
És tutibiztos, h a többiek nem engednek innen semmi pénzért :wink:

Nemlajos! Igen, azt hallottam, h otthon most hiány van folsav téren...bár így is, úgy is itt kell vennem, mert már csak egy levél van, az meg kb 3-4 napig elég. Fúú, remélem, valahol megtalálom a folsav spanyol jelentését :shock:
Az éjszakátok: :shock: :shock: Egyik barátnőmnél is ilyen volt a kezdet, de azt mondta, h abban bízott, h a 6 hét leteltével valami változni fog...akármi, csak jobb legyen máá'! És valóban, a 6. hét leteltével csökkentek, s csakhamar megszüntek ezek a hasfájós, éjjelekig sírós szenvedések!

Asiye! :lol: Hogy neked micsoda ötleteid vannak! Parókaaa!! :lol: :lol: Hát ez tök jóóó! Nekem eszembe nem jutott volna ilyen, pedig nem rossz ötlet :wink: Olvasom, h felújítasz...wow! Biztos, nagyon csini leszel! Ez a fodrászos dolog majd engem is érdekelne (házhoz megy? Tök jó!! Én is akarok ilyet!! :) ) Jó ünneplést nektek! Majd hozz fotókat (a hugodékról is :wink: )

Cat! Ugye már jobban vagy? Tudtál kicsit pihenni?

Törpiri! Most már akárhogy is vagytok, nemsokára kibújik, vagy kibujtatják Lilit! Meddig maradhat maximum bent? Pár nap, nem?
Pihizni tudsz azért? Mert ha mást nem is, legalább még azt most megteheted dögivel, mert aztán... :wink:

Többiek jól vagytok? Hol vagytok?

Holnapra kérhetnék még egy adag drukkot? Akkor lesz a szóbeli vizsgám spanyolból :? :shock: (nem rajongok a dologért)

afra.h

afra, én drukkolok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi szépen :D

afra.h

bocsika nem vállalkozói hanem alkmi munkavállalói nem mindegy :):) kis kék könyvvel de benne van hogy ez jogosít az egészségügyi szolgáltatásokra

de most azon gondolkodunk hogy apa saját jogon befizeti az eü járulékot minden hónapban ez 4500 ft és akkor nincs gond továbbra is biztositott lesz

nika70
Salgótarján

Nika :cry: :cry: :cry: sajnálom...

Afra szurkolok nagyon..jövőhéten mindenképpen kibújtatják Lilit..ha keddig semmi,akkor beszéljük meg,hogy melyik nap (kedden ultrahang után egyből szeretném :lol: :lol: )

Nócika látod?? :roll: :roll: néha úgy érzem én örökre terhes maradok :wink:
De most már nagyon pozitivan látom a dolgokat...most zuhanyoztam és pont azon járt az agyam,hogy jövőhét ilyenkor már itthon leszünk Lilivel..HIHETETLEN :lol:
a sírós hangulat teljesen normális..a múltkor irtam,hogy én 35 év alatt nem sirtam annyit mint ilyenkor..

Nemlajos :cry: :cry: és most még a hétfőre,keddre viharos szelet mond... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika :cry: :cry: :cry: sajnálom...

Afra szurkolok nagyon..jövőhéten mindenképpen kibújtatják Lilit..ha keddig semmi,akkor beszéljük meg,hogy melyik nap (kedden ultrahang után egyből szeretném :lol: :lol: )

Nócika látod?? :roll: :roll: néha úgy érzem én örökre terhes maradok :wink:
De most már nagyon pozitivan látom a dolgokat...most zuhanyoztam és pont azon járt az agyam,hogy jövőhét ilyenkor már itthon leszünk Lilivel..HIHETETLEN :lol:
a sírós hangulat teljesen normális..a múltkor irtam,hogy én 35 év alatt nem sirtam annyit mint ilyenkor..

Nemlajos :cry: :cry: és most még a hétfőre,keddre viharos szelet mond... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

pffffffff... akkor nem fűzök különösebb reményt az éjjeli alváshoz.
Pedig már a babakocsit is összeszereltük, íme:
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaj annyira édes :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Olyan hihetetlen,hogy már 3 hetes Döme!!!
Ilyenkor bezzeg már rohan az idő :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hja, főleg, hogy lehetne két napos is, meg várhatnám én is, hogy meginduljon a szülés... Így tényleg furi :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika!

Én: :( :( :(
Te: :( :arrow: :) :) :wink:

Törpiri!

nem olyan gyorsan a tervezett császár. Kedden még szerintem semmi nem lesz. Max szerdán.
Általában előtte még csinálnak egy labort, ha nem volt egy hónapon belül, akkor EKG, beszélni az anesztessel, hogy milyen éréstelenítés legyen, éhgyomorra a császár...
Tehát ha magától nem indul el Lili, akkor inkább ne keddre tervezd, szerintem!

Afra!

Megy a drukk holnapra! Ügyes vagy Te, megcsinálod. :wink: :)

Nemlajos!

zelet tényleg nem szeretik a babák. Bár olyat is hallottam, aki ilyenkor sokkal jobban alszik. De az arány inkább 95-5%.

Nócika!

Sírás természetes. Hormonháztartásod a terhesség alatt minden, csak nem normális. Így Te sem működsz mindig normálisan. (A férjem ezt nem mindig érti meg...)
Vendég

sziasztok!
most csak képek.
reagálni és élménybeszámolni csak holnap lesz erőm :? :)

:) Kép
Kép
Kép
Kép

és hugomék:
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Nika!

Szerintem a közteherjeggyel, amit az Alaklmi munkavállalói könyvbe ragasztanak, a munkáltató fizeti a TB-t.
De ennek a foglalkoztatásnak elég szigorú szabályai vannak. Biztos, hogy ez megfelelő nektek? (gy munkáltatónál ma 5 nap egymás után, havonta max 15 nap, és évente max 90 nap munka...)

Az alkalmi munkavállaló - az alkalmi munkavégzés alapján - egészségügyi szolgáltatásra, baleseti egészségügyi szolgáltatásra (háziorvosi ellátás, kórházi ellátás, rehabilitáció) és nyugdíjra jogosító szolgálati időre jogosult. Pénzbeli ellátások tekintetében az alkalmi munkavállalót kizárólag baleseti táppénz illeti meg.

De valahol utána lehet nézni, hogy jogosult vagy-e.
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

neki így ez jó nem írok ide részleteket de ez így jó nekünk egyenlőre :) :wink:
de holnap bemegyünk az apehba és elintézzük a saját jogon járó eü ellátást havi 4500 ft és teljesen biztositott lesz holnap írom majd hogy mit siekrült intézni :)

az tuti hogy jogosult csak valamiért nincs benne a rendszerben a munkanélküliben leigazolták neki papir is van csak valahol elakdt a rendszerben nem az a 7000 ft vág földhöz mert ha jól láttam akkor ennyibe kerül a foghúzás ha nem vagy biztositva de ha már jár neki miért nem van benne a rendszerben?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Látom Törpirti még egyben vagy Lilivel :D :D .

Nika:sajnálom a pirit,de örülök,hogy ilyen optimistán fogod fel a dolgot. Eszedbe ne jusson elmenni innen :)

Márk ma 1/2 7körül kelt és már 9or indultunk anyuékhoz. Sétáltunk egy nagyot majd kb 3 órát aludt.Persze én is aludtam vele.

Asyie:jók aképek.Majd kérjük a beszámolót is.

Pici, Zsu:mi van vleetek???

Most 4napot itthon lesz apa :) ami azt jelenti,hogy nem nagyon tudok majd gép közelébe jönni.Ha történik vmi kérek sms-t.
Azért ha alszik Márk és nem elszek fárdt napközben jövök

Afra:holnapra megy a drukk!!!!Majd irj,hogy mi volt.
Vendég

Lányok!

Köszi a drukkokat :)

Asiye! Milyen sokat változott Alper! :o Aztaa! Amikor utoljára láttam, még olyan kisbabás volt az arca...no,de most! Igazi kis csibész, huncut kisfiú-arc :wink: Nagyon édes!
Yasemin igazán kis dögös ebben a ruciban..no, meg az az Audrey Hepburn-ös hajpánt...meg kell zabálni :D
Hugodék is gyönyörűek együtt!
Majd gyere az élménybeszámolóval!

Sissi! Jó, hogy jöttél! Ugye jól vagytok? Pocifotó? Hmm?
Cat! Még te is egy utolsóóót!
És Zsu, meg Nócika...meg a többiek is! Léccci! :)
Nemlajos! Remélem jó éjszakátok lesz! Döme csodacuki még mindig :)

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

afra.h

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem job b lesz, mint a tegnapi este és éjszaka.
Annyira sok volt a savam, hogy 2 Rennie sem segített. Nem tudtam elaludni. Én nem tudtam, hogy a reflux ennyire szörnyű.
A végén hánytam egyet, és akkor már legalább tudtam aludni. De nagyon sokszor felébredtem, és a gyomrom még most sem az igazi.

Viszont jó is van. :) Tegnap petrezselymes krumpli volt ebédre, vacsira tojáskrém, amibe szinén petrezselymet tettem. Így éjszaka folyamtosan pisilni jártam, és 1 kilóval kevesebb vagyok, mint tegnap. :D A bokám is egészen felismerhető.
Tehát jelenleg +3 kilónál tartok. Marci is kb ekkora pocakomban.

És Apa szerint kicsit lejjebb van a hasam...
Kíváncsi vagyok a holnapi NST-re és a doki vizsgálatára.
Vendég

Jó reggelt!!

Afra!

Nagyon szorítok neked.
Sikerültni fog a vizsgád.

Nika!

Annyira sajnálom a pirit!!
De nagyon tetszik a hozzá állásod, nagyon erős vagy!
Gege hogy van??
Alakulgat már a blogod?

Nemlajos!
Remélem Döme jól aludt, és hagyta az anyukáját is pihenni.

Gabi!

Hogy vagy??
Mától te is otthon ugye??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Afra! Természetes, hogy megy a drukk! Eredmény mikor lesz?? Méág ma??? Gyere és mesélj!!!!

Mi holnap megyünk a korházba a 18.heti uhura! Már nagyon várjuk apa is és én is! Apa szerint csajszink lesz! Én nekem mára már tényleg mind1, de ha lehetne választani fiúcskát választanék! Apa mindig lánykáról álmodozik, de mikor rákérdezek, hogy mi van te lánykát szeretnél akkor mindig azt mondja neki mind1! Bár tudom, hogy szerintem lányos apuci szeretne lenni!!! Ami nem baj! És basszus el sem hiszem, de lassan félidősek leszünk! Ez hihetetlen!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska!
Hogy telt a hétvégétek?
Utaztatok valahová, végülis??

Nócika!
Én is ilyen sírós vagyok, gyakran..
Csak elmúlik majd.
Hogy vagy??
Mikor is mész legközelebb orvoshoz?
Kész lett a kertecskéd??

picimami

Sziasztok Jó reggelt!

Láttom Törpiri még egyben vagy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cat, nem lehetett könnyű éjszakád :cry: nekem is sokszor szokott égni a gyomrom :cry:

Kép
Kép
minimano74

Picikém még dolgozom kb. két hetet :wink: :wink:

Nócika, remélem megtudjátok hogy ki van odabent az uh-ból :wink: :wink: :wink:

Nemlajos, éjszaka???? hogy volt????

Kép
Kép
minimano74

Asyie!

Nagyon édesek a gyerekek a képen.
Yasemin igazi hercegnő.
És a húgod is gyönyörű a kicsi lányával.
Sajnálom a helikoptert. :shock:
Hm.. neked már menszi?? :shock: :roll:

Telik az idő nagyon.

Én sem vagyok túl jól, kicsit keményedik a hasam, tegnap este óta. És fáj is.
Így ma pihenek egész nap.
Feszült vagyok nagyon.
A héten megveszünk mindent, amit az egri Brendonban tudunk.
Hétvégén meg lehe fölmegyünk Bp babakocsi, és bútor nézőbe.

picimami

Nócika!
Nagyon izgi, akkor holnap neked is kiderül a kicsi neme.

Mit érzel??

Gabi!
Még két hét?? :shock: :shock:
Azt hittem már mostantól maradsz pihenni.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?