A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vindo, Maggie, Viranka, Timi jobbulást nektek+++++++++++

Olyan szép képeket raktatok fel a kertről, jelen állapotában a mi kertünk katasztrófális.. Szerintem sose lesz szép :roll:

Viranka :lol: :lol: ez jó volt :lol: :lol:

Dettyk 18 fok az nagyon jó :lol:
Tényleg kell váltóruhát vinni.

Sense jók a képek nagyon :)
már kifizettem sajátból, majd ott odaadod.

Panndi Zsófika nagyon ügyesen beszél már :)

Dettyk kicsi lányod nagyon cuki :D

:arrow: cica kajának nézi a játéktelefonját és a gombokat eszi :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Lányos anyukák !

Tesómnak van egy Ikea Mammut termék családból egy rózsaszín kétajtós szekrénye amit szívesen oda adna valakinek teljesen ingyen csak a szállítást kell megoldani.
Akinek kell kérem jelezze privátba.
Méreteket még nem tudok mert most 1 hétig még nincsenek itthon.
Ja és még valami a szekrény összevan szerelve kint van a folyosón így akkora autó kell amibe bele fér.

Kerestem az Ikea oldalán képet de saja olyat amilyen az a szekrény nem találtam csak 1 ajtóst minden esetre felteszem.

Kép .

Kicsit zavaros vagyok de remélem akit érdekel az érti.

Este jövök kis élménybeszámolóval.

Ma voltam bababörzén 10.000-t vettem Ádinak egy zsák ruhát úgy, hogy a fele vadi új.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

képek ott :arrow: apa alszik, nem tok gépelni...

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Boldog névnapot! :)

Lotti + Boti mint 2 tojás! :)

Mi kertünkben még üres disznóól is van...

Vera! Ha szeretné valaki kipróbálni, add neki. Én nemrég vettem 100 db-ot...
:( Sajnálom, h nem vált be!

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk: nagyon köszi..ez tényleg szupi tervező..így már nem fogunk elveszni..:-)

Vindo: jobbulást!

Maggie: de kár hogy Ti sem jösztök! :-(

De egy Debreceni mini talit majd szervezhetnénk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! www.mymap.hu
Én nem tudom elmagyarázni... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: köszi aranyos vagy!

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol:

Kép

obi

Kép

Ringatón:
mellettünk a barátnőm a kislányával
s már mind2en vékonyabbak! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mit vigyünk a talira?

KépKép
kaqk
Debrecen

Szeli se este, se ebéd után nem aludt el egyedül... :(
Bár este túlmelegítettük a szobáját... :? Hátha azért... :roll:
De most nem haladunk jól ez ügyben.

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk - boldog névnapot!!!!

Regina, Móni - mi is küzdöttünk két évet, hogy így nézzen ki :wink: És most rondább, mert a tacskókölyökként elhozott kutya időközben a derekunkig ér :?

És akkor vigasztalásul íme a kiinduló állapot a dózerolás előtt (kerti budi és füstölő). A legrondább részeket le sem fotóztuk...

Kép Kép

Regina - haláli fotók :D Nálunk dettó ez van, mikor meglátja a pakolnivalókat a nagyáruházak alsó polcain.

Kaqk, Maggie - igen, ez jó lenne. Én már a főtéren is szeretnék császkálni, aztán meg beülni a cukrászdába 8)

Én közben be is lázasodtam, de aludni nem tudok - a fiúk bezzeg húzzák a lóbőrt :? Így kresz-teszteken gyakorlok, és azon filózok, hogy hogy is menjek angolra. Készültem egy csomót, nem akarom kihagyni, de sétálni sem akarok.

Lehet, elvitetem magamat kocsival 8) Előtte meg bekapok egy lázcsillapítót 8)

Viranka - látom, van egy kis tavatok. nekünk is van egy minimális, és azt kérdezném, hogy nem félted-e a gyermekeket. Én eléggé parázok, hogy Rugó majd beleesik. De Gábor nagyon ragaszkodott hozzá :roll:

Na, folytatom a tesztelést :arrow:

Kép
vindolanda

Lányok, három tesztből háromszor mentem át 8) 8) 8)
De közben már 38 fok a lázam :? A fiúk még mindig alszanak :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk boldog névnapot! Kérdésem az lenne, hogy az M3-ról fogtok az M0-ra menni? Párom magyarázta előbb hogyan kell. Ha gondolod priviben megpróbáljuk gondolatainkat összeszedni. Nem tudom a térképpel mennyire boldogultál, én nem nagyon szoktam. :oops: :wink:

Itt is szuperek a képek, látom gyerkőcöktől a kertig minden van. :D Főleg a két apróságot imádom. :wink: Olyan kíváncsi lennek Zéti mit kezdene egy tesóval.

Zétus jól van, én kaptam el valami vírust a hét közepén. Szerencsére gyorsan elmúlt. Izgultam el ne kapja.

Lányok tud valaki valami jó kis piskóta recit amit gyümölcstortaformához lehet használni? Ahhoz aminek a közepén tölteléknek van hely...Vettem formát, anyu mondott recit. Van nekem, csak abból jó nagy tepsivel lesz. A formához pedig jóval kevesebb kell. A lényeg: kétszeri próba után úgy belekeményedett sülés közben a tészta, hogy ketten sem bírtuk kiszedni belőle. :shock: :evil: Fel sem jött, pedig tuti, hogy jól csináltam. Ki kellett dobni a tepsit. Semmivel nem lehetett kivésni a sütit. :oops:
Életemben nem rontottam el ha valami hasonlóval próbálkoztam.

Betegeknek jobbulást! Megyek mert Zétus felébredt, kiviszem sétálni.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Maggie, kösz a filces tippet!!!

Angolra végül nem mentem, a fiúk közben felkeltek.

Kép
vindolanda

Miléna, én piskótát úgy sütök, hogy ahány tojás, annyi ek. liszt és cukor. Ha fel kell jöjjön, teszek bele egy zacsi sütőport is. A tojásfehérjét ugye kemény habbá verjük, ebbe keverjük bele a cukorral elkevert sárgáját, és végül forgatjuk bele a lisztet fakanállal. Gyorsan kell csinálni és nem szabad állni hagyni. Forró sütőbe szoktam tenni, és mérsékelni a lángot, ha azt akarom, hogy szépen feljöjjön. Én tortaformában szoktam sütni, ha tölteni akarom. 8 tojásból bőven elég. Persze az oldalát kikenem, nehogy beleragadjon a tészta. Remélem, tudtam segíteni :D .
dettyk

Na, megint próbálkozom, fürcsi van.

Kaqk! Isten éltessen, Drága! Nagyon sajnálom én is, hogy nem tudunk menni, Johanna nagyon fontos nekem. Egyébként meg ne izgulj már annyira, nagyon jó lesz. Mindenki olyan élőben is, mint itt: tündér. :lol: Egyszerűen imádom a csapatot.

Vindo! No, akkor Neked is jól sikerült. Én is teljesen lerobbantam, már nem is tudom, hogy honnan jön az a sok taknyi. Bár nekem lázam nincs. Az kb. 10 évente szokott előfordulni, lassan időszerű lesz. Ma mértem: 35,5. Szokott ettől alacsonyabb is lenni. Mondjuk ennek meg az az ára, ha nagy ritkán 37 körülre ér, akkor onnantól már kidőlök. Moccanni sem tudok.
Gratulálok a teszthez és a vezetéshez is. Élvezted? Mármint a vezetést?

Ez a tali nagyon jó ötlet. Szívesen bűnöznék én is. Összehozzuk, csak gyógyuljunk meg végre.

Bercó meg alig eszik. A mai ebéd: két kanálnyi leves + két villányi rakott krumpli. Du-n jó sokat kint voltunk, gondoltam majd megéhezik. De csak kis pereceket eszik, egyszóval nasizik. Csak végére ér már ennek a fránya betegségnek. Holnap mennünk kellene a 18 hónapos oltásra is, de nem adatom még be neki. Várok még vele.

Ó, hogy Szelike milyen segítség a vásárlásnál. :lol: Ez a beöltözős meg. Imádják az ilyen furcsaságokat, az már biztos. Regi, Te meg annyira csinike vagy, hogy csuda. Minden elismerésem a Tied. Alvás meg változni fog. Neked is angyalképzősöd van. :lol:
dmaggie

Maggie - 35,5 :shock: Akkor gyógyulj meg Te is!!
Én most este jobban lettem, bár már érzem, hogy kezdek fázni. De szerintem az alvás jót tesz majd.

Volt egy nagybátyám, neki meg mindig hőemelkedése volt. Meghalt már, de nem azért :roll:

A vezetés elég furcsa volt, bár olyan rossz nem lehettem, mert Rugó elaludt közben :roll:

Holnap este megyek majd próbatesztre, ott is jó lenne egy megfeleltet produkálni :roll:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok megérkeztünk haza:-) nagyon jól telt a hv:-) Péterke nagyon élvezte a nyüzsgést, a jáccóteret, csúzdázott egy csomót:-)Ikeában mindent kipróbált:-)
Mi meg egy csomó pénzt költöttünk el :(

Heni
KépKép
heni81

Heni! Örömmel látom, hogy még nem szültél. :wink: :lol: Biztosan nagyon jó lehetett ez a kis kiruccanás. Feltöltődtél?

Vindo! Na, hidegrázás nálam is van. Csak éppen láz nincs. Az alvás meg. Szerintem nem sok lesz. Állandóan fújom az orrom, köhögök. :twisted: Nyugi, ezután már nem lesz rossz teszted. Ha egyszer beindul.... Azért drukkolok. Vizsga mikor lesz?

Majd holnap olvasom el már. Megyek zuhizni, majd lefekszem. Ma is ugye én vittem le a gyereket betegen, igaz Albert éppen a szakdolgozatát írja, így érthető ez a munkamegosztás. De nem vagyok normális, mert a kertben dolgoztam: ástam, gereblyéztem, szemetet szedtem.
dmaggie

Jó reggelt Lányok!

Na, az éjszaka kialudtam a nyolc órát, szóval a helyzet jobb. LÁzam most nincs, de a torkom-nyakam fáj rendesen meg taknyolok.

Sajnos nyolc előtt keltünk, ez elég korai a mi esetünkben.

Maggie - Veled mi újság?

Ágica - már egy hete akarom kérdezni, hogy a kiütésekkel hogy álltok?

Heni - majd írj élménybeszámolót akkor :wink:

Mi közben a lakásban felállítottuk a székeket, mert Rugót már kevésbé érdeklik. Ha fel is mászik rájuk, elég biztonsággal kezeli őket, nem esik le. Az asztalról meg nem mer lemászni, szól, ha fennragadt :lol:

A notebook elé még nem raktuk vissza, ott túl nagy a csábítás.

Hív, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Hú, felköszöntöttem Gábort skype-on, hogy boldog névnapot, de visszaírt, hogy az holnap lesz. Ma Emőke-nap van :oops: :roll:

Kép
vindolanda

Na, nem írogatok itt tovább magamban :arrow:

Kép
vindolanda

Sehol senki :shock: ????

Vindo, :lol: :lol: , akkor képben vagy névnapügyben :lol: ! Jó, hogy tudtál aludni, de pihenj sokat! Reggel a legalacsonyabb a testhő, kúráld magad!

Maggie, no comment :D ! Tényleg nem vagy normális :wink: ! Remélem, javulgatsz, bár ennyi pihenés mellett csodálkoznék...
Nem raktál még képet a kocsidról :P , igaz, én sem :oops: 8) .

Heni, miket vettetek?

Én nem tudom, nálatok milyen idő van, de én teljesen kivagyok :cry: . Eddig örültem neki, hogy mi nagyon jó helyen lakunk, szélvédett kis város, valahogy mindig elkerültek minket a nagy viharok stb. Most napok óta őrült szél tombol :evil: . A hőmérséklet most is egész jó lenne, de nem leht kint maradni, mert elvisz a szél :evil: . Elegem van belőle :evil: :cry: .
dettyk

Na akkor megint hozok pár képet, csak úgy :D ...hogy legyen valami az oldalon :wink: .
Kép Művésznő :D Kép Gyere barátom, elviszlek :D ! Kép Merre is kell menni? :wink:
dettyk

Halihó!

Itt a másik félholt. Tényleg nem vagyok normális, bár nem hiszem, hogy a tegnapi munkától, de reggelre 37 fok lett a hőm. Mivel van teendőm rendesen, gyorsan bekaptam egy lázcsillapítót. Lassan kezd lecsengeni, legalábbis úgy érzem. :twisted:

Vindo, én bizony irigykedem. Alig aludtam, fájt mindenem, rázott a hideg, még a hajam töve is libabőrös volt. Bercó négyszer ébredt, én meg nem tudtam visszaaludni jó sokáig.

Dettyk, az a helyzet, hogy már lefotóztam, csak még nem töltöttem át a gépre. Egyébként egyre kevesebbet tudok fényképezni, mert Bercó egyből nézni akarja a babát, nem érti még, hogy először le kellene fényképezni. :lol:
Nem fog elmaradni. Egyébként itt is valami őrült szél van, az előbb a teraszon lévő asztalról söpört le egy kiskádat, no meg a redőny részeit. Igaz, azok nem annyira nehezek, könnyű dolga volt. :wink: Ilyen állapotban meg nem is tudom, hogy fogom levegőre vinni Bercót?! :roll:
dmaggie

Panka tényleg tiszta művésznő!!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Én is írogatok kicsit magamban, eszembe jutott még valami, amit szerettem volna elmesélni :twisted: .

Panka delelése mostanában elég érdekesen alakul. Eddig 11-13-ig aludt (általában), ha nem volt semmi zavaró tényező, órát lehetett hozzá igazítani. Múlt héten 2x is kimaradt a delelés :shock: . Tegnap fél órát aludt, azt is keservesen :? . DE csinált olyat is 2x a héten, hogy bepakolt a kiságyba egy csomó plüssállatot, és odahúzott, szorította össze a szemét :lol: , jelezve, hogy alszik :lol: . Beraktam az ágyba, és rövid játék után tényleg elaludt :shock: :D .
Úgy látszik, ezentúl az után, hogy melyik kabátot, cipőt, ruhát óhajtja felvenni, azt is ő fogja megmondani, mikor szeretne aludni :shock: :lol: ?
dettyk

Most látom csak, hogy Panka meg ma másfél éves??? Nagy puszi neki!
dmaggie

Szia Maggie :D ! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy :cry: ! Nem tudod elhalasztani a dolgaidat kicsit?? Aludj Bercóval, ha tudsz :roll: !

Ezek szerint országosan hülye idő van :cry: ...
dettyk

Lányok, Rugó beindította a mosogatógépet. Először áram alá helyezte, majd hármas programon elindította.

Szerencsére időben észrevettem 8)

Dettyk, mi abszolút szeles helyen lakunk. A környező falvakban állandóan lekapdossa a tetőket a szél (itt csak a csatornákat, stb.). Ráadásul faluvége, erdő sehol... Így ma csak a garázsba mentünk ki, szerencsére szeret ott pakolni.

Szemenként viszi a kutyakaját az etetőbe :lol:

Látom, nálatok még van baldachin. Rugó nyolc hónaposan széttépte az övét.
Ezeket az autókat mi még ki sem próbáltuk. Na, majd legközelebb. Jó képek :wink:

Kép
vindolanda

Ááááááá, sajnos nem lehet. Főzök, mosok. Bár a mosástól aludhatnék, de a tüzet azért nem kockáztatok. :lol:
dmaggie

Rugó mai cselekedetei: pohár-törés, asztalon fennragadás, megtanult kanyarodni 360 fokban a mocijával, átállította a telefonomat úgy, hogy nem volt hangja, és ha beszélni akartam valakivel, az sem hallott engem (a gyári beállításokkal kellett újraindítani), megpiszkálta a vezetékes telefont, és elment a vonal. Mosogatógép-elindítás :roll:

És még csak dél van.

Maggie - azért lazíts valahogy :roll: Főzés után mindenképpen. Nézzetek tévét vagy valami ilyesmi.

Kép
vindolanda

Ha Rugó elalszik, megnézem szerintem a forgalomirányító rendőröket a kresz-könyvben, aztán ledőlök én is :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
hát Rugó nem semmi pacák :lol: édes lehet ahogy vitte a kutyakaját :) (MÍra csinálta ezt még anno :) )
tó:Mírát abszolut nem érdekelte,max az ebihalakat néztük benne,aztán később akisbékákat kergettük :)
Bálint már belecsúszott mikor takarítottam ki(mert új fóliát kellett beletenni)Ő inkább dobálni szeret bele mindent :) amúgy kicsi eredetileg hugi teknősúsztatójának készült,de azok a beste állatok elmásztak belőle :)

Dettyk!
Panka nagyon csini :) Mírát is mindig rá tudtam venni azzal, a szövegel,h. csinos lesz :) s igen Ő fogja kiválasztani melyik ruhát akarja felvenni :) Unokatesóm felesége akadt ki jómúltkor pont ezen,h. lánya nem hajlandó felvenni a kitett ruhákat :) pedig csak 4 hónappal idősebb Bálintnál :)

Maggie!
édes vagy a tündérkerttel :) azért vannak lepukkantabb részek :) s nagyi érdeme mindez :) előtte csak gazt nyírtuk a fűnyíróval :)
jobbuást Neked :)

Mesi!
miért voltál 3gyerekes?csak nem KOlbi Mátéjára vigyáztál?

itt is szél van :( tegnap meg elmentünk hugival akórházi cuccoshoz dolgokat venni :) mire hazajöttünk Apa már kész volt :) Bálint egész de. nyafogott vmiért,aztán aludt 1 órát :) végül elmentem vele sétálni vonatokat nézni(szerencsénk volt,mert éppen kiértünk az állomásra :) ) aztán alig akart hazajönni :) pedig majd másfél órát gyalogoltunk :)

:arrow: keltem hugit és Álmosbabót vigyázzanak B.-re míg alszik és oviba megyek Dedéért :)

KépKép
viranka

Vindolanda!
Rugó aztán nem unatkozott ma délelőtt! :lol:
Sajnálom, h beteg vagy, gyógyulj meg mihamarabb, mert Rugó szétszedi a házat!

Maggie!
Te is pihenj vhogy! És jobbulást neked is!

Viranka!
A fiad nagyon szeretheti a vonatokat! És az állomáson csak áll és bámulászik?

Heni!
Gyerekcuccokat vettetek az ikeában?

Ágica!
Mi újság veletek?

Nálunk is nagy a szél. Gergő kicirkuszolta 11 körül, h egy kicsit lemenjünk a szélbe, aztán mikor feljöttünk már rohant az ágyához, és kiabálta, h ágyikó, ágyikó. Betettem és már aludt is.
Tegnap dédiéknél hintáztunk uh jó nap volt

Na, megyek mosok én is. Főzni nem kell, mert tegnap felpakoltunk kajával! :)

Szélmentes délutánt!
Gica

Kép
gica1

Köszönöm a köszöntéseket! :)

Maggie, Vindo: Gyógyúljatok..és akkor lehet talizni a főzéren, meg "bűnözni" ..de jó lesz!!!

Maggie: pihenj már!!!!

Vindo: rugó mosógép :lol: Ma "cselekedetei" :-))))

Dettyk: Panka ..oscar díj megszavazva a kis művésznőnke! :lol:

Regi, Miléna: aranyosak vagytok..Dettyk egy szupi útvonal tervezőt mutott , ami tökéletes...oda fogunk találni... remélem :-)

Apukák jönnek a talira? mert mi 3-asban megyünk..( bár épp forma 1 lesz...de szerencsére felvételről is tudja élvezni István :-) )

Regi: ezek a Szeli képek! :-) Imádom a kiscsajt!

Ma is voltunk zenebölcsibe..Emma nagyon élvezi....Eddig olyan édes volt mindent adott oda a többi gyereknek, szülőnek..most meg pár napja inkább el fele veszi a játékokat..most ez a korszak van???:-(

Micsoda ezermester férjek vannka itt ezek a kisházak!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gica - ágyikó, ágyikó :shock: :D Ez jó lehetett!
Mi az altatásnál itt még nem tartunk, de ami késik :roll:
Rugó a hintát nem szereti, én ezt nem értem.

Viranka - vonatnézés 8) Nálunk a kukáskocsi a csúcs, az nagyon bejön neki. De ha elmegy egy autó az úton, akkor is mindig szól nekem, hogy figyeljek :wink:
Akarok majd venni Rugónak közlekedési eszközös könyvet, abban a corában kapható sorozatban van is :roll:

Figyu, a teknősötökkel mi lett? Mi gondolkodunk a teknős-tartáson (nekem gyerekkorom óta nagy vágyam, akkor olvastam a Momót). De nem tudom... Mert télen ugye a lakásban kell tartani, és nyáron meg ki lehet vinni? De vajon a kutya nem bántja? És messzire elmennek???

Na, várnak a rendőrök a kresz-könyvben

:arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk!
boldog névnapot :)
tudtam h. vmit akartam még :oops:
szerintem Miléna párja is fog jönni,meg talán Fleur párja is.

Vindo!
tekik elkóboroltak,eltüntek :)(én nem merem megfogni sem őket) hugié voltak,volt mindenféle,aztán váltot és szárazföldi tekijeik vannak :) Hondus(Honda után) és a másik nevét elfelejtettem de az is motor után lett elnevezve :)

Gica!
igen vonatőrűlete van,már van egy csomó favonatunk(elemmel működő mozdonnyal fasínekkel együtt)+másmilyen vonat is :)
sőt amit tavaly varrtam falvédő az is vonatos és imádja(bár még nincs felrakva neki) az ágyneműje is olyan lesz csak meg kellene varrnom :)
igen kigyaloglunk(amúgy kb. 7 perc az én tempómban,Bálintéban kb. fél óra :) ) és várjuk őket :) szerencsére hétköznap sűrűn jönnek :) a NYugati pu. maga Kánaán Neki :) s lelkesen hiháhuzik :)
Míra első "mondatai közé tartozott a " teee vo duuu azaz tehervonat dudál :) mind2 gyerekeim szereti őket :) bölcsije Míráak az állomás mellett volt és olyan mókás volt a sok minigyerek állt a kerítés mellett és nézték a vonatokat,ha az udvaron voltak :) de ha apja ment érte akkor már a hangjukból megállapította melyik-melyik :) mert a gyorsvonat elszáguld,a személy lasan megy a teher meg csak megy-megy -megy és hosszú :)

KépKép
viranka

Regi!
cefamadrat elpasszoltam :)
Szeli meg csudaédes :)

KépKép
viranka

Még alszanak, úgyhogy bekukucskálok még. :wink:

Kaqk!
Akkor boldog névnapot kívánok én is, így utólag. :oops:

Mi is Apukástól megyünk. Másképp nem is tudnánk, nem tudok vezetni. :oops: Bár példát kellene vennem Vindolandáról. :)

Vindolanda!
Ősszel még Gergő sem volt egy hintafan, de mostra változott.

Viranka!
Ezek a gyerkőcök sajnos nem sok vonatot láttak, helyette villamos, busz és kukásautónézés van. Kinek mi jut. :lol:

Regi!
Szelinek milyen kis kunkori haja van! Nagyon aranyos! :)

Na, lépek. Lassan kelnek!
Pussz
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Na, mire idejutottam volna, Szeli felébredt... :roll:

Vera! Semmilyen hatását nem érezted? Én nem mondom, hogy nem vagyok tőle éhes, de sokkal jobban bírom, mint saját akaraterőből.
Egyébként

Délelőtt Ringatón voltunk, holnap meg megyünk mérésre.

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi a köszöntést Viranka, Gica! :D

Vonat nézés: Emma is imádja! Bár Ő a motorokért, autókért és a kukáskocsiért is odáig van..minden érdekli fius lányos dolgok egyaránt....ma pl a hintaló és a dömper volt a csúcs a bölcsiben.....lehet nagypapival csináltatunk neki egy hintalovat! :-)

Most épp várjuk h végre szóljanak a kereskedésből hogy mehetünk az autóért...jajajajjajaja már tűkön ülök!!!!

Talira mit vigyünk???? tudom már ezerszer kérdeztem..csak senki nem reagált! édeset, sósat, inni, enni?

Heni: mesélj a HV-ről...hogy érzed magad????

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaja Regi, jó hogy mondod a mérést..fel is hívom a dokit hogy mikor menjük 18 hós oltásra! Köszi :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Azt akartam írni (csak Szelinek vérzett a szája, de semmi komoly, mert utána még evett túrós palacsintát is :)), hogy -11 kilónál tartok, 1 hete stagnálok, mert a költözés-takarítás miatt nem figyeltem a mennyiségre (szénhidrátot nem ettem)... :? De most újult erővel folytatom! :) Tegnap nem is vacsiztam, mert már rosszul éreztem magam a sok kajától... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Tali!!

Kaja és üdítő!
Minden alkalommal rengeteget dobunk össze.
Legutóbb elhoztam egy csomó bontatlant, mondván, hogy jó lesz a következő talira. Hát lejárt a szavideje. Pénteken dobtam ki őket.
Azt hozz Kaqk amit jónak látsz :wink:

A hely: Budapest, 1171. Rákoskert sugárút 167.
2009.03.29 10-13-ig

lehet korai még de azért inkább beírtam ma is :wink: :D

Ne feledjétek, hogy óraátállítás lesz!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Majd később írok. Most rohanok.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali, én megint üdítőt vinnék, mert nem itthonról megyünk :) .
dettyk

Köszi, Móni a szervezést, tündér vagy :D !
dettyk

Sziasztok

Kaqk boldog névnapot!

Mi is vagyunk csak olvasó üzemmódban :D

Vindo,Gica: Köszi a kérdést sajna vasárnapra az egész teste teli lett pöttyökkel és ráadásként a csütörtöki kontrollon nem tudta megnézni a dokinő mert lebetegedett és a 4.kerületben ő az egyedüli bőrgyógyász :shock: :shock: az eszem megáll ezen :shock: senki nem helyettesíti.Igy ma elvittem a háziorvoshoz és ő meg elküldött minket a XIII. kerületi rendelőbe és ott megnézték kaptunk kenőcsöt 6-8 hét a gyógyulási idő. De egy jó is van benne hogy NEM FERTŐZÜNK :) remélem igy mehetünk a talira? Ha esteleg valakinek nem okés hogy igy menjünk légyszi szóljatok nem szeretnénk kellemetlenséget jó? :oops:

Dettyk: Annyira édes Pankád! És igazi művésznő :D

Vindo: Mi is 30-án megyünk a 18 hós oltásra :D Ezermestered van otthon :lol:

Viranka: Vonat mánia :lol: Nálunk kutya mánia van de az is csak addig kutya amíg nem jön közelebb amint jön pattan az ölembe :lol:

Maggie: Jobbulást neked! Vigyázz magadra!

Gica: Ágyikó :D Nálunk is kb ennyi mondom neki menj feküdj le és már megy is :D

Beszéd: Nem aggódom! De nálunk még mindig kb 4-5 szó amit mond és 3 állatot hajlandő utánozni(kutya,medve és az oroszlán :lol: ) hiába mondogatom neki a többit :roll:

Regi: Megézegettem amott a képeket nagyon szép kis házikó nagyon tetszik!

Lmóni: Hogy vagytok?

:arrow: sírás van

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?