Na, megint próbálkozom, fürcsi van.
Kaqk!
Isten éltessen, Drága! Nagyon sajnálom én is, hogy nem tudunk menni, Johanna nagyon fontos nekem. Egyébként meg ne izgulj már annyira, nagyon jó lesz. Mindenki olyan élőben is, mint itt: tündér.

Egyszerűen imádom a csapatot.
Vindo! No, akkor Neked is jól sikerült. Én is teljesen lerobbantam, már nem is tudom, hogy honnan jön az a sok taknyi. Bár nekem lázam nincs. Az kb. 10 évente szokott előfordulni, lassan időszerű lesz. Ma mértem: 35,5. Szokott ettől alacsonyabb is lenni. Mondjuk ennek meg az az ára, ha nagy ritkán 37 körülre ér, akkor onnantól már kidőlök. Moccanni sem tudok.
Gratulálok a teszthez és a vezetéshez is. Élvezted? Mármint a vezetést?
Ez a tali nagyon jó ötlet. Szívesen bűnöznék én is. Összehozzuk, csak gyógyuljunk meg végre.
Bercó meg alig eszik. A mai ebéd: két kanálnyi leves + két villányi rakott krumpli. Du-n jó sokat kint voltunk, gondoltam majd megéhezik. De csak kis pereceket eszik, egyszóval nasizik. Csak végére ér már ennek a fránya betegségnek. Holnap mennünk kellene a 18 hónapos oltásra is, de nem adatom még be neki. Várok még vele.
Ó, hogy
Szelike milyen segítség a vásárlásnál.

Ez a beöltözős meg. Imádják az ilyen furcsaságokat, az már biztos. Regi, Te meg annyira csinike vagy, hogy csuda. Minden elismerésem a Tied. Alvás meg változni fog. Neked is angyalképzősöd van.