A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

röné,
Jaj nagyon sajnálom!! :cry: Én sajna tudom mivel jár az aszthma, mivel én is és a tesóm is születésünktől kezdve aszthmásak voltunk. A jó hír az, hogy valóban ki lehet nőni!!! ( nekem 6, tesómnak 10 évesen múlt el)
Viszont mindenképp vidd el több helyre is!!! Már csak azért is, mert az aszthma nem igazán szokott ilyen korán jelentkezni, legkorábban az 1. szülinap körül alakul ki.
Szóval még simán van remény, hogy a pici fiad nem aszthmás!!!
Sajna nincs ötletem hova vihetnéd, mert ahova anno mi jártunk (Szabadsághegyi szanatórium ) , azokat a helyeket az állambácsi búsás ingatlanhaszon reményében bezáratta. :(

Márti,
ez hihetetlen!!!! Minden teletek ilyen szörnyű, vagy csak idén jutott ki nektek ennyire? :(
Hogy tudod így a kis Kamillát ellátni?

Bejci,
Hááát rád már nincsenek is szavaim. :( Amúgy az összes probléma a terhesség alatt /után alakult ki? Elötte soha semmi ilyen nem volt? Remélem mielöbb pontot tudsz tenni a dolog végére!!

a.m.
Gratula Gyuszikához!! :D Ez gyors volt!

blúmi,
nem tudom hány cm Flóra ( 1,5 hónapja volt 65 ) Viszont már néhány rucija (Kenguruk) 74-es. Szerintem olyan 70 körül lehet. De a súlya az kétségbeejtően áll. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

8) YEAHHH Laptető!

szeder,
Adél most mekkora? Hány cm, hány kg?

Olyan furi napom volt ma. Kicsit megzakkantam ismét...
Flóra kibórító módon nem hajalndó enni. Semmit.
Ma annyira kiborultam, hogy a férjemet bőgve hazarendeltem a munkából és izomból a földhöz b@sztam a kedvenc bögrémet. Közben Flóra az etetőszékben bömbölt.
Picivel később el kezdett görcsölni a hasam, és amikor kimentem wc-re láttam, hogy megjött.
Közben hazajött apa, megvígasztalta mind a két bőgőmasinát (Flórát és engem)... és idővel lenyugodtak a kedélyek.

Ami fura viszont, hogy ezzel a lendülettel el is múlt a "menstruációm" (vagy mi volt ez :shock: ) És az agyamról is leszállt a köd... pár órával később nem is értettem mi bajom volt.

Megnéztem azt a korábbi hozzászólásomat, és egy másikat is amikor írtam neketek, hogy mennyire depis lettem...
Szinte napra pontosan havonta követték egymást, az elmúlt 3 hónapban. :shock: Mintha egy PMS lenne csak menstruáció nélkül. Ráadásul az is furi, hogy nekem a szülés elött sosem volt agymenésem mesi elött. :roll:

Van / volt valakinek olyan, hogy megjött a mesije, de aztán pik-pak el is múlt?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

megint itt vagyok. Köszi a sok biztatást, rám fér, mert állandóan sírhatnékom van.. Tudom, annyira nem rossza ahelyzet, de nagyon rossz látnom, hogy nem tudok rajta segíteni. Az állapota nem lett jobb, bár a dokinéni szerint már nem sípol annyira. Hát én nem veszek észre javulást.

A röntgenen volt nagy ordítás, és kiderült, hogy enyhe tüdőgyulladása is van.. Ha esetleg még nem lenne elég bajunk..
A sok gyógyszer mellé így most jött még antibiotikum és normaflor is. Szegény, ha már fecskendőt lát a kezemben, szorosra zárja a száját. A porszívó hangjától meg előre ráncolja a homlokát.

Hétfőn megyünk kontrollra..

Egyébként a múlt héten voltunk mérésen. Dani 67 cm hosszú és 6,75 kg. Még nem dupláztunk, de ze nem is baj...

Jó éjt mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Honey,
Mennyire volt erős? Már bocs az ilyen indiszkrét kérdésért. :oops:
Nekem 3 napja volt ilyen, előtte kijöttek a pattanások, ölni tudtam volna egy kis csokiért stb, tehát jöttek PMS tünetek, aztán egy pöttynyi volt csak. Ma vettem tesztet...De nem hiszem igazán, hogy baba van, csak biztos, ami biztos alapon...

Kép
hbetti

betti,
hát nagyon gyenge volt... éppen hogy csak "bepirosozta" a papírt.
Ááááá nálam tuti nincs baba. Bár védekezni csak a kiszállásos módszerrel szoktunk.
Nem tudom mi ez... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ha csak rózsaszín vagy barna, az még nem menstruáció - úgy tudom. Én sem tudom, hogy nálam mi lehet, de bizakodjunk, hogy csak a hormonok szórakoznak velünk. :shock: :lol:

Kép
hbetti

Honey! Nálam ugyanez történt: idegesség, hasfájás, és pár csepp. Aztán nyomtalanul eltűnt. Én is babára gyanakodtam, de nem az volt. Következő alkalommal is így történt, aztán csak harmadszorra érkezett meg rendesen. Utánaolvastam. szülés után elég rendszertelenül, szokatlanul jelentkezhet, és Márti is megnyugtatott, hogy elég hosszú idő, mire helyreáll.

Köszönöm a hosszúságjelentéseket! Csak azért kérdeztem mert egy 10 hónapos baba lakik a házban, aki 71 cm - tök magas szülőkkel -. és az anyukája nagyon meglepődött, hogy Bálint 70 cm. Szerinte Bálint hatalmas. Csak azért kérdeztelek benneteket, mert szerintem egyáltalán nem nagy, és ahogy ti is írjátok az adatokat, ezt igazolva látom.
blúmi

Márti! ez már tényleg hihetetlen!!! Hónaljtartásos szoptatás nem segített?? Nekem valóságos áldás volt!!! Már tényleg küszöbön a tavasz! Remélem hamar rendbejöttök!!!!!

Bejci! Ernyei Béla bátyó nem veszi tudomásul, hogy megy az idő, és már nem 20 éves. Rossz nézni, ha valaki 60 évesen szépfiúként teszeleg. Másrészt el sem tudnám képzelni, hogy egy ennyivel idősebb férfit szeressek. Állítólag van ilyen, de nekem fura...
blúmi

Szeder!

nem tudok küldeni neked pü-t. Miért?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, de van egy megapack HUGGIES 3-as pelus amit el szeretnék adni. 80 db mert 6 db hiányzik belőle. Budapesti átvételnél tudunk segíteni. Belvárosba beviszi a párom, ha érdekel valakit.
Tegnap vette 4200-ért, de kicsi lett. Ára: 3500 ft!

ha érdekel privit írj kérlek!
(akár még ma is be tudjuk vinni)

köszi, és ne haragudjatok, hogy zavartam!
bszilvi25

Kész lett az 5 hós videó.
Link:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... bf33c045d3

Minyunak küldöm a videót és majd letölthetitek az oldalunkról.
Az újaknak:
http://2008szeptember.uw.hu/

Puszi, majd olvasok, de vár a teregetés.

Kép
Kép
noni78

jóreg!egy gyors kérdés:ha kotyvasztok bébikaját azt hűtőben hány napig tárolhatom?vagy fagyasszam le rögtön??
köszi
vagy mindig frisset csináljak, az a tutti?

Kép
winona

Na, úgy tűnik mégis piroska látogatott meg. :? Kezdeti hezitálás után úgy döntött marad az elkövetkező pár napra.
De legalább jó tudnom, hogy ez a világvége hangulat miért tör rám olyan hirtelen.
Nagyon furi, mert szülés előtt soha nem fájt a hasam mesi-nél, mindig csak úgy véletlen vettem észre, és a hangulatom sem volt így megrogyva. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Mi a "hivatalos" neve annak az összerakható szivacsnak, amit a földre lehet tenni, hogy a gyerkőc ne a hideg padlón kússzon?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honeymoon!

A rendes nevét nem tudom, de ha a www.bebibolt.hu-n megnézed, a játszószőnyegek közt van!!!
Mi is ott vettük!

Bejci: Este megírom, hogy a Szilivel mi történt!
evibabi

Honey: Hab-Tapi a neve, Tecsóban is van.
Igen, nekem az összes probléma terhesség alatt, szülés után jött! De már kezdem megszokni, hogy mindig van valami bajom... :(

Noni: Le a kalappal!!! Megint szuper lett a műved! :D

Evibabi: Várom! De remélem semmi komoly!
Vendég

Sziasztok!

Milyenek ma a babák?
Ákos totál zizzent. Nem hajlandó egyedül maradni, akkor jó, ha tartogatom, vagy nyúzom. Apa nem jó ma, csak én és öléggé tele van már a búrám a nyüszítéssel. :evil: A legszebb az, hogy tudom mi a baja... nem aludta ki magát. Ma már összesen bírt is egy órát aludni, amikor legalább 3-at szokott. :evil:

Honey!

Az előző mensikor én is hasonló tüneteket bírtam produkálni, a világ jobban járt volna, ha elbújik előlem. :twisted: Aztán ahogy megjött, úgy el is múlt a gyilok kedvem. Nekem viszont a szülés óta nincs görcsölésem előtte, alatta.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Humanka: Bendőnek Boldog Névnapot kívánunk!

Monee: Bianka napközben jó kislány volt, nem volt extra nyügi...remélem éjszaka sem lesz! Talán Ákos éjszaka bepótolja a napközbeni nemalvást!
Vendég

Újra itt.

Fél 7kor elájult a kiccsávóm, szerencsére. Nagyon álmos volt már szegénykém. :( Éjjel nem, de napközben tök rosszul alszik mióta megy ez a mászás próbálkozás dolog, pedig még igencsak szüksége lenne a nagy alvásokra. :(

Bejci!

Nem, én nem jártam a Mensmentisbe, mert Pécsről baromi messze lett volna a PCOmmal odajárogatni. Szerencsére a szükséges gyógyszereket itt is ki tudtam íratni és nem is volt asszem annyira súlyos a PCOm, mert 8 hónap kezelés után lett egy Ákosunk. Szerencsém volt, nagyon. De így is kemény volt az a 8 hónap... Ákos decemberben fogant spontán, januárban akartunk meddőségibe bejelentkezni.

Jelentem a Férjem épp 17 évvel idősebb nálam. 8) Az idősebb pasikra bukok. :oops: Hogy is mondjam Ő annyival fiatalabb/fiatalosabb a saját korosztályánál (42), amennyivel én idősebb vagy az enyémnél (májusban 24). Az hogy mi lesz később, egyenlőre nem érdekel, mert nekünk most jó így. De Ernyei Béla nálam is kiveri a biztosítékot... vazze... olyan mint egy vén semlyemfiú.

Winona!

Passz, de engem is érdekelne. Az a legnagyobb gáz most szerintem, hogy olyan nagyon keveset esznek még, hogy tök nehéz pürésíteni nekik, stb. mert a turmixgép a 150 ml kajákat szinte meg sem látja. Illetve meglátja... felkeni az egészet a gép falára... :twisted:

A betegeknek továbbra is jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérdeztétek:
Holnap úgynevezett család összehozó ebéd lesz nálunk. Tudjátok amiről korábban írtam, hogy tökre szana-szét van a család, stb. és ebből nekem elegem van. Ezért meghívtam a Férjem szüleit és a tesójáékat, hogy jöjjenek le hozzánk, dumáljunk, kajáljunk egyet. Az anyósomék épp 2 éve karácsonykor voltak utoljára nálunk kaján, a sógornőmék meg még nem is voltak, mellesleg asszem őket talán 2 hónapja láttuk utoljára. Sajna a "lányom" nem lesz itt, mert tánci-tánci versenyen vannak Nyíregyházán (hamarosan talán lesz eredmény is, tökre izgulok már!) és még ma hazajönnek, úgyhogy holnap hajnalban érnek haza. Így Ákossal együtt "csak" 9-en leszünk. :lol:

Monee

monee85

Jajj és azt el is felejtettem mondani, hogy ma megint randiztunk Eszikével és Noncsival. :)
Annyira ügyes a kiscsaj, körbemászta a fél nappalit, asztal alatt bújócskázott és az én "pukkancs", rosszekedvű Ákosomhoz is egy csomószor odajött. Tökre látszott rajta, hogy tudta hova jöttek, nekem is mosolygott jó párat. :D

Rakok képet, bár nem a legelőnyösebb Ákosról, épp a popiját csúcsosítja rajta. :lol:

Kép

Monee

monee85

Sziasztok!

Nálunk a helyzet fokozódik,már Kamilla és Apa is lázas...Csabi annyira beteg, hogy ijesztő! 2 napja csak fekszik,nem eszik semmit,ha mégis,akkor kihányja,ma már némi hasmenése is volt. Váltva kapja a Cataflamot az Algopyrinnel,közben megy a priznic/hütőfürdő, de nem megy le a láza rendesen. Iszik kortyonként,beveszi a gyógyszereket,bár már nagyon féltem a gyomrát...árnyéka önmagának,szinte egész nap alszik,sehol egy mosoly,max. zsebkendőt kér szegénykém. Borzasztó nekem lelkileg ilyen állapotban látni! Ja,egyébként a diagnózis: heveny bronchitis.
Berci szintén rémségsesn rosszul van,de,amikor nem lázas,akkor jól elvan,jókedvű stb. Neki heveny mandulagyulladása van.
Lehel viszont úgy tűnik megúszta 3 napon át tartó magas lázzal és köhögéssel (jó,hogy legalább 1 gyerekem önfeledten csicsereg,nevet a házban)!
Kamilla gyakorlatilag az egész napot átaludta,"Reggel" 11.25-kor ébredt,majd 1.5 óra múlva már leragadtak a szemei,persze lehet,hogy ebben a láz meg a gyógyszer is benne van,szóvl 13h-17h-ig aludt. Viszont a láza nemigen megy le még a Nurofentől sem! És, hát az orrszívó megint túlórázik,pedig de eltenném már porosodni a szekrény mélyére!

Megyek is,próbálok aludni,szerencsére,mire mindenki kidőlt,addigra én már mondjuk olyan 75%-os vagyok!

Nincs időm nagyon visszaolvasni,csak azért igykszem írni valamit,hogy életjelet adjak magunkról!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, remélem nem hagyok ki senkit :) Viszont irtam kisregényt :)

Babafotók mind aranyosak, nem emelem ki őket egyenként, mert valaki tuti kimarad :)

Starlark: huh szegény Doncek, jól kikapta ezt a lázat múlt hétvégén, remélem azóta már rendbe van!

Minyu: örülök, hogy rendbe jöttek nálatok a fiúk! Sjanálom, hogy Nándi ilyen "hisztis" lett, de biztos a kórház is betett neki. Előre félek már ettől az időszaktól :?

Humanka: hogy áll a foga Bendonak? :)

Evibaba: örülök, hogy nincs semmi komoly baja a nagy fiadnak!

Márti: a keresztelői ebéd menüsorát még olvasni is fárasztó volt :D Még jó, hogy nem mindent Te csinálsz. Jobbulást Neked, meg Csabinak is mielőbb!

Monee: gratula Ákosnak a négykézlábra álláshoz :D Zalán is isznyat nyűgös volt ma, fürdés után alig volt hajlandó szopizni, asszem hosszú lesz az éjszaka. Mi 6 hónapot vártunk Zalánra, pedig én nem vagyok PCOS. Furcsa, hogy utólag nem tűnik olyan rengetegnek, pedig én már a második sikertelen hónap után lelkibeteg voltam :D Jó ebédelést holnapra. :)

Blúmi: Gratulálok a barátnődnek! :D Zalán is 70 cm volt, mikor másfél hete mérték.

Szeder: nálunk is vannak néha viták, bár szerencsére igen ritkán. Mondjuk nálam úgy kell kiszedni a páromból, ha valami baja van.

Barátság: nekem ebbe a meglopás/hazugság nem fér bele. Viszont szerencsére van néhány jó barátnőm :)

Konan: nekünk fa járókánk van, 120*120cm-es, emelhetős, görgős, nagyon szeretem :) Mi azért vettük, mert nagyon nagy a lakás, ráadásul a padló kő, és hideg, így amíg nem kúszik mászik Zalán, addig ebben van délelőttönknt, amíg én főzök.

Honey: gratula a forgáshoz, a kúszáshoz, na meg a 2 foghoz :D Zalán súlya is áll mostanában, iszonyat keveset hizik. De mivel az elején nagyon sokat hizott nincs ezzel semmi gond. Szóval ne aggódj Flóra súlya miatt, ha jól emlékszem, eleinte ő se aprózta el a hízást ;)

Gwini: örülök, hogy Lalu eszik :D

Holka: Heninek utólag is boldog születésnapot! Emmának meg gratula az álláshoz, nem aprózza el a dolgokat :D

Netti: jobbulást Balázsnak!

Lanta: jobbulást Ramonának!

Sziszi: hogy van Örs? Nem semmik felétek a dokik :( Injekció ügyben sajnos nem tudok segiteni :(

Csibe: tök jó, hogy jöttél, örülök, hogy ti is rendben vagytok!

Am: jó lett a hajad!

Anyoooka: sikerült bejutni a bőrgyógyászatra?

Röné: sajnálom az asztma gyanút :( Drukkolok, hátha még se az lesz, vagy ez már tuti biztos?

Winona: Zalán egyelőre teljesen változó időközönként eszik, van, hogy 4 óra múlva éhes, van, hogy 2. Hozzátáplálni egy hét múlva kezdem majd, már nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni :) Mozgás téren, hasról hátra bármikor, hátról hasra, ha nagyon muszáj. Ha valamit el akar érni, akkor elküzdi magát érte, de még nem igazán kúszik, popsiját nem emelgeti.

Eszike: gratulálok az első foghoz! Lábujjad hogy van? Én Zalánnak hivom általában, vagy ami épp jön, nem igazán van fix beceneve még.

Noni: nekünk sincs még óramű szerinti napi rendünk, sőőőt. Zalán alszik egyszer délelőtt valamikor 9 és 11 között kezdi el, és kb 1-1,5 órát alszik, valamint délután 13-15.30 között fekszik le, és alszik 1,5-2,5 órát. Viszont továbbra is mázlista vagyok, mert bárhol hajlandó aludni, ha ott a babakocsija, vagy be tudom tenni a liliputis hordozóba. Köszi a videót :D

Bejci: megfigyelést én is alátámasztom, Zalán sokat alszik, és még messze nem kúszik, másod unokatesó sokkal kevesebbet aludt, gyorsabban is mozgásfejlődött :)

Kép
kistiggrincs

Márti: ezt még olvasni is rossz volt, jobbulást mindenkinek mielőbb! ++++++

Kép
kistiggrincs

És akkor még magunkról pár szó: a héten kb fél napot voltunk itthon, úgyhogy hulla vagyok. A lakhatásira remélhetőleg ráütik jövő héten a jogerős pecsétet, de még ezzel volt némi papirmunkánk, plusz tegnap megjártuk Debrecent egy napon belül oda-vissza egyéb ügyben. ennek örömére a háztartás mára romokban volt, próbáltam javitani a helyzeten, többé-kevésbé sikerült is.

Zalán jól van, hétfőn megfordult a hátáról hasára, meg azóta még néhányszor megismételte, de annyira nem izgatja ez az irány. Egyre többet van el hason, már nagyon kinyomja magát, a négykézlábas pozicióra még nem jött rá. Nyújta a kezeit, csak a lábait nem húzza maga alá.

Ime egy fotó, továbbra is imádom, ahogy vigyorog. :oops:

Kép

Kép
kistiggrincs

Kukuríkú jó reggelt!

Nagyon édes Ákos-Noncsi együtt. :D Már egész jól összehaverkodtak :wink:

Kistigrincs!
Nahát Zalán milyen sokat változott.Egészen más így hason látni :) Nagyon édes kisfiú lett a kisbabából :D

Sajna nekem is most jött meg 26 napra :evil: :roll: hát hiányzott "mint üveges Tóthnak a hanyatt esés" :shock: ,de nekem már november óta rendszeres látogatóm ugye :roll:
Viszont így tudom,hogy a tesó még nincs a pociban. :wink:

Honey!
én is gondolkodtam a hab-tapin,de nálunk laminált parketta van,így tegnap apa vett egy kis szőnyeget.Az nem csúszik el a padlón. Rakok róla képet!Nagyon fiús. :D
Kép

Kép
Kép
a.m.

Anyooka!
Ádám nagyon édes inden képen. :D Hát már Gyussika is lassan kinövi a macis pulcsit.

Betti!
Köszi,puszi átadom. NAgyon-nagyon szép az 5 hós videóban Julcsi. Nagyon jól el lett kapva az a kép. Az evős meg nagyon cuki. Én még nem adtam neki oda...nem is kérte. Most fedezte fel a cumisüveget és tegnap már sikerült a szájába is betenni :lol:

Márti!
Már nem találok szavakat erre a sok betegségre. Szörnyű lehet. Próbálok innen pozitív energiát küldeni,hogy tűnjön el végre minden betegség még a környéketekről is.
Nagyon aranyos vagy,hogy még ilyen hadi állapotok között is írsz nekünk. Köszi.

Kép
Kép
a.m.

Ernyei + barátnője szerintem is nagyon durva. Nem veszi észre,hogy telik az idő rajta és olyan már,mint egy vén kujon :roll: :evil:

Bocsi off leszek:
Úgy látszik Gyurcsány komolyan vette amit már rég komolyan kellett volna vennie :)

Kép
Kép
a.m.

am :)
nagyon klassz szőnyeget választott apája!
A hajad meg egyszerűen bombasztikus, irigy-irigy :oops: :D

kistiggrincs :)
Zalán milyen pasis lett :)

monee, eszike :)
olyan jó, hogy tudtok találkozni. Anno Nándi topicjában összejöttünk mi is egy kismamival, legkedvencebb Kriszta barátnémmal, akivel azóta is összejárunk, és nagyon jó barátnők lettünk.

barátnős témához: nekem is csak 2 igazán jó barátnőm maradt, soha nem volt több , csak már. Az ált. suli alatt az unokahúgommal voltunk összenőve (egy osztályba jártunk, egy utcában laktunk), aztán gimiben egy osztálytárs-kolistárs, de ő elment másik iskolába. Tartjuk a kapcsolatot, de eléggé felszines lett a barátság -és ez nálunk is az esküvőmön lett igencsak halovány. :? Lett másik barátosné, akivel szintén tartjuk a kapcsolatot, de távolság miatt már nem a régi. A fősulin az egyik csop.társam lett az egyik lelki társam. Komolyan mondom, annyi sok hasonló dolog van köztünk és annyira egyformák vagyunk sokmindenben, hogy néha magam is ledöbbenek. Főleg, mikor napok után tök egyszerre hívjuk egymást telefonon (én nem érem el, mert ő pont engem hív :P ), vagy egyszerre írunk mailt, és egyszerre vagyunk depisek :oops: 8)
amit szeder :) írt én is így látom: a pasiknak másról szól a barátság, bár nálunk, ha Csabit valaki megbántja, vagy kijátsza, akkor ő tuti nem tartaná a kapcslatot vele.
jól kiveséztem a témát :)

winona :)
én a kotyvasztok, akkor csak egy adagot készítek, de tényleg macerás a pürésítés. Viszont azt csinálhatod, hogy nagyobb adagot megcsinálsz, lefagyasztod kis egységekre (pl decis, 2 decis műanyag poharakba) és csak a kellő mennyiséget olvasztod.

honeymoon :)
mi is csak habtapinak hívjuk. Ha elfogadsz egy tanácsot, inkább számosat vegyetek, mint állatosat, mert az állatosban sok az apró szem, száj, alkatrész, amit kikapirgálnak simán.

Márti :)
ó, ti szegények. Nagyon rátok jár a rúd. Gyors gyógyulást!!!

videót hamarosan felteszem, már letöltöttem, csak még be kell írni.

szaladok, mert Nándi türelmetlen.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

A.m: nagyon jó ez a szőnyeg! :D

Zalán az éjszaka 2 óránként kelt, szóval álmos vagyok, nem is kicsit. :roll:

Kép
kistiggrincs

Bejci: koszi a nevnapi koszontest, atadtam a delikvensnek. :lol:

Es ezuton mi is sok boldog nevnapot kivanunk neked es HBettinek is ... az esetlegesen rejtozkodo egyeb Beataknak is !!!

Humanka es Benedek

KépKép
Kép
humanka

Noni!
Annyia jó lett megint a video!

Monee!
De jó, hogy tudtatok talizni! Azért jó a kép.

a.m.!
nagyon tetszik a szőnyeg. Én is gondolkodok rajta, be kéne szerezni valamit a parkettára, bár nálunk nemigen lesz kúszás ahogy elnézem. Elfelejtettél válaszolni a múltkor. Miért kellett Gyuszikát hasaltatni?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hi!

Bendőnek és Beátáknak boldog névnapot!
Nagyon hadilábon állok a névnapokkal-szülinapokkal, ne haragudjon meg senki, ha épp elfelejteném, és mindenkinek küldjük ezt (saját kerti):
Kép

videót most töltöm fel, néhány perc és lehet nézegetni itt:
http://2008szeptember.uw.hu
akik újonnan jöttek és szeretnék, szívesen beírok mindenkit a tábliba, képpel, születés sztroival is. És valaki küldött képet, hogy tegyem fel. Talán eszike? Légyszi-légyszi küldd el újra, mert nem találom!!!

És akkor mese a mai délelöttről:
Reggel mondtam Nándinak, hogy mivel jövő héten nem megy oviban, elmegyünk majd az állatkertbe. Csabi mondta, hogy menjünk ma, úgyis jó időt mondtak. Nagyszerű, összeszedelőzködtünk, elindultunk, fél órás parkoló keresés után sikerült letenni a kocsit, persze jó messze az állatkerttől, dehát sebaj, majd sétálunk. Odaértünk a kapuhoz, kismillió ember sorban áll, Csabi kiakadt. Bepróbálkoztam, mert oldalt tudtam, hogy van egy kis bolt, ahol jegyet lehet venni, ott is voltak, de nem annyian, de Csabi már hajthatatlan volt.
Én bedurcáztam, hogy hogy lehet ilyet csinálni a gyerekkel, hogy megígérünk neki valamit, aztán meg mégse csinálunk semmit, és visszaindultunk a kocsihoz, Nándi nem értette, hogy mi van, eddig az állatkertről meséltünk egész úton mostmeg mégse megyünk. Megígértem neki, hogy majd jövő héten és szegényt úgy sajnáltam, meg magamat is, meg az egész helyzetet, mert gondolhattam volna, hogy Csbai bepánikol a sok embertől, még ha csak 10 percet kellene is sorbanállni.
Na, már majdnem odaérünk a kocsihoz, mikor látjuk, hogy ott vannak a közterületesek, rohamléptekkel mentünk a kocsihoz, mert már pakolták ki a kerékbilincseket, sorba a kocsikhoz. A közteres pasi meglátott minket, meg gondolom az ijedt képünket és hogy szinte bevágjuk a gyerekeket a kocsiba, megszólalt, hogy mostmár nem kell kapkodni, menjünk nyugodtan, még úgysem értek a mi kocsinkhoz. Az út mellett 2 oldalt mindenhol kocsik voltak, én kb 22-t számoltam meg, akik egy mindkét oldalról behajtani tilos tábla után álltak, mint mi is, persze a tábla annyira nem látszódott, és annyira de annyira hülyén volt megoldva, mert az út elején simán lehetett parkolni, aztán egyszercsak nem. És nagyon szemetek, mert nagyon jól tudják, hogy jó idő van, kimegy a nép a ligetbe, gyerekestül (mögöttünk is egy kisgyerekes pár parkolt le, pont mikor mi elindultunk a zoo felé, tehát őket is megbilincselték) Ahelyett, hogy birságolnának simán, erékbilincset raknak, csak hogy rohangáljon még utána az ember. Addig mi a túrót csinálnak a gyerekkel?? Annyira felbosszantott a dolog, és most még jól is jött, hogy visszafordultunk. Ráadásul én még vigasz képpen meg akartam állni a játszótéren vagy a tónál, de nem akartam szólni, inkább kussoltam, nehoyg Csabi még ezen is besértődjön, és még jó, hogy nem mondtam, és nem álltunk meg, mert akkor tuti megbüntetnek minket is.

na, kicsit kimegyünk...

Kép
Kép
Kép
minyu

Bejci!

Boldog névnapot kívánok!

Humanka!

Kicsi Bendőt Isten éltesse nagyon-nagyon sokáig! És hozza már a meleget nekünk!!!

Férjem most ment el az ügyeletre,Kamilla pedig nagyon beteg,már 39 fokos láza van,szinte egész nap alszik! A kúpot kikakilja,mert van egy kis hasmenése is,úgyhogy most próbálom kombinálni a Panadol Baby-t és a Nurofent,közben már zoknijában vannak a krumpliszeletek! Vasárnap persze nincs gy.orvosi ügyelet itt,úgyhogy ki kell húznunk reggelig,akkor már ki tudom hívni a gy.dokinkat. Szorítsatok,hogy addig ne legyen nagyobb baj!
És,ha van valakinek ötlete még lázcsíllapításra,segítsen!

Márti
borossné becz márta

[quote="borossné becz márta"]
írta:
borossné becz márta
És,ha van valakinek ötlete még lázcsíllapításra,segítsen!

tudom, hogy brutális, de hűtőfürdő-hűtőfürdő-hűtőfürdő. Akár óránként csak néhány percre, de nagyon hatásos!

Kép
Kép
Kép
minyu

Kistigrincs!

Légyszi, ha olvasod ezt az üzit SOS írjál nekem, mert rosszul mentettem el a számodat és valaki tök idegennel sms-ezek a Humana-s tali ügyében... :) :shock:
Beszéljünk a keddi talit illetően!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

minyu:úgy érted, h. pürésítve rakjam mélyhűtőbe, ugye?
ma egyébként ingyenes volt az állatkert, azért volt taposás...nándi megbékélt már?

márti:jajj istenem!!!szegény kis kamilla.....drukk nagyon, ez már hihhhhetetlen, h. mennyi vacakkal kezd megküzdenetek!!

csajok: a lányom a krumplitól rosszul van, már negyedik napja próbálgatom mindenféle felállásban.....én asszem most hanyagolom.........mit adjak neki???répát??azt is pároljam, mint a krumplit??és kis só?

Kép
winona

képzeljétek, elkezdtem a fog.gátlót szedni, hát az első három nap totál kivoltam, éreztem h. hót zizi vagyok........mint egy nem normális.....mindenen kiakadtam de őrült módon, totál idegbaj voltam.ma már jó volt......remélem marad is így........a fene gondolta ezt......másnál is volt ilyen??

és végre jó hír, két hét múlva jön a meleg...szóval jövő hétvégére..már naggggyon jó lenne.....ez a szél kiborít!!!!

Kép
winona

Marti NYERSKRUMPLI A LABARA ES A HONALJA ALA EGY EGY SZELET, VAGY SAVANYUKAPOSZTA LAPI!!!!! + HUTOFURDO
GONDOLJ ARRA HOGY MINDEN OK ES JOL LESZ!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szisziKép
sziszi7

Ági!
Bocs,elkerülte a figyelmemet a kérdés. Már pár oldallal kiveséztük a témát Gabolinoval. Szóval azért kell hasaltatni Gyuszikát 1 hónapig,mert ha felvesszük hátra tartja a kezét és sokszor c alakban feszíti magát hátrafelé. Emiatt nem tud hátról hasra fordulni (bár már 2-szer sikerült).A gyerekorvos beutalta neurológushoz és ő mondta a hasra fektetést játék közben. Majd 1 hónap múlva kontroll és ha nem javul a helyzet akkor gyógytorna. De reméljük,hogy minden ok lesz. Én úgy látom szépen fejlődik. :D

[size=18]Bendőnek és Bejcinek, Hbettienk BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!![/size]

Kép
Kép
a.m.

:cry: Márti, nagyon dukkolok, hogy Kamillának ne legyen semmi komolyabb baja!!!!

minyu,
Komoly ez az állatkertes sztori. :( Szegény kis Nándi mit szólt ahhoz, hogy hazamentetek?

Jaj Csajok!!
Nagyon be vagyok pánikolva. :cry: Flóra nagyon nem eszik. Se cici se kanalas nem kell neki. 50 gr-ot fogyott is a héten. :cry:
Ráadásul, nem tudom, hogy a mesi miatt, vagy azért meg rommá idegeltem magam ezen a nem evésen, de szinte semmi tejem nincs. :cry:
Ez normális, hogy mesi alatt ilyen kevés a tejci? Visszaáll utánna?Ha igen mennyi idő alatt?

Tudom, hogy nagyon durván fog hangzani a kérdés, de szerintetek rá lehet erőszakkal szoktatni egy gyereket a cumisüvegre/tápszerre? Mert a védőnő azt tanácsolta hogy ne szoptassam meg, hanem óránként kínáljam meg cumisüveggel. És ha nagyon éhes előbb-utóbb elfogadja.
Kipróbáltam, de a 2. próbálkozásnál feladtam. :cry:
Viszont amennyit szopik ( kb 100 milit ) az a normális fejlődéshez nem elég, csak ahhoz, hogy elverje az éhségét.
Néha már azt kívánom, bárcsak történne velem valami, hogy korházba kerüljek és így a gyerek kénytelen legyen megbarátkozni az üveggel.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok! :)

Márti: Sajnos nálunk Doncek lázát a hűtőfürdős nurofenes kúpos kombó se vitte le tartósan mikor 40.1 lett neki, csak a gyerekosztályon kapott intravénás algopyrin segített :( de onnantól többet fel se szökött neki.
Mondjuk Donek élvezte a hűtőfürdőt.

Minyu: Mikor ilyet olvasok sajnálom hogy nem Pesten lakunk az állatkert miatt és örülök, hogy nem mert itt pl nincs kerékbilincs.
A virág csodaszép.

Humanka: Boldog névnapot Bendőnek! :)

Kistiggrincs: Zalán bűbáj:) Nagyon szeretem a mosolyát :)

Monee: Hogy sikerült a nagy családi összeruccanás?
A párosképetek most is nagyon jó :)

Noni: Köszi a videót most is mint mindig nagyon jó lett :)

Hétvégén itt voltak a párom szülei unoka nézőben :)
A nagyszülőknek esélyük sem volt Doncek úgy az ujja köré csavarta mindkettőt :)
És véégre stabilan forog hátról hasra, nem csak elvétve néha véletlenül :) Most mászna de egynlőre repülőzik és rákiabál a messze lévő játékaira de azok csak nem akarnak közelebb jönni :) Néha emeli a popóját is de akor a fejét túrja bele a szőnyegébe :)
No biztos alakulni fog még ez :)

Kép

Kép
starlark

Jajj Sziszi kérdezted, Doncekkel is egy kész háború az orrszippantás de egyenlőre én vagyok az erősebb.
Kezdek teljesen kiizmosodni....
A gyógyszer bevétel viszont már hálisten nem harcos, teljesen simán megissza az nurofen adagolójából. Végre rájött hogy nincs is rossz íze. Most ő is fogja és viszi a szájába :)

Kép

Kép
starlark

Honey!

Ákos sosem evett cumisüvegből, pedig néhányszor próbálkoztam már korábban is.
Viszont kb. egy hete úgy eszik üvegből tápszert (a Beba és a Humana 2-es is simán csúszik neki), mintha mindig is ez lett volna a normális. MAM cumit használok, 2-es méretet, az én cicim formájához ez hasonlít a legjobban. Az Aventes óriásbimbót :lol: Ákos kilöködte a szájából, nem evett belőle, a MAM viszont szupi nekünk! Esetleg a saját cickódhoz hasonlítva nézd meg otthon a cumisüveg raktárt, hátha szimpi lesz Flórának valamelyik cumi.
Próbáld meg amit a védőnő tanácsolt, hosszú távon úgyis a cumisüveg lesz a vége a dolgoknak. Örökké nem szoptathatjuk őket, bármennyire is jó lenne. Erőszakold meg! Amennyit küzdöttél már vele ilyen téren, ideje lenne ha már a kiscsaj térne jobb belátásra.
Aham, nekem a mensikor kevesebb lett a tejem, de nem parázatam túl, aztán visszajött. Igazából most meg egyáltalán nem parázok rajta (tudom, könnyű nekem, a gyerekem éhen nem fog maradni), ha hosszútávon napi kétszer tudok még szoptatni, az tökéletesen megfelel, többet most nem szeretnék. Megnőttek ezek a büdös kölkek, maholnap haza hozzák a csajaikat-pasijaikat, nem köthetjük örökké magunkhoz őket. Fájdalom, de én úgy érzem, hogy most kezdődik egyfajta elválás, amikor már nem függnek 100%-ban a testünktől, ami az ételt adta nekik.
Hát ez most kicsit "elszállt" lett. :lol:

Starlark!

Jól sikerült! Főzni már tegnap elkezdtem és ma "csak" befejeztem, de nagyon ügyi voltam. Kicsit nagyképűen hangzik, de finoman főzök, annak ellenére, hogy rendszeresen nem szeretek a konyhában punnyadni. Igaz, semmi nagy flanc nem volt, én inkább annak vagyok a híve, hogy olyat csinálok amit mindenki szívesen megeszik. Így is lett. Holnapra nekem még jut ebéd, a többi cucc elkopott az asztalról. :lol:

Fúúú lányok, Ákos egész délelőtt olyan gyogyóber volt, hogy az nem igaz. Nem tudom mi lehetett vele. Állandóan felsírt, potyogtak a könnyei, alig tudtuk megnyugtatni. Ilyen akkor szokott lenni nagy ritkán, ha fáj valami, vagy megijed. Apája próbált vele foglalkozni, de valahogy nem sikerült, mert elég sokszor ment a bömbölés. Jó volt így főzni, hogy legszívesebben rohantam volna a gyerekhez állandóan. :? Van egy olyan érzésem, hogy ez, hogy két napig csak elvétve látott, mert a konyhában voltam rabszolga kicsapta nála a biztosítékot. Anyahiánya volt asszem a drágámnak. Vagy a foga, mint örökzöld lemez, bár az ég világon semmi sem látszik. Holnap meglátjuk...

Jóccakát mindenkinek! Kiütött az egész napos talpalás, úgyhogy ágyat fogok.

Monee

monee85

honey: totál megértelek, én is teljesen ki lennék akadva!
már ez is rossz, h. a krumplit így elutasítja.. :oops:

én bizti, h. a gyerekorvos véleményét kikérném......mit mond ő??
mert a védőnő egy dolog, de szerintem több vélemény az mindig jobb...

am: panna is csinál ilyet ,h. hátracsapja a karját.....dehát ez nem normális??szerintem az....meg ő is c- t vesz fel, hasról hátra megy neki, de hátról nem igazán...de én ezt nem tartom tragikusnak....te hány hónaposan vitted el?

Kép
winona

Moneee! Ugye nem voltam bántó korkülönbség ügyben? Nem volt ilyen szándékom, csak nekem fura! De azért Ti nem ez a kategória vagytok. (Ernyei B. szerintem már van 60 éves) Egyébként már akartam írni korábban is, hogy sokkal érettebb vagy a korodnál. Én ennyi idősen nagyon gyerek, naív, és béna voltam még, Te meg olyan bölcsességgel, talpraesettséggel, józansággal, meg éleslátással nyilatkozol dolgokról, hogy le a kalappal! Biztos ezért is jön be az idősebb korosztály.

Honey! Szinte ugyanez zajlott nálunk is, amikor megjött. Csak Bálint ennél is többet fogyott!! Rettenetesen aggódtam! Azóta is, amikor megjön, akkor pár napig nagyon megcsappan a tej, Bálint csak rángatja a cicit, nem hízik, vagy fogy is keveset. De aztán újra helyreáll minden, és újra beindul a tej! megváltozik az íze, és emiatt pár napig nem ízlik nekik. Szerintem ne aggódj! (úgy emlékszem Gabolino is hasonló cipőben járt.) Erőszak ügyben nem merek nyilatkozni.
blúmi

Koszonom Benedek neveben is a nevnapi jokivansagokat, mindenki neveben adtam neki egy puszit a pofijara, nyakara, tappancsara, pocakjara, stb :D

Blumi: Bendo a nemhivatalos )mi mertuk le neked :wink: ) meresek szerint 74 cm. Mar kinovoben vannak a 74-es meretnek megfelelo cuccok, szoval saccperkabe jo is ez a meres.

Winona: szerintem az teljesen normalis, hogy hatracsapja a karjat, Bendo is csinalta, csinalja, es tokeletesen forog mindket iranyba, ugy napjaban ezerszer :lol:

Monee: az ejszakatok remelem jobban sikerult, mint a nappal es Akos nem volt annyira zaklatott.

Starlark: Doncek jobban van mar? Gratula a forgashoz, nemsokara szerintem a kiabalast is abbahagyja, es odamegy a dolgokert. Bar a kiabalas lehet, hogy marad :roll:

Honey: en nem tudok tanacsot adni cumisuveg ugyben, vhogy biztos ra lehet kenyszeriteni, es kell is a jelek szerint, mert a fejlodesehez elengedhetetlen. Nincs vmi jo kis tapasztalt, gyakorlatias anyuka-ismerosod, aki tudna tanacsot adni?

A.m.: nekem erdekes, amit mondott a doki, mert Bendo kezdettol fogva hason alszik, hason jatszik, stb, megis ugyanugy feszitette magat hatrafele, szoval nem tudom, mennyiben segit ezen a hasaltatas. Mondjuk, nalatok mar latszik az eredmeny, ugyhogy a jelek szerint megis :wink: En is megneztem a videokat, MiniGyuszi egy tunderi kis rohogogep :lol: A hajad szerintem is szuperjo lett !!! A szonyeg is tuti ! :D

Marti: borzaszto, hogy mar megint szinte mindenki beteg :( Nagyon nehez nektek ez a tel, tavasz, megyunk a heten es visszuk a meleget !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE jobban vagy mar?

Minyu: az elmaradt allatkerti setat sajnalom, de a jelek szerint vegul jobban jartatok, hogy nem mentetek be. Karpotolod majd vmikor Nandit? (A krokusz gyonyoruseges!!!)

Tiggrincs: a 2orankenti keles kemeny lehet, nalunk ilyen meg nem volt (kop, kop, kop), de el tudom kepzelni .... kipihented azota egy kicsit magad? Fog meg 1 db se. Nem baj, ugy latom, az a trend, hogy ugy havonta 8-10 napot elegge kuszkodik, szenved vele, aztan a maradek idoben meg nyugalomban vannak a fogai. Es nehany het mulva ujrakezdodik az egesz :(

Bejci: a megfigyelesed nalunk is igazolodni latszik, Bendo nem alszik ugy 2 honapja normalisan, de lenyegesen tobbet mocorog. A forgas megy, mint a sicc, a felules nemsokara, mert nagyon iparkodik, a kuszas is mukodik, sot hatrafele is. Ugy is kuszik, mint a hogy Vuk ment fel a hegyre -emlekeztek?-, amikor nehez volt a feje. No, Benedek pont ezt csinalja, hogy tolat hatrafele, aztan meg huzza maga utan a kezeit, meg a fejet :D Es o is nagyon emelgeti a popsijat, szoval a maszas sincs mar messze. :lol:

Monee, Eszike: nagyon edes a Noncsi-Akos duo :P

Noni: koszi a videot, megint csucsszuper lett :!: :!: :!:

Szeder: ????????

Rone: nagyon sajnalom ezt a tudogyulladast meg raadasul, szegeny kicsi Dani, gyere mindenkeppen, meseld el, mi volt a kontrollon.

Hbetti: otletem nincs fegyelmezesre, mert nalunk ugyanaz a szitu, nem rugdos, csak ha probalok raszolni, akkor rohog rajtam.

Eszike: fogacskahoz gratula, a labujjad hogy van?

Benedek meg nem volt beteg. Lelekben azert keszulok ra, hogy otthon kb. ezer helyre fogunk menni, kb. ezer emberrel fogunk talalkozni. Szinte lehetetlen, hogy ne szedjen ossze vmit :cry: Remelem, azert nem lesz komoly gond. Mi meg nem orrszivoztunk, mondjuk, ha kell, otthon tudok kolcsokerni, venni azert nem akarok.

Lanyok, ti hogy alltok a hajhullassal? Tudom, hogy ez mar egyszer volt tema, de nalam katasztrofalis mereteket oltott. Tenyleg nem lehet ezellen semmit tenni? En lassan megkopaszodok, az egykori gyonyoru, suru hajamnak nyoma sincs :?

Es meg egy kerdes: en meg nem lettem a szules ota nagylany. Van meg igy vki?! Persze valoszinuleg azert, mert mi kistesot rogton terveztuk Bendo utan, aztan hogy esely se legyen ... mindegy, ezert nem fogom abbahagyni a szoptatast.

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót, de most látom, hogy sehol nincs :cry:

Humanka: Bendőnek boldog névnapot!

Blúmi: Domi 74 cm.

BEJCI: Szilit 45 percig ultrahangozta a kardiológus és a diagnózis: 1 billentyűje nem zár rendesen, ezért visszaáramlik a vér a szívbe, ettől van szívzöreje. Amit még talált: az egyik oldalon az egyik ínhúr le van tapadva.Állítólag mindkét dolog születési rendellenesség :shock: , ami azért érdeks, mert már többször vizsgáélták a szívét ultrahanggal.
A kardiológus szerint tovább versenyezhet, de majd meglátjuk..., Én azért féltem. :?

Noni: Köszi a videót, nagyon jó!!!!

Domival még nem jutottam el a szemészetre, mert Szilinek versenye volt Pénteken és Szombaton. Eredetileg úgy volt, hogy csak Szombaton, de inkább 2 napon rendezték (Péntek-úszás 200 méter,Szombaton-futás 2 km),így Pénteken nem tudtuk Domit vinni a szemészhez.

Már Dominak is van 2 foga. :D

Honey: Nem tudok a cumisüveg témához hozzászólni, bár Én biztos nem bírnám, hogy addig várjak az etetéssel, míg nagyon megéhezik, gondolom addig nyugtalan, sír. Bár, ha nagyon muszáj lenne...Remélem minél előbb elmúlik Flóránál ez az időszak!
evibabi

humanka :)
hajhullás volt, már kisebb mértékben, most Csongi tép :D Viccet félretéve, sógornőmnek bevált a Bánfi hajsampon. (nem a szesz, hanem a sampon) Ha hazajöttök, egy próbát megér.
Mensi Nekem még nem jött meg, Nándival anno 8 hó után, amikor már jóval kevesebbet szopizott.
És igen, jobban jártunk így állatkert nélkül, de azért nagyon sajnálom. A héten mindenképpen megyünk, péntekre már jó időt mondanak.

Honeymoon :)
jaj, úgy szeretnék segíteni, de nem tudom, hogyan. Nem nagyon hallottam még ilyet, hogy ennyire ne akarja elfogadni se a kanalat, se a cumisüveget.

winona :)
igen, pürésítve tedd a fagyóba. Ha nagy adagot csinálsz, azért egyszerűbb, mert tudod normálisan pürézni, a kicsivel nem nagyon boldogulnak a mixerek.

Megyek, majd még jövök

szeder???

Kép
Kép
Kép
minyu

Winona!
Nekem a gyerekorvos vette észre,hogy ez nem jó így.Ezért vittem szakemberhez nem magamtól. Kérdezd meg te is az orvosod.A féléves vizsgálaton látta meg és 1 hete sikerült orvost szerezni.

Humanka!
Az normáis ha időnként hátrafeszíti csak akkor nem ha ettől nem tud hátról hasra fordulni.Bendő azért is tud már mindkét irányba forogni,mert ő már nagyon rég óta "nyomja" hason a játékot+ neki nincs letapadva az egyik oldalon izma.
Nagyon édes lehet,mint "Vuk"
örülök,hogy tetszett a videó :D Köszi a dicsiket.

Honey!
Húúú szegénykém. Jól próbára tesz téged a kis Flóra. Kitartást cumisüveg tuszkoláshoz. Biztosan nagyon nehéz,de muszály.

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Sajnálom,hogy nem sikerült az állatkerti séta,de anyagilag a büntetés elkerülés miatt biztosan jobban jártatok.Remélem sikerül a héten pótolni. :wink:

Szeder!
Merre vagy?Nem küldtél jelszót,így semmi hírünk nincs rólad. :( Remélem azért jól vagy/tok!!

Gabolino!
Szintén el vagy tűnve!GYere amint tudsz.És hozz képet Andorról.Úgy szeretem nézegetni őt is.

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?