Sziasztok Lányok!
Látom a hétvégék mindig ilyen csendesek..no, de érthető is, együtt a család

És gondolom (remélem) már Otthon is beköszöntött a jó idő.
Nika! Fránya piri

Komolyan mondom, minden tiszteletem a tied! Ez az optimizmus megirigyelendő! Csodálatos, ahogy felfogod a dolgokat!
És tutibiztos, h a többiek nem engednek innen semmi pénzért
Nemlajos! Igen, azt hallottam, h otthon most hiány van folsav téren...bár így is, úgy is itt kell vennem, mert már csak egy levél van, az meg kb 3-4 napig elég. Fúú, remélem, valahol megtalálom a folsav spanyol jelentését
Az éjszakátok:

Egyik barátnőmnél is ilyen volt a kezdet, de azt mondta, h abban bízott, h a 6 hét leteltével valami változni fog...akármi, csak jobb legyen máá'! És valóban, a 6. hét leteltével csökkentek, s csakhamar megszüntek ezek a hasfájós, éjjelekig sírós szenvedések!
Asiye! 
Hogy neked micsoda ötleteid vannak! Parókaaa!!

Hát ez tök jóóó! Nekem eszembe nem jutott volna ilyen, pedig nem rossz ötlet

Olvasom, h felújítasz...wow! Biztos, nagyon csini leszel! Ez a fodrászos dolog majd engem is érdekelne (házhoz megy? Tök jó!! Én is akarok ilyet!!

) Jó ünneplést nektek! Majd hozz fotókat (a hugodékról is

)
Cat! Ugye már jobban vagy? Tudtál kicsit pihenni?
Törpiri! Most már akárhogy is vagytok, nemsokára kibújik, vagy kibujtatják Lilit! Meddig maradhat maximum bent? Pár nap, nem?
Pihizni tudsz azért? Mert ha mást nem is, legalább még azt most megteheted dögivel, mert aztán...
Többiek jól vagytok? Hol vagytok?
Holnapra kérhetnék még egy adag drukkot? Akkor lesz a szóbeli vizsgám spanyolból

(nem rajongok a dologért)